katka11
|
dobro jutro! tud jaz mam tezave z zgago, za popiz.... no men je reku ginekolog in tudi v lekarni, da rupurut zaradi velike vsebnosti aluminija ni lih priporocljiv, da ga vzamem lahko le obcasno, tko, da se na veliko izogibam. ceprav moram povedat, da v prvi nosecnosti mi je pa rekel, da lahko pojem do mislim, da 8 rupurutov na dan... no zdej vse skupaj blazim tako, da kruha skoraj da ne jem, jem cornflex in sadje, pa ne kislo, obroki so manjsi in jih je vec na dan, oz tkole zjutraj cornflex in jogurt potem do kosila veliko sadja , kosilo, pa potem se sadje. itak imam po kosilu, ceprav pojem manj kot prej, obcutek, da me bo razneslo in posledicno tja do 7ih, pol 8ih zvecer ne spravim nic vase. najbolj pa mi proti zgagi oz z ablazitev pomaga donat, lepo po pozirkih kar cez cel dan in mandeljni. pa seveda ponoci dva povstra, da je vzglavje bolj dvignjeno. HB drugih tezav nimam, tako, da spim kot polh, ce se lepo pazim kaj jem. tud mene je zdaj ze fest zagrabilo, da bi kaj kupila za malega skratka, tko, da drug teden obvezno mal v soping, po kaj lepega, pol pa se mal k mojim na podstresje, kjer imamo spravljene stvari nasega velikega brata, da mal prgledam in v red spravim. sem se odlocila, da bom kar pred morjem mal porihtala. za vsak slucaj... postljico in to bomo pa verjetno zrihtali pol po morju, se prav konc avgusta. postljico moram se narocit, tisto, ki je tudi v paketu, jo tudi izven paketa dobis po isti ceni. bomo klub temu, da mamo se od tamvcka pri mojih postlico, kupili novo, ker je manjsa. itak bo sel potem v sobo k bratcu, tko, da ne potrebuje tiste tavelike, pa se zdej mava manjso spalnico kot prej.vozicek mi bo posodila kolegica, tko da... pocasi bo ze no. a boste, tiste ki greste na morje tam po 32,33 tednu vzele torbo za porodnisnico s seboj na morje? aja pa se o plesni... ja varekina in tisti susilci, pa jaz imam v kuhinji kar v omarah tiste male razvlazevalce s soljo. ne mors verjet kokl se nabere vode v omarici, ki izgleda suha... bodite pa zelooooo pazljive z varekino. jaz sem cistila kuhinjo, preden sem bila noseca, z varekino, da sem vse razkuzila, ker je bilo za kuhinjo plesnivo. no itak sem kasljala. no pol sem vse pospravila pa to, pa zvecer dobimo obiske, sem zacela ze ful kasljat, no in spijem pozirek vina.... mi je postalo slabo, dusit me je zacelo, oblival me je mrzel pot.... skratka za popi.... ocitno sem se zastrupila, malo. sem mogla na zrak in lezat, pa pila sem mleko, ki kao razstruplja (ce je res ne vem), no cez kaki dve uri je bilo bolje... tko, da nosecnice, jaz vam ne svetujem, naj to pocnejo vasi partnerji in naj se zascitijo. no pomaga pa, ja. tolk za enkrat, zdej grem pa se mal delat haha pa lep dan!
|