|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
9.7.2009 8:23:42   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

danes zvezde pravijo, da ni primeren dan za nakupe.

pa bom vseeno šla v emporium malo pretipat teren pred razprodajami user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Potem bom pa jaz tudi samo gledala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
9.7.2009 8:23:48   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

komaj čakam ta vikend, ker se atiju začne 3-tedenski dopust user posted image ni lepšega kot to, da smo lahko cele dneve vsi trije skupaj user posted image

Pri nas enako user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
9.7.2009 8:25:04   
*bubi*
Pa dobro jutro!

Meni bodo kavico kar drugi skuhali user posted image  Še prej pa moram jaz bubiju zajtrk skuhat user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
9.7.2009 8:26:14   
*bubi*
Danes pa imava mdva obletnico user posted image  Pa jutri še eno user posted image

Me je moj dragi presenetil, potem pa na žalost v službo šibal, tak da bomo spet sami user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
9.7.2009 8:56:37   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Danes pa imava mdva obletnico user posted image  Pa jutri še eno user posted image

Me je moj dragi presenetil, potem pa na žalost v službo šibal, tak da bomo spet sami user posted image

čestitke!!! katero pa že? in pa user posted image user posted image user posted image tvojemu dragemu, da tako lepo preseneti ženo in mamico svojih otrok! pohvalno! lepo praznujta takrat, ko se vrne z dela!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
9.7.2009 10:06:26   
arabela*
user posted image user posted image ...ma zmešalo se mi bo......spet čakamo...vse oblečene da gremo ven..................................,pa je spet začelo padat.......................................user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
9.7.2009 10:07:21   
arabela*

user posted image user posted image ....saj bo služba mimo,pa bosta uživala...........user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
9.7.2009 10:07:48   
arabela*

komaj čakam ta vikend, ker se atiju začne 3-tedenski dopust user posted image ni lepšega kot to, da smo lahko cele dneve vsi trije skupaj user posted image

Pri nas enako user posted image

moj pa nima dopusta.....................user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
9.7.2009 10:08:57   
arabela*

Danes pa imava mdva obletnico

jaz sploh več ne vem..oz ne štejem let...............user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
9.7.2009 10:11:44   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

No, pa mi je po tretjem poskusu nalaganja na shrani.si le uspelo - Gal pri učenju hranjenja z majhno nesrečo na koncu user posted image

Petra, Gal pa res dobro že tole obvlada. Bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
9.7.2009 10:13:02   
Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

danes zvezde pravijo, da ni primeren dan za nakupe.

pa bom vseeno šla v emporium malo pretipat teren pred razprodajami user posted image user posted image user posted image

karkoli zvezde že pravijo, za nakupovanje nikoli ni slab dan user posted image vsaj za nas ženske. uživaj in upam, da boš kaj fajnega najdla in kupila!

Se strinjam! Itak pa so v Emporiumu in povsod drugje tud 30% popusti, tako da če kaj zares lepega vidiš, lohk že zdaj kupiš user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
9.7.2009 10:13:37   
Jazzy1

Midva imava danes tudi obletnico ja, sam me ni še noben nič presenetil user posted image . Še upam...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
9.7.2009 10:13:59   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Danes pa imava mdva obletnico

jaz sploh več ne vem..oz ne štejem let...............user posted image

Ma kaj sta že  tolk dolgo skupaj al kaj?? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
9.7.2009 10:22:38   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

ja..že 15 let.....
bo treba menjat počasi.............user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
9.7.2009 10:23:10   
Jazzy1

ja..že 15 let.....
bo treba menjat počasi.............user posted image

O to pa je že številka ja! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
9.7.2009 10:24:16   
arabela*

je,ne?????????????kar ne morem verjet,da je mogoče...............user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
9.7.2009 10:26:55   
Jazzy1

je,ne?????????????kar ne morem verjet,da je mogoče...............user posted image

Zgleda da je!! In če je dobro se nič ne menja user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
9.7.2009 10:30:26   
arabela*

In če je dobro se nič ne menja user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
9.7.2009 12:32:36   
Lara Croft

Midva imava danes tudi obletnico ja, sam me ni še noben nič presenetil user posted image . Še upam...

Pupe, čestitke za obletnico... user posted image

Smo šli danes v Koper vrtec pogledat.... ma jst sem tko zadovoljna, da se je tko izteklo,.... majhna skupinica-sicer mešana, Lara bo najmanjša....  s srcem vse narejeno...... Tko da po 20.8 začnemo uvajanje, s 1.9 pa gre v redno varstvo.... Ma sva ful zadovoljna, res.... Je v vsako smer skoraj 30 km, ma je drugje toliko plusov, da to ne bo tak problem.... eno leto bova že zdržala.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
9.7.2009 13:05:31   
arabela*
Pa nam je le uspelo it ven...........smo nabavle robo iz štacune in v Muller šle po mleko in k mesaru....malo nas je nazaj grede zmočilo,pa nič hudega....M je bila tako vesela,ko ji je par kapljic padlo po ličku................................

Grem kuhat kotlete s krompirjem na čebuli in radič....mi ni.............me tak ledvica boli nekaj.............user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
9.7.2009 13:16:19   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Smo šli danes v Koper vrtec pogledat.... ma jst sem tko zadovoljna, da se je tko izteklo,.... majhna skupinica-sicer mešana, Lara bo najmanjša....  s srcem vse narejeno...... Tko da po 20.8 začnemo uvajanje, s 1.9 pa gre v redno varstvo.... Ma sva ful zadovoljna, res.... Je v vsako smer skoraj 30 km, ma je drugje toliko plusov, da to ne bo tak problem.... eno leto bova že zdržala.

ja super....ja če drugače ne gre in imata tak šiht...pa saj bo...
kolk pa boš plačevala mesečno?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
9.7.2009 13:17:03   
Alenka_

jaazy tudi vama čestitke!!! saj ima tvoj dragi še cel dan čas, da nekaj lepega stori zate!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
9.7.2009 13:19:08   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pupe, čestitke za obletnico... user posted image

glavno, da ste zadovoljni! ker nič ne pomaga, če imate vrtec pri sosedu, pa je le-ta slab. tisto vožnjo boste pa tudi zdržali! mi imamo podobno situacijo pa me nič ne moti, ker jo bova malce dlje vozila, ker je pa vrtec sam po sebi super user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
9.7.2009 13:19:40   
arabela*

saj ima tvoj dragi še cel dan čas, da nekaj lepega stori zate!

bit mora pozoren vse dni v letu,ne samo na dan obletnice....user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
9.7.2009 13:20:24   
Alenka_

Pa nam je le uspelo it ven...........smo nabavle robo iz štacune in v Muller šle po mleko in k mesaru....malo nas je nazaj grede zmočilo,pa nič hudega....M je bila tako vesela,ko ji je par kapljic padlo po ličku................................

Grem kuhat kotlete s krompirjem na čebuli in radič....mi ni.............me tak ledvica boli nekaj.............user posted image

user posted image da bodo bolečine kmalu odšle in se vrnilo dobro počutje!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.