|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
8.7.2009 9:49:49   
murkica
No pa še pozravček od mene. Pri nas je danes tudi celo noč tako treskalo in padal dež, da sem se prebujala celo noč. Tako, da sem danes čisto utrujena in bi mi prav pasalo, da bi šla še malo nazaj v posteljo.

Tudi midva nisva poročena in ne vem, če se bo to sploh kdaj zgodilo. Otroci bodo imeli priimek po očetu, ker se mi zdi tako kar samoumevno, ampak nekateri pa vem, da se odločajo za dvojne priimke ali pa ga vzamejo celo po materi. Kar se pa tiče urejanja očetovstva, v neki radijski oddaji sem zasledila, da je fino, da se vse to uredi pred rojstvom otroka. Ker drugače moraš kasneje skakati naokoli in res ni fino. Tako, da bova midva z mojim to definitivno uredila prej, ker si ne želim nobenega nepotrebnega skakanja naokoli po uradih z bebico...

Jaz komaj čakam naslednji pregled, ki ga imamo 15.7., čeprav verjetno bo to zopet samo nekaj na hitro in upam, da bo vsaj poslušala srčka.

Drugače pa punce, ki imate danes MF: naj vam dan čim hitreje mine, da boste lahko videle svoje sončke na zaslonih. Res je to nekaj neverjetno prečudovitega.

Zdaj pa grem malo pred TV, da se mogoče še malo naspim. Bodite lepo, popoldan pa bom poskušala prilepiti še slikico bušija, da boste videle kako tudi mi napredujemo.

Pa lep dan, kljub slabemu vremenu vam želim.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
8.7.2009 9:56:07   
tassika
user posted image     

user posted image   Pi82ka 17t5d 

user posted image tassika 20t 

user posted image   nezy85 22t 

user posted image  Valerija77 19t4d 

user posted image sashy 19t5d 

user posted image  giotti 20t 

user posted image  mashy 21t 

user posted image  Rožica13 18t2d 

user posted image Ellam 22t

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 15t

user posted image Eva1 16t

user posted image Lupinica 21t

user posted image Piškagoriška 15t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
8.7.2009 10:00:32   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Dobro jutro še od mene!
Jaz sem tudi danes zelo slabo spala in najin sinček tudi, vsaki dve uri smo se zbujaluser posted image

Nezy85 jaz imam tudi danes ob 15h MFuser posted image , komaj čakam se bova skupaj veseliliuser posted image

user posted image Super, pa še ob isti uriuser posted image to pa je res zanimivo, kak pa pri nas lijeuser posted image grozn je tale dež!!
Ja mi2 z mojim sma tudi še koruznika in mislim, da bo do nadlnega tudi tako ostalo, otrok pa seveda dobi očetov priimek, kar se mi zdi samoumnevno, ker imam pa kolegico ki je dala oba priimka otroku!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
8.7.2009 10:01:48   
Nezy85
tassika super je tale seznamček, hvala ker si tako pridnauser posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
8.7.2009 10:20:04   
giotti
Helou user posted image

seveda nismo spale, če je pa ropotalo, kot da se dogaja konec sveta, poleg tega, da je bila polna luna. Tako približno izgleda v Indiji monsun, mogoče še dvakrat hujše user posted image Samo tam so vsi srečni ko pada monsun, ker je to potem edina voda, ki jo imajo za celo leto. In poroke se dogajajo v času monsuna, ker to prinaša veliko denarja družini. Tako da draga Piška, vse lepo ti želim na novi poti in naj vaju v nedeljo blagoslovi dež, ker vejamem v te vraže user posted image

Tudi pri nas nič ne kaže, da bi se poročili user posted image Sicer pa sem se že s tem sprijaznila, sva že deset let skupaj, tako da pač tako je. Se bom pa preimenovala in si dala od fanta priimek, pa tudi naš bejbik se bo tako pisal, vsi se bomo pisali enako.
Ma, ker če daš oba priimka otroku, pa potem on najde za partnerja nekoga, ki ima tudi oba priimka, in imata potem otroka, a bo potem imel njun otrok 4 priimke? user posted image Kje se to konča potem user posted image Meni se zdi najbolj praktično en priimek, lahko tudi čisto izmišljen, samo da je.

Hvala Tassika, ker zbiraš naše bušije! Kar se tiče velikosti bušija, pa je to zelo relativen pojem. Iz slikic se tega dejansko ne da videt, ker niti ne vidiš, koliko je katera visoka, da bi lahko gledal absolutno. Lahko ti pa povem, da je moj obseg čez trebuh že 87 cm in da se vsi čudijo, da sem "šele" na polovici, ker se mi že tako zelo pozna! user posted image Jaz pa sem presrečna, da me končno vidijo kot nosečko in so naju sosedje začeli kar malo lepše gledati user posted image user posted image Prej sicer ne vem, kaj je bilo z nama "narobe", ampak nisva jim bila všeč, to se je ful čutilo user posted image

Brcike ... ena je spraševala, če se vsak dan čutijo. Na začetku niti približno ne vsak dan, zdaj po 14-ih dneh od začetka, pa vsedno pogosteje in moram rečt, da zdaj pa res čutim že vsak dan. Ampak še vedno je vse tako nežno, ne morem govorit o "konkretni brci" kot nekatere ali celo, da bi se na trebuhu kaj opazilo. Bolj lahko govorim o nekem zelo nežnem valovanju pod vodo.

Danes me čaka dooooolgiii delovni dan, ker se projekt zaključuje in same veste, kaj to pomeni, in sem srečna, da je tako vreme, ker potem me ne vleče ven na sonce in sprehod.
Carpe diam in polno užitkov ob brcikah želim user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
8.7.2009 10:24:55   
*I.am.happy*
Hello srečke user posted image !

Kako lepi bušijiuser posted image user posted image Jest se kr ne spravim fotkat, ampak je pa se mi zdi kr "čez noč" zrasel kr veliiiiiiik buši.

Sploh je pa G učer na MF reku, hjaaa sej ste že čez polovico, sej mora. Sem bla pa tko hit not pa ven, da se sprašujem kaj drugi delajo tam 45 minutuser posted image Merjeneje glavice, trebuščka, mal pogledal organe in that's it... no bomo šli mogoče še kam drugam. Čeprav, če je rekel, da je OK, jaz res nisem dr. da bi dvomila.

No pa mamo vesoljni potop zunaj. Mislim, da ima narava pay-back-time....nam vrača za tole grdo ravnanje z njo!

LP

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
8.7.2009 10:30:36   
tassika
Ojla tudi pri nas je treskalo in padalo, sem vstala ob pol treh in šla ugasnit rač in zapret okna, potem pa nisem mogla spat sem se pogovarjala s pikico ki je konkretno migala, ne vem kaj dela ob treh zjutraj in ko sem končno zaspala je že zvonila budilkauser posted image

Da ne povem, da je zjutraj pri nas svetil sonce, zdaj pa lije ko sredi novembra, spet bom vsa mokra pa še po mojega moram it danes na brnik, imam obute papuče, ker edino tako se mi noge najhitreje posušijo, študiram pa o nakupu škornjev, če se bo tako nadaljevalo. Brrr za drugi teden pa spet napovedano grozno vroče, saj je luštno ko je toplo samo meni se zdi d aje tako vlažno toplo da komaj diham. Se pozna da lažje prenašam suho vročino, tudi pri savni, lažje sem v finski kot turški.

Moram pa povedat, da me je spet začelo špikat in tisto ko se vezi raztegujejo in obupno včasih pečt zgaga, včeraj je bilo obupno, ampak je donat pomagaluser posted image

Meni pa vsi v službi govorijo kako imam majhen trebušček,... včasih mi gre že prav na živce, ker cel dan poslušam kako sem,... pa saj same veste malo pozornosti je super preveč mi pa ne ustrezauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
8.7.2009 10:43:49   
summer410
ojla punce.....

da vam sporočim, da sem jaz ena izmed tistih čudnih, ki bo dala otroku dva priimkauser posted image to pa zato, ker sva še samo dve iz našega rodu in mi to veliko pomeni.....če se bo pa punca poročila, bo pa itak sama izbirala...:)))

poročiti se pa misliva naslednje leto...če bo vse šlo kot je treba:)))in bomo vsi imeli isti priimek.....

tak....toliko o tem....
aja...
pa jutri gremo na morje....:)))
tak da punce ful uživajte in pazite nase....se tipkamo 20:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
8.7.2009 10:47:31   
mayamaya
tiste ki ste na ''koruzi'' a ste s partnerjem prijavljeni na istem naslovu? ker jaz nisem, živiva pa pri njemu, user posted image pa bo tudi privaljen tukaj. a zna bit to kakšen problem? nimam namena si zdaj spreminjat stalnega prebivališča

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
8.7.2009 10:50:33   
tassika
Jaz sem ga spremenila, ampak samo zaradi vrtca, ker imam sedaj tukaj vseeno več možnosti za dobit ga kot v mojem prejšnjem kraju, pa še rekla sem če že pač bomo trije in če že nimamo istega priimka naj pa vsaj živimo na istem naslovu, saj smo družina, ne mislim pa nobegena samohranilstva oz. enostarševke družine igrat, ker sem zgleda preveč poštena in mi ni do tega, mi več pomeni, da smo tretirani kot družin v istem gospodinjstvu kot pa tistih par evrov več. Sej mogoče mi bo kdaj žal, ampak tenutno sva se tako odločila. Bo pa otrok imel njegov priimek.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
8.7.2009 10:51:34   
ninka80
Ojla tudi od mene, še vedno zaspane da joj.
Je ponoč tko treskalo, da se je ob 4h mali zbudil in ne nazajk zaspat. Za vsak tresk in blisk je blo: Mami , ka to je?user posted image user posted image . Pol se pa itak prečul in ne nazaj zaspat.

MF imam danes ob 14.30.user posted image
Sva pa poročena, tko da  bomo imel vsi atijev priimek.
Grem mal pospravlat, pa pol pridem nazaj.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
8.7.2009 10:54:49   
mayamaya
ne, ne sej nisem mislim zaradi samohranilstva (ne vem kako sploh lahko eni spijo na ta račun, ko se okoriščajo na naš račun user posted image )

mi bomo tudi družina in vse kar spada zraven, samo jaz bom pač prijavljena drugje, pa me zato zanima, da se ne bi kje zataknilo

a si pol zamenjala vse dokumente?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
8.7.2009 10:56:55   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

tiste ki ste na ''koruzi'' a ste s partnerjem prijavljeni na istem naslovu? ker jaz nisem, živiva pa pri njemu, user posted image pa bo tudi privaljen tukaj. a zna bit to kakšen problem? nimam namena si zdaj spreminjat stalnega prebivališča

mayamaya jest sm tud na kuruzi pa nisem prijavljena na istem naslovu kot moj partner, sicer pa ima tudi moj dragi tukaj ko sedaj stanujeva prijavljeno samo začasno prebivališče......bebika bo prijavljena na istem naslovu kot jaz.
drgač pa ja zne bit problem zaradi bolniške, to namreč lahko dobi samo tisti od staršev, ki je prijavljen na istem naslovu kot otrok.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
8.7.2009 11:00:49   
tassika
ni res, ta zakon so sprmemnili, zdaj lahko dobita bolniško oba starša, sem zadnjič nekje to našla, pa zdajle nimam časa iskat, bom enkrat čez vikend, so ble pa hude polemike glede tega in so spremenili zakon.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
8.7.2009 11:01:14   
mayamaya
upam da bom bolniško rabila čim manj user posted image , sicer pa je to itak šele čez dobro leto, do takrat bom pa že kaj spremenila. mislila sem bolj za zdaj, ko urejaš vse te papirje

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
8.7.2009 11:01:53   
Nončika

dobro jutro!

a je po celi sloveniji tako deževalo razen pri nas user posted image . ja, no sej malo dežja bi nam prav prišlo, kakšno neurje pa glih ne user posted image .

za seznam naslednji pregled imam 28.7, leta pa tudi niso več ista user posted image , zdej je prav 32 user posted image (kaj čmo). aja pa to je moj 1. otročiček

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljcica77

drage souser posted image  a ste že vse srečno poročene al kaj? mene pa zanima kam naj se obrneva z očkom za priznanje očetovstva?

mislim, da nas je še kar nekaj takih ki smo na koruzi user posted image . za priznanje očetovstva bom pa jaz urejala kar pol vse skupaj na CSD (očetovstvo, porodniška, pa kaj vem kaj vse še treba). menda lahko to šele 60 dni pred PDP.

mayamaya, jaz ma tudi pregled 28.7, pa podobno kot pri tebi, leta več niso 27 ampak 28. user posted image user posted image user posted image

midva sva tudi na koruzništvu. očetovstvo bova uredila prej, mogoče pa podobno kot sva pri hčerki, pač ko pridem z bolnice. pred 4l se pred porodom ni dalo urediti. komaj po porodu.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
8.7.2009 11:17:34   
Nončika
alo!

očitno je nas kar nekaj, ki smo slabo spale. jaz sem že drugo noč slabo spala. no saj bo. treskalo in grmelo, pa lilo kot iz škafa.

nezy, sem šla prek na M in vidla voziček. tale lastnica trgovine ima oranžno barvo na zalogi. drugače pa bodo spet dobili oranžno barvo čez 1-2m. cena 320-340€. pri nas v sloveniji dobiš samo baje tudi modro barvo. sem pa vidla še en super voziček in sicer tale babypoint.
eh, zdaj mi noče odpreti strani. je pa isti način kot pierre cardin, le da je baje boljši. pokazala mi je še en tak super duper voziček, joj kak je lep. ko najdem linke ti prilimam.

vse, ki mate danes pregled in morfologijo. uživajte v pogledu na vaše malčke in poročajte.

jaz sem mela včeraj pregled. vaginalni pregled me je bolel. se je to pri keri kaj pojavljalo. v 1.nosečnosti nisem mela s tem problemov, zdaj pa čedalje bolj opažam. spet sem pridela+3kg. zdaj sem na +8. user posted image user posted image
krvni sladkor je ok, zaenkrat ni panike. je pa rekel G, da bo treba pazit.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
8.7.2009 11:19:49   
toba
Hoj,
priimek -  najina princeska ima oba, prav tako ga bo imel mali princuser posted image . Naj povem, da hčere ne moti dvojni priimek oz. ji je to normalno, ima pa vsake toliko dni idejo, da bi imela kašno drugo ime - npr. Bloom, London, Stella....user posted image user posted image user posted image  ko bo dovolj stara si bo lahko izbirala ime in priimek, večkrat, če bo takšna njena željauser posted image
Korzništvo - midva uradno živiva vsak na svojem naslovu, pa zato nimava nobenih težav, bolniško sedaj lahko koristiva oba, za ostalo (vrtec, otroški dodatek) pa je vseeno kje živiš, vpišeš oba, upoštevajo oba dohodka in to je to.
Sem pa klicala na CSD - očetovstvo lahko uredite pred rojstvom na centru, prideta oba z os.dokumenti in zadeva je rešena.
Oddaja vloge za porodniško - v Celju je tako, da jo odaš 60 ali manj dni pred PDP-jem. Moja zadnja upoštevana plača za izračun porodniške bo tako avgustovska plača, ki jo prejmem septembra (porodniško nastopim 6.10).
In še to punce......brez jokajočih smilejev pri vaših letih prosim ............ kaj naj pol šele jaz prilepim ko bom nosila št, 34???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
8.7.2009 11:21:10   
giotti

ne, ne sej nisem mislim zaradi samohranilstva (ne vem kako sploh lahko eni spijo na ta račun, ko se okoriščajo na naš račun user posted image )

mi bomo tudi družina in vse kar spada zraven, samo jaz bom pač prijavljena drugje, pa me zato zanima, da se ne bi kje zataknilo

a si pol zamenjala vse dokumente?

Ne, ni problem.
Midva sva tudi vsak na svojem koncu prijavljena (tam, kjer sva se pač rodila) in absolutno seveda ne iz kakršnihkoli izkoriščevalskih namenov (mi še na misel to ne pride), ampak ker nam tukaj, kjer živimo, še ni dokončna destinacija. Še iščeva svoj pravi dom, tako da se ne želiva za stalno prijavit in menjavat dokumente, to je vse.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
8.7.2009 11:26:00   
Anonimen
nončika kako pa to da si mela vaginalni pregled?

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
8.7.2009 11:26:51   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: toba

In še to punce......brez jokajočih smilejev pri vaših letih prosim ............ kaj naj pol šele jaz prilepim ko bom nosila št, 34???user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno to sem želela tudi jaz reči, user posted image user posted image user posted image Polega tega, da jaz pri mojih letih nimam še nobenega rojenega otroka! user posted image

Ampak je že prav tako, vse ob svojem času user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
8.7.2009 11:36:14   
summer410
joj ne jokat zarad 32user posted image ....jaz bom ob rojstvu hčere tud 30....in si ne znam predstavljat sebe kot mamico pri npr. 25 letih...:)...vse zahteva svoj časuser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
8.7.2009 11:37:41   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

a veš, da se ga jz tud mela nazadnje....in sem jo vprašala zakaj????in je rekla, da ona boljše vidiuser posted image
tako da predvidevam, da bo drugič tud.....men je pa ful neprijetno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
8.7.2009 11:41:00   
giotti
Jaz pa ne pustim, da mi delajo vaginalne preglede!! No, saj moja G jih dejansko ne dela, ker je istega mnenja, da ni potrebe in da je to lahko samo vir infekcij, ampak ko sem bila pa na urgenci zadnjič zaradi ene nezgode, pa so ga hotli narest, pa še študentom pokazat, kako se to naredi, pa sem samo rekla, da se z UZ-jem vse vidi in da ne pustim, da šarijo po meni z rokami ali ne vem čim. Tako da je dejansko ostalo samo pri UZ-ju. Skratka, same odločate o tem, kaj pustite in česa ne, ne pozabit na vaše pravice!

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
8.7.2009 11:41:09   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

vaginalni pregled sem mela vsakokrat do sedaj in v 1.nosečnosti in zdaj tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?