5ra_28
|
Jutro. Sem že cel post napisala, pa je seja potekla. Midva sva že ob 8h bila na sprehodu. Še dobro da z dežno prevelko, ker je začelo deževat. IZVIRNO SPOROČILO: lollypop 5ra: če se prav spomnim imaš ti nahrbtnik od Chicco-ta Caddy?? Midva sva si ga danes ogledovala, se mi zdi ful praktičen. Kako se obnese v praksi? Ste zadovoljni? No, kako je na splošno s temi nahrbniki, pa kaj ko mali noter zaspi? Ker naša bo sigurno spala, ker mi v vozičku tudi takoj zaspi in verjetno ne bo dosti drugače.... a imaš kakšno blazinico za okrog glave?? Ej, sem ti napisala vse podrobno, pa mi je post izbrisalo, bom zdaj krajša. - tamalga sva dala v nahrbtnik v trgovini in ga sprobala. Sedi ful ok, ker ima rito vodoravno in nogice naprej, ne pa na stran kot žaba, kot v nekaterih nahrbtnikih. Če si vztrajna in tak tip, prosi v trgovini da ti ga posodijo za eno uro, da sprobaš, kako se bo tamala obnesla. Daj kavcijo v vrednsoti nahrbtnika. Ker to je le taka stvari, ki ni za vsakega otroka. Saj več kot NE ti ne mroejo reči. Midva hodiva s tem na kak izlet in na Pohorje.Ali pa na kak kratek sprehod, recimo včeraj zvečer, ko je nehalo deževat, da ni bil voziček cel blaten in da smo šli mal na zrak. Na dopustu je bil zakon. Po obzidju Dubrovnika smo šetali skoraj dve uri (če ga ne bi imela, bi ga morala nosit tako dolgo v rokah, pa na soncu!!), pa je mali mal gledal, 2x pa kar vmes zaspal. Če je tečko in mal zaspan, noter neha bit tečko, ker gleda okrog in ga zamoti. Ko pa zaspi, pa da glavico kar na obložen rob, jaz mu dam še sam zloženo pleničko pod glavico. Sem mu kupila tisti broč, pa ko je buden, je kot bolnik z ovratnico , pa ni hotel imet. Ko pa je zaspal, pa mu je tudi nisem gor tišala, bi ga itak zbudila. Jaz sem kupila tisti obroč iz BC, za 5€, ki je za napihnit, prevleka pa pralna. Da ni cel penast. Pa še zrak spustiš in ga daš kar v žep recimo. Pa ko zaspi, pa pridemo domov, nahrbtnik položimo dol na 'hrbet, da mali leži na hrbtu, ga odpasava in dava ven in se sploh ne zbudi. Bi pa se, če pa bi stoje recimo ven povlekla. Za flourove tablete pa še sploh slišala nisem. Zobka pa imamo še vedno sam dva. Že ta dva preveč vgrizneta. Nič, grem jaz mal dremat, je tako vreme, da psotelja kliče.