|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
5.7.2009 21:36:30   
Majuska
Netki, torta je super videti - hm, se mi samo zdi, al je ta pikapoka malce grdo gledala? user posted image user posted image

Mi smo zgleda ušli nalivu ... smo šli namreč do naše mami, ki je pred nekaj dnevi prišla z Brača in nas je bila ful vesela. Dobila sem celo košaro zelenjave, fajn. Doma so nas pričakale mokre ulice ... pa zrak je malo bolj normalen.

Mali je skopan, najeden in v postelji, upam da ga je že zmanjkalo, kasneje si privoščim jogurt in sosedovo pecivo.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 976
5.7.2009 21:37:23   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Glede otroškega dodatka: ko gre otrok v vrtec moram ponovno napisati vlogo, kajne??

moraš sporočit ja in ti odbijejo 20% al nekak tak.. še dobro, da si zdaj to napisala, ker jaz tega sploh nisem vedla, sem šla zdaj brat...Hvala!user posted image Bi še ki kako kazen dobilauser posted image

Jap, pa sem se zadnjič že veselila, da sem dobila nekaj viška. Evo, p ami ga bodo spetembra spet vzeli, namesto da bi še povečali, saj je vrtec drag. Saj res, to leto bo za malega še zastonj, ker bosta oba z Ano, yes yes!!

Inigo, ko sem brala za nazaj, sem se full nasmejala, kako so vsakič ko te ni bilo dlje na RR-ju ugibale, da si šla rodit.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
5.7.2009 21:38:58   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Netki, torta je super videti - hm, se mi samo zdi, al je ta pikapoka malce grdo gledala? user posted image user posted image

Ja, pa res malce hudobno gleda. Kak če drugače, ko pa ve, da jo bodo pohrustali. user posted image

Netki: lepo ste praznovali, vidim, lepe fotke.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 978
5.7.2009 21:41:49   
Inigo
Inigo, ko sem brala za nazaj, sem se full nasmejala, kako so vsakič ko te ni bilo dlje na RR-ju ugibale, da si šla rodit.

tut jst! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 979
5.7.2009 21:44:56   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

In kako si drugače, bejbi, povej...jutri te ne bom mogla zasliševati, ker me ne bo na RR, zato povej, ali kaj podoživljaš trenutke tik pred "katastrofo"??? pa Brinu "pritisni" enega lubčka.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 980
5.7.2009 21:47:57   
nanka
Hvala vsem za lepe čestitke Natki, praznovali nismo, smo prestavili na drugi teden, Zoja pa že cela dan kuha in je niti malo ne spusti. Ko popije Daleron je malo bolje, paden na 37,5, drugače je pa skoraj 39. Jutri jo peljem k zdravniku, se mi pa zdi, da je spet angina. To je za user posted image user posted image user posted image user posted image , samo upam, da na Natka ne stakne

nočka, jutri zgodaj vstanem, sem pa psihično že precej zmatrana, tele bolezni me bodo uničile, aja Neboglasnica lekarna v Supernovi v nedeljo ne dela, ostale trgovine ja, lekarna pa je zaprta, sem šla tja zastonj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 981
5.7.2009 21:56:11   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Hvala vsem za lepe čestitke Natki, praznovali nismo, smo prestavili na drugi teden, Zoja pa že cela dan kuha in je niti malo ne spusti. Ko popije Daleron je malo bolje, paden na 37,5, drugače je pa skoraj 39. Jutri jo peljem k zdravniku, se mi pa zdi, da je spet angina. To je za user posted image user posted image user posted image user posted image , samo upam, da na Natka ne stakne

nočka, jutri zgodaj vstanem, sem pa psihično že precej zmatrana, tele bolezni me bodo uničile, aja Neboglasnica lekarna v Supernovi v nedeljo ne dela, ostale trgovine ja, lekarna pa je zaprta, sem šla tja zastonj.user posted image

Pa si se potem vsaj zapeljala do Prešerna? Porkduš, pa bi k meni prišla po Daleron ali si ga potem kje dobila??? In žal mi je, ker Zojo še vedno kuha. Ma vem, kako je s temi boleznimi. Kar vlečejo se in samo še čakaš, kdaj bo naslednji otrok na "vrsti". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa danes zvečer izjemoma poslušam radio, imam kar Ekspress in uživam sto na uro: stari slovenski komadi, trenutno je Mrtva reka od Smodeta.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 982
5.7.2009 21:57:05   
neboglasnica
Ku kuc, Zimska, vidim te!!!! Ste praznovali Lanov jutrišnji RD??

Neposredna povezava do sporočila: 983
5.7.2009 21:58:04   
Inigo

In kako si drugače, bejbi, povej...jutri te ne bom mogla zasliševati, ker me ne bo na RR, zato povej, ali kaj podoživljaš trenutke tik pred "katastrofo"??? pa Brinu "pritisni" enega lubčka.

ja, res jih podoživljam. in mi je kr mal hudo. pa ne vem zakaj?! lani takega cajta me je že kr mal ščipal ja... sm hodla gor in dol, ni šlo spat. ampak ni blo tok hudo, da bi šla do sester. to sm šle šele okoli 2. ure ponoč.

mu bom prtisnala lupčka, hvala! zdj drnjoha ko velik... jutri bo pa že 1 leto star... pa sj ne morm verjet! res ne...

čuj, lepo zrihtajta jutri s Stašem. mi mamo pa v sredo posvetovalnico.

nč, grem še malo računovodstvo "pogledat", kr jutri mam bolj malo časa, v torek pa izpit.

lahko noč, čvekice!

Neposredna povezava do sporočila: 984
   [Brisano sporočilo]
5.7.2009 22:01:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
   [Brisano sporočilo]
5.7.2009 22:01:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 986
5.7.2009 22:02:53   
neboglasnica

mu bom prtisnala lupčka, hvala! zdj drnjoha ko velik... jutri bo pa že 1 leto star... pa sj ne morm verjet! res ne...

čuj, lepo zrihtajta jutri s Stašem. mi mamo pa v sredo posvetovalnico.

nč, grem še malo računovodstvo "pogledat", kr jutri mam bolj malo časa, v torek pa izpit.

lahko noč, čvekice!

Super, naš pa kar nekaj pojokava, user posted image user posted image .

Bova, hvala. Upam, da ne bova pre-dolgo čakala.

Držim pesti!!!!

Nočka.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.7.2009 22:04:11   
neboglasnica
Potem pa nočka še za Almero in Zimsko! Lepe sanje obema!!

Neposredna povezava do sporočila: 988
   [Brisano sporočilo]
5.7.2009 22:05:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
   [Brisano sporočilo]
5.7.2009 22:07:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 990
5.7.2009 22:07:25   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

almera še nisi tukaj napisala najpomembnejšega obvestilauser posted image

In to je???? Poleg tega, da je Bor shodil?

Neposredna povezava do sporočila: 991
   [Brisano sporočilo]
5.7.2009 22:07:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 992
5.7.2009 22:08:41   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Vidim, da si.

Nočko tudi od mene............do jutri

Timing, draga, timing!!

Nočka tudi tebi!

Očitno bom morala vzeti sina k sebi v posteljo, kar ne neha pojokavati.... Verjetno je preveč pojedel. Upam, d ani kaj drugega.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 993
5.7.2009 23:06:46   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Ojej Nanka, a se pri vas še ni umirilo s temi boleznimi user posted image pošiljam lepe misli Zoji, da bo čimprej OK.

In ja, te lekarne so smotane ... tudi v MC Šiška ob nedeljah ne dela.

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
5.7.2009 23:44:20   
rovar_ka
Tia je komaj zdaj zaspalauser posted image Mi že dva dni ful joče zvečer, ko jo dajem spat, pa ne vem zakajuser posted image Verjetno je nekaj povezano z boleznijo, lahko pa bi bilo:

- da jo grlo tik pred spanjem, ko ugasnem luč, začne bolet (skrajno neverjetno)user posted image

- da je lačna, ker zvečer vedno dobi kašico, tik pred spanjem pa še flaško - ampak zdaj ta dva dni odklanja flaško

- da jo mantrajo zobki, ampak spet čudno, da ravno, ko ugasnem lučuser posted image

sej ne vem kaj ji je, revi bogi, čez dan je čist ok, nima več vročine, niti joče ne, ko pa je treba spat in ugasnem luč pa se začne dret.. Prej sem samo ugasnila luč in bila z njo na postelji, ona se je premetavala sem in tja in sčasoma zaspala. Brez joka.

Zdaj pa ne pomaga če ležima, če jo nosim, če jo zibam, če ji pojem, če ponovno prižgem luč, nič, nič, ničuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 995
6.7.2009 6:51:39   
Majuska
'morning ladies,

evo nas, vstali smo ob 6h ... točni smo bili kot švicarska ura user posted image očitno je Aleksander sam pogruntal, kakšen bo nov ritem.

Mislim da zaspal nazaj, jaz si grem pa kar mleko zrihtat, ker imam povsem bistro glavo.

In še zajtrk za vse

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.7.2009 6:57:59   
Majuska
Rovarka ... a pri kaki švoh svetlobi pa Tia ne bi zaspala? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.7.2009 8:00:17   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ja, pa res malce hudobno gleda. Kak če drugače, ko pa ve, da jo bodo pohrustali. user posted image

Netki: lepo ste praznovali, vidim, lepe fotke.

mogoče pa res malo hudo gleda....user posted image

praznovali smo lepo, kolikor pač lahko z otroci praznuješ....po moje je več dela kot praznovanja....pa glavno da se spomnimo na dni ko sem se matrala user posted image in da se malo družimo

Neposredna povezava do sporočila: 998
   [Brisano sporočilo]
6.7.2009 8:02:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
6.7.2009 8:07:23   
netki
ja punce eno leto je okrog jst pa sploh ne dojemam user posted image
tolk je šlo hitro.....jutri bo eno leto kar sem ostala v P s popadki, v četrtek pa bo naš dan D in to na morju

sicer me pa kr zvija k se spomnim da moram začet pakirat, še dokupit nekaj in jutri bomo v nizkem štartu....juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?