|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
9.7.2009 20:47:39   
Alma84
Lubenička jaz za zgago jemljem rupurut. enga poližem in drži 2 uri. do 10 na dan pa jih je dovoljeno polizati, več ne.   in sem hvaležna da obstajajo  ker ne vem kako bi drugače zdržala!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
9.7.2009 20:54:53   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

klaja tudi mene včasih zagrabi in ne vem al naj grem zdravniku ali ne, ker vem da bo popustilo in zaenkrat traja zelo kratek čas. uščipne in spusti..tko nekako. je treba direkt na CTG verjetn ane..koliko časa te je bolelo da si se odločla it?
LP

Jaz sem imela trd trebuh dva dneva in obenem še krče. To ko pa trebuh otrdi in potem poneha, pa mislim da ni nič takega, pač tako kot pravijo lažni popadki.

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
9.7.2009 21:11:42   
tulpek
Sarchi, js imam podobno bolečino, ki pa je zadnje dni manjša. Ampak mislim, da je pri meni zato, ker mi user posted image celo noč pritiska na desno stran pod rebrami, če spim na desnem boku. Odkar spim na levem, je veliko boljše. Sem pa to povedala G in mi je za vsak slučaj naredil UZ žolča kar po UZ bebija.

Glede zgage: js vzamem kak rupurut ali dva. Mi je sicer G rekel, da jih lahko 6/dan, ampak zaenkrat ne potrebujem toliko. Po mleku je pa dolgoročno samo slabše, tako da js se ga takrat, ko se začne prebujat zgaga, raje izogibam.

Mene tudi križ matra user posted image sicer je pa veliko boljše kot prvih 5 mesecev: ne bruham, imam apetit, ni mi slabo, nimam ogabnega okusa, ob 9ih zvečer sem še za računalnikom user posted image user posted image user posted image . Pravi luksuz user posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
9.7.2009 21:26:45   
JaLuca

Klaja, ti imaš tudi malo razliko, jaz sem tudi po prvi nosečnosti zanosila po 9 mesecih, poleg tega, da sem jo še kar fajn dojila. Torej je med prvima dvema leto in pol razlika, No v drugo pa sem zanosila 15 mesecev, no dojila nisem dobra 3 meseca. Tako, da po prva septembra stara 3,6, druga pa 2 leti. Sem tudi taka, da pretiravam  z delom, tisti ki me poznajo, in vejo, da če sem se vlegla, oz. šla k zdravniku, te že mora biti kaj resnega.

Počitek je tudi bolj težko, ker ko bi ga glih rabla, ne razumeta, in ko sem na zač. nosečnosti čist obležala v krču, je celi dan poleg mene katera bila v postelji in se zraven igrala, je mama ju komaj malo zamotala, pa še v tem malem stanovanju nisem morala nikam "pobegniti"

Krči v nogah, boleča hrbtenica, tokrat tega ni, mogoče zaradi tega, ker sem bila na bolniški in nisem toliko prisilno presedela za mizo, imam pa izbočene žile na levi nogi, tako da včasih komaj sedim na čem trdem, si moram podlagati.

Kuhanje, končno imam tudi jaz malo več časa, da kaj drugače skuham in bolj pestro, edino še čakam, da mi začne paradižnik zoreti, paprika je že, pa veliko fižole, pa seveda bučke, jih imam rajši kot kumarce, te mi ponavadi v želodcu obležijo.
Po porodu bo pa spet ekspresno kuhanje user posted image

Želodec, na zač. nosečnosti me je dosti krat bolel, pa pekoč občutek, v bolnici na zač. nosečnosti sem dobila tam ranital, so pa mi rekli, da naj po potrebi vzamem rupurut. Samo zdaj je boljše. Me pa je v 1.  nosečnosti bolel skozi želodec, sploh žlička, tako, da sem jedla večkrat na dan po malo, včasih samo par žlic juhe.

Nočne more, jih imam tudi zadnje časa in se zbudim vsa trda, in to na hrbtu. Pa grem spet nazaj na bok. Samo ne vem kako se še lahko znajdem na boku, ker se tudi po pojstlji komaj premikam in vstajam.

Zdaj pa lahko noč, grem user posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
9.7.2009 21:54:33   
barika
Moja zgaga še ni tak huda, da bi mogla vzeti tableto, pomaga mi navaden jogurt. Sicer me pa peče samo zvečer, tako da tudi spanje pomaga.user posted image

o nočnih morah pa rajši nebiuser posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
9.7.2009 21:54:53   
SONČEK LARA
Čer, že vse spite?

Tok ste o hrani, kuhanju napisale da sem spet lačna postala. Pa to ni res, ne vem več kam sploh dajem vso to hrano. HB imam prebavo super urejeno, tak da... Kot vidim ene res kuhate neverjetna kosila, dobre ste, jaz ne maram kaj preveč kuhat če priznam , sem šele sedaj nekak dobr začela. Ko sem bila v prvo na porodniški sva bile cele dneve same in sama zase nisem kuhala, priznam, sedaj na bolniški pa se trudim da je vsak dan kosilo na mizi ko pride moj iz službe, sam da bi pa delala nek tofu, itd. pa ne vem ...za lazanjo imam ene tri škatle testenin a vam povem da še ene nisem odprla, no mogoče se pa jutri jo lotim ali pa musako. Mnjami.

No danes sem bila na pregledu, ni mi delala Uz-ja. Mi je pa izmerila vaginalno mat. vrat in kakor sem videla na ekranu je pisalo 3,67 kar je ok. Poslušale sva srčka, stehtale sva se, izmerili pritisk in železo, ki je tokrat spet padlo na 114.

za seznam +11kg, naslednji pregled 17.8. (se mi zdi tako daleč)

Klaja...MV pa nimaš nič skrajšan al kaj so rekli na tole tvojo izmero?

Punce vse tiste ki imate doma že dva pamžeka...a se da sfolgat. Pa ne iz tega vidika, kako jih porihtat pa tko. Ampak tko psihično, že zdej k imam enga imam občutek da celo sebe dajem samo Lari. Če ne bi bila na bolniški ne bi imela tistih nekaj minut zase. Prej na šihtu (žal grem nasl. teden delat), pa itak dam, pa za štedilnik, pol mal vn, karkoli, zvečer otroka zrihtat za postlo in ko je zaspal mal pov elkem po stanvanju pospravit. Ma niti minute zase. Da o tem, da sem včasih mela občutek da sva z mojim cimra in ne partnerja sploh ne govorim.

sarchi....tole glede bolečine, pojdi do svojega osebnega zdravnika, ne more neka bolečina trajat več kot teden dni in kar ne mine. ne išči razlogov sama, pojdi tja jim razloži in naj te pregledajo. Pa o neki trdi buli govoriš, ne vem no, ne vsega pripisovat legi otročka, res pojdi!!!

Glede kuhinje, ja super ful je lepa. Sam tok še enih stvari. Držite pestke da nam rata pred temle čričkom.

Pa glede počivanja itd. ma sploh ne vem kaj je to. Jaz sem vsak dan bolj noseča in bolje se počutim. Dete se je moglo v en drug položaj dat, mi ne tišči več tak dol in vam povem sem ful bolj okretna. Ok pustmo nočno spanje, ko grem na wc in komaj vstanem saj spim očitno tko kakor se uležem in ko me lulat sem vsa trda, vse kosti mišice bolijo.

zadnjič ste govorile o britju. Katastrofa punce, k bi mene včer kdo vidu v kopalnici bi reku ta pa je za v gimnastično reprezentanco. Mislim izvajala sem take vse položaje. Ko ste rekle da si naštimate ogledalo, ja pa kako hudiča, jaz sme se skoraj pobila vam povem. Ampak ratalo je!!! Naslednjič ne vem več če bo. hahah

A je kateri že kaj strij nastalo. se kaj mažete? jaz se mažem in glede strij je zaenkrat super ampak da o celulitu ne govorim. prej ga nisem imela nič, zdej pa za izvoz.

no sedaj pa grem še jaz po dolgem, bi bil čas po celodnevnem letanju.

čao

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
9.7.2009 22:14:02   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Čer, že vse spite?

Punce vse tiste ki imate doma že dva pamžeka...a se da sfolgat. Pa ne iz tega vidika, kako jih porihtat pa tko. Ampak tko psihično, že zdej k imam enga imam občutek da celo sebe dajem samo Lari. Če ne bi bila na bolniški ne bi imela tistih nekaj minut zase. Prej na šihtu (žal grem nasl. teden delat), pa itak dam, pa za štedilnik, pol mal vn, karkoli, zvečer otroka zrihtat za postlo in ko je zaspal mal pov elkem po stanvanju pospravit. Ma niti minute zase. Da o tem, da sem včasih mela občutek da sva z mojim cimra in ne partnerja sploh ne govorim.

Še ne spim, čakam user posted image  da pride, samo se bom glih vlegla, pa pride. No danes te več nimam B, ampak sem začela s LD. Kako zgleda, no ob tričetrt na šesto zjutraj sem jih peljala v vrtec, dostikrat sem še po tretji letela hitro v vrtec po njih, J. se je včasih vlegla na kavč, pa pol urce gledala risanke, L je bila stara leto dni, se me držala kot klop (še danes), jaz za štedilnik, pa ven, pa kopanje, večerja, ob osmih spale, jaz povečerjala, malo naredila na hitro, spala ob devetih kot ubita, no L. ima boljše spanje, prespi celo noč, če ni kaj posebnega, J. pa mi še ga danes "serje".

No z mojim se mi tudi včasih zdi, da rečeva jutro in noč, komunikacija skoraj na nuli, kaj pomembnega se hitro Včasih sem se zvečer zjokala, ko se je vsega nabralo in mi je energija padla na nulo, ampak potem mi je bilo boljše, najbolj težko mi je pozimi, ko je tako hitro tema.

Kako bo zdaj ko bodo trije mali otroci, bo že, J. se sama zamota, L. pa še ne tako, ampak sta hitro skupaj in pretep je skoraj neizogiben, pa čeprav minuto ne moreta biti narazen, se že iščeta.
Včasih jih tudi malo dam v varstvo, sploh za vikend kakšni dve uri, jaz kaj v miru naredim, ali pa grem pa se v miru porihtam (depilacija, britje, pa malo boljšo frizuro si naredima, pač nekaj za sebe) za kaj več pa nimam energije.

Se včasih vprašam, kako bi bilo, če bi imela samo eno, prijateljica tudi pravi kako mi gre, ko ona z enim komaj sfolga, pač na novo se organiziraš in vsako minuto probaš koristno porabiti.

Je prišel, grem zdaj....

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
10.7.2009 7:45:11   
veselka
dobro jutro,

kaj sem spet prva user posted image

tale želodec moj je tko naporen... počutim se skor ko prve 3 mesece, ko mi je blo slabo, sam da mi zdej ni, ampak pasalo mi je pa bolj malo za jest, al pa vsako minuto kej drugega, al pa sploh nisem vedla kaj bi vase vrgla. po hrani mi gre pa na user posted image , sam se uležem in čez 2 urci je že ok. zdej glodam prepečenca, pa je ko bi žaganje jedu.

se bom pa zdej zdej spravla likat... fino dežuje spet in je hladno, pa je ravno pravi čas, pa preden spet zaspana postanem ... ker tist kup cunj na pralnem in sušilnem troju je že grozljivka...

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
10.7.2009 7:52:31   
polari
Dobro jutro!
Jaz imam tudi ful probleme z nogami...me fejst bolijo, v desni nogi me ščipa do riti, mišice med nogami me bolijo, najhuje pa je ponoči, ko hodim na wc - takrat najbolj boli, zjutraj pa je boljše...po mojem mi hudo manjka kondicije...ne telovadim kaj dosti...user posted image

Na zgago sem že navajena...včasih me čez dan, največkrat pa ponoči...malo toplega mleka mi pomaga in takoj zaspim.

Včeraj sem bila na obisku v bolnici pri sestrični, ki je že drugič rodila 5 tednov prehitro in je mala Neža tako majhna (drugače je vse okej), da je niti dvignit nisem upala...kar komaj čakam, da dobim svojega srčeka v roke, samo če pa so dojenčki tak mali....malo se bojim, kako bom ga rihtala...če je vse prvič...user posted image
No, pa saj se bomo že naučili, ne?

Grem naprej delat.....

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
10.7.2009 8:01:45   
klaja
Sonček Lara za MV so rekli, da je lepo ohranjen.

Moji hčerkici sta stari: prva bo v torek 3 leta, druga pa 1.5 leta, moram pa rečt, da trenutno še zmorem vse (no razen sedaj, ko bi mi pasalo malo več počitka). Pospravim in na pol skuham že zjutraj preden vstaneta, ostalo pa potem, ko ju dam okoli 13. ure spat. Saj tudi vmes kaj naredim, sicer je odvisno kake volje sta, ker če sta sitni in samo nekaj natikata je brez veze da se česa lotim. Psihično pa je tako tako, včasih sploh ni težav, včasih pa me spravita na rob živčnega zloma. Kakor kdaj.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
10.7.2009 8:13:05   
chebelzza
Dobro jutro babike! Jaz pa danes nisem spala nič, ker je spet kr neki grmelo!
Boli me pa itak vse, ni da ni, tk da grem drug teden na fizioterapijo, da vidim, če bo kaj pomagalo....., vendar dvomim.
naj povem še za včerajšnji pregled!
Težka sma že 1700g, user posted image tk da se lepo redima, me je bilo najbolj strah da se nebi, pa skregala je mene , ker sem se preveč zredila....Pa sem ji rekla da mi je čist vseen, pa če se 30 kg zredim, pol me je pa mal čudno gledala....(le kaj si je mislila, tale sigurno nima 100 pik).
Pa prosila sem jo, naj še enkrat pogleda za spol, če bo res user posted image , in kak je bil njen odgovor?" ja gospa, kaj vi mislite, da lahko jajčke pa lulček kr tk nekam odletijo?Če je blo zadnjič tam, je danes tudi.... V glavnem, ja 100%smo da bo user posted image ,jaz pa sem se do solz nasmejala...

Ajde čvekice moje, lepo se imejte, se beremo kaj proti večeru.....papa

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
10.7.2009 8:14:33   
katka11
dobro jutro!
tud jaz mam tezave z zgago, za popiz.... no men je reku ginekolog in tudi v lekarni, da rupurut zaradi velike vsebnosti aluminija ni lih priporocljiv, da ga vzamem lahko le obcasno, tko, da se na veliko izogibam. ceprav moram povedat, da v prvi nosecnosti mi je pa rekel, da lahko pojem do mislim, da 8 rupurutov na dan... no zdej vse skupaj blazim tako, da kruha skoraj da ne jem, jem cornflex in sadje, pa ne kislo, obroki so manjsi in jih je vec na dan, oz tkole zjutraj cornflex in jogurt potem do kosila veliko sadja , kosilo, pa potem se sadje. itak imam po kosilu, ceprav pojem manj kot prej, obcutek, da me bo razneslo in posledicno tja do 7ih, pol 8ih zvecer ne spravim nic vase. najbolj pa mi proti zgagi oz z ablazitev pomaga donat, lepo po pozirkih kar cez cel dan in mandeljni. pa seveda ponoci dva povstra, da je vzglavje bolj dvignjeno.
HB drugih tezav nimam, tako, da spim kot polh, ce se lepo pazim kaj jem.
tud mene je zdaj ze fest zagrabilo, da bi kaj kupila za malega skratka, tko, da drug teden obvezno mal v soping, po kaj lepega, pol pa se mal k mojim na podstresje, kjer imamo spravljene stvari nasega velikega brata, da mal prgledam in v red spravim. sem se odlocila, da bom kar pred morjem mal porihtala. za vsak slucaj... postljico in to bomo pa verjetno zrihtali pol po morju, se prav konc avgusta. postljico moram se narocit, tisto, ki je tudi v paketu, jo tudi izven paketa dobis po isti ceni. bomo klub temu, da mamo se od tamvcka pri mojih postlico, kupili novo, ker je manjsa. itak bo sel potem v sobo k bratcu, tko, da ne potrebuje tiste tavelike, pa se zdej mava manjso spalnico kot prej.vozicek mi bo posodila kolegica, tko da... pocasi bo ze no.
a boste, tiste ki greste na morje tam po 32,33 tednu vzele torbo za porodnisnico s seboj na morje?
aja pa se o plesni... ja varekina in tisti susilci, pa jaz imam v kuhinji kar v omarah tiste male razvlazevalce s soljo. ne mors verjet kokl se nabere vode v omarici, ki izgleda suha... bodite pa zelooooo pazljive z varekino. jaz sem cistila kuhinjo, preden sem bila noseca, z varekino, da sem vse razkuzila, ker je bilo za kuhinjo plesnivo. no itak sem kasljala. no pol sem vse pospravila pa to, pa zvecer dobimo obiske, sem zacela ze ful kasljat, no in spijem pozirek vina.... mi je postalo slabo, dusit me je zacelo, oblival me je mrzel pot.... skratka za popi.... ocitno sem se zastrupila, malo. sem mogla na zrak in lezat, pa pila sem mleko, ki kao razstruplja (ce je res ne vem), no cez kaki dve uri je bilo bolje... tko, da nosecnice, jaz vam ne svetujem, naj to pocnejo vasi partnerji in naj se zascitijo.
no pomaga pa, ja.
tolk za enkrat, zdej grem pa se mal delat hahauser posted image
pa lep dan!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
10.7.2009 8:31:54   
Erdbeere
Dobro jutro še od mene, matr ste zgodnje, jest bi pa tko še spala pa sem mogla Žigija v vrtec peljat. Je šel danes zadnji dan pred počitnicami user posted image user posted image tko da more mami izkoristit gužvo pa danes čimveč naredit še...no sej veliko sem že, pa tisto kar sem bila najbolj živčna, k nisem našla (posteljnine za zibko) sem zdaj, ko sem spalnico v red spravila tud našla, tko da v bistvu mi ni treba več pospravljat user posted image user posted image Sej se hecam, moram še otroško sobo v red spravit, ker moram Žiga iz previjalne komode izselit user posted image Matr kakšne podvige imam

Spala sem odlično, baje je bilo ponoči kar pestro, ampak mene ni nobena bomba (grmenje) zbudilo...upam, da bom čimdlje tkole fajn spala.

Tiste, ki vas zgaga peče...kaj pa vem, nimam ideje, kaj pomaga.

Aja pa ena je spraševala, kako se da z vdvema user posted image preživet. Moj odgovor, kjer je volja je tudi pot...Vse se da, samo mal drugač je treba vse skupaj organizerat pa gre.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
10.7.2009 8:48:41   
Tanik
Dobro jutro,

danes sem pa tako user posted image , komaj čakam da bo ura za domov user posted image . no potem pa še drugi teden in malo dopusta.

ko ste o krčih govorile. a se kateri dogaja da jo v trebuhu tako zbada,kot da bi te z nožem pikal? tam mislim da pri jajčnikih,no bolj spodaj.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
10.7.2009 8:55:57   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

tale želodec moj je tko naporen... počutim se skor ko prve 3 mesece, ko mi je blo slabo, sam da mi zdej ni, ampak pasalo mi je pa bolj malo za jest, al pa vsako minuto kej drugega, al pa sploh nisem vedla kaj bi vase vrgla. po hrani mi gre pa na user posted image , sam se uležem in čez 2 urci je že ok. zdej glodam prepečenca, pa je ko bi žaganje jedu.

Vsaj kakšne pol ure do uro po hrani ne ležat, ker potem želodec težje prebavi hrano in je slabše.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
10.7.2009 8:56:38   
Anonimen
jutro bejbeuser posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3366
10.7.2009 8:58:17   
indy0024
JUTROOOO bejbike!!!!kako ste kaj spale,na ta dezeven dan,jz sem se ponoci trikrat zbudila,pa se glava me malo boli.user posted image hmmmm sej bo boljse,ko bo spet soncek!!!!user posted image midva z user posted image sva uceraj dobla se eno skatlo cunj tako,da bom kmalu zacela prati pa likat,jupiiiiiii!!!!a katera kaj ve o tem,meni so ze par punc povedale,da ce te kriz matra,to pomeni da jo nosim bolj u krizu,sedaj ne vem ce je to kaj res??????

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
10.7.2009 9:00:59   
tulpek
chebelzza, baje imate danes pestro v Velenju. So vam očitno že poštimali elektriko. Kaj je Hofer res zalit? Me skrbi za Muller user posted image , ker ga imam danes namen obiskat. Katero G pa imaš?

Katka, js pa ravno sadja ne smem, potem zgaga podivja user posted image .

Polari, baje so raznorazne bolečine v nogah precej normalne. Js jih na srečo še nimam, telovadim pa tudi nič ne zadnji mesec.

(odgovor članu chebelzza)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
10.7.2009 9:12:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

JUTROOOO bejbike!!!!kako ste kaj spale,na ta dezeven dan,jz sem se ponoci trikrat zbudila,pa se glava me malo boli.user posted image hmmmm sej bo boljse,ko bo spet soncek!!!!user posted image midva z user posted image sva uceraj dobla se eno skatlo cunj tako,da bom kmalu zacela prati pa likat,jupiiiiiii!!!!a katera kaj ve o tem,meni so ze par punc povedale,da ce te kriz matra,to pomeni da jo nosim bolj u krizu,sedaj ne vem ce je to kaj res??????

ne ni res,jaz sm mela ta prvega čist spredi pa me je križ vseen bolel pa tud zdej tko da to ti lahk iz izkušenj povem da this is not trueuser posted image

(odgovor članu indy0024)
  Neposredna povezava do sporočila: 3369
10.7.2009 9:14:07   
Erdbeere
Jao punce, jest bom popenla, mene tale vnetja tam spodaj spremljajo že čist celo nosečnost, komaj malo pozdravim pa smo spet na začetku....moram v sredo, ko imam pregled mal G vprašat, če je ok, ker zdaj se kar z canestenom mažem, da vsaj malo pomaga user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
10.7.2009 9:14:47   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

ne ni res,jaz sm mela ta prvega čist spredi pa me je križ vseen bolel pa tud zdej tko da to ti lahk iz izkušenj povem da this is not trueuser posted image

Jest sem do zdaj še vse tri v križu nosila, pa me ni nikol križ bolel

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
10.7.2009 9:17:52   
Sarchi
Jutro moje so user posted image .... danes sem spala kr dobro. zgleda da naju je učerajšnje pohajanje tolk zdelalo da sva z bebijem oba spala, juhuuu končno tud zame ena boljša noč, pa sploh po včerajšnjih nočnih mukah.

drgač pa je tak zaspan dan, da uff.... peglat bi tud jzt mogla, mogoče pa se le spravim in kaj koristnega nardim.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
10.7.2009 9:24:07   
indy0024
hvala za odgovore,se mi je zdel,da ni cisto tako!!!!!user posted image Sarchi ko bos drugic v LJ me kilkni aja ali pa ce se enkrat organiziramo skupno srecanje?????blo bi fino!!!!!!Erdbere najbolje,da poves svojemu ginekologu,da te pece,pa ti bo dau neko mazilo ali pa svecke.user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
10.7.2009 9:26:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Jao punce, jest bom popenla, mene tale vnetja tam spodaj spremljajo že čist celo nosečnost, komaj malo pozdravim pa smo spet na začetku....moram v sredo, ko imam pregled mal G vprašat, če je ok, ker zdaj se kar z canestenom mažem, da vsaj malo pomaga user posted image

ti kr lepo pejt do G k zdej ne smeš imet vnetij k se lahk prezgodnji porod sproži tko da,drugače men je sestra rekla da naj grem kupit svečke k jih lahk uporabim za vnetja

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 3374
10.7.2009 9:31:54   
indy0024
nic bejbe grem se malo lezat!!!!!mejte se!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Telesno kaznovanje
lenkav

Ste bili kot otrok kdaj tepeni?

Enkrat ali dvakrat (27%)

Občasno (38%)

Pogosto (13%)

Zelo pogosto (6%)

Nikoli (15%)

Število vseh glasov: 528

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!