5ra_28
|
Ta tema pa se bo vlekla, a ne??? Na dopust lahko greš za 200 € kak last minute ali pa za 5.000 €. Vsak ima svoje želje in prioritete. 1. Raho..ponudba za Portorož. Portorož ni MORJE za mene!! Raje noge namakam v sosednji vasi v ribniku. Če pa se mislim kopat v hotelskem bazenu, pa grem raje v čatež. Pa apartma + hrana ...za tak denar baje dobiš polpenzion. Ja kaj če imaš polpenzion , pa nič več zraven ne zapraviš??? Niti za kosilo, prigrizke, pijačo??? 2. Midva sva zdaj po Dalmaciji naredila 1.500 km, pot dol, nazaj, izlet v Dubrovnik, Split, Makarsko, pa je bilo bencina za 100 €, cestnine pa (samo po avtocesti, razen za Dubrovnik) 60 € v obe smeri. Pa je avto naložen do fula, nizek, široke gume, tako da poraba ni ravno ekonomična. Tako da zraven za 'pot' ne porabiš ravno ogromno! 3. Tako kot je bilo napisano, ne kličite k sosedom, če šimfante že preden greste dol, kaj šele ko pridete nazaj. Naj gre vsak tja, kot mu paše in za tak denar, kot ga je pripravljen dat. Sem jaz tudi dobila ponudbo iz Hrvaške za tako vilo da dol padeš, vse v ceni, vsak svoje kolo, otroška posteljica možna, bazen, privat plaža, svoji ležalniki itd...pa bi stal APP za 10 dni 1.300 € s 10% popustom. Pa kaj čem, pa nimam toliko. Pa se bo spet nekdo našel, ki bo rekel, ZA TAK DENAR LAHK GREM KAM Z LETALOM... Pa da ne boste mislili, da je ime ta lastnik vse prazno. Sam en termin je še bil fraj. Gre kdo??? Sem bila na dopustih že za najmanjšo ceno na agenciji, pa sem bila že tudi tako, da sem plačala ogromno. Pa sploh cena nima veze!!!