|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
8.7.2009 12:08:18   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: L & L

user posted image
Ta mi je najljubša
user posted image
Takole čičam
user posted image
Pačenje
user posted image
Zeham
user posted image
Pa še moj mali frajer

kak šikec je... user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

o kakšen frajer user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
8.7.2009 12:11:49   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tako se po novem pri nas spi v vozičku....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če pa mamica želi dat malo vstran od noseka pleničko pa se deremo tako, da nas še na primorskem slišijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

detelja - pa to si Maja sama zvleče pleničko na obraz? Dobra je. Saj vseeno, glavno da je zadovoljna in pančka.

Anže tudi spi z pleničko ovito okoli vratu in glave, pa tudi večkrat si jo potegne čez obraz, še posebej tedaj ko hoče malo podremati, pa ga svetloba moti... Tudi jaz mu kar pustim, ker mu paše, le da ga malo bolj merkam.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
8.7.2009 12:15:19   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Javljam se toliko,da vam povem,kako smo porihtali.
Maks je bil sprejet in bo ju3 operiran.Ga je Dr.Lumi pogledal in mi povedal,da se mu je začela že meglit leča-beri delat siva mrena,tako,da mu bo tudi lečo zamenjal,ker ko se enkrat začne delat,se samo slabša.Je pa boljše,če mu kr ju3 to naredi,ko bo že enkrat v anasteziji,ker mu mora silikon odstranit,da mu še kr to naredi.Drugače bi ga čez kaka 2 meseca spet moral mantrat in operirat.
Nič,sem utrujena,grem pančat.Moram ju3 nazaj v LJ.
Lepo spite!
Nočka!

DRŽIMO PESTI, DA SE VSE DOBRO IZTEČE!!
user posted image user posted image user posted image  za Maksa

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
8.7.2009 13:08:35   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Javljam se toliko,da vam povem,kako smo porihtali.
Maks je bil sprejet in bo ju3 operiran.Ga je Dr.Lumi pogledal in mi povedal,da se mu je začela že meglit leča-beri delat siva mrena,tako,da mu bo tudi lečo zamenjal,ker ko se enkrat začne delat,se samo slabša.Je pa boljše,če mu kr ju3 to naredi,ko bo že enkrat v anasteziji,ker mu mora silikon odstranit,da mu še kr to naredi.Drugače bi ga čez kaka 2 meseca spet moral mantrat in operirat.
Nič,sem utrujena,grem pančat.Moram ju3 nazaj v LJ.
Lepo spite!
Nočka!

DRŽIMO PESTI, DA SE VSE DOBRO IZTEČE!!
user posted image user posted image user posted image  za Maksa

se pridružujem!!! pa še eno user posted image za srečo user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
8.7.2009 13:17:23   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

deževen dan user posted image

nekaj vprašanj user posted image  :
- a dovolite vašim malčkom, da spijo zraven vas v postelji? .... jaz ga vzmamem k sebi med dojenjemuser posted image ,.... drugače pa ponoči, ko se matra pa ne more zaspati ... al ga pa muči trebušček in se zvija .... obvezno pa zjutraj nekje okrog šestih user posted image
se bojim, da se bo razvadil ...čeprav drugače nimamo težav s spanjem v posteljki ...
Midva ga dava zvečer spat v njegovo posteljico,zaenkrat HB ni težav s tem in zaspi brez problema,prižgeva mu tisto zvezdico zaspanko (http://soncek.si/si/2008-tomy-lucka-zvezdica-zaspanka-i2264.shtml) - igra in oddaja svetlobo. Zjutraj preden gre ati v službo,pa ga prestavi k meni,tako da se malo še pocartava skupaj user posted image

- kako naj se rešim komarjev v spalnici? ... ne pomaga ne raid,.. nič .... pa mi en komar para živce in pije kriuser posted image user posted image user posted image
mamo enake težave - jaz jih kar posesam vsak dan oz.ko jih vidim (ne upam kaj velik tiste kemije uporabljat za pršit),sam baje pridejo nazaj ven po cevi... user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
8.7.2009 14:13:45   
detelja

kako kaj? user posted image midvi sve glih prišli z posteljeuser posted image user posted image user posted image user posted image sve tako lepo pančkali....

mi smo pridno tečni ... to noč imeli neke čudne zamisli user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... ampak ok, smo se naspali ... user posted image

mi smo tudi tečni...brez razloga se deremo in neki želimo dosečt in tako v sekundi se začnemo smejat v sekundi se deremo itd...mislim, da mal vreme dela in mal polna luna....

- a dovolite vašim malčkom, da spijo zraven vas v postelji? .... jaz ga vzmamem k sebi med dojenjemuser posted image ,.... drugače pa ponoči, ko se matra pa ne more zaspati ... al ga pa muči trebušček in se zvija .... obvezno pa zjutraj nekje okrog šestih user posted image
se bojim, da se bo razvadil ...čeprav drugače nimamo težav s spanjem v posteljki ...

naša maja ima svojo posteljko tako, da ne prakticiramo, da bi ona spala v najini postelji...edino popoldan greve eno rundo skup spat v najino posteljo...

- kako naj se rešim komarjev v spalnici? ... ne pomaga ne raid,.. nič .... pa mi en komar para živce in pije kriuser posted image user posted image user posted image

meni so pri p. rekli, da naj ne uporabljam nobenega sredstva proti komarjem, kao da ni zdravo in ni ok za majo...da naj dam po oknu čez mrežo..sicer midva uporabljava v dnevni neko tako napravo, da se not dajo take tabletke papirnate...meni dišijo...vsak dan jo zamenjaš...od raida....čeprav kao ni ok za majo...jaz pravi zrak tudi ni ok pa ga itak dihamo...

lep danuser posted image user posted image user posted image

novost dneva...tašča in tast sta "zbolela" in verjetno ne bosta mogla v nedeljo k moji mami na piknik...jaz sem se odločila, da ko bo treba k njima na obisk bom tudi vedno "zbolela"...v glavi sta zbolela zarad krsta....user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
8.7.2009 15:08:29   
pikaro
Naš Teo tudi spi s pleničko čež glavo user posted image  in to skoraj vedno podnevi- zgleda,da ga moti svetloba.

Javljam podatke iz posvetovalnice 2.meseca :5250g in 59cm

Uporablja katera kapljice Koroških lekarn? kolikokrat na dan jih dajete in kako?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
8.7.2009 15:11:41   
jernejav

kako kaj? user posted image midvi sve glih prišli z posteljeuser posted image user posted image user posted image user posted image sve tako lepo pančkali....

mi smo pridno tečni ... to noč imeli neke čudne zamisli user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... ampak ok, smo se naspali ... user posted image

mi smo tudi tečni...brez razloga se deremo in neki želimo dosečt in tako v sekundi se začnemo smejat v sekundi se deremo itd...mislim, da mal vreme dela in mal polna luna....

naša maja ima svojo posteljko tako, da ne prakticiramo, da bi ona spala v najini postelji...edino popoldan greve eno rundo skup spat v najino posteljo...

meni so pri p. rekli, da naj ne uporabljam nobenega sredstva proti komarjem, kao da ni zdravo in ni ok za majo...da naj dam po oknu čez mrežo..sicer midva uporabljava v dnevni neko tako napravo, da se not dajo take tabletke papirnate...meni dišijo...vsak dan jo zamenjaš...od raida....čeprav kao ni ok za majo...jaz pravi zrak tudi ni ok pa ga itak dihamo...

lep danuser posted image user posted image user posted image

novost dneva...tašča in tast sta "zbolela" in verjetno ne bosta mogla v nedeljo k moji mami na piknik...jaz sem se odločila, da ko bo treba k njima na obisk bom tudi vedno "zbolela"...v glavi sta zbolela zarad krsta....user posted image user posted image user posted image

Ne se sekirat, vsaj pokvarjenega dneva ne boš mela, ko jiva bi mogla prenašat

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
8.7.2009 15:19:20   
pikaro
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4322340

Detelja - jaz imam iste probleme, me ful boli medenica. 14 dni po porodu sem komaj hodla, vse mi je prav škripalo po kosteh user posted image user posted image . Pa mi je G rekla, da bo še en čas bolelo user posted image . Da o zalivanju ne govorim- to je za mene podvig.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
8.7.2009 15:20:48   
pikaro
ups!!

user posted image user posted image user posted image ima katere mogoče iste probleme...mene tako boli sramna kost, da komaj hodim, sedimuser posted image user posted image user posted image bolela me je skoz, posebej ko se je začel mešat vreme prej pa sve z lisičko bli na sprehodu in je kar naenkrat zabolelo in od takrat boli ko 1000000 hudičev...zdaj pa ko je maja zaspala sem jaz trola namesto da bi se stuširala in vlegla še na veliko pucala in zdaj vidim še 1000000 hudičev zraven...kaj naj naredim?...gin.je rekla da bo pač to nekaj časa bolelo ,problem pa je, da mi niso zmerili pri porodu premer bokov in so mi sam šibal umetne pa našo majo pocenjeval, da bo kao ful majhen otrok, sicer pa so mi na uz namerili 3600g kar pa tudi ni malo, ali??? gin. mi je rekla, da imam samo srečo, da nisem pristala na berglah...baje je imela že primere, ko so ženskam tudi sam dajal in dajal umente pol pa to šle kosti malo bolj iz tira in niso mogle nič...

no in v teh hudih bolečinah še mal heca, da se nasmejemo, in kako naj jaz zdaj zalivam z dragim rožico????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja - jaz imam iste probleme, me ful boli medenica. 14 dni po porodu sem komaj hodla, vse mi je prav škripalo po kosteh user posted image user posted image . Pa mi je G rekla, da bo še en čas bolelo user posted image . Da o zalivanju ne govorim- to je za mene podvig.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
8.7.2009 15:42:38   
mojcaprvič
Pozdravljene aprilčice!

Posredujem vam samo eno koristno informacijo (ne vem, mogoče ste že obveščene...pa vseeno) za tiste, ki uporabljate Novalac 1 ali Novalac AC. V avstrijskih lekarnah je občutno ceneje. Novalac 1 - 800g stane samo 9,90€ Novalac AC - 400g pa 6,70€.

Veliko veselja z malčki vam želim! Tudi jaz z mojim Jakobom zelo uživam....

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
8.7.2009 16:11:46   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro

Naš Teo tudi spi s pleničko čez glavo user posted image  in to skoraj vedno podnevi- zgleda,da ga moti svetloba...

naš ima pa tisto krpico za cartanje in sta praktično neločljiva - če mu jo vzamem z glave,se takoj zbudi in pol je tak jok,dokler je ne dobi nazaj user posted image
mami je pa vedno kregana (od moje babice in staršev),zakaj mu to na obraz daje - da bom že vidla,ko bo enkrat neki narobe ali pa si jo bo v usta stlačil... user posted image in pol se počutim kot da sem popolnoma nesposobna in mi je vseeno za lastnega otroka,ker me skos neki popravljajo... user posted image

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
8.7.2009 17:16:16   
ninica23
ena zanimiva zgodba... user posted image ko bi vse res lahko po takem hitrem postopku rodile... user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/otrok-med-porodom-padel-v-hlacnico.html

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
8.7.2009 18:36:00   
*Junona*
Pozdravljene punce.

Da se še jaz malo javim. Pri nas je še kar hudo, imamo zelo hude krče, včasih po 5-7 ur naenkrat. Včasih je kar kriza. Imamo jih čez cel dan. Je še pri kateri tako? Danes smo začeli s kapljicami Sub Simplex, so naša zadnja rešilna biljka. Kakšne izkušnje?

Ne vem, če že veste...Sonček in Aleks sta že od včeraj zjutraj v bolnici. Bi morala priti k meni in preden bi prišla, ga je peljala še na pregled zaradi tega, ker ni kakal 11 dni mislim da. In so ju noter obdržali, malemu so naredili ekg, kri so mu pregledali, test na alergije so mu naredili...pa še neke preiskave ju čakajo, ne vem točno. Držimo pestke zanju, saj bo vse ok, saj mora bit.

Lepo se mejte, se tipkamo.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 8.7.2009 18:39:11 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
8.7.2009 18:36:31   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

ok, mam še par minutk user posted image

Angelito, Junona - kje sta? user posted image  Kje sta moji mali kandidatki za snahi? user posted image user posted image user posted image

Tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak si mi Frutolinca? Kak je mali princ?

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
8.7.2009 18:38:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

L&L - sem videla, da imaš MC lupinco. A mogoče veš, do kdaj se uporablja ta dodaten nastavek za oporo glave in podloga za ritko?

Midva sma dala podlogo za ritko oz. hrbtenico prejšnji teden ven, oporo za glavo pa boma še imela dokler je ne bo sama še fajn držala.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
8.7.2009 19:01:10   
Miška2006
Pozdravljena, Junona! Hvala, ker si nam sporočila glede Aleksa

Sonček, držimo pesti in ti želimo vse dobro, da bi z Aleksom blo kmalu boljše, da bi se mu že enkrat ureditlo to kakanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
8.7.2009 19:35:30   
L & L
Držim pesti da bo z Aleksom vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
8.7.2009 20:03:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro

Uporablja katera kapljice Koroških lekarn? kolikokrat na dan jih dajete in kako?

mi jih redno uporabljamo...3x na dan po 10 kapljic....tako tudi piše na etiketi 3x na dan po 8-10 kapljic...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
8.7.2009 20:04:55   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaprvič

Pozdravljene aprilčice!

Posredujem vam samo eno koristno informacijo (ne vem, mogoče ste že obveščene...pa vseeno) za tiste, ki uporabljate Novalac 1 ali Novalac AC. V avstrijskih lekarnah je občutno ceneje. Novalac 1 - 800g stane samo 9,90€ Novalac AC - 400g pa 6,70€.

Veliko veselja z malčki vam želim! Tudi jaz z mojim Jakobom zelo uživam....

ja, to pa vem,  ker sama hodim v A kupovat novalac pa še popust dobim...tk da se ful splača...

(odgovor članu mojcaprvič)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
8.7.2009 20:11:54   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene punce.

Da se še jaz malo javim. Pri nas je še kar hudo, imamo zelo hude krče, včasih po 5-7 ur naenkrat. Včasih je kar kriza. Imamo jih čez cel dan. Je še pri kateri tako? Danes smo začeli s kapljicami Sub Simplex, so naša zadnja rešilna biljka. Kakšne izkušnje?

Ne vem, če že veste...Sonček in Aleks sta že od včeraj zjutraj v bolnici. Bi morala priti k meni in preden bi prišla, ga je peljala še na pregled zaradi tega, ker ni kakal 11 dni mislim da. In so ju noter obdržali, malemu so naredili ekg, kri so mu pregledali, test na alergije so mu naredili...pa še neke preiskave ju čakajo, ne vem točno. Držimo pestke zanju, saj bo vse ok, saj mora bit.

Lepo se mejte, se tipkamo.

junona user posted image user posted image user posted image za tvojo princeski in da bi ti krčki čim prej popustili!!!
Aleksu in mamici pa user posted image user posted image user posted image in da se kakanje končno uredi!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
8.7.2009 20:52:26   
Nalini

mogoče pa mata prašičjo gripo .....

user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 8.7.2009 20:54:45 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
8.7.2009 20:55:30   
Nalini
sonček in Aleks ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
8.7.2009 20:58:42   
jernejav

mogoče pa mata prašičjo gripo .....

user posted image

HAHAHA, ta je pa dobra...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
8.7.2009 20:59:04   
matcar
Sonček in Aleks,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti,da se bo dobro izteklo.

Ja,Maks pa je bil operiran.So mu lečo zamenjali in silikon odstranli.Mu je pa dr. tudi zdravo očko pogledal,samo bom ju3 komaj zvedla,kako je uspelo vse skupaj. Zdaj pa moram Saš-a it pocartat,ga nisem vidla cel dan.Ju3 pa gre z mano,ker mora moj v službo,nima več dopusta.Imajo pa vago tam,ravno v Maksovi sobi,tako da ga bom ju3 ztehtala,pa zmerit ga bom probala.Vam javim,kako je že težek in velik.
Nočka!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?