Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 12:11:49
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: detelja tako se po novem pri nas spi v vozičku.... če pa mamica želi dat malo vstran od noseka pleničko pa se deremo tako, da nas še na primorskem slišijo detelja - pa to si Maja sama zvleče pleničko na obraz? Dobra je. Saj vseeno, glavno da je zadovoljna in pančka. Anže tudi spi z pleničko ovito okoli vratu in glave, pa tudi večkrat si jo potegne čez obraz, še posebej tedaj ko hoče malo podremati, pa ga svetloba moti... Tudi jaz mu kar pustim, ker mu paše, le da ga malo bolj merkam.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 12:15:19
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Javljam se toliko,da vam povem,kako smo porihtali. Maks je bil sprejet in bo ju3 operiran.Ga je Dr.Lumi pogledal in mi povedal,da se mu je začela že meglit leča-beri delat siva mrena,tako,da mu bo tudi lečo zamenjal,ker ko se enkrat začne delat,se samo slabša.Je pa boljše,če mu kr ju3 to naredi,ko bo že enkrat v anasteziji,ker mu mora silikon odstranit,da mu še kr to naredi.Drugače bi ga čez kaka 2 meseca spet moral mantrat in operirat. Nič,sem utrujena,grem pančat.Moram ju3 nazaj v LJ. Lepo spite! Nočka! DRŽIMO PESTI, DA SE VSE DOBRO IZTEČE!! za Maksa
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 13:08:35
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: matcar Javljam se toliko,da vam povem,kako smo porihtali. Maks je bil sprejet in bo ju3 operiran.Ga je Dr.Lumi pogledal in mi povedal,da se mu je začela že meglit leča-beri delat siva mrena,tako,da mu bo tudi lečo zamenjal,ker ko se enkrat začne delat,se samo slabša.Je pa boljše,če mu kr ju3 to naredi,ko bo že enkrat v anasteziji,ker mu mora silikon odstranit,da mu še kr to naredi.Drugače bi ga čez kaka 2 meseca spet moral mantrat in operirat. Nič,sem utrujena,grem pančat.Moram ju3 nazaj v LJ. Lepo spite! Nočka! DRŽIMO PESTI, DA SE VSE DOBRO IZTEČE!! za Maksa se pridružujem!!! pa še eno za srečo
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 13:17:23
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini deževen dan nekaj vprašanj : - a dovolite vašim malčkom, da spijo zraven vas v postelji? .... jaz ga vzmamem k sebi med dojenjem ,.... drugače pa ponoči, ko se matra pa ne more zaspati ... al ga pa muči trebušček in se zvija .... obvezno pa zjutraj nekje okrog šestih se bojim, da se bo razvadil ...čeprav drugače nimamo težav s spanjem v posteljki ... Midva ga dava zvečer spat v njegovo posteljico,zaenkrat HB ni težav s tem in zaspi brez problema,prižgeva mu tisto zvezdico zaspanko (http://soncek.si/si/2008-tomy-lucka-zvezdica-zaspanka-i2264.shtml) - igra in oddaja svetlobo. Zjutraj preden gre ati v službo,pa ga prestavi k meni,tako da se malo še pocartava skupaj - kako naj se rešim komarjev v spalnici? ... ne pomaga ne raid,.. nič .... pa mi en komar para živce in pije kri mamo enake težave - jaz jih kar posesam vsak dan oz.ko jih vidim (ne upam kaj velik tiste kemije uporabljat za pršit),sam baje pridejo nazaj ven po cevi...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 14:13:45
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini deževen dan kako kaj? midvi sve glih prišli z postelje sve tako lepo pančkali.... mi smo pridno tečni ... to noč imeli neke čudne zamisli ..... ampak ok, smo se naspali ... mi smo tudi tečni...brez razloga se deremo in neki želimo dosečt in tako v sekundi se začnemo smejat v sekundi se deremo itd...mislim, da mal vreme dela in mal polna luna.... nekaj vprašanj : - a dovolite vašim malčkom, da spijo zraven vas v postelji? .... jaz ga vzmamem k sebi med dojenjem ,.... drugače pa ponoči, ko se matra pa ne more zaspati ... al ga pa muči trebušček in se zvija .... obvezno pa zjutraj nekje okrog šestih se bojim, da se bo razvadil ...čeprav drugače nimamo težav s spanjem v posteljki ... naša maja ima svojo posteljko tako, da ne prakticiramo, da bi ona spala v najini postelji...edino popoldan greve eno rundo skup spat v najino posteljo... - kako naj se rešim komarjev v spalnici? ... ne pomaga ne raid,.. nič .... pa mi en komar para živce in pije kri meni so pri p. rekli, da naj ne uporabljam nobenega sredstva proti komarjem, kao da ni zdravo in ni ok za majo...da naj dam po oknu čez mrežo..sicer midva uporabljava v dnevni neko tako napravo, da se not dajo take tabletke papirnate...meni dišijo...vsak dan jo zamenjaš...od raida....čeprav kao ni ok za majo...jaz pravi zrak tudi ni ok pa ga itak dihamo... lep dan novost dneva...tašča in tast sta "zbolela" in verjetno ne bosta mogla v nedeljo k moji mami na piknik...jaz sem se odločila, da ko bo treba k njima na obisk bom tudi vedno "zbolela"...v glavi sta zbolela zarad krsta....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 15:08:29
|
|
|
|
pikaro
|
Naš Teo tudi spi s pleničko čež glavo in to skoraj vedno podnevi- zgleda,da ga moti svetloba. Javljam podatke iz posvetovalnice 2.meseca :5250g in 59cm Uporablja katera kapljice Koroških lekarn? kolikokrat na dan jih dajete in kako?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 15:11:41
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini deževen dan kako kaj? midvi sve glih prišli z postelje sve tako lepo pančkali.... mi smo pridno tečni ... to noč imeli neke čudne zamisli ..... ampak ok, smo se naspali ... mi smo tudi tečni...brez razloga se deremo in neki želimo dosečt in tako v sekundi se začnemo smejat v sekundi se deremo itd...mislim, da mal vreme dela in mal polna luna.... nekaj vprašanj : - a dovolite vašim malčkom, da spijo zraven vas v postelji? .... jaz ga vzmamem k sebi med dojenjem ,.... drugače pa ponoči, ko se matra pa ne more zaspati ... al ga pa muči trebušček in se zvija .... obvezno pa zjutraj nekje okrog šestih se bojim, da se bo razvadil ...čeprav drugače nimamo težav s spanjem v posteljki ... naša maja ima svojo posteljko tako, da ne prakticiramo, da bi ona spala v najini postelji...edino popoldan greve eno rundo skup spat v najino posteljo... - kako naj se rešim komarjev v spalnici? ... ne pomaga ne raid,.. nič .... pa mi en komar para živce in pije kri meni so pri p. rekli, da naj ne uporabljam nobenega sredstva proti komarjem, kao da ni zdravo in ni ok za majo...da naj dam po oknu čez mrežo..sicer midva uporabljava v dnevni neko tako napravo, da se not dajo take tabletke papirnate...meni dišijo...vsak dan jo zamenjaš...od raida....čeprav kao ni ok za majo...jaz pravi zrak tudi ni ok pa ga itak dihamo... lep dan novost dneva...tašča in tast sta "zbolela" in verjetno ne bosta mogla v nedeljo k moji mami na piknik...jaz sem se odločila, da ko bo treba k njima na obisk bom tudi vedno "zbolela"...v glavi sta zbolela zarad krsta.... Ne se sekirat, vsaj pokvarjenega dneva ne boš mela, ko jiva bi mogla prenašat
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 15:19:20
|
|
|
|
pikaro
|
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4322340 Detelja - jaz imam iste probleme, me ful boli medenica. 14 dni po porodu sem komaj hodla, vse mi je prav škripalo po kosteh . Pa mi je G rekla, da bo še en čas bolelo . Da o zalivanju ne govorim- to je za mene podvig.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 15:20:48
|
|
|
|
pikaro
|
ups!! IZVIRNO SPOROČILO: detelja ima katere mogoče iste probleme...mene tako boli sramna kost, da komaj hodim, sedim bolela me je skoz, posebej ko se je začel mešat vreme prej pa sve z lisičko bli na sprehodu in je kar naenkrat zabolelo in od takrat boli ko 1000000 hudičev...zdaj pa ko je maja zaspala sem jaz trola namesto da bi se stuširala in vlegla še na veliko pucala in zdaj vidim še 1000000 hudičev zraven...kaj naj naredim?...gin.je rekla da bo pač to nekaj časa bolelo ,problem pa je, da mi niso zmerili pri porodu premer bokov in so mi sam šibal umetne pa našo majo pocenjeval, da bo kao ful majhen otrok, sicer pa so mi na uz namerili 3600g kar pa tudi ni malo, ali??? gin. mi je rekla, da imam samo srečo, da nisem pristala na berglah...baje je imela že primere, ko so ženskam tudi sam dajal in dajal umente pol pa to šle kosti malo bolj iz tira in niso mogle nič... no in v teh hudih bolečinah še mal heca, da se nasmejemo, in kako naj jaz zdaj zalivam z dragim rožico???? Detelja - jaz imam iste probleme, me ful boli medenica. 14 dni po porodu sem komaj hodla, vse mi je prav škripalo po kosteh . Pa mi je G rekla, da bo še en čas bolelo . Da o zalivanju ne govorim- to je za mene podvig.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 15:42:38
|
|
|
|
mojcaprvič
|
Pozdravljene aprilčice! Posredujem vam samo eno koristno informacijo (ne vem, mogoče ste že obveščene...pa vseeno) za tiste, ki uporabljate Novalac 1 ali Novalac AC. V avstrijskih lekarnah je občutno ceneje. Novalac 1 - 800g stane samo 9,90€ Novalac AC - 400g pa 6,70€. Veliko veselja z malčki vam želim! Tudi jaz z mojim Jakobom zelo uživam....
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 16:11:46
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro Naš Teo tudi spi s pleničko čez glavo in to skoraj vedno podnevi- zgleda,da ga moti svetloba... naš ima pa tisto krpico za cartanje in sta praktično neločljiva - če mu jo vzamem z glave,se takoj zbudi in pol je tak jok,dokler je ne dobi nazaj mami je pa vedno kregana (od moje babice in staršev),zakaj mu to na obraz daje - da bom že vidla,ko bo enkrat neki narobe ali pa si jo bo v usta stlačil... in pol se počutim kot da sem popolnoma nesposobna in mi je vseeno za lastnega otroka,ker me skos neki popravljajo...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 18:36:00
|
|
|
|
*Junona*
|
Pozdravljene punce. Da se še jaz malo javim. Pri nas je še kar hudo, imamo zelo hude krče, včasih po 5-7 ur naenkrat. Včasih je kar kriza. Imamo jih čez cel dan. Je še pri kateri tako? Danes smo začeli s kapljicami Sub Simplex, so naša zadnja rešilna biljka. Kakšne izkušnje? Ne vem, če že veste...Sonček in Aleks sta že od včeraj zjutraj v bolnici. Bi morala priti k meni in preden bi prišla, ga je peljala še na pregled zaradi tega, ker ni kakal 11 dni mislim da. In so ju noter obdržali, malemu so naredili ekg, kri so mu pregledali, test na alergije so mu naredili...pa še neke preiskave ju čakajo, ne vem točno. Držimo pestke zanju, saj bo vse ok, saj mora bit. Lepo se mejte, se tipkamo.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 8.7.2009 18:39:11 >
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 18:36:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina ok, mam še par minutk Angelito, Junona - kje sta? Kje sta moji mali kandidatki za snahi? Tukaj. Kak si mi Frutolinca? Kak je mali princ?
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 18:38:06
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab L&L - sem videla, da imaš MC lupinco. A mogoče veš, do kdaj se uporablja ta dodaten nastavek za oporo glave in podloga za ritko? Midva sma dala podlogo za ritko oz. hrbtenico prejšnji teden ven, oporo za glavo pa boma še imela dokler je ne bo sama še fajn držala.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 19:01:10
|
|
|
|
Miška2006
|
Pozdravljena, Junona! Hvala, ker si nam sporočila glede Aleksa Sonček, držimo pesti in ti želimo vse dobro, da bi z Aleksom blo kmalu boljše, da bi se mu že enkrat ureditlo to kakanje.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 19:35:30
|
|
|
|
L & L
|
Držim pesti da bo z Aleksom vse ok
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 20:03:41
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro Uporablja katera kapljice Koroških lekarn? kolikokrat na dan jih dajete in kako? mi jih redno uporabljamo...3x na dan po 10 kapljic....tako tudi piše na etiketi 3x na dan po 8-10 kapljic...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 20:04:55
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaprvič Pozdravljene aprilčice! Posredujem vam samo eno koristno informacijo (ne vem, mogoče ste že obveščene...pa vseeno) za tiste, ki uporabljate Novalac 1 ali Novalac AC. V avstrijskih lekarnah je občutno ceneje. Novalac 1 - 800g stane samo 9,90€ Novalac AC - 400g pa 6,70€. Veliko veselja z malčki vam želim! Tudi jaz z mojim Jakobom zelo uživam.... ja, to pa vem, ker sama hodim v A kupovat novalac pa še popust dobim...tk da se ful splača...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 20:11:54
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene punce. Da se še jaz malo javim. Pri nas je še kar hudo, imamo zelo hude krče, včasih po 5-7 ur naenkrat. Včasih je kar kriza. Imamo jih čez cel dan. Je še pri kateri tako? Danes smo začeli s kapljicami Sub Simplex, so naša zadnja rešilna biljka. Kakšne izkušnje? Ne vem, če že veste...Sonček in Aleks sta že od včeraj zjutraj v bolnici. Bi morala priti k meni in preden bi prišla, ga je peljala še na pregled zaradi tega, ker ni kakal 11 dni mislim da. In so ju noter obdržali, malemu so naredili ekg, kri so mu pregledali, test na alergije so mu naredili...pa še neke preiskave ju čakajo, ne vem točno. Držimo pestke zanju, saj bo vse ok, saj mora bit. Lepo se mejte, se tipkamo. junona za tvojo princeski in da bi ti krčki čim prej popustili!!! Aleksu in mamici pa in da se kakanje končno uredi!!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 20:52:26
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja novost dneva...tašča in tast sta "zbolela" in verjetno ne bosta mogla v nedeljo k moji mami na piknik...jaz sem se odločila, da ko bo treba k njima na obisk bom tudi vedno "zbolela"...v glavi sta zbolela zarad krsta.... mogoče pa mata prašičjo gripo .....
< Sporočilo je popravil Nalini -- 8.7.2009 20:54:45 >
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 20:55:30
|
|
|
|
Nalini
|
sonček in Aleks ...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 20:58:42
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja novost dneva...tašča in tast sta "zbolela" in verjetno ne bosta mogla v nedeljo k moji mami na piknik...jaz sem se odločila, da ko bo treba k njima na obisk bom tudi vedno "zbolela"...v glavi sta zbolela zarad krsta.... mogoče pa mata prašičjo gripo ..... HAHAHA, ta je pa dobra...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 8.7.2009 20:59:04
|
|
|
|
matcar
|
Sonček in Aleks, Držim pesti,da se bo dobro izteklo. Ja,Maks pa je bil operiran.So mu lečo zamenjali in silikon odstranli.Mu je pa dr. tudi zdravo očko pogledal,samo bom ju3 komaj zvedla,kako je uspelo vse skupaj. Zdaj pa moram Saš-a it pocartat,ga nisem vidla cel dan.Ju3 pa gre z mano,ker mora moj v službo,nima več dopusta.Imajo pa vago tam,ravno v Maksovi sobi,tako da ga bom ju3 ztehtala,pa zmerit ga bom probala.Vam javim,kako je že težek in velik. Nočka!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?