detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja.ma kaj se gre ta tvoj tast ,pa kaj si misli da je.Imel je možnost svoje otroke rihtat vajine pa naj pusti pri miru in pika,jaz jih ne šmirglam pet posto k rečjo kaj takega.Meni je tudi moj ati nkaj hotu bit pameten da mora bit krst tam kjer je on doma k sem jaz prej stanovala pa sem rekla da ne in pika.Ne more on men apmet solit,kje bo krst.In sva debato zaključla.Še kdaj reče da mora bit tam in rečem da ne in zaključmo. Otrok je moj in bom jaz z dragim odločala kako in kaj. to ne najdeš besed in ne načina, da temu kaj dopoveš...ker vse kar on ve in zna je prav in tako mora bit potem povsod...sem ugotovila, da imam taščo v "šahu", ker si ne upa nič povedat niti mojemu...včeraj je moj klical kar tako malo, da slišimo kaj novega glede krsta in je vse govorila čist normalno sam nič o krstu..jaz sem ji 1x rekla, da če se ne misli vmešavat maje več ne vidi niti slik ji ne bom dovolila gledat...in me je vzela resno, ker ve, da sem dovolj nora pa res sem...sem staremu pa ni pomoči....komaj čakam nedeljo...moja mami praznuje 50.let in gremo k nam na piknik tudi ona dva...in kot vem, bo moj moral spet v službo tako, da bom jaz šla po dr tasta in taščo in me bo stari ziher napadel in pol mu jaz dam grobo lekcijo...se mi zdi za tako malo...maja je po obrazu pikasta in sem mojemu rekla, da vsi imajo neka pravila, da se otroka ne boža in lubčka po obrazu sam midva jo pustiva vsakemu "psu", da se slini po njej...in pol ko smo bili v čet. pri tastu in tašči je on rekel, da naj je po obrazu ne primata itd. ker ima fleke...in ga. tašča je upoštevala pravila (se zaveda zlobnih groženj snahe ) a stari pa lepo mal mačko boža potem pa maji lepo po obrazu in ji govori žuža mala...mu bom jaz dala žuža...zdaj je na j....do konca pri meni...vse kar bo rekel maji bo narobe...pa gre mi na živce, da ji skoz govori "pa kaj si ti malo nora kaj ti že vse znaš, pa kaj siti malo nora kako si velika ...." zadnjič pa sem rekla "maja, povej ti dediju, da če bi bila nora potem tega ne bi vsega obvladala" in se mi zdi, da je potem to skužil, da mi ne paše, da ji to govori...ja dobro jutro stari...ena je napisala, da je to najhujša santa barbara..to je res še hujše in bolj zapleteno...ne morem pozabit besed katere mi je izrekel v ned., da kao kaj se midva greva, da mu nič prej ne poveva in da on rabi obrazložitev...česa??? čigava je maja...majke mi, bom mu jaz še dala "jezikovo molitev" Nalini ne se bat, tvojemu sinku ne bom tako zlobna tašča...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|