štorkljica
|
Dan! Ma ej kak deževen dan je spet tu, pa to ni res...mi živimo na takem območju, da naj Mura začne poplavlat bomo potrebovali podmornice, da bomo lahko sploh do sosedne vasi prišli...daj bog že enkrat sonce Ej detelja sem se nakrohotala ob teh slikicah Maje s pleničko ...tista je najboljša, da je sama izbrala vero...res huda Vsem čestitke za obmesečnice. Spanje v veliki družinski postelji....jaz nimam nič proti temu...naj vam predstavim naš primer Ajda je do prvega leta STROGO spala v svoji posteljici, ni blo šanse, da bi jo jaz dala k nama....sem bla nareč zagovornica , da vsak spada v svojo posteljo. No potem pa po prvem letu starosti, pa je Ajda ugotovila, da mata mami in ati svojo - VELIKO posteljo in da zna biti tam notri prav toplo in zabavno pa še cartasto. In kaj se je zgodilo...ja čez noč se je priselila ka nama, kjer spi še danes Pa smo preživeli in povem vam, da ni lepšega ko se zjutraj sploh čez vikend zbudiš s svojim pikecom v bližini in se potem še kako uro lahko cartate v postelji in pogovarjate. Sofijo pa seveda zdaj ne dajemo v veliko posteljo, ker je ne upam zaradi Ajde, da je nebi kdo ponoči kaj udaril al kaj koli drugega...spi pa v posteljici zraven naše velke. Drugo leto, ko pa bo Sofija stara malo več kot eno leto, pa se bosta obe preselili v skupno otroško sobo, ampak če bosta hoteli bosta še vedno lahko prišli k nama spat. Nohtki...Sofija ima gladke nohtke, ampak mislim Nenalena, da ni to nič narobe, če ma črtkaste, mogoče ji tako rastejo. Kaj naj še rečem...posedamo doma, gremo večkrat na dan ven, se dojimo (lačni smo nonstop), spimo (čez dan ne veliko, ponoči pa kot polhki), kregamo (beri:tulimo ), veliko smejčkamo (že z glasom se krohotamo), dvigujemo v sedeči položaj (mater je hitra, Ajda se je začela komaj pri treh mesecih), radi pasemo kravice in že fajn glavico dvigujemo... Super za aprilke 2010...res je leto kar odletelo naokrog, jaz sem svojo črtico videla na drugi dan ko smo prišli iz morja domov - 25.8, čeprav sem že nekak celi avgust vedela (čutila), da sem noseča, pa nimam pojma zakaj. No in sedaj je Sofija tu OK, če se še kaj spomnim pripišem...zaenkrat je to vse
|