|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
7.7.2009 14:57:50   
frutolina
ok, mam še par minutk user posted image

Angelito, Junona - kje sta? user posted image  Kje sta moji mali kandidatki za snahi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
7.7.2009 15:04:55   
Miška2006
Frutolina, da nimam pol problemovuser posted image

Maš ZS

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 4227
7.7.2009 15:06:04   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Kakanje: naš pa po novem kaka 1× na dan in to oreng user posted image , al sploh ne, al pa 2-3×. Prej je pa vsako pleničko. je pa njegov kakec kar precej tekoč. Mislim, je tekoč. Drugače pa ga nič kaj ne napenja. če pa že, pa dvigne noge in prdne ko velik user posted image  Sonček , upam da se bo porihtalo pri tebi.

Tudi naš Jakob po novem kaka 1-2x na dan in to orng ali pa 3x malce manj.user posted image user posted image user posted image In kakec je čisto tekoč. Ko se je prvič tako pokakal sem smislila, da je driskauser posted image

Ekstenzijski vzorec: hmm, moj se hudo zvija nazaj ko podirava kupčka, pa tudi nogice in rokice včasih drži čist ob telesu iztegnjene. Kravice pa pase že uhhh...ful dolgo. Moram malo P povprašat o tem.

Enak problem imava tudi midva. JE ko sulica na moji rami. Baje pomaga če ga daš malce višj in mu eno nogico čiso pokrčiš. S tem mu preprečiš, da bi se zvijal. Moja tašča je medicinska sestra, ki je delala dolgo let v pedijatriji in mi je pokazala, da je mogoče normalno podirati kupčke. Mali ji je na ramenu bil mehek kot polhek.user posted image user posted image user posted image

Dojenje: dajte mi povedat, a ve dojite leže al sede?

Jaz dojim sede čez dan, ponoči in zvečer pa leže.

Morem se pohvalit da se je moj škratek včeraj prvič naglas zasmejal user posted image  in to po tistem ko se je napapal in malce zadremal user posted image  kak je bil sladki. Poleg tega pa je mamo pustil dlje časa spat...vse do 3:30 kar je rekord! Pa še to verjetno zdržal dlje, če ga ne bi mami in ati gledla v pojstlico in se čuuuudila user posted image  no, pa ati je seveda moral zagnjavit ker je šel delat in da ga ne more polubčkat celih hhhmmmm 15 ur-to ne gre user posted image

Poznam te zgodbe z očiji, ki se enostavno ne morejo ločiti od svojih sončkov. Še dobro, da tudi midva z JAkobom imave enega od njih.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4228
7.7.2009 16:03:43   
klavdyk
ekstenzijski-naš se tut ful nazaj krči-morem vprašat v pon ko mamo posetovalnico a je kaj narobe al čist normalno

dojenje-čez dan sede, ponoči in zvečer pa leže

< Sporočilo je popravil klavdyk -- 7.7.2009 16:08:23 >

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
7.7.2009 16:57:30   
Cveta28
Živjo še iz moje strani. Pri nas naGorenjskem dežuje kot iz škafa user posted image še dobro, da sva bili z Lauro vsaj dopoldne tisti 2 urici zunaj na sprehodu user posted image sicer sva enkrat vedrili pod streho amapk drugače je bilo pa ok, sedaj pa ta dež, buuuu!
Kot ponavadi sem bolj na kratko s časom...sem prebrala vse za nazaj...user posted image user posted image user posted image za vse krofke, jagodke in njihove mamice. Upam, da se vse težave, ki vas tarejo hitro rešijo (tašče, dojenje, bolezni, operacije, temenca, flekci, kakanje, spanje ipd.)

ekstenzijski vzorec - OBVEZNO povejte svoji P, da vas pošlje na fizioterapijo. Moja kolegica toplo priporoča obiske, ker te naučijo pravilnega rokovanja z dojenčkom, pokažejo ti kako ravnaš pri različni stopnji razvoja otroka (pasenje kravic, puzanje, postavljanje na nogice) in hkrati se s tem izogneš morebitnim nepravilnostim pri rasti hrbtenice in nogic. Tudi glede dojenja ti pokažejo kako naj bi šlo (leže, če se odrivajo, sede, če polivajo oz. v skrajnem primeru flaška).

Drugače pa smo bili v soboto in nedeljo na poroki od moje kolegice. Drage moje, če verjamete ali ne, naša Laura je bila oba dneva tako zeloooooo pridna (pa še ena dojenčica tudi), da smo se vsi samo čudili. Včino dopoldneva je prespala, ko pa je bil čas poroke je pridno čičala v lupinici ali bila pri kodru v naročju ter ni izdahnila niti enega jokca (samo med menjavo prstanov se je muca oglasila s svojim aguuu user posted image ). Ko pa je bil čas večerje je po dojenju lepo sama zaspala v vozičku in potem spala do 8.45 naslednjega dne user posted image . Aja, ker med samo poroko nisem hotela dojiti, sem kupila Aptamil potovalne vrečke, in glej ga zlomka...muca Lori se je tako močno nakremžila, da sem potem izpustila skupinsko slikanje in jo podojila. Torej naša muca prisega samo na mamino mleko user posted image Kar pa je bilo občudovanja vredno pa je to, da je muca Lori kasneje pančkala lepo ob naši mizi, cel večer pa je na polno igral band, mi pa smo papcali, plesali in se imeli fino do treh zjutraj. Mala pa kot da je ni poleg user posted image user posted image user posted image Punce, ko bo Lori zrasla sem si obljubila, da ji bom izpolnila eno noro željo, ker si resnično zasluži!!!!
Slikali smo se ampak na nobeni fotki nismo slikani kot družinica. Bom počakala, če na sje uradni fotograf kaj slikal, drugače pa pripnem slikice, ki smo jih naredili mi.

Slišim, da se iz sosednje sobe nekdo prebuja....

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 7.7.2009 16:59:58 >

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
7.7.2009 17:08:44   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina
Dojenje: dajte mi povedat, a ve dojite leže al sede?
Cepljenja: tiste ko imate otroke, kaj je imela katera probleme pri cepljenju otrok. Mene je ful strah kakega šoka al kakih reakcij...celo razmišljam o tem da ne bi dovolila cepit. Ker zdravilo bi naj blo varno, a vendar mi noben ne b podpisal, da bo z mojim otrokom po cepljenju 100% vse vredu. Toliko o varnosti user posted image .  poleg tega pa cepijo za stvari ki jih že po 20 let ni...
Rotavirus: kaj ve boste dali cepit za to? Jaz se kar ne morem odločit...

dojenje - takoj, ko sem lahko sedla na svojo prerezano ta zadnjo plat sede user posted image ne resno, samo sede, ker Laura ful poliva (za čudo se pa redi kot nora, kaj bi še le bilo, če bi vse zadržala v sebi) Dojim pa samo 5x na dan že od 3t dalje (kakšen dan tudi 6x), ponoči pa se ne dojimo, ker spančkamo od 21h-6h od kar smo se prvič kopali.
ceplenje - samo moje mišljenje: raje cepim kot da si kasneje očitam zakaj nisem izkoristila možnosti. Glede varnosti je itak ful različnih zgodbic ampak jaz nisem medicinc in jim zato zaupam (so oni to študirali), glede bolezni, ki jih pa že tako dolgo ni pa lahko rečem samo to, da sedaj otroci zbolevajo za boleznimi, ki so za časa našega otroštva bile smatrane, da jih ni več.
rotavirus - glej prejšnji odstavek.

Neposredna povezava do sporočila: 4231
7.7.2009 17:21:21   
Nalini
kakanje ... 3-4x na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dojenje ... po novem obvladava tudi leže user posted image .... prej sva samo sede .......... zdaj se pa odločim čist od razpoloženja

rotavirus ... smo dali cepit

detelja ... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
mi smo pa danes bolj tečni kot ponavadi  ....... je začel kazat rogece  ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
7.7.2009 18:50:50   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

kakanje ... 3-4x na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dojenje ... po novem obvladava tudi leže user posted image .... prej sva samo sede .......... zdaj se pa odločim čist od razpoloženja

rotavirus ... smo dali cepit

detelja ... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
mi smo pa danes bolj tečni kot ponavadi  ....... je začel kazat rogece  ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan

mi tudi...pa prijateljica je rekla, da so oni tudi zeeeelllooo tečni...mislim, da mal vreme dela pa mal polna luna...bo boljše, če prej ne po novem letuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
7.7.2009 18:52:22   
detelja
tako se po novem pri nas spi v vozičku....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če pa mamica želi dat malo vstran od noseka pleničko pa se deremo tako, da nas še na primorskem slišijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
7.7.2009 19:01:26   
Miška2006
Detelja, ja ja maš prou. Potrdim, da smo tudi tle na Primorskem konkretno slišaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
7.7.2009 19:43:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Detelja, ja ja maš prou. Potrdim, da smo tudi tle na Primorskem konkretno slišaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

no in zdaj vsaj veš kdo se je tako drluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni bla soseda, ampak deteljina majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
7.7.2009 20:36:39   
detelja
user posted image user posted image user posted image ima katere mogoče iste probleme...mene tako boli sramna kost, da komaj hodim, sedimuser posted image user posted image user posted image bolela me je skoz, posebej ko se je začel mešat vreme prej pa sve z lisičko bli na sprehodu in je kar naenkrat zabolelo in od takrat boli ko 1000000 hudičev...zdaj pa ko je maja zaspala sem jaz trola namesto da bi se stuširala in vlegla še na veliko pucala in zdaj vidim še 1000000 hudičev zraven...kaj naj naredim?...gin.je rekla da bo pač to nekaj časa bolelo ,problem pa je, da mi niso zmerili pri porodu premer bokov in so mi sam šibal umetne pa našo majo pocenjeval, da bo kao ful majhen otrok, sicer pa so mi na uz namerili 3600g kar pa tudi ni malo, ali??? gin. mi je rekla, da imam samo srečo, da nisem pristala na berglah...baje je imela že primere, ko so ženskam tudi sam dajal in dajal umente pol pa to šle kosti malo bolj iz tira in niso mogle nič...

no in v teh hudih bolečinah še mal heca, da se nasmejemo, in kako naj jaz zdaj zalivam z dragim rožico????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
7.7.2009 21:41:28   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tako se po novem pri nas spi v vozičku....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če pa mamica želi dat malo vstran od noseka pleničko pa se deremo tako, da nas še na primorskem slišijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

detelja - pa to si Maja sama zvleče pleničko na obraz? Dobra je. Saj vseeno, glavno da je zadovoljna in pančka.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
7.7.2009 22:44:26   
matcar
Javljam se toliko,da vam povem,kako smo porihtali.
Maks je bil sprejet in bo ju3 operiran.Ga je Dr.Lumi pogledal in mi povedal,da se mu je začela že meglit leča-beri delat siva mrena,tako,da mu bo tudi lečo zamenjal,ker ko se enkrat začne delat,se samo slabša.Je pa boljše,če mu kr ju3 to naredi,ko bo že enkrat v anasteziji,ker mu mora silikon odstranit,da mu še kr to naredi.Drugače bi ga čez kaka 2 meseca spet moral mantrat in operirat.
Nič,sem utrujena,grem pančat.Moram ju3 nazaj v LJ.
Lepo spite!
Nočka!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4239
8.7.2009 6:23:51   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

user posted image

user posted image

detelja - pa to si Maja sama zvleče pleničko na obraz? Dobra je. Saj vseeno, glavno da je zadovoljna in pančka.

ja, sama...saj pa tako res nisem nora, da bi otroka tako pokrivalauser posted image user posted image user posted image user posted image no, tašča bi mogoče rekla, da sem ji jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš vsake strani ji dam pleničko, ker se ona obrača in pol rada nekaj k sebi stiska pol pa ni pa ni mogla zaspat pa si sam da 1x pleničko na lgavo in ko sem ji jo htela odstranit seje drla ko sraka....pa sem si mislila da ji pustim itak sem poleg...zadnje čase si ful rada daje pleničko na glavo, da je ja ne vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4240
8.7.2009 7:42:04   
L & L

user posted image

user posted image

ja, sama...saj pa tako res nisem nora, da bi otroka tako pokrivalauser posted image user posted image user posted image user posted image no, tašča bi mogoče rekla, da sem ji jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš vsake strani ji dam pleničko, ker se ona obrača in pol rada nekaj k sebi stiska pol pa ni pa ni mogla zaspat pa si sam da 1x pleničko na lgavo in ko sem ji jo htela odstranit seje drla ko sraka....pa sem si mislila da ji pustim itak sem poleg...zadnje čase si ful rada daje pleničko na glavo, da je ja ne vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po moje ima tašče polhen kufer pa si da rajš plenico na glavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
8.7.2009 7:58:33   
L & L
No najprej da začnem tko kot se zagre.
Dobro jutro
Pri nas spet dež user posted image noro kakšno poletje, upam da bo vsaj avgust normalen.
Mi smo vredu, mali je kr priden razen z umesnimi odstopanji user posted image , po novem kakamo 1-2 na dan in to na orto. Najrajši sedi v naročku ali bilo kje če je v leže ali pol leže se kar sam hoče dvignit. Pri dojenju se spet malo kregamo včasih pa smejemo, se mi zdi da se full hitro nasiti in mi sploh ne izpije vsega, ampak važno da me nič ne boli, edino zadnjič me je neki desna mlekarna bolela pa sem si malo izčrpala pa je blo ok.
Vsem pošilajam objemčke zaradi kakanja, joj verjamem da se vam pikci smilijo ko se tako napenjajo, upam za vse da se bo poštimalo
Detelja ti pa imaš res celo telenovelo doma ,noro.
Matcar držim pesti da bo z Maksem vse ok
rotavirus ne bomo dali cepit
dojenje jaz dojim v sede tudi ponoči
Cveta super da je bila tako pritkana tvoja jagodka
ekstenzijski nisem zasledila, to je una varjata ko se v lunico zvijajo a ne?
Upam da sem skoraj vse obdelala, zdej pa morm pripopat še kaki dve fotki a prou
user posted image
Ta mi je najljubša
user posted image
Takole čičam
user posted image
Pačenje
user posted image
Zeham
user posted image
Pa še moj mali frajer

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
8.7.2009 8:41:10   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: L & L

No najprej da začnem tko kot se zagre.
Dobro jutro
Pri nas spet dež user posted image noro kakšno poletje, upam da bo vsaj avgust normalen.
Mi smo vredu, mali je kr priden razen z umesnimi odstopanji user posted image , po novem kakamo 1-2 na dan in to na orto. Najrajši sedi v naročku ali bilo kje če je v leže ali pol leže se kar sam hoče dvignit. Pri dojenju se spet malo kregamo včasih pa smejemo, se mi zdi da se full hitro nasiti in mi sploh ne izpije vsega, ampak važno da me nič ne boli, edino zadnjič me je neki desna mlekarna bolela pa sem si malo izčrpala pa je blo ok.
Vsem pošilajam objemčke zaradi kakanja, joj verjamem da se vam pikci smilijo ko se tako napenjajo, upam za vse da se bo poštimalo
Detelja ti pa imaš res celo telenovelo doma ,noro.
Matcar držim pesti da bo z Maksem vse ok
rotavirus ne bomo dali cepit
dojenje jaz dojim v sede tudi ponoči
Cveta super da je bila tako pritkana tvoja jagodka
ekstenzijski nisem zasledila, to je una varjata ko se v lunico zvijajo a ne?
Upam da sem skoraj vse obdelala, zdej pa morm pripopat še kaki dve fotki a prou
user posted image
Ta mi je najljubša
user posted image
Takole čičam
user posted image
Pačenje
user posted image
Zeham
user posted image
Pa še moj mali frajer

L&L kok maš pa ti enga luštnega krof(e)kauser posted image user posted image user posted image In že sedi - ne moreš verjti.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
8.7.2009 8:42:37   
Miška2006
Jutro,

malo za razvedrilo...poglejte kolko obiskov imajo user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=yjbpwlqp5Qw

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
8.7.2009 8:52:05   
veronikab
L&L - sem videla, da imaš MC lupinco. A mogoče veš, do kdaj se uporablja ta dodaten nastavek za oporo glave in podloga za ritko?

Neposredna povezava do sporočila: 4245
8.7.2009 8:59:42   
L & L

L&L - sem videla, da imaš MC lupinco. A mogoče veš, do kdaj se uporablja ta dodaten nastavek za oporo glave in podloga za ritko?
Jaz imam samo tist za glavo, uno zadevo za ritko imajo ta nove a ne, jah ne vem mi bomo še kar uporabljali to za glavo tam do ene 4 meseca al pa tok časa da ga ne bo motilo, je pa fajn če zaspi mu glavica ne opleta in se lepo nasloni na ta del.Hval za pohvaleuser posted image pa ko takole čiča se še hoče bolj naprej nagibat ne vem kam bi on že rad šel, pomojem se hoče že z bratcema igrat user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

Neposredna povezava do sporočila: 4246
8.7.2009 10:38:57   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

user posted image
Ta mi je najljubša
user posted image
Takole čičam
user posted image
Pačenje
user posted image
Zeham
user posted image
Pa še moj mali frajer

kak šikec je... user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
8.7.2009 11:03:07   
Nalini
deževen dan user posted image

kako kaj? user posted image

mi smo pridno tečni ... to noč imeli neke čudne zamisli user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... ampak ok, smo se naspali ... user posted image

nekaj vprašanj user posted image  :
- a dovolite vašim malčkom, da spijo zraven vas v postelji? .... jaz ga vzmamem k sebi med dojenjemuser posted image ,.... drugače pa ponoči, ko se matra pa ne more zaspati ... al ga pa muči trebušček in se zvija .... obvezno pa zjutraj nekje okrog šestih user posted image
se bojim, da se bo razvadil ...čeprav drugače nimamo težav s spanjem v posteljki ...

- a ima katera, ki doji težave z aknami? ... jaz sem taka kot pubertetnica (nooo, v puberteti nisem nikoli imela aken - zgleda, da zdaj dobivam za nazaj) ...... kaj naj delam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... kakšen dober nasvet user posted image  ..... no se česnom se res ne mislim mazat, ker potem se itak moram po celem čelu user posted image  .... pa bo cela hiša smrdelauser posted image

- kako naj se rešim komarjev v spalnici? ... ne pomaga ne raid,.. nič .... pa mi en komar para živce in pije kriuser posted image user posted image user posted image

lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
8.7.2009 11:35:38   
veronikab

mi smo pridno tečni ... to noč imeli neke čudne zamisli user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... ampak ok, smo se naspali ... user posted image

- a dovolite vašim malčkom, da spijo zraven vas v postelji? .... jaz ga vzmamem k sebi med dojenjemuser posted image ,.... drugače pa ponoči, ko se matra pa ne more zaspati ... al ga pa muči trebušček in se zvija .... obvezno pa zjutraj nekje okrog šestih user posted image
se bojim, da se bo razvadil ...čeprav drugače nimamo težav s spanjem v posteljki ...

Nalini- tudi midva se dojiva in mu predvsem zjutraj, po zadnjem podoju, tam okrod 5-6h pustim spati pri nama v postelji. No sicer pol to bolj pomeni, da moj user posted image in moj user posted image spita, jaz pa bedim. Sicer pa kaj moreš, ko sta pa taka angelčka ko spita.[sm=jezicek.gif]user posted image user posted image

- a ima katera, ki doji težave z aknami? ... jaz sem taka kot pubertetnica (nooo, v puberteti nisem nikoli imela aken - zgleda, da zdaj dobivam za nazaj) ...... kaj naj delam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

na srečo ne

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
8.7.2009 12:06:37   
jernejav

Tudi midva ga vzameva zjutrak  k sebi v posteljo, je pa že nekajkrat spal celo noč zraven mene ko atija ni bilo, pa naslednjo noč ni bilo problema ko sem ga dala v njegovo posteljico.
Včasih zvečer ko ne more nekak hitro zaspati, ga dam v najino posteljo in ga tam uspavam v sekundi, potem pa ko prideva midva spat ga prestavim v njegovo....Tudi jaz upam da se ne bo razvadil...

- a ima katera, ki doji težave z aknami? ... jaz sem taka kot pubertetnica (nooo, v puberteti nisem nikoli imela aken - zgleda, da zdaj dobivam za nazaj) ...... kaj naj delam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... kakšen dober nasvet user posted image  ..... no se česnom se res ne mislim mazat, ker potem se itak moram po celem čelu user posted image  .... pa bo cela hiša smrdelauser posted image

- kako naj se rešim komarjev v spalnici? ... ne pomaga ne raid,.. nič .... pa mi en komar para živce in pije kriuser posted image user posted image user posted image

lep danuser posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?