Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 18:40:11
|
|
|
|
Čebel@
|
čer! mi smo šli na grob,ppa še rožice smo kupili,zdele sva midva še povečerjala,čakam Hano da se zbudi da še oa poje potem pa v mižule...............fajn bodite...........se tipkamo jutri p.s. maksi-maksimalno uživejte na dopustu pa pa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 21:00:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša----ja torto sem naročila...oz jo bom v soboto šla naročit....v Mlinotest pekarno....kolk bo lepa si lahko pogledkaš na strani naroči torto (linka ne znam prpopat)..na eni bo NOdi, na drugi pa Fifi...joj...kolk bo vesela..... Mi smo ok...rastemo in se debelimo...pa vi??? TArjica tudi tak rada pomaga v kuhinji...a ne kolk so veseli, ko nekaj dobrega naredijo.... MAjchy...te je RR blokiral..zaradi pretirane uporabe KAtjuša..to pa so pobožne želje...ti spat ob 22.00.... bom danes poslala slikico...sem misnla da sem že prepozna..pa pol nisem.... lep nakup Piškot...joj...revca...upam,da se vam vsaj danes uspe naspat... Mihailo....Tisi tudi ponoči rita poka....zelo hude slikice.......frajerček mali..... Mihailo...kolk si ti mlada....full mlada zgledaš res.....vav.. super center...res...bravo tetica... Kolumbo..thx iii slikice.....samo si pa nista podobna bratca...a ne? BarbaraSG....upam, da se čimprej povrne dobrovoljček... Majchy...ii...kakšna babika je HAna...sploh ne morem verjet da smo tolk trepetale za njeno težo..pa jo poglej zdej...babo.... glede mame..... Simona kr....ćestitke za novo službo.... Maksi...maksimalno uživljejte na dopustu....in obvezno slikovni material ko pridete nazaj.... mlea...upam,da se boste danes naspali... brkn...pridna kot vedno..preveč pridna....vav...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 21:01:08
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Mala spi, jest pa nism dost deleč! Hvala za čestitke. Mislm da sm se kar prov odločla, je kar fajn šiht, pa nasledna taka šansa bo šele čez nekej let. Kolk mate lušne fotke! Jest še vedno gostijem na računalniku od mojga tko da ko bom mela svojga jih tud jest ene par gor pripopam! Sm pozabla kaj sm prebrala da bi kej več pokomentirala! Bodte pridne, grem še mal na FB pol pa spat! Nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 21:32:31
|
|
|
|
Katjusa
|
Ajvy to bodo lepe torte, da ne boš pozabla slikat za slikce je čas do sobote...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 21:35:12
|
|
|
|
Katjusa
|
http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencek-umrl-zaradi-alkohola.html to ste vidle... joj kako žalostno, bogi dojenček, ki je imel tako mamico..... kako je bog dal tej ženski mleko in sploh kako je zanosla glede na to da je imela že dlje časa težave z alkoholom..... katastrofa..... na žalost v materino mleko prehaja vse tud tist kar ni dobro za dojenčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 21:38:48
|
|
|
|
piskot
|
a dej no, kje najdete te grozne novice. nocem tega vedet sploh!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 22:29:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot a dej no, kje najdete te grozne novice. nocem tega vedet sploh! a veš da jst tut strašno težko prenašam te grozote...res.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 22:29:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ajvy to bodo lepe torte, da ne boš pozabla slikat za slikce je čas do sobote... res je..ne bom ne bom...... o super do sobote....thx
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 22:32:58
|
|
|
|
Onasiss
|
Ajvy-hvala za lepe želje. A mi lahko pomagate neki....Sej se bo mogoče zdel butast..pa vseen... Dons sem mal po štacunah bluzila in sem si par stvari ogledala (moram zapravt, ker so mi en cepiv šenkal, pa še na lotu sem neko malenkost zadela ) A mislite, da se bolj splača počakat do razprodaj, ker tist, kar mi všeč je količinsko bolj mal in bo šlo
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 23:05:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 23:24:54
|
|
|
|
birdy
|
Ahoj, kako ste? Mihailo, če v ponedeljek pridete, dejte se magar še pri men oglasit, pa kr Kolumbo s sabo pripelte Aja, šit, ta hitro povezavo bojo rušl (most). Mi smo kr ok, dopoldne se nisem mogla javt na forumu (le zakaj ), kar sem pa prebrala sem pa pozabila. Zdej grem pa cunje dat prat pa da sprobam to kuglo k je dons pršla. Fajn nočko, mejte se...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 0:04:05
|
|
|
|
Katjusa
|
EVO NEKDO JE BIL ZDLE PRIDEN Izdelala sem kolaž novorojenčkov upam, da vam je všeč in da je vse OK (sem se zašvicala) majchy zate še tele link:) zdej pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 6:52:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro..pa ne da bom prva ...nocka prspana ,ob 1h in 6h smo jedli ob 6:30 ustali....sem kar naspana...pri nas j ob 4h zjutraj tulila srena,pa sem mojega vprasala ce cuje je rekel,da ja ...pa sem rekla pejt greva gledat na okno ,ce kdo bezi ...kaj se dogaja...ker je samo enkrat tulila je bilo nekaj v rudniku ali pa pozar... vo kavica in se zajtrk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 7:13:00
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro Katjuša super pridna si Mihailo hvala za kavico in zajtrk Midva z Žigom sva vstala, sedaj se igra na igralni (mihailo tako igralno maš kot jaz), kmalu bo lačen, Nejc pa zaenkrat še spi. Sedaj grem še jaz kavico popit, pa se kasneje še kaj javim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 7:14:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
Zaspanke ,kje ste? Nam je pa se za 10 min elektrike zmanjkalo,jaz sem mela pa prazno bat. na mobitelu...k sreci ,da je takoj prisla...Mihailo se vedno ni kakal,danes je 5. dan,kdaj je treba pa k zdravniku ,ce ne kaka...upam ,da bo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 7:15:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jutro Katjuša super pridna si Mihailo hvala za kavico in zajtrk Midva z Žigom sva vstala, sedaj se igra na igralni (mihailo tako igralno maš kot jaz), kmalu bo lačen, Nejc pa zaenkrat še spi. Sedaj grem še jaz kavico popit, pa se kasneje še kaj javim. kAKO si zadovoljna z igralnim centrom?grem tudi jaz se sebi pripraviti zajtrk...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 7:17:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
KATJUSA kolaz je full lep,pridna punca... AJVY stara sem 23let(86 letnica)a tko mlada zgledam ...Kako je lepo brati tvoje komentarje ...si se odlocila glede torte?a ima rada Nodiya?Sej je res zabaven..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 7:19:21
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! mihailo.......hvala za kavico in sendvič ..........še povem ti da imamo mi popolnoma isti igralni center kot vi,in Hani je zakon katjuša.........full si lep kolaž na redila-PRIDNA birdy......ti je ratalo pridet gor mlea.........super za dinarčke ........no jaz če nebi glih miliona zadela,bi počakala do ponedeljka ajvy..........je zadnjič P pohvalila Hano ker je vse notri prinesla(težo+ višino) ........hvala za objemčke........super za tortici drugače pa nočka lepo prspana,jaz bi še spala ampak me je Hana ruknila pokonci da sem jo dala nazaj na bok drugače pa imam lepo novico:včeraj zvečer je najdel dom še eden od kužkov(rjav) in sicer ga za RD dobi naša birdy
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 10.7.2009 7:21:41 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 7:24:33
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo z igralnim centrom sem ful zadovolna, tako Nejc kot sedaj Žiga ga imata rada. Pa tudi s kvaliteto sem zadovolna, Žiga je tretji otroček ki ga uporavlja in je praktično kot nov majchy super za kužka če prav spremljam imata dva že nov dom? jaz že kavico pijem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 7:24:47
|
|
|
|
birdy
|
Jutro!!!!!! Mihailo, Urša, kaj delata pokonc? Jst sem pa misnla da bom prva No, midve s kristi sva že pokonc, ker je lubi zaspal in sem jo mogla prov na hitr zrihtat za vrtec. Pol sem se pa čist zbudla. Hudiča Zdej moram it pa počas Kristi zrihtat, čeprov ne vem, je našla zraven rač. mize na stolu eno brisačop za na plačo k je rdeče barve in ma tak veselje Pa jst ne vem kaj ma ta otrok tako ljubezen do raznih plenic, servetov,... Kdo bi igrače, ona bi sam en kos blaga. V čer sem dubla zgodnje darilo za rojstni dan, šivalni stroj, pa najbolj d ji kr en kos blaga zarobm in ji dam. Madonca bi bla srečna Katjuša, fotoaparat... Kok ma pa unih pik al kva so? Pa baterija me zanima, a je litij ionska (a neki tazga) a so une navadne? Lena sem pa se mi ne da it nazaj brat da najdem link k si ga napopala...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 7:28:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy super za kužka če prav spremljam imata dva že nov dom? jap enga ddobi pa od katjuše teta......tko da še 2 punce moramo spravit v promet(črna )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 7:31:25
|
|
|
|
birdy
|
Ja, pa kot je majchy napisala se je lubi za moj rojtni dan omehčal in mi dovolu met kužka Ma je še daleč moj rojtni dan Zdej pa upam da bo še nov fotoaparat kupu. Pa mislm da ga bo. Sploh zato k jih je on začel gledat pa me spraševat kakega bi mela. Tale ma navadne baterije in se ful hitr spraznejo. Sva za baterije že cel premoženje zmetala.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 7:32:23
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro! pijem kavico, aljazek ze sluzi pri babici, nam danes spricajo proti scurkom(en sosed bil pujsek), pa bomo danes tam spali, jaz pa se malo pospravim v miru, lazanjo skup vrzem, pa se v knjiznico grem. Pravkar sem se prijavla na akrobatski let z letalom,ob 8 je zrebanje....heheh....pa se v zivljenju sploh na letalu bla nisem kak bom bruhala, ce bom izbrana:) me je vprasal,kaj je najbolj drzna stvar, ki sem jo naredila v zivljenju, pa pravim porocila sem se
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?