Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 16:45:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m joj, kak se mi vleče danes vse. saj fajn to,ne?? ne kak ne... a imaš raje če ti čas,ki je že itak tako dragocen hitro mineva
< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.7.2009 16:46:22 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 16:50:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ne... a imaš raje če ti čas,ki je že itak tako dragocen hitro mineva danes ja jutri pa pol 10 dni pa ni treba
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 16:51:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ne... a imaš raje če ti čas,ki je že itak tako dragocen hitro mineva danes ja jutri pa pol 10 dni pa ni treba ma daj..............ti si že z eno nogo na morju...si jo dala v kenguruja?in?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:04:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ne... a imaš raje če ti čas,ki je že itak tako dragocen hitro mineva danes ja jutri pa pol 10 dni pa ni treba ma daj..............ti si že z eno nogo na morju...si jo dala v kenguruja?in? ja res sem že z eno nogo tam.. Sma jo dala včeraj ja..je Tomaž z njo po stanovanju se špranciral. Ji je bilo vse novo, je samo opazovala in z glavo tako delala da sem misla da si jo bo znucala. Bogi vrat kako je mogel trpet . Mislim, da ji bo zanimivo in nebo problemov, da nebi hotela bit noter. Hvala ti še enkrat, da si mi ga posodila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:08:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saraya kam hodiš to na nohte?? H kateri privat? v Bonito na šentiljski v salon aha. Sem te že zadnjič hotela vpr. ko smo se dobile v Astorii pa sem pozabila. In koliko plačaš? To maš verjetno samo gel a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:09:08
|
|
|
|
botrca
|
Evo pridem zopet na rr pa me spet napadajo. Si videla tasa_m na temi o starših...pa to lahko pop......
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:09:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Evo pridem zopet na rr pa me spet napadajo. Si videla tasa_m na temi o starših...pa to lahko pop...... sem videla ja. saj sem hotela nekaj komentirat samo te bi mogla vse brat pa mi ni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:13:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem videla ja. saj sem hotela nekaj komentirat samo te bi mogla vse brat pa mi ni. zadnji post preberi, saj me je tista citirala pa boš videla kaj sem jaz napisala.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:30:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saraya kam hodiš to na nohte?? H kateri privat? v Bonito na šentiljski v salon aha. Sem te že zadnjič hotela vpr. ko smo se dobile v Astorii pa sem pozabila. In koliko plačaš? To maš verjetno samo gel a ne? ja gel imma na svoje nohte ...edino ko se mi kateri zlomi,pač ker sem ko kramp jaz.....si ga pol dokončno zgrizem,tako da mi pač na tistega da umetno konico...plačam pa 23 eur na tri tedne...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:31:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Evo pridem zopet na rr pa me spet napadajo. Si videla tasa_m na temi o starših...pa to lahko pop...... zato ker vidijo da te lahko iz tira vržejo..mogoče....relax botrca ej veš da sem te že pogrešala tu gor..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:31:52
|
|
|
|
arabela*
|
botrca daj mi nalepi link od tiste teme...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:33:29
|
|
|
|
arabela*
|
Ko me je moj prej razp................,bi ga najraje...z................ Otrok tečn ko žolna,zaspana,smo imeli namen it še malo v šetnjo,ma mene nonstop zdaj dol vleče,ko je lent....pa se njemu gospodu ni dalo...........zdaj pa sedi na balkonu in čuva M....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:34:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ej veš da sem te že pogrešala tu gor..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:34:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ko me je moj prej razp................,bi ga najraje...z................ Otrok tečn ko žolna,zaspana,smo imeli namen it še malo v šetnjo,ma mene nonstop zdaj dol vleče,ko je lent....pa se njemu gospodu ni dalo...........zdaj pa sedi na balkonu in čuva M.... Pa se sama sprehodi...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:35:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ko me je moj prej razp................,bi ga najraje...z................ Otrok tečn ko žolna,zaspana,smo imeli namen it še malo v šetnjo,ma mene nonstop zdaj dol vleče,ko je lent....pa se njemu gospodu ni dalo...........zdaj pa sedi na balkonu in čuva M.... Pa se sama sprehodi... eh..bom že preživela...sem se vrgla v pospravljanje....to mi pomaga da se umirim...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:35:50
|
|
|
|
botrca
|
Saraya evo te teme: tukaj
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:37:03
|
|
|
|
botrca
|
Narobe sem ti dala, tukaj je prava: klik
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 18:38:13
|
|
|
|
arabela*
|
nee.veš od one ko smo se v parku pogovarjali..o neki dekliščini
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 19:26:07
|
|
|
|
matcar
|
iiiii,Botrca je že nazaj! Kak fajn!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 19:27:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saraya kam hodiš to na nohte?? H kateri privat? v Bonito na šentiljski v salon aha. Sem te že zadnjič hotela vpr. ko smo se dobile v Astorii pa sem pozabila. In koliko plačaš? To maš verjetno samo gel a ne? Eno vprašanje,Saraya: Kdo pa ima ta salon? Ker je ena ful fajn ženska iz dolenske na studencih mela,pa frizerijo zraven,pa se je na šentiljsko selila,pa ne vem,če je ista.Pri njej sem si jaz dala frizuro in nohte delat,ko sem se ženla.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 19:36:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saraya kam hodiš to na nohte?? H kateri privat? v Bonito na šentiljski v salon aha. Sem te že zadnjič hotela vpr. ko smo se dobile v Astorii pa sem pozabila. In koliko plačaš? To maš verjetno samo gel a ne? Eno vprašanje,Saraya: Kdo pa ima ta salon? Ker je ena ful fajn ženska iz dolenske na studencih mela,pa frizerijo zraven,pa se je na šentiljsko selila,pa ne vem,če je ista.Pri njej sem si jaz dala frizuro in nohte delat,ko sem se ženla. zvonka
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 19:38:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar iiiii,Botrca je že nazaj! Kak fajn!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 19:47:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saraya kam hodiš to na nohte?? H kateri privat? v Bonito na šentiljski v salon aha. Sem te že zadnjič hotela vpr. ko smo se dobile v Astorii pa sem pozabila. In koliko plačaš? To maš verjetno samo gel a ne? Eno vprašanje,Saraya: Kdo pa ima ta salon? Ker je ena ful fajn ženska iz dolenske na studencih mela,pa frizerijo zraven,pa se je na šentiljsko selila,pa ne vem,če je ista.Pri njej sem si jaz dala frizuro in nohte delat,ko sem se ženla. zvonka Pa veš,če je iz dolenske? Pa V LJ še ima en salon.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 19:49:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nee.veš od one ko smo se v parku pogovarjali..o neki dekliščini sem jo iskala in iskala...še ena tema, ki je ni več ...edino če jo še matcar poišče...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 4.7.2009 19:50:10
|
|
|
|
botrca
|
Sem napisala nekaj na oni temi o redarstvu...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?