Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 21:36:30
|
|
|
|
Majuska
|
Netki, torta je super videti - hm, se mi samo zdi, al je ta pikapoka malce grdo gledala? Mi smo zgleda ušli nalivu ... smo šli namreč do naše mami, ki je pred nekaj dnevi prišla z Brača in nas je bila ful vesela. Dobila sem celo košaro zelenjave, fajn. Doma so nas pričakale mokre ulice ... pa zrak je malo bolj normalen. Mali je skopan, najeden in v postelji, upam da ga je že zmanjkalo, kasneje si privoščim jogurt in sosedovo pecivo.
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 21:37:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Glede otroškega dodatka: ko gre otrok v vrtec moram ponovno napisati vlogo, kajne?? moraš sporočit ja in ti odbijejo 20% al nekak tak.. še dobro, da si zdaj to napisala, ker jaz tega sploh nisem vedla, sem šla zdaj brat...Hvala! Bi še ki kako kazen dobila Jap, pa sem se zadnjič že veselila, da sem dobila nekaj viška. Evo, p ami ga bodo spetembra spet vzeli, namesto da bi še povečali, saj je vrtec drag. Saj res, to leto bo za malega še zastonj, ker bosta oba z Ano, yes yes!! Inigo, ko sem brala za nazaj, sem se full nasmejala, kako so vsakič ko te ni bilo dlje na RR-ju ugibale, da si šla rodit.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 21:38:58
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Netki, torta je super videti - hm, se mi samo zdi, al je ta pikapoka malce grdo gledala? Ja, pa res malce hudobno gleda. Kak če drugače, ko pa ve, da jo bodo pohrustali. Netki: lepo ste praznovali, vidim, lepe fotke.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 21:41:49
|
|
|
|
Inigo
|
Inigo, ko sem brala za nazaj, sem se full nasmejala, kako so vsakič ko te ni bilo dlje na RR-ju ugibale, da si šla rodit. tut jst!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 21:44:56
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo Inigo, ko sem brala za nazaj, sem se full nasmejala, kako so vsakič ko te ni bilo dlje na RR-ju ugibale, da si šla rodit. tut jst! In kako si drugače, bejbi, povej...jutri te ne bom mogla zasliševati, ker me ne bo na RR, zato povej, ali kaj podoživljaš trenutke tik pred "katastrofo"??? pa Brinu "pritisni" enega lubčka.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 21:47:57
|
|
|
|
nanka
|
Hvala vsem za lepe čestitke Natki, praznovali nismo, smo prestavili na drugi teden, Zoja pa že cela dan kuha in je niti malo ne spusti. Ko popije Daleron je malo bolje, paden na 37,5, drugače je pa skoraj 39. Jutri jo peljem k zdravniku, se mi pa zdi, da je spet angina. To je za , samo upam, da na Natka ne stakne nočka, jutri zgodaj vstanem, sem pa psihično že precej zmatrana, tele bolezni me bodo uničile, aja Neboglasnica lekarna v Supernovi v nedeljo ne dela, ostale trgovine ja, lekarna pa je zaprta, sem šla tja zastonj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 21:56:11
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Hvala vsem za lepe čestitke Natki, praznovali nismo, smo prestavili na drugi teden, Zoja pa že cela dan kuha in je niti malo ne spusti. Ko popije Daleron je malo bolje, paden na 37,5, drugače je pa skoraj 39. Jutri jo peljem k zdravniku, se mi pa zdi, da je spet angina. To je za , samo upam, da na Natka ne stakne nočka, jutri zgodaj vstanem, sem pa psihično že precej zmatrana, tele bolezni me bodo uničile, aja Neboglasnica lekarna v Supernovi v nedeljo ne dela, ostale trgovine ja, lekarna pa je zaprta, sem šla tja zastonj. Pa si se potem vsaj zapeljala do Prešerna? Porkduš, pa bi k meni prišla po Daleron ali si ga potem kje dobila??? In žal mi je, ker Zojo še vedno kuha. Ma vem, kako je s temi boleznimi. Kar vlečejo se in samo še čakaš, kdaj bo naslednji otrok na "vrsti". Drugače pa danes zvečer izjemoma poslušam radio, imam kar Ekspress in uživam sto na uro: stari slovenski komadi, trenutno je Mrtva reka od Smodeta.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 21:57:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ku kuc, Zimska, vidim te!!!! Ste praznovali Lanov jutrišnji RD??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 21:58:04
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Inigo Inigo, ko sem brala za nazaj, sem se full nasmejala, kako so vsakič ko te ni bilo dlje na RR-ju ugibale, da si šla rodit. tut jst! In kako si drugače, bejbi, povej...jutri te ne bom mogla zasliševati, ker me ne bo na RR, zato povej, ali kaj podoživljaš trenutke tik pred "katastrofo"??? pa Brinu "pritisni" enega lubčka. ja, res jih podoživljam. in mi je kr mal hudo. pa ne vem zakaj?! lani takega cajta me je že kr mal ščipal ja... sm hodla gor in dol, ni šlo spat. ampak ni blo tok hudo, da bi šla do sester. to sm šle šele okoli 2. ure ponoč. mu bom prtisnala lupčka, hvala! zdj drnjoha ko velik... jutri bo pa že 1 leto star... pa sj ne morm verjet! res ne... čuj, lepo zrihtajta jutri s Stašem. mi mamo pa v sredo posvetovalnico. nč, grem še malo računovodstvo "pogledat", kr jutri mam bolj malo časa, v torek pa izpit. lahko noč, čvekice!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2009 22:01:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2009 22:01:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 22:02:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo mu bom prtisnala lupčka, hvala! zdj drnjoha ko velik... jutri bo pa že 1 leto star... pa sj ne morm verjet! res ne... čuj, lepo zrihtajta jutri s Stašem. mi mamo pa v sredo posvetovalnico. nč, grem še malo računovodstvo "pogledat", kr jutri mam bolj malo časa, v torek pa izpit. lahko noč, čvekice! Super, naš pa kar nekaj pojokava, . Bova, hvala. Upam, da ne bova pre-dolgo čakala. Držim pesti!!!! Nočka.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 22:04:11
|
|
|
|
neboglasnica
|
Potem pa nočka še za Almero in Zimsko! Lepe sanje obema!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2009 22:05:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2009 22:07:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 22:07:25
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis almera še nisi tukaj napisala najpomembnejšega obvestila In to je???? Poleg tega, da je Bor shodil?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2009 22:07:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 22:08:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Vidim, da si. Nočko tudi od mene............do jutri Timing, draga, timing!! Nočka tudi tebi! Očitno bom morala vzeti sina k sebi v posteljo, kar ne neha pojokavati.... Verjetno je preveč pojedel. Upam, d ani kaj drugega. Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 23:06:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Hvala vsem za lepe čestitke Natki, praznovali nismo, smo prestavili na drugi teden, Zoja pa že cela dan kuha in je niti malo ne spusti. Ko popije Daleron je malo bolje, paden na 37,5, drugače je pa skoraj 39. Jutri jo peljem k zdravniku, se mi pa zdi, da je spet angina. To je za , samo upam, da na Natka ne stakne nočka, jutri zgodaj vstanem, sem pa psihično že precej zmatrana, tele bolezni me bodo uničile, aja Neboglasnica lekarna v Supernovi v nedeljo ne dela, ostale trgovine ja, lekarna pa je zaprta, sem šla tja zastonj. Ojej Nanka, a se pri vas še ni umirilo s temi boleznimi pošiljam lepe misli Zoji, da bo čimprej OK. In ja, te lekarne so smotane ... tudi v MC Šiška ob nedeljah ne dela.
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.7.2009 23:44:20
|
|
|
|
rovar_ka
|
Tia je komaj zdaj zaspala Mi že dva dni ful joče zvečer, ko jo dajem spat, pa ne vem zakaj Verjetno je nekaj povezano z boleznijo, lahko pa bi bilo: - da jo grlo tik pred spanjem, ko ugasnem luč, začne bolet (skrajno neverjetno) - da je lačna, ker zvečer vedno dobi kašico, tik pred spanjem pa še flaško - ampak zdaj ta dva dni odklanja flaško - da jo mantrajo zobki, ampak spet čudno, da ravno, ko ugasnem luč sej ne vem kaj ji je, revi bogi, čez dan je čist ok, nima več vročine, niti joče ne, ko pa je treba spat in ugasnem luč pa se začne dret.. Prej sem samo ugasnila luč in bila z njo na postelji, ona se je premetavala sem in tja in sčasoma zaspala. Brez joka. Zdaj pa ne pomaga če ležima, če jo nosim, če jo zibam, če ji pojem, če ponovno prižgem luč, nič, nič, nič
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.7.2009 6:51:39
|
|
|
|
Majuska
|
'morning ladies, evo nas, vstali smo ob 6h ... točni smo bili kot švicarska ura očitno je Aleksander sam pogruntal, kakšen bo nov ritem. Mislim da zaspal nazaj, jaz si grem pa kar mleko zrihtat, ker imam povsem bistro glavo. In še zajtrk za vse
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.7.2009 6:57:59
|
|
|
|
Majuska
|
Rovarka ... a pri kaki švoh svetlobi pa Tia ne bi zaspala?
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.7.2009 8:00:17
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Netki, torta je super videti - hm, se mi samo zdi, al je ta pikapoka malce grdo gledala? Ja, pa res malce hudobno gleda. Kak če drugače, ko pa ve, da jo bodo pohrustali. Netki: lepo ste praznovali, vidim, lepe fotke. mogoče pa res malo hudo gleda.... praznovali smo lepo, kolikor pač lahko z otroci praznuješ....po moje je več dela kot praznovanja....pa glavno da se spomnimo na dni ko sem se matrala in da se malo družimo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2009 8:02:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 6.7.2009 8:07:23
|
|
|
|
netki
|
ja punce eno leto je okrog jst pa sploh ne dojemam tolk je šlo hitro.....jutri bo eno leto kar sem ostala v P s popadki, v četrtek pa bo naš dan D in to na morju sicer me pa kr zvija k se spomnim da moram začet pakirat, še dokupit nekaj in jutri bomo v nizkem štartu....juhuhu
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?