Cveta28
|
Živjo še iz moje strani. Pri nas naGorenjskem dežuje kot iz škafa še dobro, da sva bili z Lauro vsaj dopoldne tisti 2 urici zunaj na sprehodu sicer sva enkrat vedrili pod streho amapk drugače je bilo pa ok, sedaj pa ta dež, buuuu! Kot ponavadi sem bolj na kratko s časom...sem prebrala vse za nazaj... za vse krofke, jagodke in njihove mamice. Upam, da se vse težave, ki vas tarejo hitro rešijo (tašče, dojenje, bolezni, operacije, temenca, flekci, kakanje, spanje ipd.) ekstenzijski vzorec - OBVEZNO povejte svoji P, da vas pošlje na fizioterapijo. Moja kolegica toplo priporoča obiske, ker te naučijo pravilnega rokovanja z dojenčkom, pokažejo ti kako ravnaš pri različni stopnji razvoja otroka (pasenje kravic, puzanje, postavljanje na nogice) in hkrati se s tem izogneš morebitnim nepravilnostim pri rasti hrbtenice in nogic. Tudi glede dojenja ti pokažejo kako naj bi šlo (leže, če se odrivajo, sede, če polivajo oz. v skrajnem primeru flaška). Drugače pa smo bili v soboto in nedeljo na poroki od moje kolegice. Drage moje, če verjamete ali ne, naša Laura je bila oba dneva tako zeloooooo pridna (pa še ena dojenčica tudi), da smo se vsi samo čudili. Včino dopoldneva je prespala, ko pa je bil čas poroke je pridno čičala v lupinici ali bila pri kodru v naročju ter ni izdahnila niti enega jokca (samo med menjavo prstanov se je muca oglasila s svojim aguuu ). Ko pa je bil čas večerje je po dojenju lepo sama zaspala v vozičku in potem spala do 8.45 naslednjega dne . Aja, ker med samo poroko nisem hotela dojiti, sem kupila Aptamil potovalne vrečke, in glej ga zlomka...muca Lori se je tako močno nakremžila, da sem potem izpustila skupinsko slikanje in jo podojila. Torej naša muca prisega samo na mamino mleko Kar pa je bilo občudovanja vredno pa je to, da je muca Lori kasneje pančkala lepo ob naši mizi, cel večer pa je na polno igral band, mi pa smo papcali, plesali in se imeli fino do treh zjutraj. Mala pa kot da je ni poleg Punce, ko bo Lori zrasla sem si obljubila, da ji bom izpolnila eno noro željo, ker si resnično zasluži!!!! Slikali smo se ampak na nobeni fotki nismo slikani kot družinica. Bom počakala, če na sje uradni fotograf kaj slikal, drugače pa pripnem slikice, ki smo jih naredili mi. Slišim, da se iz sosednje sobe nekdo prebuja....
< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 7.7.2009 16:59:58 >
|