giotti
|
Helou seveda nismo spale, če je pa ropotalo, kot da se dogaja konec sveta, poleg tega, da je bila polna luna. Tako približno izgleda v Indiji monsun, mogoče še dvakrat hujše Samo tam so vsi srečni ko pada monsun, ker je to potem edina voda, ki jo imajo za celo leto. In poroke se dogajajo v času monsuna, ker to prinaša veliko denarja družini. Tako da draga Piška, vse lepo ti želim na novi poti in naj vaju v nedeljo blagoslovi dež, ker vejamem v te vraže Tudi pri nas nič ne kaže, da bi se poročili Sicer pa sem se že s tem sprijaznila, sva že deset let skupaj, tako da pač tako je. Se bom pa preimenovala in si dala od fanta priimek, pa tudi naš bejbik se bo tako pisal, vsi se bomo pisali enako. Ma, ker če daš oba priimka otroku, pa potem on najde za partnerja nekoga, ki ima tudi oba priimka, in imata potem otroka, a bo potem imel njun otrok 4 priimke? Kje se to konča potem Meni se zdi najbolj praktično en priimek, lahko tudi čisto izmišljen, samo da je. Hvala Tassika, ker zbiraš naše bušije! Kar se tiče velikosti bušija, pa je to zelo relativen pojem. Iz slikic se tega dejansko ne da videt, ker niti ne vidiš, koliko je katera visoka, da bi lahko gledal absolutno. Lahko ti pa povem, da je moj obseg čez trebuh že 87 cm in da se vsi čudijo, da sem "šele" na polovici, ker se mi že tako zelo pozna! Jaz pa sem presrečna, da me končno vidijo kot nosečko in so naju sosedje začeli kar malo lepše gledati Prej sicer ne vem, kaj je bilo z nama "narobe", ampak nisva jim bila všeč, to se je ful čutilo Brcike ... ena je spraševala, če se vsak dan čutijo. Na začetku niti približno ne vsak dan, zdaj po 14-ih dneh od začetka, pa vsedno pogosteje in moram rečt, da zdaj pa res čutim že vsak dan. Ampak še vedno je vse tako nežno, ne morem govorit o "konkretni brci" kot nekatere ali celo, da bi se na trebuhu kaj opazilo. Bolj lahko govorim o nekem zelo nežnem valovanju pod vodo. Danes me čaka dooooolgiii delovni dan, ker se projekt zaključuje in same veste, kaj to pomeni, in sem srečna, da je tako vreme, ker potem me ne vleče ven na sonce in sprehod. Carpe diam in polno užitkov ob brcikah želim
|