Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:08:16
|
|
|
|
Shuka
|
Eno vprašanje - s čim in pri kateri vrednosti se malčkom zbija temperatura? Pri 38 stopinjah celzija in s Calpolom?Tamal mi je neki vroč pa me zanima, če kera ve da se pripravim. Pomoje je zarad vročine al česa, al se ga pa kej loteva, bom počakala da se zbudi ob 21h mu dam še enkrat za jest pa če ne pade temperatura k jo ma 37,6 grem po Calpol.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:14:23
|
|
|
|
claud
|
shuka nism zihr ampak mislm da je do 38 še normalno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:17:53
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud shuka nism zihr ampak mislm da je do 38 še normalno Sej je ja, sam preventivno sprašujem če se bo čez 38 dvignila, sam pomoje je to od te sopare in vročine tolk vroč.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:20:15
|
|
|
|
claud
|
evo tole najdls; Razlaga telesne temerature; (vrednosti telesne temerature, merjene v dojenčkovi ritki pomenijo naslednje): - nizka telesna temeratura pod 36 C - normala telesna tem.- 36 - 37,5 C - povišana telesna tem.- 37,6 - 38 C - VROČINA NAD 38 C Vsaj tako je razloženo v knjigi Velika knjiga o dojenčku! To je če meriš v ritki....najbolj natančno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:22:09
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: claud shuka nism zihr ampak mislm da je do 38 še normalno Sej je ja, sam preventivno sprašujem če se bo čez 38 dvignila, sam pomoje je to od te sopare in vročine tolk vroč. Tud verjetno..........k men se pa fuull poti.... in ko jo dojim si dam plenico na roko, pa je vseen čist mokra
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:26:34
|
|
|
|
Shuka
|
V ritko sploh ne upam, k bo še višja ponavadi je Bom vidla, sam da se mal shladi
< Sporočilo je popravil Shuka -- 3.7.2009 20:27:02 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:29:39
|
|
|
|
claud
|
jst ji sploh še nikol nism merla No hb mam srečo da ni bla še nikol prehlajena.....trkam na les
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:31:20
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka V ritko sploh ne upam, k bo še višja ponavadi je Bom vidla, sam da se mal shladi Kopat ga še ne smeš ne? Al pa če ga med umivanjem mal ohladiš....osvežiš....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:32:27
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud jst ji sploh še nikol nism merla No hb mam srečo da ni bla še nikol prehlajena.....trkam na les Sej naš tud še ni bil prehlajen, sam je pa res da je vroč sam v glavo, ostale dele telesa ma pa hladne, sam je res neki začel pokašljevati zadnje 2 uri, bomo vidl, grem ga prštimat za jest pa spat, se tipkamo jutri. Nočko.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:33:26
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Shuka V ritko sploh ne upam, k bo še višja ponavadi je Bom vidla, sam da se mal shladi Kopat ga še ne smeš ne? Al pa če ga med umivanjem mal ohladiš....osvežiš.... Ma še šivčke na trebuščku, pomoje nogice pa do dimelj lahko višje pa ne še. Ga bom čist slekla, sicer je že tko skor čist nag ma sam body s kratkimi rokavi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:34:49
|
|
|
|
claud
|
Sj jst pa tud grem zrihtat njo in sebe....jutr pičimo mal na Krk...... sam za jutr... Se tipkamo! nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:35:44
|
|
|
|
Vesnozaver
|
shuka nas je tut vroc samo v glavo, pa sem mu ze parkrat tak merla, pa ni mel temperature, samo mozgancki jim zgleda delajo sto na uro, da se kar kadi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:41:28
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver shuka nas je tut vroc samo v glavo, pa sem mu ze parkrat tak merla, pa ni mel temperature, samo mozgancki jim zgleda delajo sto na uro, da se kar kadi Nasmu mal narasca, 37,3...37,6...37,8... bomo vidl, pišuka od vsega silnega vznemirjenja si tud prve lekarne za bejbije nisem priskrbela, pa sva bla dons v lekarni pa mi ni kapnl za Calpol. no ja sej dežurna lekarna dela, sam bo mogu iti z mano, sicer pa še dobro ker jo mam čez cesto.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:45:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci sem poslala slike vsem v svojem imeniku! Se kateri posredujem mail s slikicami in tekstom, da boste posredovale?al bos ti majci kaj sestavla? vav ti si full stopila v akcijo no da ti povem da so rojeni danes ponoči in eden je črn z belo liso na prsih(psička),eden ima belo majhno liso na hrbtuin na prsih(fantek),čist rjava je tudi kužika,črno bela pa mislim da je tudi psička.......je pa na tisti sliki kjer so trije črno beli pri nas ostal tasrednji ki je čisto bel in piko ima na riti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:47:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver shuka nas je tut vroc samo v glavo, pa sem mu ze parkrat tak merla, pa ni mel temperature, samo mozgancki jim zgleda delajo sto na uro, da se kar kadi Nasmu mal narasca, 37,3...37,6...37,8... bomo vidl, pišuka od vsega silnega vznemirjenja si tud prve lekarne za bejbije nisem priskrbela, pa sva bla dons v lekarni pa mi ni kapnl za Calpol. no ja sej dežurna lekarna dela, sam bo mogu iti z mano, sicer pa še dobro ker jo mam čez cesto. držim pestke da mu vročina pade in da ti ne bo treba hodit po lekarnah se pa strinjam s tanci da si res super babnica in da ti vsa čast
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:48:01
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majci jaz sem tako napisala: Zdravo, tole so kuzki mesancki majhne rasti, ki bodo kmalu potrebovali svoj domek. Če poznas koga, ki ima čas, skrb in veselje za novega člana družine, sporoči! lp, Vesna ce se bo kdo javil, pa bom potem tebi povedala, pa bos se ti menla, kateri so za oddat, okidoki?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:51:35
|
|
|
|
Vesnozaver
|
slampasto preletela, ocitno je za OTROKE bimbo jaz, mi mamo se dojencke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 20:54:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci jaz sem tako napisala: Zdravo, tole so kuzki mesancki majhne rasti, ki bodo kmalu potrebovali svoj domek. Če poznas koga, ki ima čas, skrb in veselje za novega člana družine, sporoči! lp, Vesna ce se bo kdo javil, pa bom potem tebi povedala, pa bos se ti menla, kateri so za oddat, okidoki? ti si res zlata ........ful si lepo sestavila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 21:01:48
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dober večer! Midva sva terenska zadnje dneve, zato se nič ne javljam. Mene to vreme ubija, malo vroče, pa dež, pa spet vročina... Pa še ta muzika do 5h zjutraj s Festivala, za znoret. Vesnozaver sem dobila mail o kužkih, sem ga posredovala naprej kolegicam. Pri nas kužek žal ne pride v poštev, mam že 2 muci. Naslednji teden bova najbrž tud pri mojih, te pokličem za kak sprehod če boš mela čas Malo sem vas prebrala za nazaj. Lušne slikice s srečanja! Aleksu smo tud bazenček napihnili, ful uživa v njem! Je slikica v albumu. Shuka super, da ste doma! Tvojmu malčku želim obilo zdravja! Na kratko...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 21:07:53
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majci glede na to da si tak pridna pri seznamih sem se poiskala mail z nasimi e-maili, ki mi ga je posredovala mlea in sem poslala vsem februarcicam, tako da babike v akcijo prosim!:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 21:09:19
|
|
|
|
Vesnozaver
|
pikica juhuhuuuu;) ste se kopali? naslednji teden velja, ves da, ce bo prevroce za vozickanje pa dava A&A na igralno podlogo al pa na pojstlo da se menita, midve pa na balkon cvekicvek:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 21:23:17
|
|
|
|
Vesnozaver
|
sem dobila sporocilo, da nekaterim ni bilo dostavljeno sporocilo, ker presega dovoljeno 'kolicino'...v glavnem ce se kateri posljem, naj mi javi!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 21:25:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci glede na to da si tak pridna pri seznamih sem se poiskala mail z nasimi e-maili, ki mi ga je posredovala mlea in sem poslala vsem februarcicam, tako da babike v akcijo prosim!:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 21:27:19
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica.......vse najboljše za nazaj........obilo zdravja,sreče in cartanja z in Aleksom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?