Anonimen
|
Čao babuške! Me par dni ni bilo, sva z Elo kar cele dneve preživljali v postelji, tako da sem že veliko boljša . Pa večino hlač si že lahko oblečem, jupi! Malo imam še nečvrste mišice v trebuščku, nekoliko še je stopničke, toda verjamem, da bom z redno telovadbo čez dva meseca ponovno fit oz. prednosečniška jaz. ninica23 - Super za nočno spanje! Mi imamo dve vrsti noči: 1) od 21h do 3h, se najemo in v dveh minutah zaspimo do 6h, 2) od 21h direktna do 6h. Ne glede na varianto, pa potem bedimo kakšne pol urce in nazaj zaspimo do 9h. frutolina - Midva z dragim sva se odločila, da prvo leto zagotovo ne bova cepila najine miške, saj ne verjameva v varnost in učinkovitost cepiv. Po vsej verjetnosti se bova poskusila v celoti izognit cepljenjem. Ko človek enkrat gre malo bolj raziskovat vse skupaj (spletna stran od SVOOD), se kar konkretno zamisli. Tudi sama sem kot majhna imela orng težave po cepljenjih, par žalostnih zgodb poznam, tako da je zmagala odločitev proti cepivom. Pa čestitke za glasen smešek , joj jaz bi tudi . kupčki - Drage moje, mi smo kupčke kakšnih 14 dni nazaj opustili, saj je mala tako protestirala, da se mi ni zdelo več smiselno jo mučit. Po hranjenju sva kakšnih 5 minut v bolj pokončnem položaju in je to to. Še vedno sicer malo poliva, toda to je tudi prej ob kupčkih, ki jih tako in tako ni kaj dosti podirala. Ni kaj, očitno ni dobra rigačica . nohtki - A mi lahko poveste, kakšne imajo nohtke na rokah vaši zakladki? Gladke? Naša gospodična ima takšne tanke navpične črtice, če dobro pogledaš in sedaj ne vem, ali je to normalno ali znak, da ji nečesa primanjkuje?! Cveta28 - Tvoja ta mala pa je prava žurerka! Pa super ideja za uresničitev nore želje. Počakaj do pubertete, bo najbolj palilo . detelja - Kakšna faca je Maja s pleničko . Ala ji vera, da sploh lahko diha čez . L&L - Joj, kako lepe fotke! spanje v veliki postelji - Sem absolutno ZA! Zvečer dava Elo spat v njeno posteljico (zaspi seveda na rokah), ko se zbudi (ob 3h ali ob 6h), pa gre spat k nama. Moram reči, da smo tako vsi trije najbolj zadovoljni, saj se vsi po vrsti pogrešamo in uživamo v skupnem cartanju. Tega ne damo za nič na svetu, pa če pride tisoč strokovnjakov in me prepričuje, da to ni ok. Jaz verjamem, da prvo leto ne moreš razvaditi otroka, zato je priporočljivo čim več cartanja, ujčkanja, lubčkanja, dotikov, objemov ... prvo leto se skoraj v celoti določi, ali bo otrok svetu zaupal, bo samozavesten in pogumen, ali ne ... ravno z odzivi na njegove potrebe. komarji - Mi imamo v vseh prostorih na oknih mreže (pa še suho sivko v spalnici), pa se nam vseeno prištuli kdaj kakšen. Jaz razmišljam, da bi si nabavila tisto reč, ki jo daš v vtičnico, toda ne odganja komarjev z vonjem (ki so škodljivi), temveč z zvokom. Ve katera, koliko to stane in če sploh deluje? Junona - Joj, ti presneti krči . Kaj pa če poskusiš s kakšno posebno dieto, mogoče pa ji kaj ne paše, kar ti ješ? Saj vidve se dojita, a ne? Sonček85 - Vas vse lepo pozdravlja, zaenkrat še ne vedo, kaj je narobe. Tisoč objemčkov za Aleksa ! matcar - Super, da je operacija mimo in je bilo vse ok!
|