|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
9.7.2009 15:33:02   
Anonimen
Čao babuške!
Me par dni ni bilo, sva z Elo kar cele dneve preživljali v postelji, tako da sem že veliko boljša user posted image . Pa večino hlač si že lahko oblečem, jupi! user posted image Malo imam še nečvrste mišice v trebuščku, nekoliko še je stopničke, toda verjamem, da bom z redno telovadbo čez dva meseca ponovno fit oz. prednosečniška jaz. user posted image
ninica23 - Super za nočno spanje! user posted image Mi imamo dve vrsti noči: 1) od 21h do 3h, se najemo in v dveh minutah zaspimo do 6h, 2) od 21h direktna do 6h. Ne glede na varianto, pa potem bedimo kakšne pol urce in nazaj zaspimo do 9h. user posted image

frutolina - Midva z dragim sva se odločila, da prvo leto zagotovo ne bova cepila najine miške, saj ne verjameva v varnost in učinkovitost cepiv. Po vsej verjetnosti se bova poskusila v celoti izognit cepljenjem. Ko človek enkrat gre malo bolj raziskovat vse skupaj (spletna stran od SVOOD), se kar konkretno zamisli. Tudi sama sem kot majhna imela orng težave po cepljenjih, par žalostnih zgodb poznam, tako da je zmagala odločitev proti cepivom. Pa čestitke za glasen smešek user posted image user posted image user posted image , joj jaz bi tudi user posted image .

kupčki - Drage moje, mi smo kupčke kakšnih 14 dni nazaj opustili, saj je mala tako protestirala, da se mi ni zdelo več smiselno jo mučit. Po hranjenju sva kakšnih 5 minut v bolj pokončnem položaju in je to to. Še vedno sicer malo poliva, toda to je tudi prej ob kupčkih, ki jih tako in tako ni kaj dosti podirala. Ni kaj, očitno ni dobra rigačica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

nohtki
- user posted image A mi lahko poveste, kakšne imajo nohtke na rokah vaši zakladki? Gladke? Naša gospodična ima takšne tanke navpične črtice, če dobro pogledaš in sedaj ne vem, ali je to normalno ali znak, da ji nečesa primanjkuje?! user posted image

Cveta28 - Tvoja ta mala pa je prava žurerka! user posted image Pa super ideja za uresničitev nore želje. Počakaj do pubertete, bo najbolj palilo user posted image user posted image user posted image .

detelja - Kakšna faca je Maja s pleničko user posted image user posted image user posted image . Ala ji vera, da sploh lahko diha čez user posted image user posted image user posted image .
L&L - Joj, kako lepe fotke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
spanje v veliki postelji - Sem absolutno ZA! user posted image user posted image user posted image Zvečer dava Elo spat v njeno posteljico (zaspi seveda na rokah), ko se zbudi (ob 3h ali ob 6h), pa gre spat k nama. Moram reči, da smo tako vsi trije najbolj zadovoljni, saj se vsi po vrsti pogrešamo in uživamo v skupnem cartanju. user posted image user posted image user posted image Tega ne damo za nič na svetu, pa če pride tisoč strokovnjakov in me prepričuje, da to ni ok. Jaz verjamem, da prvo leto ne moreš razvaditi otroka, zato je priporočljivo čim več cartanja, ujčkanja, lubčkanja, dotikov, objemov ... prvo leto se skoraj v celoti določi, ali bo otrok svetu zaupal, bo samozavesten in pogumen, ali ne ... ravno z odzivi na njegove potrebe.

komarji - Mi imamo v vseh prostorih na oknih mreže (pa še suho sivko v spalnici), pa se nam vseeno prištuli kdaj kakšen. user posted image Jaz razmišljam, da bi si nabavila tisto reč, ki jo daš v vtičnico, toda ne odganja komarjev z vonjem (ki so škodljivi), temveč z zvokom. user posted image Ve katera, koliko to stane in če sploh deluje? 

Junona - Joj, ti presneti krči user posted image user posted image user posted image . Kaj pa če poskusiš s kakšno posebno dieto, mogoče pa ji kaj ne paše, kar ti ješ? user posted image Saj vidve se dojita, a ne?

Sonček85 - Vas vse lepo pozdravlja, zaenkrat še ne vedo, kaj je narobe. Tisoč objemčkov za Aleksa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
matcar - Super, da je operacija mimo in je bilo vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
9.7.2009 15:39:09   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

nasa pikica pa danes praznuje 3 mesece od rojstva..Kristina vse najlepse;)

Čestitam!
A si opazla da sva obe to napisali v razmaku 3 sekund? user posted image

Ah ja, pa še nekaj sem opazila...moj je Mihael Tai rojen 9.4... 10.4 pa sta se rodila en Miha in en Taj (vsaj s foruma sodeč user posted image ).

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
9.7.2009 15:40:46   
Anonimen
Nekaj rr šteka, pa nisem uspela vsega v enem postu napisat user posted image :

frutolina - Upam, da je trtica že boljše, pa da še nisi plešasta user posted image user posted image user posted image . Saj bo, boš videla, čez mesec dni bo vse ok, naša "poporodna sanacija" namreč še vedno poteka. user posted image

detelja - Naj bo nedelja čudovita, še toliko bolj, ker ne bo ta starih user posted image user posted image user posted image .
štorkljica - Čestitke za pregled, kako pridno rastemo! user posted image user posted image user posted image
slutnja in frutolina - Čestitke za 3 mesece! Tista največja kriza je za vama, jupi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4303
9.7.2009 15:47:36   
Anonimen
Evo, da se še malo razpišem user posted image , ko se mucka tako lepo igra v ležalniku. Meni se zdi Ela vsak dan bolj baba: vse jo zanima, vedno bolj je odločna, skupaj že gledava eno knjigico in kar gleda v slikice, vedno bolj se smeji, čeprav pogovarja se še ne kaj dosti (očitno ne bo čveka po mamici user posted image  user posted image  user posted image ), kakava 1-2krat na dan, vedno bolj gosto, pridno spimo tudi čez dan, saj jo zanimiv svet tako utrudi, da mora med obroki nujno potegniti vsaj eno enourno kitico user posted image , čez dan jeva še vedno na 3 ure, slinimo se kot polžki, rokice so vedno bolj aktivne, pridno telovadimo, toda kravic ne pasemo radi (se zeloooo jezimo po minutki pasenja user posted image  user posted image  user posted image ), mamici se tako smejimo in nam tako žarijo očke, da mamica dobi kar solzice v oči od sreče, tudi očka že prepoznamo ... v glavnem imamo se fajn, četudi smo zvečer tako utrujeni, da od utrujenosti težko zaspimo, četudi se cartamo pri mamici.

Lepo se imejte drage moje, v Lj je končno sonček, tako da počakam, da pride dragi domov čez par minutk, pa gremo hitro ujet še kakšen žarek user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4304
9.7.2009 19:43:58   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
komarji - Mi imamo v vseh prostorih na oknih mreže (pa še suho sivko v spalnici), pa se nam vseeno prištuli kdaj kakšen. user posted image Jaz razmišljam, da bi si nabavila tisto reč, ki jo daš v vtičnico, toda ne odganja komarjev z vonjem (ki so škodljivi), temveč z zvokom. user posted image Ve katera, koliko to stane in če sploh deluje? 

mi na oknih sicer nimamo mrež, mamo pa uno vijolično lučko, ki jih privalblja in pol skuri (ne vem kako se ji reče, pa upam da veste kaj mislim)... na to se zelo velik golazni ujame... mamo pa tud v štekarjih to z zvokom, sam se mi ne zdi da bi kej delovalo... mogoče odganja miši in podobne živali, muh, komarjev in pajkov pa mamo kr nekaj po bajti user posted image

spanje v veliki postelji - Sem absolutno ZA! user posted image user posted image user posted image Zvečer dava Elo spat v njeno posteljico (zaspi seveda na rokah), ko se zbudi (ob 3h ali ob 6h), pa gre spat k nama. Moram reči, da smo tako vsi trije najbolj zadovoljni, saj se vsi po vrsti pogrešamo in uživamo v skupnem cartanju. user posted image user posted image user posted image Tega ne damo za nič na svetu, pa če pride tisoč strokovnjakov in me prepričuje, da to ni ok. Jaz verjamem, da prvo leto ne moreš razvaditi otroka, zato je priporočljivo čim več cartanja, ujčkanja, lubčkanja, dotikov, objemov ... prvo leto se skoraj v celoti določi, ali bo otrok svetu zaupal, bo samozavesten in pogumen, ali ne ... ravno z odzivi na njegove potrebe.

jz nisem za to... pa se tud ne strinjam... naša je že zdej razvajena... skoz bi bla po rokah, drugače full joka - ampak mene ne gane, tko da je ne mislim nosit naokoli... v postelji jo mam samo ko dojim, potem jo takoj dam v svojo posteljo.. nočem da se navadi na najino posteljo.. ONA IMA SVOJO, midva pa svojo... to je pač moje mišljenje

čestitke vsem za uspešno opravljene preglede... za rojstne dneve.. ter za dopustovanje

še ena frišna slika naše frajle
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
9.7.2009 20:20:44   
detelja
a ste opazile, da se je pojavila prva "aprilčica 2010"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa hitr mal zasanjat kako je bilo pred enim letom.........mmmmmmmmmmmmmm...jaz sem magični + zagledala 30.7.2008....kje je že to...user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
9.7.2009 20:23:29   
detelja

detelja - Naj bo nedelja čudovita, še toliko bolj, ker ne bo ta starih user posted image user posted image user posted image .

itak, da bo...saj bo moja čbelca poleg, mojo sestrico bom po mesec dni spet vidla pol bo še moj lubi prišel...sam ne, da bi me kdo presenetil in bi čudežno prehitro ozdravel in mi pol na poti do mojih staršev zafural dan...

pazim, da maja še diha...ne vem kaj ji je..nonstop si daje te pleničke na obraz in pol se režiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
9.7.2009 20:25:00   
detelja
zjutraj pa se je tako pokrila in se mi je pol režala...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
9.7.2009 20:26:53   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Moj škratek je danes star 3 mesece! user posted image
Ne morem verjet kako hitro je minilo...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
9.7.2009 20:28:17   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

še ena frišna slika naše frajle
user posted image

vaša pupa pa je res prava frajlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako so tile naši user posted image zlatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
9.7.2009 20:36:53   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

a ste opazile, da se je pojavila prva "aprilčica 2010"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa hitr mal zasanjat kako je bilo pred enim letom.........mmmmmmmmmmmmmm...jaz sem magični + zagledala 30.7.2008....kje je že to...user posted image user posted image

aha ....

v nedeljo bo eno leto odkar sva naredila najin zaklad user posted image  ... user posted image user posted image user posted image  ... zdaj me pa ta zaklad že fajn obrača okrog prsta user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
9.7.2009 21:14:09   
Blueeyes

ja jz sem vidla... sem jim čestitala... ne morm vrjet kako čas beži.. zdej zdej bojo še majčice 2010... 1 leto odkar smo zvedele da smo noseče user posted image  user posted image

zjutraj pa se je tako pokrila in se mi je pol režala...user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  

kok dobra slikca user posted image  user posted image  bravo za fotografa user posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
9.7.2009 21:39:29   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Moj škratek je danes star 3 mesece! user posted image
Ne morem verjet kako hitro je minilo...user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4313
9.7.2009 21:41:00   
matcar
Maks je ok,operacija je uspela,očka je videt vredu.Če bo tudi ju3 tak,grema lahko domov.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
9.7.2009 21:43:43   
frutolina

frutolina - Midva z dragim sva se odločila, da prvo leto zagotovo ne bova cepila najine miške, saj ne verjameva v varnost in učinkovitost cepiv. Po vsej verjetnosti se bova poskusila v celoti izognit cepljenjem. Ko človek enkrat gre malo bolj raziskovat vse skupaj (spletna stran od SVOOD), se kar konkretno zamisli. Tudi sama sem kot majhna imela orng težave po cepljenjih, par žalostnih zgodb poznam, tako da je zmagala odločitev proti cepivom. Pa čestitke za glasen smešek user posted image user posted image user posted image , joj jaz bi tudi user posted image .

Sem brala na tej strani SVOOD. Zdaj sem še bolj prepričana v to da tega na mojem malčku ne bodo izvajali.Sem prav slabe volje postala ko sem prebrala zgodbe user posted image . Ne dam ga cepit za nič na svetu, če mi doktor ne da pisnega potrdila da bo z njim 100% vse vredu. Se pa spomnim kako je bilo pri meni ko sem bila cepljena proti tetanusu- v OŠ sem pol ure po cepljenju padla v nezavest, v SŠ pa enako. Le zakaj? Groza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
9.7.2009 21:44:35   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Maks je ok,operacija je uspela,očka je videt vredu.Če bo tudi ju3 tak,grema lahko domov.

Juuuupi! Suuuuper! user posted image user posted image  Me veseli!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
9.7.2009 21:55:57   
matcar
Pozabla sem napisat,da sem danes Saš-a tehtala v B,merit ga nisem mogla,ker nimajo metra za user posted image .Tako,da če bi katera bila tako dobra,da bi mi napisala v seznam,bi bilo fino.
9.7. teža 7000 g.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4317
9.7.2009 21:56:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pozabla sem napisat,da sem danes Saš-a tehtala v B,merit ga nisem mogla,ker nimajo metra za user posted image .Tako,da če bi katera bila tako dobra,da bi mi napisala v seznam,bi bilo fino.
9.7. teža 7000 g.

user posted image  user posted image   

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
9.7.2009 23:09:40   
Cveta28
Čer! Še le sedaj mi je uspelo priti do RR, sem imela druge on line opravke user posted image
Muca Lori spančka že od 21h, koder pa je padel malce za njo user posted image Danes sem tudi sama po netu dala razviti slikice od naše muce, sedaj moram pa še kakšen lep albumček najti. Po moje bom potrebovala za prvo leto kar 12 kom, za vsak mesec enega user posted image Drugače pa smo danes bili malce več zunaj, ker drugače že jaz sitnarim zaradi dežja. Potem sem pa pozabila na uro in muca je postala zeloooo glasnoooo lačna tako, da sem zadnji del poti kar tekla domov user posted image Je pa muco popoldne nekaj zvijalo, ker ni kakala že tri dni potem pa je zvečer napolnila pleničko in sedaj upam na mirno noč. Aja, našo Lori smo zalotili, da pupa ponoči opazuje, se smeji in čveka z igračkami na vrtiljaku, ki ga ima nad posteljico user posted image ČVEKA!!!

Tole je pa naša muca Lori
user posted image

matcar, sonček - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Maksa in Aleksa!
detelja - skrivanje za pleničko uspeva tudi nam, še posebno po hranjenju je vsa nora nanjo. user posted image za dr tasta in taščo, se mi kar smiliš, ker se moraš ubadati z njima
junona - jaz uporabljam sab simplex, nam so pomagale do te mere, da jih je vsaj pridno lizala in se vsaj malo pomirila. Drugače pa jaz še vedno ne jem sadja in zelenjave, pa malo še vedno kakšen dan zvije, ponavadi kar čez dan amapk ni več tako hudo kot je bilo prvi mesec.
spanje v master bed - načeloma zagovarjam teorijo spanja vsak v svoji postelji in se je kar lepo držimo. Na začetku je kakšno noč proti jutru še spala med nama, sedaj pa izkoristim le dopoldne, ko se muca napapa in pančka med 7-10h, jaz pa zraven nje (beri: ji tiščim dudo notri, da spančka čim dlje user posted image ). Na morju je tudi spala med nama, doma pa nima težav s spanjem ali v posteljici ali v zibki...če sem bolj natančna, mala zaspi kjer koli
komarji - nimamo user posted image , drugače pa ima koder sladko kri in gredo vsi nanj

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 9.7.2009 23:17:36 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
9.7.2009 23:11:33   
Blueeyes
ooo kakšna luštna cvetka je tale vaša Lori user posted image  user posted image  user posted image  pa tko lepo ime ma user posted image  user posted image  user posted image ..

PS: oblekca je pa iz HM, a ne?? jz jo mam tud user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
9.7.2009 23:20:00   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
ooo kakšna luštna cvetka je tale vaša Lori user posted image  user posted image  user posted image  pa tko lepo ime ma user posted image  user posted image  user posted image ..

PS: oblekca je pa iz HM, a ne?? jz jo mam tud user posted image

Mali je ime Laura ampak jaz sem jo že v P začela klicati Lori in sedaj jo kličemo več ali manj kar Lori.
Jp, oblekica je pa iz H&M ampak smo jo nabavili že pred razprodajami. BTW, klobuček je pa iz BabyCentra in je stal za najmanj 3 oblekice user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
10.7.2009 6:23:17   
Miška2006
Dobro jutro v to presneto, spet deževno jutrouser posted image

ja zgleda, da sem vstala prav z levo nogo, čeprav sem lepo pancala in moja dva tamala še vedno spančkata.

Sonček, držimo pesti, da prideta z Aleksom čimprej domov. Mi je sporočila, da UZ ni pokazal nič nepravilnosti. Danes še čakajo "razlago" kardiologa za EKG. Mogoče bodo danes kaj več zvedeli.

Imena, mene pa nekaj zanima. Zakaj ne otroka kličete tako kot mu daste uradno ime? Saj nimam nič proti, ampak me samo zanima. Meni je pač všeč eno ime in tisto mu ga dam. Sem mnenja, da s tem samo zakompliciramo otroku obstoj. Zakaj? Zato, ker bo v uradnih dokumentih pisalo eno, klicali ga bodo drugače in bo moral otrok zmeraj razlagati kaj je prav in kaj ne. Brat od mojega očeta je imel dve uradni imeni in klicali so ga s tretjim. En dan mu je vse to dop.... in je šel uradno spremeniti ime. Seveda en kup stroškov...

Spanje v veliki postelji, sem pristaš tega, da vsak spi v svoji postelji. Crtanje s tem nima nobene veze. Mi se vsi (5komadovuser posted image user posted image user posted image , tamala, tamali, jaz, moj predragi in Nodiuser posted image user posted image ) bašemo v taveliki postelji. Se cartamo in zganjamo neumnosti, a ko je za it spat, gre tamala v svojo posteljco, tavečji in Nodi v njuno in midva kraljujeva na naši.

Cepljenje, podpiramuser posted image a ne kar tako in vsevprek. Ena je napisala, da cepijo bolezni, ki jih že desetletja ni. Ja seveda jih ni, ker so jih cepili. Kljub temu TBC še zmeraj obstaja v južnjaških krajih (BIH, Makedonija, Srbija) in če kdo gre v te kraje ali še druge ima, če ni cepljen možnost okužbe in prenosa.

Matcar, user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za operacijo za Maksa.

Obmesečnice, čestitke za vajina sončka frutolina, slutnja in za vse ostale, ki tudi praznujejo.

Plenička, tudi jst ko sem bila mala sem mela eno tenko dekco, da sem se pokrivala. Moja pa te navade nima. Zgleda, da se ni vrgla po meniuser posted image

April2010, user posted image user posted image user posted image user posted image zmeraj več jih bouser posted image smo šele na začetkuuser posted image . Ja lepo se je spomniti, kako je bilo takrat, ko smo me pričakovale in zagledale +. Kar solzne oči mam od sreče.

Blueeyes, kako srčkano bitjeceuser posted image user posted image . In vsi ostali krofki in jagode tudiuser posted image user posted image user posted image

Govor, moja je imela včeraj dan monologovuser posted image pa tudi orng debate sva užgaleuser posted image . Je bila res dobre volje. Jst sem se pogovajala po telefonu in una "užigala" zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odganjalec komarjev, mi na žalost smo na takem kraju, kjer nas komarji napadajo sem in tja in se žal ne moremo z drugim branit kot z tistim, ki oddaja vonj v utičnici. Ga pa imamo na hodniku, da ni direktno v sobi. Smo poskušali tudi tistega z zvokom, a nobeden ni spal še najmanj pa Nina ne. Sem pol šla brat, da otroci do enih 2 ali 3 let to izredno dobro slišijo in ratajo prav živčni in nemirni. Sem zato to tudi ugotovila na lastni koži.

Anchika, držim pesti za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo sem pokomentirala, morda sem tudi kaj pozabilauser posted image . Sedaj pa spet v ta škifo di dan.user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
10.7.2009 8:21:53   
Miška2006
Svašta....user posted image user posted image user posted image user posted image http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencek-umrl-zaradi-alkohola.html

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
10.7.2009 9:36:55   
detelja

tako izgleda, ko kličeta dr babi in dr dediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

in sama si je izbrala vero...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4324
10.7.2009 9:37:33   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Svašta....user posted image user posted image user posted image user posted image http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencek-umrl-zaradi-alkohola.html

ja, to je pa grozno...vsak dan same žalostne novice...

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?