Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:13:42
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ke te jaz vem . Ne ne hecam se, moram jo še prvo naredit, samo sem sama doma (spet) in bo to malo bolj težko dej se potrudi za nas firbce
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:15:11
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 ...ta zadeva nalezljiva, moram vedet ker smo mislili it jutri na en pinknik, v nedeljo je pa pri nas piknik in na obeh bodo prisotni tudi drugi dojenčki... kolikor jaz vem, ni več nalezljiv, ko mine vročina. pediater ti bo pa sigurno natančno znal povedat.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:15:33
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem A uspavat.............samo trenerko dol poknem..imam svežo posteljnino
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:20:41
|
|
|
|
Olivija*
|
ma ta moj je tak bedak, on tolk dela v službi, da pride čist ožet domov... jaz imam pa ful načrte, kam vse bomo šli skupaj v petek popoldne, pa soboto in nedeljo....njemu se pa samo postelja pred očmi prikazuje... seveda potem poči zaradi različnih interesov, zato sva z A kar spokali in šli zapravljat. nama je uspelo zagonit 70 eur v slabi urci, potem pa A ni želela več sodelovat in sva morali nazaj domov... pa še to je blo vse znižano 50% -70%... potem sva pa še za očija spotoma en mc menu pripeljali in je bil ful vesel
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:21:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem A uspavat.............samo trenerko dol poknem..imam svežo posteljnino a pol lahko grem jaz danes kar oblečena spat, ker nameravam jutri pojstlo preoblečt? Bljak. Grem vseeno raje pod tuš in v pižamo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:21:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem A uspavat.............samo trenerko dol poknem..imam svežo posteljnino Pridna... se hitro učiš...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:23:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a si ne zaslužimo kake fotke? Ke te jaz vem . Ne ne hecam se, moram jo še prvo naredit, samo sem sama doma (spet) in bo to malo bolj težko V ogledalu.... Pol pa roko odrežeš, da ni videti fotkiča...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:25:37
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi manjka: 3 magnetek v prvi vrsti.... 1. 3. in 4 v drugi vrsti 2. in 3 v tretji vrsti imam po enega viška: 3. v drugi vrsti 1. v tretji vrsti 2. in 4. v četrti vrsti.... Menjaš? tretjega v tretji vrsti ti lahko jaz dam, imam 2. lahko tudi zamenjava za tretjega v drugi vrsti ali prvega v tretji vrsti
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:29:42
|
|
|
|
Olivija*
|
jutri gremo pa v celovc
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:30:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Za Gala, da bo hitro bolje: Je pa bubika danes tudi nekaj zakuhala Zaenkrat ni tako hudo, bomo videli čez noč. Tak da grem jaz kar lepo spat, če bo treba vstajat. Sem itak bil cel dan v pogonu in sem čisto crknjena.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:30:23
|
|
|
|
petra1978
|
Tako, zdaj grem pa nekaj naredit, drugače cele večere zapravim pred tem računalnikom.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:30:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem A uspavat.............samo trenerko dol poknem..imam svežo posteljnino Pridna... se hitro učiš... čist res....še A in meni sem stopala pobrisala z vlaž.robcem preden sva se ulegle...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:31:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi manjka: 3 magnetek v prvi vrsti.... 1. 3. in 4 v drugi vrsti 2. in 3 v tretji vrsti imam po enega viška: 3. v drugi vrsti 1. v tretji vrsti 2. in 4. v četrti vrsti.... Menjaš? tretjega v tretji vrsti ti lahko jaz dam, imam 2. lahko tudi zamenjava za tretjega v drugi vrsti ali prvega v tretji vrsti bom še jaz racijo naredila in lahko kaj zamenjamo..
< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.7.2009 21:32:08 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:31:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa še to je blo vse znižano 50% -70%... Kjeeeeeeee???? Ki imam namen jutri it n šoping.... kok številko nej za Laro kupim za jesen... in čez zimo?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:33:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem A uspavat.............samo trenerko dol poknem..imam svežo posteljnino a pol lahko grem jaz danes kar oblečena spat, ker nameravam jutri pojstlo preoblečt? Bljak. Grem vseeno raje pod tuš in v pižamo itak......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:33:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tako, zdaj grem pa nekaj naredit, drugače cele večere zapravim pred tem računalnikom. Uf Petra..... dobra mačka si!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:33:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tako, zdaj grem pa nekaj naredit, drugače cele večere zapravim pred tem računalnikom. VAUUUUUUU
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:34:38
|
|
|
|
arabela*
|
Grem si večerjo napocat....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:35:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi manjka: 3 magnetek v prvi vrsti.... 1. 3. in 4 v drugi vrsti 2. in 3 v tretji vrsti imam po enega viška: 3. v drugi vrsti 1. v tretji vrsti 2. in 4. v četrti vrsti.... Menjaš? imamo zaenkrat samo 4. v tretji vrsti dupliča. Pa jaz imam v denarnici še vsaj 2 zapakirana. Prav pride, če mu ne dam vseh naenkrat Včeraj sva super nakup naredila - 30€ in 6 magnetkov Bomo menjali, ko prideš v MB Do takrat bo sigurno kaj za menjat.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:39:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
tretjega v tretji vrsti ti lahko jaz dam, imam 2. lahko tudi zamenjava za tretjega v drugi vrsti ali prvega v tretji vrsti OK.... se bom odločla katerega ti dam takrat, ko vidim, kaj mi bo dala Saraya..... bom še jaz racijo naredila in lahko kaj zamenjamo..user posted image Bomo menjali, ko prideš v MB user posted image Do takrat bo sigurno kaj za menjat. Ma ti me prav vztrajno vabiš... al se mi samo zdi.... si boš vzela več kot tričetrt ure? Ne bom samo na napitek prišla v MB....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:39:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tako, zdaj grem pa nekaj naredit, drugače cele večere zapravim pred tem računalnikom. Uf Petra..... dobra mačka si!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:39:55
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pa še to je blo vse znižano 50% -70%... Kjeeeeeeee???? Ki imam namen jutri it n šoping.... kok številko nej za Laro kupim za jesen... in čez zimo? v mark&spencerju v cityparku
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:40:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma ti me prav vztrajno vabiš... al se mi samo zdi.... si boš vzela več kot tričetrt ure? Ne bom samo na napitek prišla v MB....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 21:40:33
|
|
|
|
Olivija*
|
petra, ful ti paše!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.