|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
6.7.2009 17:37:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Joj m..tina - tudi naš JAkob se sliki ko polžek. Rokice bi si pa itak zatačil do grla, če bi le šlo. Je pa sedaj začel sesat palček na levi roki.user posted image Kaj menite ve punce - a otročku pustimo, da sesa palček in s tem raziskuje sebe (rokico, ustno votlino) ali mu to raje preprečimo, da se ne bi slučajno navadil na sesanje palca?user posted image user posted image

Po resnici povedano, niti ne vem, kako tako majhnemu preprečiti sesanje palčka. Mu ga ves čas jemati iz ust? Jaz do 1. leta ne bi delala panike, ker otrok itak ne razume in mislim, da nima smisla. Ker kako pa naj razume, da celo roko si lahko da v usta, samo palec pa ne? Ne vem no, mogoče se motim, toda jaz bi mu pustila, naj se igra in raziskuje.

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 4201
6.7.2009 17:38:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Danes bom klicala G . Delajo popoldan . Čakam 14 uro ker me je zelo zelo strah. Še vedno imam čiščo že 2 meseca in pol. Danes pa me je prestrašilo ko sem na hlačkah opazila cel kos , nevem kaj je to. Bojim se da me niso prav očistili. Držite pesti .

Anchika dobro zrihtaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4202
6.7.2009 17:40:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Pozdravljene mamice, krofki in jagodeuser posted image user posted image ,

pr nas se kar dogaja.user posted image user posted image Mi smo skoz okrog. Včeraj smo bli na Mostu na Soči in smo se peljali z Ladjo Lucija. Enkratno doživetje. Priporočam vsem, še posebej družinicam z otroki.

Naša Nina je prava frajlica. Skoraj vsak dan pogrunta neki novegauser posted image user posted image user posted image . Rokice so itak že stalnica pr nas. Sline....no, naša je druga polžkicauser posted image . Še sreča, da imamo slinčkeuser posted image . Nogice so že skoz v luftu in že "brusi" peteuser posted image user posted image user posted image . Parkrat, se mi zdi, da ji je skoraj ratalo, da je z rokicami nogice prijela. Brca pa maha skoz z nogicami in rokicami, kot da bi hotela kaj povedat ali pobegnituser posted image user posted image user posted image user posted image . Malček se tudi že obrača. Kravice že zdavnaj pase (no, mogoče bi mogla imet malo rokice bolj naprej - delamo vaje). Za vsako stvar se smeji ko nora. Pogovarja se že tudi kot velika. Zadnjič sva se z mojim pogovarjala in tamala je bla zraven. Nekaj časa tišina, potem pa taki govori, da sva se oba samo pogledala in se čudila. Bravo, Nina!!!user posted image user posted image user posted image

Toliko naših hval je zaenkrat dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No, če sem še kaj pozabila, se bom pa itak še drugič pohvalilauser posted image user posted image user posted image

Anchika, držimo pesti za pregled. Sporoči, ko se vrneš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, tvoja tašča je itak user posted image , da o tastu niti ne govorimo.user posted image user posted image

Napredki krofkov in jagod, berem, da tudi vaši zelo lepo napredujejo. Kar po ps-uuser posted image user posted image . Saj tako tudi mora bituser posted image user posted image user posted image .

Bravo za Nino! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
6.7.2009 17:44:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hojla
mi smo včeraj imeli krst-pripopam slikce ko jih dobim. vreme nam je ful streglo-je blo skoz fajn toplo-mali pa tut ni trzno ko ga je župnik krstiluser posted image user posted image user posted image

drugače imava pa v petek spet kontrolo urina v B. user posted image user posted image ma skoz neki bakterije so pristone-ne vem več kaj najuser posted image user posted image mi je P rekla, da so bakterije vedno na meji-nikoli za antibiotik-no HB da ga ne rabima-ker sva komaj končala z enim. groza. mali mi bo vse živce požrl.user posted image user posted image
drugače pa so našmu roke zakon-še posebej palec. si ga tako tiši v usta da kr cmoka zravenuser posted image user posted image user posted image . je ati se spomno in mu sedaj deva nogavičke na roke-mali se pa jezi. to bi mogle videt. tiši roko k ustom prstka pa ne najde. če mu pa dudo dam, jo pa kr z roko vn potisne. groza!!!!
ma pa naš mali zdaj obdobje, ko ne bi jedel. malo poziza in to je to. prej je vedno jedel na dve dojki, zdaj na eno. moram v petek omenit to, al pa v pon na posvetovalnici. redi pa se, saj ga doma vagam na domačao vago sicer.

nič pri nas lije kot iz škafa. moja dva bebija spita, tavečji pa je šel domov k mami, pol pa pride nazaj pa gremo mal se potepat.

čaw

Čestitke za krst! user posted image Ja ja, naši zakladki odkrivajo vse čare svojih rok in ustec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4204
6.7.2009 17:49:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Temenca - uporabili smo Mustelino kremo in šampon proti temencam in zadeva deluje 300 na uro.user posted image user posted image user posted image
Sedaj ima Jakob le še malo temenc, ki izgledajo kot suha koža na lasišču, vse ostalo je pa kar izginilo in imel je veliko tega sr.... .

Sem mu en dan, predn smo začeli kuro z Mustelo, z nohti spraskala malce lasišče in je bošček izgledal, kot da ima luskavico. To se je luščilo in luščilo, njegova glava pa je še vedno bila polna te nadloge. Z Mustelo je pa izginilo kar samo - sem mu le parkrat na dan s krtačko s krožnimi gibi prečesala laske in nič več praskanja (sem se bala da bi staknil kašen infekt)

Mustela je zakon!!!!

Pri nas pa sploh nismo prišli do Mustele user posted image user posted image user posted image . Pred par dnevi sem en večer najprej namazala s Tea tree od Justa, drug večer pa med kopanjem oprala s šamponom od Welede, ki ga midva z dragim uporabljava in je tudi za otroke, ker je 100% natur, v banici sfrotirala z mokro pleničko, ko smo se skopali namazala z oljem iz vrtnice od Hauschke, potem pa je sledilo skoraj enourno česanje, med katerim je Ela zaspala. Vse luske so se odluščile in jih je bilo potrebno samo še orng izčesati. Naslednji večer smo med kopanjem za vsak slučaj še enkrat ponovili proceduro, čeprav je bila glavica že čista in sedaj imamo že 4 dni mir od temenc. user posted image user posted image user posted image Naša princeska pa ima spet tako lepo glavico user posted image . Jupi!

Neposredna povezava do sporočila: 4205
6.7.2009 18:32:01   
sonček85

Aja, taglavno sem pa pozabila napisat:

Mi smo lepo začeli z uvajanjem GH. Najprej sem ji dajala nekaj dni piškotek (Plasmon) v mleko, sedaj pa breskovo bananino kašico. Oboje prestali brez težav. Sedaj bomo malček časa na teh dveh stvareh, potem pa dalje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4206
6.7.2009 18:32:27   
sonček85
nena:hvala za objemčke.Jem pa skoraj vse razen zelenjave in sadja.Ker po moje bolj ko bi pazla slabše bi bilo,samo jaz sem mnenja dokler jaz normalno kakm ,bi morla on tudi.Pije pa veliko vode kot čaja
super da ni več temenc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
detelja.ma kaj se gre ta tvoj tast ,pa kaj si misli da je.Imel je možnost svoje otroke rihtat vajine pa naj pusti pri miru in pika,jaz jih ne šmirglam pet posto k rečjo kaj takega.Meni je tudi moj ati nkaj hotu bit pameten da  mora bit krst tam kjer je on doma k sem jaz prej stanovala pa sem rekla da ne in pika.Ne more on men apmet solit,kje bo krst.In sva debato zaključla.Še kdaj reče da mora bit tam in rečem da ne  in zaključmo.
Otrok je moj  in bom jaz z dragim odločala  kako in kaj.
matcar.kak frajer je maks
jernejav:hvala ,in a vi imate še tud kr problemčke s kakanjem,.naj čim prej mine in objemčke user posted image
Kako si pa  vedela da ima tvoj vneto grlo,a po belem jezičku ali kako drugače.
veronika.user posted image user posted image user posted image user posted image in super da je Jakob na koncu le papcal in se je tvoja muka končala user posted image user posted image
pat.ni zakaj user posted image
nalini.bomo probali čim več kakat,hvala user posted image user posted image
ninica.user posted image user posted image user posted image user posted image a res ,user posted image user posted image user posted image pa nisi kaj govorila o tem k si pišemo tle ,k včas kaj takega o tašči pišemuser posted image
m...tina.user posted image user posted image user posted image za spanje ,ja naš si bo tud roke pojedu ,slini se pa tko  da ga kličem slinavček mamin user posted image
anchika.držim pesti ,to se pa res že vleče user posted image
klavdyk:super za krst user posted image user posted image

Naš si je tudi danes že malo opazoval nogice in se mi zdi da koda bi i hotel za kolenčka prijetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo ne vem ali je ali ne je pa zelo zgledalo tko user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 6.7.2009 18:42:51 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
6.7.2009 18:33:35   
sonček85
ob tem sem se pa zgrozila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/crna-kronika/smrt-novorojencka-zaradi-malomarnosti.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
6.7.2009 20:45:10   
Anonimen
Sonček85 - Kolikor sem jaz brala o dojenju v nosečnosti, sta najbolj kritična oz. škodljiva sladkor in bela moka. Mogoče pa poskusiš za nekaj časa izločiti to dvoje, pa bo mogoče bolje. Ne vem, če je ravno to, da imaš ti normalno prebavo, znak, da je ok za Aleksa, saj so dojenčki bolj občutljivi in mogoče nanj vpliva, nate pa ne. Ne vem, samo ugibam. Te pa razumem, da je zaj...user posted image , ko že tako paziš, pol pa še vedno ne veš, ali je ok ali ne, je kakšen hasek od tega odpovedovanja ali ne user posted image . Držim pesti, da bo držalo pravilo, da so težave s prebavo prve tri mesece, potem pa se dojenčkom črevesje uredi in je tega konec. Ker Ela in Aleks sta zelo blizu 3 mesecem! Jupi! user posted image  user posted image  user posted image

novica o smrti dojenčka - Prav za zjokat user posted image user posted image user posted image . Upam, da bosta starša tožila te pras...user posted image v porodnišnici. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
6.7.2009 20:46:41   
Anonimen
Lahko noč babuške, Ela je ravno ("ratalo" je v tretje user posted image ) zaspala, jaz si pa kuham gris in čakam dragega, ki pride čez pol urce. Lepe sanje in poljubček za vaše zakladke od naju z Elo user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
6.7.2009 20:55:30   
veronikab
Mi sedaj že 4 noč prakticiramo uspavanje brez joške. user posted image
Prvi večer je bil 20 min boj, naslednji večer pa že kot odrezano - Jakob je brez problema zaspal v zibki, kamor sem ga odložila čisto budnega. Niti enkrat ni jokcal, pa tudi dude več ni izpljunil.

Držim pesti, da bo ta rutina še naprej tako upešna.
Lahko noč in mirne sanje vsem skupaj,

veronikab in Jakob

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
6.7.2009 21:29:55   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nena:hvala za objemčke.Jem pa skoraj vse razen zelenjave in sadja.Ker po moje bolj ko bi pazla slabše bi bilo,samo jaz sem mnenja dokler jaz normalno kakm ,bi morla on tudi.Pije pa veliko vode kot čaja
super da ni več temenc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
detelja.ma kaj se gre ta tvoj tast ,pa kaj si misli da je.Imel je možnost svoje otroke rihtat vajine pa naj pusti pri miru in pika,jaz jih ne šmirglam pet posto k rečjo kaj takega.Meni je tudi moj ati nkaj hotu bit pameten da  mora bit krst tam kjer je on doma k sem jaz prej stanovala pa sem rekla da ne in pika.Ne more on men apmet solit,kje bo krst.In sva debato zaključla.Še kdaj reče da mora bit tam in rečem da ne  in zaključmo.
matcar.kak frajer je maks
jernejav:hvala ,in a vi imate še tud kr problemčke s kakanjem,.naj čim prej mine in objemčke user posted image
Kako si pa  vedela da ima tvoj vneto grlo,a po belem jezičku ali kako drugače.

Zjutraj ko se je zbudil je bil čist brez glasa(s časom pa je bil glasek čisto drugačen in hripav, srotek še joka ni mogel, je kr neki jamral) in mel je bel jeziček, pa tudi malo je pokašljeval.
veronika.user posted image user posted image user posted image user posted image in super da je Jakob na koncu le papcal in se je tvoja muka končala user posted image user posted image
pat.ni zakaj user posted image
nalini.bomo probali čim več kakat,hvala user posted image user posted image
ninica.user posted image user posted image user posted image user posted image a res ,user posted image user posted image user posted image pa nisi kaj govorila o tem k si pišemo tle ,k včas kaj takega o tašči pišemuser posted image
m...tina.user posted image user posted image user posted image za spanje ,ja naš si bo tud roke pojedu ,slini se pa tko  da ga kličem slinavček mamin user posted image   Anže bi si tudi najraje rokice kr pojedel, duda takrat ni aktualna, slini pa se tako da je ves moker, če nima slinčka ali rutice...
anchika.držim pesti ,to se pa res že vleče user posted image
klavdyk:super za krst user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image Super za krst, mi ga imamo 26.7. v Starem trgu, sedaj pa sem razmišljala da bi ga mela na gradu na Grajski vasi, sam sem se prepozno spomnila...

Naš si je tudi danes že malo opazoval nogice in se mi zdi da koda bi i hotel za kolenčka prijetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo ne vem ali je ali ne je pa zelo zgledalo tko user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jernejav -- 6.7.2009 21:34:18 >

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
6.7.2009 21:32:57   
štorkljica
Čer!

No oglašanje z moje strani po dolgem času...enostavno sem prezasedena, zvečer pa al padem z tamalima v komo pri uspavanju al pa me lenitis daje pred pisanjemuser posted image

Malo sem vas prebrala za 2 dni naza in vsem ki imate kakršnekoli probleme pošiljam user posted image  (da vas ne bom vsako posebej imenovala).

S Sofijo mave na momente probleme s prehranjevanjem...včasih mi proti večeru zmaNJKA mleka, ampak moja madame se ne bo vedno dohranjevala po flaški - samo ko bo njej zapasalo in potem kruli od lakote po uro do dve, da se meni spet malo mlekca za obrok nabere. Je pa mela prejšnjič en dan, ko sem že mislila, da je konec z dojenjem ker se je cel dan super po flaški hranila in pred spanjem sploh več ni hotla po joški vlečt ampak je z jokom protestirala in zahtevala flaškouser posted image user posted image user posted image  Mislim..kdo bi jih razumeluser posted image

Jutri imave posvetovalnico...pravzaprav samo kontrolo tehtanja in merjenja, mam pa filing, da je ful zrasla, men se zdi prav ogromna za svoj cajt. Bom javila mere.

V soboto pa smo meli pravi izletek...smo šli vsi 4je na pico potem pa sva še tavečjo pelala na igrala, ki so postavljena v lokalnem trg. centru in malo smo še pošopingirali, pa z mojim sva še na kavico skočila...in Sofija je bla mega pridkana...pico je prespala, potem pa se sploh v nobenem momentu ni nič pritoževala...mislim res je bla moja najpridnejša mucika...še tavečja je bla ful pridnauser posted image

Drugače pa vse po starem....

Še 3 tedne pa bo ati mel očetovskega in bomo spet mal več skupaj.

No pa lahko in mirno noč vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 4213
6.7.2009 21:42:45   
sonček85
nena:ja tudi jaz upam ,da je res samo prve 3 m,mi je pa dr.rekel k sva bila prvič po 11 dneh ne kakanja tam ,da je vse ok in da samo ti otročki še ne znajo pritisnit na mišico da kakajo in da se to s časom uredi.Sladkorja pa tko veliko ne jem v bistvu ga sploh ne user posted image ga že nekaj časa nisem tko da so se grude nredleuser posted image ,bela moka :jem beli kruh

posnetek .ja za zjokat,meni bi se ga zmešalo user posted image
veronika.drži pesti da bo  rutina zdržala.

mi pa zaspimo tko da mu dam pred spanjem ob 20.00 zizo in mi zaspi po 5 minutah na njej in ga dam v košek pa lepo aja naprejuser posted image user posted image
jernejav:hvala za odgovor
štorkljica:super za očetovskega
a vaša pa te tko heca,ja zizo in ne zizouser posted image user posted image user posted image ti ti porednica -sofija

nočko vsem skupajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
6.7.2009 21:51:47   
klavdyk
jernejav
sej če bo mel starotrški župnik pa ja mu še lahk rečeš za cerkev na gradu. mislim, da nev problema.
mi smo meli tut v starem trgu. je župnik ful lepo povedal-vsem se je zdelo tk fajn, ker bol osebno govori-ostali župniki pa tk na splošno  povejo vse

< Sporočilo je popravil klavdyk -- 6.7.2009 21:52:46 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
6.7.2009 22:50:25   
ninica23

sonček85: ni panike,ni bilo niti časa za take stvari user posted image user posted image user posted image ga je moja babi okupirala z ianom,tak da sta pol onadva debato vžgala o user posted image , dojenju in podobno - sem slučajno slišala,ker sta bila pod okonom,ko sem js notri pobegnila mal za računalnik user posted image user posted image user posted image
pa da se še pohvalim - najin user posted image pa že par noči spi celo noč user posted image - od nekje 22.zvečer do 7.-7.30 zjutraj - superca,saj se mami lahko res fulll naspi in je pol boljše volje user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
6.7.2009 22:55:28   
ninica23
nočko vsem skupaj!!! user posted image

user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
7.7.2009 5:46:50   
matcar
Jutro!
Se vam še javim,preden grem za LJ. Mislite kaj na nas,pa se vam zvečer javim,ko pridem domov.Lepo bodite vse in vaši krofki in jagode tudi.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
7.7.2009 6:31:47   
detelja

to ne najdeš besed in ne načina, da temu kaj dopoveš...ker vse kar on ve in zna je prav in tako mora bit potem povsod...sem ugotovila, da imam taščo v "šahu", ker si ne upa nič povedat niti mojemu...včeraj je moj klical kar tako malo, da slišimo kaj novega glede krsta in je vse govorila čist normalno sam nič o krstu..jaz sem ji 1x rekla, da če se ne misli vmešavat maje več ne vidi niti slik ji ne bom dovolila gledat...in me je vzela resno, ker ve, da sem dovolj norauser posted image user posted image user posted image user posted image pa res sem...sem staremu pa ni pomoči....komaj čakam nedeljo...moja mami praznuje 50.let in gremo k nam na piknik tudi ona dva...in kot vem, bo moj moral spet v službo tako, da bom jaz šla po dr tasta in taščo in me bo stari ziher napadel in pol mu jaz dam grobo lekcijo...se mi zdi za tako malo...maja je po obrazu pikasta in sem mojemu rekla, da vsi imajo neka pravila, da se otroka ne boža in lubčka po obrazu sam midva jo pustiva vsakemu "psu", da se slini po njej...in pol ko smo bili v čet. pri tastu in tašči je on rekel, da naj je po obrazu ne primata itd. ker ima fleke...in ga. tašča je upoštevala pravila (se zaveda zlobnih groženj snaheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) a stari pa lepo mal mačko boža potem pa maji lepo po obrazu in ji govori žuža mala...mu bom jaz dala žuža...zdaj je na j....do konca pri meni...vse kar bo rekel maji bo narobe...pa gre mi na živce, da ji skoz govori "pa kaj si ti malo nora kaj ti že vse znaš, pa kaj siti malo nora kako si velika ...." zadnjič pa sem rekla "maja, povej ti dediju, da če bi bila nora potem tega ne bi vsega obvladala" in se mi zdi, da je potem to skužil, da mi ne paše, da ji to govori...ja dobro jutro stari...ena je napisala, da je to najhujša santa barbara..to je res še hujše in bolj zapleteno...ne morem pozabit besed katere mi je izrekel v ned., da kao kaj se midva greva, da mu nič prej ne poveva in da on rabi obrazložitev...česa??? čigava je maja...majke mi, bom mu jaz še dala "jezikovo molitev"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nalini ne se bat, tvojemu sinku ne bom tako zlobna tašča...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
7.7.2009 11:52:47   
Miška2006
Detelja, oooo, kako sem se jst ob tvojem pisanju narežalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne me slabo razumet, ampak tako kot je vse tragično, je tvoje izražanje oz. način pisanja prava komedijauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ej, saj človek ne ve kaj bi pri vsej tej limonadi rekel. Čisto brez besed. user posted image user posted image user posted image user posted image , ker si taščo že spravla v red. Držim pesti, da boš kmalu tudi tasta. Saj veš kako pravjo, starega bika kaj novega naučit....user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne vrži puške v koruzo, bo tudi on kaj kmalu dognal, da so njegovi časi mimo. user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za tvojega user posted image , da je pri pameti in ve za koga mora držat oz. kaj je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image , četudi so to njegovi starši.

Detelja drži se...nora sta samo onadva, žalostno pa je, da pri tem trpite samo vi trijeuser posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
7.7.2009 12:00:52   
Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: Matcar
Jutro!
Se vam še javim,preden grem za LJ. Mislite kaj na nas,pa se vam zvečer javim,ko pridem domov.Lepo bodite vse in vaši krofki in jagode tudi

Smo v mislih z vamiuser posted image , vse bo ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4221
7.7.2009 12:05:39   
detelja

Detelja, oooo, kako sem se jst ob tvojem pisanju narežalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne me slabo razumet, ampak tako kot je vse tragično, je tvoje izražanje oz. način pisanja prava komedijauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ej, saj človek ne ve kaj bi pri vsej tej limonadi rekel. Čisto brez besed. user posted image user posted image user posted image user posted image , ker si taščo že spravla v red. Držim pesti, da boš kmalu tudi tasta. Saj veš kako pravjo, starega bika kaj novega naučit....user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne vrži puške v koruzo, bo tudi on kaj kmalu dognal, da so njegovi časi mimo. user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za tvojega user posted image , da je pri pameti in ve za koga mora držat oz. kaj je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image , četudi so to njegovi starši.

Detelja drži se...nora sta samo onadva, žalostno pa je, da pri tem trpite samo vi trijeuser posted image .

odkrito povedano pri tej komediji se vsak lahko nasmeji še sama se lahko....meni je najbolj težko sam zaradi maje, ko je tak cuker...pa ko jo pogledam pa vidi da sem žalostna ali da me kaj teži tako joka pa se stiska k meni...puško pa ful držim, mogoče jo bom uporabila vstran je ziher ne bom vrglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...hvala za vso podporo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 4222
7.7.2009 13:54:53   
Miška2006
Živjo,
jst sem pršla do enega problemčka. Pa se obračam na vas, če imate morebiti videokamero in njej priložen CD s programom za presnet filmčke iz videokamere na računalnik, njegovo obdelavo in potem za zapečt na CD....ala varianta (Pinnacle - Studio 7, Image mixer ali podobne,...). Jst sem moj CD, ki je bil ob nabavi poleg videokamere založila (mogoče zgubila ali posodila....nimam pojmauser posted image user posted image ). Imela pa sem Pinnacle-Studio 7. Računalnik sem zamenjala in zdaj sem ostala brez vsega.user posted image

Če ima kdo tak ali podoben programček (legalen), bi prosila, če mi lahko SAMO POSODI CD, da si ga naložim. Mam filmčke na videokameri že več kot 2 leti...od tavečjega in sedaj tamale (krst).... in se lahko z videokamero....brez programa "samo slikamuser posted image ".

Če se najde katera, ki mi lahko pomaga, ji bom hvaležna celo življenjeuser posted image .

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 7.7.2009 13:55:46 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
7.7.2009 14:35:19   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

midva jo pustiva vsakemu "psu", da se slini po njej...

Uh, to tudi jaz sovražim! Pa sma tudi že rekla določenim osebkom da naj ga ne lubčkajo in lubčkajo in gnjavijo . Pa lubčkajo po obrazu, ustih...uff... moja tašča pa še kadi user posted image  in potem je zadnjič mali kar po čikih smrdel user posted image  za ponoret. In če je moj zraven se tega držijo, kakor hitro pa ga ni... saj veste.
Hm, drugače pa kar povej tastu svoje. Jaz tasta sicer nimam , ga niti nisem poznala, tašča je pa taka da se ji nekako še kar ne upam postavit ob bok. Ko mi je nazadnje kar pripeljala sosedo na obisk ( pa ne da bi bila vsaj ona najavljena) je med vsem drugim izjavila celo da malega mantra trebušček ( pa ga sploh ni ker je bil zaspan), ker mami premalo je user posted image user posted image  . uf,grem raje od te teme...se kar pogrejem user posted image user posted image

Nalini ne se bat, tvojemu sinku ne bom tako zlobna tašča...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HEHEHEHE , TU SEM SE PA MOGLA NASMEJAT HEHEHEHE

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
7.7.2009 14:50:49   
frutolina
Detelja: hvala za napotke od zadnjič. Sem takoj našla ortopedski oddelek user posted image  drugače bi sigurno lutala po porodnišnici user posted image

Elle: hvala za pozdravčke! lepo da si se spomnila na nas in prišla spet kaj gor na RR !user posted image  Čestitke za tako zlato dete!

Kakanje: naš pa po novem kaka 1× na dan in to oreng user posted image , al sploh ne, al pa 2-3×. Prej je pa vsako pleničko. je pa njegov kakec kar precej tekoč. Mislim, je tekoč. Drugače pa ga nič kaj ne napenja. če pa že, pa dvigne noge in prdne ko velik user posted image  Sonček , upam da se bo porihtalo pri tebi.

Ekstenzijski vzorec: hmm, moj se hudo zvija nazaj ko podirava kupčka, pa tudi nogice in rokice včasih drži čist ob telesu iztegnjene. Kravice pa pase že uhhh...ful dolgo. Moram malo P povprašat o tem.

Dojenje: dajte mi povedat, a ve dojite leže al sede?

Cepljenja: tiste ko imate otroke, kaj je imela katera probleme pri cepljenju otrok. Mene je ful strah kakega šoka al kakih reakcij...celo razmišljam o tem da ne bi dovolila cepit. Ker zdravilo bi naj blo varno, a vendar mi noben ne b podpisal, da bo z mojim otrokom po cepljenju 100% vse vredu. Toliko o varnosti user posted image .  poleg tega pa cepijo za stvari ki jih že po 20 let ni...

Rotavirus: kaj ve boste dali cepit za to? Jaz se kar ne morem odločit...

Miška2006 : zakaj pa more bit legalenuser posted image user posted image ?

Morem se pohvalit da se je moj škratek včeraj prvič naglas zasmejal user posted image  in to po tistem ko se je napapal in malce zadremal user posted image  kak je bil sladki. Poleg tega pa je mamo pustil dlje časa spat...vse do 3:30 kar je rekord! Pa še to verjetno zdržal dlje, če ga ne bi mami in ati gledla v pojstlico in se čuuuudila user posted image  no, pa ati je seveda moral zagnjavit ker je šel delat in da ga ne more polubčkat celih hhhmmmm 15 ur-to ne gre user posted image

ups mali se je zbudil...papa

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?