|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
6.7.2009 12:04:51   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

dudica če ga pije pomoje ni panike, sej je sam še bolj izboljšan...
kako ste učeri odpravli? a je blo kej dretja?

tudi jaz ne razumem kako razločiš med drisko in nedrisko, moja skoz tekoče kaka..user posted image

moja samo zdej 2 tedna tekoče kaka, prej ni,... e blo bolj vodeno, ampak ne čisto kot voda user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
6.7.2009 12:06:58   
Dudica1

dudica če ga pije pomoje ni panike, sej je sam še bolj izboljšan...
kako ste učeri odpravli? a je blo kej dretja?

tudi jaz ne razumem kako razločiš med drisko in nedrisko, moja skoz tekoče kaka..user posted image

no fajn da me vsaj ne skrbi ker sploh ne vem zakaj je to mleko HA...bomo vidli no kako mu bo ker mu ga daje m od včeraj...Ja je bil ful priden nič joka ni bilo tako da smo super opravili...imeli smo se super lepo...user posted image ...dobil je lep kupček cort cunjc user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
6.7.2009 12:07:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
...dobil je lep kupček cort cunjc user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
6.7.2009 12:08:22   
Blueeyes
grem zdej delat kosilo, pa se pol mal z Gajo ukvarjat,... pa se popoldne še kej oglasim... čvekate lepo, da bom mela kej za brat user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
6.7.2009 12:09:38   
Dudica1
blue maš zs

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
6.7.2009 12:10:18   
Anonimen
če jih na polno dojite, potem imajo itak skoz kakor driskico....več kot je umetnega mleka, bolj gosto bodo kakali....če je driska, potem bodo večkrat kakor 3x kakakli

Ha mleko ima razbite molekule - beljakovine kravjega mleka za 50%. To se razume, da je "močno mleko" razbito na pol in otrokom, ki so nagnjeni k alergijam, zmanjša pojav alergije, ker se telo ne matra toliko s predelavo navadnega AM. Če je kdo že bil od otrok alergičen ali pa so starši alergiki je v bistvu to za dojenčka preventiva, zmanša možnost kasnejše pridobitve alergije na kravje mleko. Tako da jest bi ga pač dajala, bi pa spremljala, če ima morda kakšne krče, drisko, itd....v tem primeru bi ga ukinila.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
6.7.2009 12:13:45   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

če jih na polno dojite, potem imajo itak skoz kakor driskico....več kot je umetnega mleka, bolj gosto bodo kakali....če je driska, potem bodo večkrat kakor 3x kakakli

Ha mleko ima razbite molekule - beljakovine kravjega mleka za 50%. To se razume, da je "močno mleko" razbito na pol in otrokom, ki so nagnjeni k alergijam, zmanjša pojav alergije, ker se telo ne matra toliko s predelavo navadnega AM. Če je kdo že bil od otrok alergičen ali pa so starši alergiki je v bistvu to za dojenčka preventiva, zmanša možnost kasnejše pridobitve alergije na kravje mleko. Tako da jest bi ga pač dajala, bi pa spremljala, če ima morda kakšne krče, drisko, itd....v tem primeru bi ga ukinila.

uf hvala...user posted image
ne vem danes se mi je prej kr neki jokal ker se on drugač res ne joka tako kot se je danesuser posted image ...potem sem mu dala jest in je zaspal...bomo videli če bo tako jokal tudi popoldne potem grem po navadnega...sej itak mam namen samo to škatlo mu dat pol pa nazaj navadnega...mislim če bi mi pravega prinesli bi blo ok user posted image

zoja10 čestitke za pregled user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
6.7.2009 12:15:48   
PapuaNG
Pri meni je bila pa frendica na kavici, moj je pa vzel tamaleg in sta šla na sprehod, upam, da ju ne dobi dež, ker nekam čudno kaže tukej.
Glede kakanja-men se zdi, da tamal skos kaka user posted image Pa tut ni mu všeč, če je pokakan,se mi zdi in ga zdej bolj pogosto previjava. Je pa nekako napol tekoče-je skos bolj trdo, a še vedno bolj driska varianta. A jih ve vedno previjete, če se pokakajo? Men se zdi to mal pretiran (lahko bankrotiram user posted image ), tko da ga lih vsakič ne, ampak že kar bolj pogosto kot na tri ure (čez dan).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
6.7.2009 12:16:56   
PapuaNG
aja, bio gaia kapljice je pa ubistvu probiotik in pomaga pri uravnavanju prebave, nej bi pomagal pri krčih itd...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
6.7.2009 12:26:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

uf hvala...user posted image
ne vem danes se mi je prej kr neki jokal ker se on drugač res ne joka tako kot se je danesuser posted image ...potem sem mu dala jest in je zaspal...bomo videli če bo tako jokal tudi popoldne potem grem po navadnega...sej itak mam namen samo to škatlo mu dat pol pa nazaj navadnega...mislim če bi mi pravega prinesli bi blo ok user posted image

zoja10 čestitke za pregled user posted image

ali pa počakaj s tem mlekom kakšnih 14 dni, pa ga potem daj..... bo tudi prebava že bolj urejena itd...mogoče bo takrat lažje prenesel....

glede kakanja - če je pokakan, ga načeloma, če smo doma,  previjem v roku 15 minut. ne čisto takoj in na brzino, ker se naj pač navadi. Pride včasih tudi situacija, ko otroka ne moreš čisto v minuti previt.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
6.7.2009 12:26:20   
Leela
ja jaz ga vedno previjem, ko se pokaka. kakec ima drugačen PH in zato draži kožo. Drugače niti jaz ne bi hotela biti pokakana zato jaz vedno gledam iz tega stališča, pa še smrdi mi. Sem enkrat taprvega pustila pokakanega pa je potem ene pikice dobil. bankrotiraš pa itak. Zato jaz kupujem rajš cenej plenice (lumpi, hofer,dm). zaenkrat mu še fixies, potem pa cenjše.

dudica super za krst user posted image . Ha mleko sem pa taprvemu dala, ker je imel hude krče pa ni bilo nič boljše, tako da smo šli nazaj na navadno mleko. Drugače pa si lahko še neodprto vrečko shraniš za kasneje, ko boš delala kakšne žitne kašice in boš takrat ga ponucala.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
6.7.2009 12:27:11   
zoja10
naša tudi ni kakala 2 dni, sm ji kar že pred lekarno dala biogaia nismo niti še skor domou pršle je že bla do uh vsa od drekca pekca user posted image ...
tko da so res fajn..

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
6.7.2009 12:28:28   
Anonimen

naša tudi ni kakala 2 dni, sm ji kar že pred lekarno dala biogaia nismo niti še skor domou pršle je že bla do uh vsa od drekca pekca user posted image ...
tko da so res fajn..

nam tudi pomagajo, se v teku dopoldneva pokaka za cel dan naprej in nazaj....user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4138
6.7.2009 12:29:25   
FLASK_A
Blue, tele oblake si nam pa ziher ti poslala na Brezovico, aneuser posted image

user posted image

Madona, kaka huda ura gre semuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
6.7.2009 12:31:14   
Dudica1
ja fora je v tem da je men skor zmankalo mleka pa sm ga mamic naročila k je glih pršla včeri in mi je prinesla to...zdaj pa moram it v lj. v milerja da kupim spet navadnega...doma ga nimam

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
6.7.2009 12:32:41   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

ja pomoje je prišla od nas k nisva tako veliko narazen user posted image ...ali pa tudi sem še pride en del...skoz grmi...elektrike nam je že enkrat zmankalo...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
6.7.2009 12:43:17   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

ja pomoje je prišla od nas k nisva tako veliko narazen user posted image ...ali pa tudi sem še pride en del...skoz grmi...elektrike nam je že enkrat zmankalo...

u, potem bom pa raje izklopila vse.
pa nič več pošiljat!user posted image

čaw, punce, se tipkamo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
6.7.2009 12:57:04   
lake
Moja dons samo spi, jo nafutram napol v spanju, ne vem a jo je morje tok zmatru al kaj. Po kokem času jih zbujate čez dan če vam spijo? Jst tega nisem navajena ker je ponavad večinoma budna. Dons se mi pa tud ob previjanju samo pretegne pa spi naprej.

Ko je pokakana, jo grem takoj previt, edin če mi zaspi vmez, potem jo pustim. Jst pa razmišljam da bom zamenjala mleko, ker aptamila samga noče pit, men pa počas zmanjkuje mleka, samo ne vem kaj naj kupim, bom pomoje kr Bebo probala, to majo baje vsi radi.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
6.7.2009 13:03:59   
Dudica1
lake jaz ga čez dan nisem zbujala no sej itak več kot 4h mi tudi ni spal...zdaj mi pa itak redkokdaj sploh spi več kot uro v kosu...no zdajle še spi od nekje 11h...ne bom hvalila...user posted image
Aptamil ma pa rad tako da ne vem za katerega bi ti zamenjala itak poznam samo še novalac da so ga mele kolegice kej druzga pa jaz ne poznam.
Ko je pokakan ga takoj previjem,no mogoče se mi je do zdej ene 3krat pokakal ponoči pa sem ga preoblekla enkrat proti jutru ker se mi ni dalo pa še zbudim ga pol pa se bojim da ne bi takoj nazaj zaspal...user posted image
Z plenicam pa itak bankrotiraš če kupuješ kakšne bolj drage...jaz sem mu dvojko milerjeve pamperske,zdaj mava pa trojko sm pa dobila za darilo 5 paketov pampersk tako da mam dost za nekaj časa user posted image ...pol ko bo večji bomo pa kej cenejšega.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
6.7.2009 13:14:36   
Masi
Sm dobila želje da pokažem kakšno slikico od mojih škratkov, pa sama nisem glih računalniško nadarjena. Mi je pomagala Tjaša tko da si v albumu lahko pogledate moje tri otročke.
drugače pa mam skos v mislih da bi kaj napisala samo nekak mi ne rata pridet do sem. Evo glih zdej me spet Mia kliče k se hoče pocrkljat tko da moram spet it.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
6.7.2009 13:17:32   
lake
Prele je blo čist črno, sm pospravla avto, zaprla vsa okna, pol ni blo pa razen parih kalpljic nič. Pa tok sm se nalavfala user posted image . Ne vem kaj bomo kuhal dons, bi mogla v trgovino, ker tud kruha ni doma.

Jst je ne pustim več kot tri ure spat čez dan, ne vem se mi zdi da pol premal poje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
6.7.2009 14:22:22   
maja1488
leela, jaz sem bla v modiani pol ure za tabo, pa nisem nič našla. si ti vse pokupla user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
6.7.2009 14:24:17   
Dudica1
masi a ti menjamo slikico?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
6.7.2009 14:35:35   
mani2
Dan

Da se vam še malo na hitro javim.
Sem ugotovila zakaj bodoče neveste začnejo organizirati poroka najmanj eno leto prej. Čeprav nebova imela velike poroke je toliko malenkosti za splanirat da se mi že kar rola. Imam vsaj to srečo da je Maria izredno priden in bnezahteven otroka da lahko v miru brskam po internetu in klicarim okoli. Jo imam cel čas zraven sebe v ležalniku. Ko je lačna mi malo potarna drugače pa se pridno smeji in uživa v življenju.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
6.7.2009 14:49:16   
Dudica1
mani user posted image da maš mir n lahko vse postoriš za poroko...

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za fantka
mel79

Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.

Matevž (11%)

Tevž (8%)

Aljaž (20%)

Jaka (18%)

Jakob (18%)

Luka (26%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!