|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
27.6.2009 10:04:43   
julci
JuRe Gal tudi tebi vse najboljše
user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
27.6.2009 17:47:46   
Laubica
DODI-ČESTITKE ZA oSKARJAuser posted image

A
LINA VSE NAJLEPŠE ZA 2. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image

JURE GAL -ČESTITKE TUDI TEBIuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
27.6.2009 19:50:12   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

no to pa je naša dodi ...22.6.

Dodi sporoča:

Danes ob 18:19 sva z velikim veseljem in ponosom v Kranju v svoje naročje dobila Oskarja, ki tehta 4020g in 56 cm. Mamica, očka, ponosna bratca in sestrice.

čestitke dodi za takega korenjaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!!!  TO PA JE PRAVI KORENJAK!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
27.6.2009 19:51:40   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image
Alina vse najboljše za tvoj 2 rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

čestitke še od mene!!!! Jure Gal tebi enako!!!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
27.6.2009 22:28:25   
hanna1
čeruser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
28.6.2009 20:59:51   
julci
dan a smo res čist pozable na našo temouser posted image user posted image user posted image user posted image bo treba bilobil začet jematuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
28.6.2009 21:52:30   
Laubica
NEŽAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN IN ATIJU IN MAMICI ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
user posted image

< Sporočilo je popravil Laubica -- 28.6.2009 21:53:18 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
29.6.2009 8:18:46   
makala
DODI čestitke za takega korenjaka.
Tudi vsem ostalim slavljenčkom vse naj naj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
29.6.2009 15:14:04   
KT
Neža sončica naša user posted image user posted image user posted image ČESTITKE še od Aline in seveda od mene, pa čestitke tudi mamici & očku user posted image user posted image user posted image .

Punce moje zlate,

najlepša HVALA za vse čestitke, ki ste jih spisale ob rojstnem dnevu moje Aline - ne morem verjet kako čas hiti in tako kot verjetno tudi vam, se mi zdi, da sem ravno včeraj priromala domov z mojo malo stručko.
Malo sem se spet morala potepat, zato nisem bila ravno pridna pri pisanju, ampak, ker vem, da me sedaj čakajo dooooolge počitnice, bom vse not prinesla user posted image

Tole vreme me edinole malo zaj*****, tale nizek pritisk me ubija - hodim okoli kot en zombi user posted image res sem kot ena cunja, cele dneve bi spala - pišuka, če ne bo kmalu pošteno posijalo sonce, se selim na kak eksotičen otok user posted image . Prav rada bi bla spet kot rožca - malce uvela mogoče, ampak polna energije.

Dodi ČESTITKE ob rojstvu malega Oskarja (lepo ime, mimogrede) - pa veliko cartanja user posted image user posted image user posted image

Ziher sem kaj pozabila - moram še enkrat prebrat - imam spomin ko zlata ribica, res no user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 29.6.2009 15:15:08 >

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
1.7.2009 15:27:20   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

NEŽAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN IN ATIJU IN MAMICI ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
user posted image

joj,se pridružujemo tudi mi v kompletu ...vse najboljše Neža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
1.7.2009 15:31:25   
hanna1
he,he,kar nekaj konzervic praznuje ta mesec,kolk ga bom pila na vaš račun user posted image .a ne...........

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
1.7.2009 22:04:59   
stephany
Najprej čestitke za dve svečki, Alina in Neža! Vem, da je pozno, a upam, da bo vseeno veljalo.
Pa seveda še vsem drugim, ki so tudi praznovali...

user posted image

< Sporočilo je popravil stephany -- 1.7.2009 22:07:54 >

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
1.7.2009 22:12:45   
stephany
Dodi - čestitke ob rojstvu malega princa Oskarja še tu! Čudovit dojenček je, sem videla slike an FB-ju!

user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
1.7.2009 22:26:45   
stephany
To so bile čestitke in pozdravi user posted image , zdaj pa še malo o nas...
Po kar nekaj časa je bil Klemen bolan in sicer je imel angino. Dva dni je bilo zelo hudo, je kuhal blizu 40, pa niti sline ni mogel požirat, .., potem pa je AB prijel in je bil "skoraj zdrav" - nagajiv in živahen, jedel pa ni skoraj cel teden nič, razen pri meni (hvala Bogu, da je mleka še dovolj, v takih primerih pa res prav pride).
Potem so se mu pojavile še neke pikice po nogah in malo po rokah, sva se šla pokazat, pa naj bi bilo nekaj virusnega, čeprav sem jaz sumila alergijo na Ospen (ga je dobil prvič). No, P menda že ve...
Upam, da bo sedaj z boleznimi nekaj časa mir, čeprav ob tako norem vremenu ne bi bilo nič čudnega, če bi spet začelo kaj razsajat.

Drugače pa naši mali škrati vsak dan pogrunta kaj novega. Ogromno govori, čeprav včasih bi še potrebovala "podnapise" user posted image .  Danes na primer mu je ati nekaj nagajal - mali pa mu je rekel - ati nisi pliden!
Ali pa se pokaka, ga zavoham na par metrov in vprašam - Klemi, a si kakal? in reče - ne nisi. Ja, kdo pa je potem? - in reče - mami.
Ali pa: Kako je ime atiju? K: Oman (Roman). Kako pa mamici? K: Mami.
Se trenutno ne spomnim nobene "cvetke" več, pa drugič. Si jih bom morala začet pisat...

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
1.7.2009 23:52:43   
Laubica
ŠTEFI-madona je pravi bauc vaš Klemen sem se nasmejala-a vidva se še dojita -superrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image
Naš ima tudi ravnokar angino in začetek slinovke-grozno-je dobil Macropen in je danes 2 dan že dosti boljši

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
3.7.2009 12:46:36   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
ŠTEFI-madona je pravi bauc vaš Klemen sem se nasmejala-a vidva se še dojita -superrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image
Naš ima tudi ravnokar angino in začetek slinovke-grozno-je dobil Macropen in je danes 2 dan že dosti boljši

Ja, Laubica, še se dojiva. No ja, včasih je fino, včasih me pa prime, da bi počasi nehala... Čez dan se večinoma ne spomni več, zvečer, pa ponoči in zjutraj pa je ziza že zakon. Sicer mi ga včasih ponoči uspe uspavat nazaj tudi brez tako, da počasi bo, upam...

Ojej, ubogi fant! Upam, da ni prehudo in da bo čimprej ozdravel!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa danes delam popoldan, pa imam sedaj malo čas po računalniku šarit, ko Klemen spi. Kosilo je će pripravljeno, ko se zbudi samo pojeva, potem greva k varuški in nato mami delat. Pa se mi ne da, ker vem, da bo grozna gužva... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil stephany -- 3.7.2009 12:48:41 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
3.7.2009 12:54:04   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Najprej čestitke za dve svečki, Alina in Neža! Vem, da je pozno, a upam, da bo vseeno veljalo.
Pa seveda še vsem drugim, ki so tudi praznovali...

user posted image

enakoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
3.7.2009 18:07:03   
natasaom
vse najboljše vsem !!!!!!

user posted image

lep pozdrav

user posted image

< Sporočilo je popravil natasaom -- 3.7.2009 18:10:11 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
3.7.2009 19:51:32   
majrim
najprej.....draga moja Alina-----------VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IN DRUGO....hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za čestitke ...iz srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vem,da si zaslužim kar nekaj krepkih na rit,a kaj čem...sem že rekla,da se bom popravila,pa sem ostala ena stara koka...bom delala na tem v prihodnje...naj povem,da sva danes sama z user posted image - sva dala Nežo danes k mojim,da je lahko špricala vrtec....se je namreč pojavila mala kriza,ker so skupine že združene in njej to ni nič všeč - pogreša svoje sošolčkeuser posted image ...se mi pa kar smili,ko jo gledam zjutraj,da nima preveč veselja it...user posted image
...grem zdaj neki naredit za pridriznit,ker sem cel pop neki šarla po stanovanju in pozabila naseuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
3.7.2009 22:06:48   
hanna1
majrim,končno.....user posted image user posted image user posted image user posted image pa dobro izkoristita z možekom malo lufta...po naše...user posted image user posted image user posted image

natasaom,a takle deklič je že mala Liauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...p ne da je morala nekaj straaaaašno zelenega papcat user posted image user posted image user posted image ,ampak očitno ji je teknilouser posted image

stephany,naj se čimprej pozdravi vaš pobič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa Laubica,vaš tudi....,kako pa kaj napreduje adaptacija na hiški...vreme vam pa letos res ne gre na roko,presnetouser posted image user posted image user posted image

mateyka,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
3.7.2009 22:11:09   
neli99
dober večer drage damice user posted image user posted image user posted image

ne ne, ni prvi april, pa tut iz naftalina me niso potegnili user posted image ... sem si obljubila da ko spet dobim ta USB ključ za internet, da se najprej vam oglasim. mi je crknil internet ... no sicer res ne za pol letauser posted image , ...

pozdravček vsem, iii lia lušna user posted image user posted image user posted image  ... pa seveda en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse obletnice.

no pri nas je največja novica to, da sem spet user posted image . tokrat bo decemberček, je ratalo čist po planu user posted image .

no in glede na to sem prve mesece čist opustila internet, sem zaspala prej kot ta mala dva user posted image  ... zdej mam pa zlate srednje 3 mesece, službe konec, za jeseni sem se pa že mal začela ment za bolniško. tako da hudga nam ni.

punce jst upam da se oglasim prej kot čez pol letauser posted image ... sem pa pozabila kako počasen je tale moj internet user posted image user posted image user posted image  ...

pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
4.7.2009 17:37:52   
Laubica
NELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -končno te beremouser posted image user posted image user posted image ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vauuu sem mogla 2x prebrat da vidim če je resuser posted image

NATAŠOM-kako raste vaš škratekuser posted image user posted image user posted image user posted image

hana-hišica čisto pokrita z okni in streho-ja vreme nas jezi 100 na urouser posted image drugi teden se začnejo dela odznotrajuser posted image če bo vse po sreči bo konec avgusta gotovouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
4.7.2009 21:23:21   
majrim
nelli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ko kej takega čujem,mi kar stopijo solze v oči...ke lepoooooooooooo
ajde laubica,dej kako sliko goruser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
4.7.2009 23:21:16   
hanna1
joj,neli,sem ratala kar solzna,ko sem tole prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,veliko zdravja želim obema in ....končno....spet lahko malce lepše polepšamo naš seznam user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,user posted image user posted image user posted image        

user posted image

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007

majrim
(  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007

mateyka
(4.4.1971) -      Inara 29.7.2007

KT (11.7.1971) -              Alina 23.6.2007

user posted image user posted image

hanna1  (23.12.1969) - Blaž   5.10.1995,  

Hana 5.6.2007

Laubica (20.1.1972) -    Tinej 14.9.1999,

Timon 24.10.2007

julči (1.5.1975) -             Miha  2.12.1996

Zala  5.6.2007

natasaom
(4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

Lia     29.12.2008

user posted image user posted image user posted image

viator (27.9.1965) -     Urška 25.8.1994

Lea    19.9.1997

Lara   11.7.2007 

Duškica (5.7.1972) -  Žana   13.1.1999,

Jure    19.8.2000

Matija 20.9.2007

makala (21.7.1968)       Matevž  1990

Kaja      1994

Lana  23.8.2007

smotka lonib  (2.4.1973) Nejc  15.9.1995

Vanja  24.11.2000

Zala  29.3.2007

dašabina (3.4.1973) -      Ana  9.4.1997

Maša 8.4.1999

Miha  20.1.2008 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lumpa6         
Aleksandra Tamara  12.11.1990

Klaudija   2.7.1996

Kristjan  14.1.1998

Jure Gal  16.6.2003

Žiga  31.8.2007

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

dodi ( 25.8.1974 )          
Janja-19.6.1997

Žan-19.7.1998

Irma-09.03.2000  

Breda in Mirjam-20.09.2001

Vanja in Nadja-03.06.2003

Nace-15.07.2005

Vida in Vilma-24.05.2007 

Oskar -22.6.2009

(srečke) nosečke ...

neli99 (31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 ,

Nataša 28.11.2007

PDP (december)
  user posted image

Povezave na prejšne dele:

1.del
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1855706&mpage=1&key=

2.del:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2321266&mpage=1&key=

3.del:
http://www.ringaraja.net/forum/m_2659096/mpage_1/key_/tm.htm

drugače pa.....natasaom,ob tvojem prazniku ti želim veliko crkljanja s tvojimi otročki,naj bo ljubezen in topel objem vedno vaš spremljevalec v vašem domu in še na velika dejanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehepa sem spila zdaj zvečer dva deci temnega piv na tvoje zdravjeuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
5.7.2009 22:33:09   
majrim
natasaom........malo z zamudo,ampak vseeno iz srca VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in naj se ti izpolni vse,kar nosiš v srcuuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?