Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 8:23:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* danes zvezde pravijo, da ni primeren dan za nakupe. pa bom vseeno šla v emporium malo pretipat teren pred razprodajami Potem bom pa jaz tudi samo gledala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 8:23:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ komaj čakam ta vikend, ker se atiju začne 3-tedenski dopust ni lepšega kot to, da smo lahko cele dneve vsi trije skupaj Pri nas enako
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 8:25:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa dobro jutro! Meni bodo kavico kar drugi skuhali Še prej pa moram jaz bubiju zajtrk skuhat Lep dan vsem!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 8:26:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes pa imava mdva obletnico Pa jutri še eno Me je moj dragi presenetil, potem pa na žalost v službo šibal, tak da bomo spet sami
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 8:56:37
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes pa imava mdva obletnico Pa jutri še eno Me je moj dragi presenetil, potem pa na žalost v službo šibal, tak da bomo spet sami čestitke!!! katero pa že? in pa tvojemu dragemu, da tako lepo preseneti ženo in mamico svojih otrok! pohvalno! lepo praznujta takrat, ko se vrne z dela!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:06:26
|
|
|
|
arabela*
|
...ma zmešalo se mi bo......spet čakamo...vse oblečene da gremo ven..................................,pa je spet začelo padat.......................................
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:07:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes pa imava mdva obletnico Pa jutri še eno Me je moj dragi presenetil, potem pa na žalost v službo šibal, tak da bomo spet sami ....saj bo služba mimo,pa bosta uživala...........
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:07:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ komaj čakam ta vikend, ker se atiju začne 3-tedenski dopust ni lepšega kot to, da smo lahko cele dneve vsi trije skupaj Pri nas enako moj pa nima dopusta.....................
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:08:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes pa imava mdva obletnico jaz sploh več ne vem..oz ne štejem let...............
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:11:44
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 No, pa mi je po tretjem poskusu nalaganja na shrani.si le uspelo - Gal pri učenju hranjenja z majhno nesrečo na koncu Petra, Gal pa res dobro že tole obvlada. Bravo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:13:02
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* danes zvezde pravijo, da ni primeren dan za nakupe. pa bom vseeno šla v emporium malo pretipat teren pred razprodajami karkoli zvezde že pravijo, za nakupovanje nikoli ni slab dan vsaj za nas ženske. uživaj in upam, da boš kaj fajnega najdla in kupila! Se strinjam! Itak pa so v Emporiumu in povsod drugje tud 30% popusti, tako da če kaj zares lepega vidiš, lohk že zdaj kupiš
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:13:37
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes pa imava mdva obletnico Pa jutri še eno Me je moj dragi presenetil, potem pa na žalost v službo šibal, tak da bomo spet sami Midva imava danes tudi obletnico ja, sam me ni še noben nič presenetil . Še upam...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:13:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes pa imava mdva obletnico jaz sploh več ne vem..oz ne štejem let............... Ma kaj sta že tolk dolgo skupaj al kaj??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:22:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ma kaj sta že tolk dolgo skupaj al kaj?? ja..že 15 let..... bo treba menjat počasi.............
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:23:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ma kaj sta že tolk dolgo skupaj al kaj?? ja..že 15 let..... bo treba menjat počasi............. O to pa je že številka ja!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:24:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 O to pa je že številka ja! je,ne?????????????kar ne morem verjet,da je mogoče...............
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:26:55
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 O to pa je že številka ja! je,ne?????????????kar ne morem verjet,da je mogoče............... Zgleda da je!! In če je dobro se nič ne menja !
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 10:30:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 In če je dobro se nič ne menja !
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 12:32:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes pa imava mdva obletnico Pa jutri še eno Me je moj dragi presenetil, potem pa na žalost v službo šibal, tak da bomo spet sami Midva imava danes tudi obletnico ja, sam me ni še noben nič presenetil . Še upam... Pupe, čestitke za obletnico... Smo šli danes v Koper vrtec pogledat.... ma jst sem tko zadovoljna, da se je tko izteklo,.... majhna skupinica-sicer mešana, Lara bo najmanjša.... s srcem vse narejeno...... Tko da po 20.8 začnemo uvajanje, s 1.9 pa gre v redno varstvo.... Ma sva ful zadovoljna, res.... Je v vsako smer skoraj 30 km, ma je drugje toliko plusov, da to ne bo tak problem.... eno leto bova že zdržala.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 13:05:31
|
|
|
|
arabela*
|
Pa nam je le uspelo it ven...........smo nabavle robo iz štacune in v Muller šle po mleko in k mesaru....malo nas je nazaj grede zmočilo,pa nič hudega....M je bila tako vesela,ko ji je par kapljic padlo po ličku................................ Grem kuhat kotlete s krompirjem na čebuli in radič....mi ni.............me tak ledvica boli nekaj.............
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 13:16:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Smo šli danes v Koper vrtec pogledat.... ma jst sem tko zadovoljna, da se je tko izteklo,.... majhna skupinica-sicer mešana, Lara bo najmanjša.... s srcem vse narejeno...... Tko da po 20.8 začnemo uvajanje, s 1.9 pa gre v redno varstvo.... Ma sva ful zadovoljna, res.... Je v vsako smer skoraj 30 km, ma je drugje toliko plusov, da to ne bo tak problem.... eno leto bova že zdržala. ja super....ja če drugače ne gre in imata tak šiht...pa saj bo... kolk pa boš plačevala mesečno?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 13:17:03
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes pa imava mdva obletnico Pa jutri še eno Me je moj dragi presenetil, potem pa na žalost v službo šibal, tak da bomo spet sami Midva imava danes tudi obletnico ja, sam me ni še noben nič presenetil . Še upam... jaazy tudi vama čestitke!!! saj ima tvoj dragi še cel dan čas, da nekaj lepega stori zate!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 13:19:08
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes pa imava mdva obletnico Pa jutri še eno Me je moj dragi presenetil, potem pa na žalost v službo šibal, tak da bomo spet sami Midva imava danes tudi obletnico ja, sam me ni še noben nič presenetil . Še upam... Pupe, čestitke za obletnico... Smo šli danes v Koper vrtec pogledat.... ma jst sem tko zadovoljna, da se je tko izteklo,.... majhna skupinica-sicer mešana, Lara bo najmanjša.... s srcem vse narejeno...... Tko da po 20.8 začnemo uvajanje, s 1.9 pa gre v redno varstvo.... Ma sva ful zadovoljna, res.... Je v vsako smer skoraj 30 km, ma je drugje toliko plusov, da to ne bo tak problem.... eno leto bova že zdržala. glavno, da ste zadovoljni! ker nič ne pomaga, če imate vrtec pri sosedu, pa je le-ta slab. tisto vožnjo boste pa tudi zdržali! mi imamo podobno situacijo pa me nič ne moti, ker jo bova malce dlje vozila, ker je pa vrtec sam po sebi super
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 13:19:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ saj ima tvoj dragi še cel dan čas, da nekaj lepega stori zate! bit mora pozoren vse dni v letu,ne samo na dan obletnice....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.7.2009 13:20:24
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa nam je le uspelo it ven...........smo nabavle robo iz štacune in v Muller šle po mleko in k mesaru....malo nas je nazaj grede zmočilo,pa nič hudega....M je bila tako vesela,ko ji je par kapljic padlo po ličku................................ Grem kuhat kotlete s krompirjem na čebuli in radič....mi ni.............me tak ledvica boli nekaj............. da bodo bolečine kmalu odšle in se vrnilo dobro počutje!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.