Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 14:16:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes da se javim s podatki s četrtkovega pregleda (kontrola teže)... zdej ima 56,5 cm in 4910g.... naslednji pregled ki ga imamo 4.8. bo prvo cepljenje. še vedno velja 22.7. slikanje kolkov, čakam pa še termin za kardiološki pregled (šum na srcu)... smo pa včeraj uspešno praznovali 2 meseca... cel dan je bila pridna in spančkala Čestitke za pregled in 2 meseca!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 14:18:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa čisto uboga od tega bronhitisa, cel dan na pol v postelji . Komaj čakam, da se pozdravim, ker to res ni za nikamor . Moja dva srčka spita, se jima grem pridružit . Se tipkamo jutri, NenaLena
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 14:31:47
|
|
|
|
jernejav
|
Detelja- tudi jaz sem maja pričela jemati KT Cerazzete in sem krvavela 3 tedne, mi je šlo že tudi pošteno na živce, potem se je pa čez noč umirilo in od tedaj pa še nisem imela, tako da ravno danes imela z dragim pogovor o tem da bo treba it kupit test:(. Je že panika v hiši, saj si trenutno tako hitro po porodu ne želim še enega , pa še CR sem imela. Moj dragi pa že tako ima 3 in nekako nisva razmišljala še o enem. Anže je danes ves bogi, ga boli grlo in je ves jokcast, tako da sem mu dala CALPOL sirup, ampak ga bom proti večeru peljala še k dežurnemu, sem prej klicala in je rekla da naj pridem ob 18 uri. Mi je prav mučno spet it, ker sva bila že v nedeljo pri dežurnemu, ko je dobil 6 otroško, sedaj pa se ga spet nekaj loteva, mojega ubogega pikeca.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 14:34:53
|
|
|
|
jernejav
|
NenaLena upam da bronhitis hitro mine in se čim prej pozdraviš.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 14:36:26
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: m..tina Čav, pupe! Mi2 sva pa danes imela pregled pri kirurginji po operaciji dimeljske kile. Malemu je vse v redu zacelilo. Mal se je kregal, ko su mu šive pobirale sestre. Sploh ne mara plavih oblek. Zdravnice so mu pa ful všeč! V glavnem vse je ok, sam pozabla sem vprašat, če se lahko že kr kopamo al mormo še mal počakat. A mogoče katera ve? O, kako fajn! Ja ja, Aprilski krof(e)ki že vedo, da se je fajn bogato oženit (glede na to, da imajo zdravnice boljše plače kot medicinske sestre) . za uspešno prestano operacijo in pregled...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 14:53:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Detelja- tudi jaz sem maja pričela jemati KT Cerazzete in sem krvavela 3 tedne, mi je šlo že tudi pošteno na živce, potem se je pa čez noč umirilo in od tedaj pa še nisem imela, tako da ravno danes imela z dragim pogovor o tem da bo treba it kupit test:(. Je že panika v hiši, saj si trenutno tako hitro po porodu ne želim še enega , pa še CR sem imela. Moj dragi pa že tako ima 3 in nekako nisva razmišljala še o enem. Anže je danes ves bogi, ga boli grlo in je ves jokcast, tako da sem mu dala CALPOL sirup, ampak ga bom proti večeru peljala še k dežurnemu, sem prej klicala in je rekla da naj pridem ob 18 uri. Mi je prav mučno spet it, ker sva bila že v nedeljo pri dežurnemu, ko je dobil 6 otroško, sedaj pa se ga spet nekaj loteva, mojega ubogega pikeca. Držim pesti, da niste spet kaj naštimali , pa predvsem za Anžeta, da se čim prej pozdravi .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 14:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav NenaLena upam da bronhitis hitro mine in se čim prej pozdraviš. Hvala!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 14:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček85 vstavljam novo slikico Ele za seznamček. Bom dala kar tri, ti pa če lahko daš v seznam to zadnjo, ko je "blazno resna" . To je moja preljuba princeska :
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 14:59:38
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Sonček85 vstavljam novo slikico Ele za seznamček. Bom dala kar tri, ti pa če lahko daš v seznam to zadnjo, ko je "blazno resna" . To je moja preljuba princeska : O kaka lepotička, jo moram Anžetu pokazat...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 15:10:06
|
|
|
|
jernejav
|
Evo še mojega zakladeka in pomočnika
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 15:40:13
|
|
|
|
L & L
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Sonček85 vstavljam novo slikico Ele za seznamček. Bom dala kar tri, ti pa če lahko daš v seznam to zadnjo, ko je "blazno resna" . To je moja preljuba princeska :
Kakšna lepotička prava jagodka
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 15:40:53
|
|
|
|
L & L
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Evo še mojega zakladeka in pomočnika
Super sta
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 16:05:42
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Detelja- tudi jaz sem maja pričela jemati KT Cerazzete in sem krvavela 3 tedne, mi je šlo že tudi pošteno na živce, potem se je pa čez noč umirilo in od tedaj pa še nisem imela, tako da ravno danes imela z dragim pogovor o tem da bo treba it kupit test:(. Je že panika v hiši, saj si trenutno tako hitro po porodu ne želim še enega , pa še CR sem imela. Moj dragi pa že tako ima 3 in nekako nisva razmišljala še o enem. mogoče pa te sam kaj zeza ta menzus...no, če si ne želiš več držim pesti, da bo test negativen....mene bo ta menzus po porodu ubil...prvič je bilo tako hudo in zdaj...sam prvič sem ful krvavela zdaj pa ne vem kako naj povem ja pa ne...če si ne dam tampona pol je vse krvavo če si dam pa je malo tk da...sicer pa jaz še nekako zaradi te krvavitve ne zaupam KT zato imava dodatno zaščito, da ne bi slučajno naslednji apreil spet dobili
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 16:07:14
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Sonček85 vstavljam novo slikico Ele za seznamček. Bom dala kar tri, ti pa če lahko daš v seznam to zadnjo, ko je "blazno resna" . To je moja preljuba princeska : joj, kak cuker...prava baba je že tem našim jagodam in krofkom pa se pozna, da smo mamice rade papcale so res taki orng otroci, nič kaj suhceni in podhranjeni...pa še dober material so moški prispevali... upam, da si bodo aprilčice 2010 vzele vzgled po nas.....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 16:08:26
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Evo še mojega zakladeka in pomočnika joj, kako sta sladka...ej sam res...ko gledam slike naših izgledajo vsi kot da bi imeli že 6 mesecev ali pa več...ali se motim??? mene tudi skoz vprašanjo "a je vaša pupa oz največkrat je fantek star že 6,7 mesecev?" in ko rečem, da še ni 3 m stara me sam gledajo....
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 16:13:35
|
|
|
|
detelja
|
in še slikice moje lisičke.... tako je popoldan spala...je pa taka lisica...greve skup mal spat...in ona se nonstop neki premetava in seveda jaz ne morem spat pol pa če vstanem je takoj auf se pravi ob 12 sve si vlegle in ob 13 je že neki jamrala pol pa je zaspala do 14.30 jaz pa sem v luft gledala in ker se je pripravljala nevihta sem šla na balkon pospravit cunje lisička se je takoj oglasila.... maja neki premišljuje...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 16:45:36
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Cveta28 mi smo nabavili zraven Tommee Tippee flaškic tudi takšne lončke, v katere si nafilaš ravno pravo dozo mleka v prahu, ta lonček pa vstaviš v flaško z vodo in zapreš z dudico. Tako da lahko na licu mesta zmešaš svež obrok. V glavnem mi zadevščino redno uporabljamo, kamorkoli gremo in je zares super! cveta28: kako se pa ta zadeva oz.lončki imenujejo in kje si kupila?!? sliši se zelo praktično za uporabo,sploh če kam greš in traja malo več kot 2-3 uri... hvala
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 16:53:47
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja in še slikice moje lisičke.... tako je popoldan spala...je pa taka lisica...greve skup mal spat...in ona se nonstop neki premetava in seveda jaz ne morem spat pol pa če vstanem je takoj auf se pravi ob 12 sve si vlegle in ob 13 je že neki jamrala pol pa je zaspala do 14.30 jaz pa sem v luft gledala in ker se je pripravljala nevihta sem šla na balkon pospravit cunje lisička se je takoj oglasila.... maja neki premišljuje... lušna čebelica
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 16:54:09
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Cveta28 mi smo nabavili zraven Tommee Tippee flaškic tudi takšne lončke, v katere si nafilaš ravno pravo dozo mleka v prahu, ta lonček pa vstaviš v flaško z vodo in zapreš z dudico. Tako da lahko na licu mesta zmešaš svež obrok. V glavnem mi zadevščino redno uporabljamo, kamorkoli gremo in je zares super! nenaLena: kako se pa ta zadeva oz.lončki imenujejo in kje si kupila?!? sliši se zelo praktično za uporabo,sploh če kam greš in traja malo več kot 2-3 uri... hvala
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 18:37:51
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ej sam res...ko gledam slike naših izgledajo vsi kot da bi imeli že 6 mesecev ali pa več...ali se motim??? mene tudi skoz vprašanjo "a je vaša pupa oz največkrat je fantek star že 6,7 mesecev?" in ko rečem, da še ni 3 m stara me sam gledajo.... detelja: to so pač naši veliki mali aprilčki oz."majčki" in takih ne delajo več nam se dogaja podobno - lahko ga celega v modro oblečem,pa še vedno vprašajo,ali je punčka ali fantek...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 20:01:48
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ej sam res...ko gledam slike naših izgledajo vsi kot da bi imeli že 6 mesecev ali pa več...ali se motim??? mene tudi skoz vprašanjo "a je vaša pupa oz največkrat je fantek star že 6,7 mesecev?" in ko rečem, da še ni 3 m stara me sam gledajo.... detelja: to so pač naši veliki mali aprilčki oz."majčki" in takih ne delajo več nam se dogaja podobno - lahko ga celega v modro oblečem,pa še vedno vprašajo,ali je punčka ali fantek... itak, da je ta serija zaščitena serija in se ne dela več jaz včasih našo majo tako v roza oblečem, ampak res tako očitno, da bi še majin pradeda ugotovil, da je to oblekca za deklico...pol pa me vprašajo, če je fantek....moj pa popi...če kdo vpr. "a je to vajin otrok?" on popiz...in reče tako strogo in glasno (pa še tak ubijalski poleg ima) "ja, čigav pa bi naj bil, a mislite da ga imava na izposojo"...zadnjič ga je ena gospa tako čudno pogledala...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 21:04:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za pohvale ! Detelja na fotkah mogoče res izgleda orng baba, toda midve sva prilezli šele do 4,5 kg . Glede na druge dojenčke je zelo mičkena, so vsi presenečeni, kako je drobcena. Toda važno, da ima lička . jernejav - Kakšni faci sta tvoja dva! Super! ninica23 - Ti lončki pašejo samo v TT flaške, dobiš pa v kompletu tri za 3,59 evra, tukaj imaš link za Baby center, kjer sem jih jaz kupila: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170428 Vzela sem tudi komplet dveh termalnih torbic (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188540), ki niso ravno baš nešto, toda za kakšno uro ali dve pa zadržijo toploto, tako da brez te opreme mi ne gremo nikamor . detelja - Maji se že na fotkah vidi, da je prava lisička, ki je mamico že desetkrat ovila okoli prsta . To mi je nekam poznano, le od kod? Naša princeska spančka, jaz sem nama pa ravno naložila Ice age 3, ki ga čakam že dobro leto. Toda ni še podnapisov, ampak bo že, samo da vidim tretji del. Lahko noč babuške, poljubčki za vaše srčke , NenaLena
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 21:29:23
|
|
|
|
jernejav
|
Evo js pelala Anžeta k dežurnemu, ima res vneto grlo, ampak ni angina , tako da morava v ponedeljek k svoji P, do tedaj pa mu moram dajati Calpol na 6 ur. Test - pokazal negativno . Ironija, lani ta čas pa sem držala pesti da bo +.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 21:43:33
|
|
|
|
NinaMM
|
Uf, že dolgo se nisem nič oglasila - sledim vam še nekako, pisat pa bolj ne uspem. Tudi jaz kar ne morem verjet, da bo Zarja stara že tri mesece kmalu ... Je pa ultra pridna, kot bi jo naročila iz kakega kataloga! Zdajle sem jo skopala in dala spat, spala bo najmanj do osmih zjutraj, včasih potegne kar do devetih, ko jo navadno kar zbudim. Tudi čez dan je pridna, čeprav zelo malo spi - samo v avtu in v vozičku. Itak smo bolj ali manj cele dneve zunaj, tako da je tudi že prava ciganka Dojiva se še vedno, včasih spije par požirkov komarčkovega čaja, ampak bolj za osvežit usta. Čeprav v tej vročini imam občutek, da ji kar paše. Krči so se popolnoma prenehali, ko smo začeli uporabljati kapljice koroških lekarn, res so nam naredile čudež Imela pa je malo vnetega učka, ampak zdaj je že dobro. Tudi nekaj temenc se je naredilo, ampak jih med kopanjem namažem z mandljevim oljem in je že praktično dobro. Tudi Zarja se mi zdi ogromna! Sploh ni več dojenček In potem zadnjič pri pediatrnji vidim enega fantka, ki je bil prvič na pregledu in začnem ko kaka stara mama: "Glej, kak je mali! Glej, kak je luškan!" Mama me pa gleda ko telebajska, saj sem imela zraven dva meseca staro pupo Ampak če je bil pa res mali ... Pa firbec tak je tamala! Glavo rola, samo čakam, da se ji enkrat odrola z vrateka dol. NenaLena - jaz bi tudi gledala!!! Uživaj! Pozdravčke vsem od Zarje (čeprav že spi)! In na fotkah sami cukri, ne moreš verjet ...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 4.7.2009 21:43:57
|
|
|
|
m..tina
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Cveta28 mi smo nabavili zraven Tommee Tippee flaškic tudi takšne lončke, v katere si nafilaš ravno pravo dozo mleka v prahu, ta lonček pa vstaviš v flaško z vodo in zapreš z dudico. Tako da lahko na licu mesta zmešaš svež obrok. V glavnem mi zadevščino redno uporabljamo, kamorkoli gremo in je zares super! Jaz tud mam te lončke! Ful praktična zadeva!In hvala bogu, da sem to našla, ker drugače res ne vem kako bi prenašala mleko v prahu okol. Nikoli več kerih drugih flašk.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?