|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
3.7.2009 13:56:04   
črticaa
O A SREČANJE STE MELE,...KDAJ PA PA KJE,..RES JE ZRIHTAN,....JOJ ne da se mi popravljat pisave,....

jojo bl pogost bom mogla bit na rr

mi smo pokakani ,..gremo papap

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
3.7.2009 13:57:26   
Shuka
Majčiiiii - a ste se mel lepo na močiju, kolk je pa Hana uživala?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
3.7.2009 13:57:34   
MIHAILO
pri nas je NEURJEEEEEEEEEEEEEEE....
KOLUMBO kje je ta trgovina...kaj se majo v njej...pokazi slike kaj dela ROK na igralnem centru...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
3.7.2009 13:58:00   
Shuka
Ajvi pogrešamuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
3.7.2009 14:03:51   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ajvi pogrešamuser posted image

tudi jaz ze nekaj casaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
3.7.2009 14:11:30   
Urša08
Ja tudi jaz Ajvy pogrešam user posted image

Shuka super, da tako uživata user posted image user posted image Včerej si napisala, da sva najbrž iz istega konca iz kje pa si?

pikica zadnje čase ogromno poslušam o ločitvah, preživninah,... in lahko samo to napišem da sem vesela, da nisem v koži mamice samohranilke. Najbolj nastradajo otroci, pa tudi mamici ni lahko sami z otročkom ostat. Kapo dol tvojmu da lepo skrbi za svojega sina, ker obstajajo tudi taki ki se ne zmenijo za svoje otroke. Glede zneska pa lahko rečem, da se mi 100E ne zdi veliko.

kolumbo super za nakup user posted image user posted image user posted image Zdele bi mi tok prov prišel tvoj bazen, k bi se not fliknila, da se mal osvežim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
3.7.2009 14:17:33   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ja tudi jaz Ajvy pogrešam user posted image

Shuka super, da tako uživata user posted image user posted image Včerej si napisala, da sva najbrž iz istega konca iz kje pa si?

Skoraj center gorenjske prestolnice user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
3.7.2009 14:21:20   
Urša08
Shuka potem smo pa kar blizu, se mormo enkrat dobit na kakšni kaviciuser posted image user posted image Pa piskot je še blizu doma, pa Kolumbo tud ni problem do Kranja pridt, no pa Katjuši tud ne, pa Simonakr je blizu,...joj da nisem kere zgrešila user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
3.7.2009 14:25:40   
Čebel@

Majčiiiii - a ste se mel lepo na močiju, kolk je pa Hana uživala?user posted image
ja Hanika je full uživala,samo njej je mimgrede vroče,v prikolici pa ni bilo nobenga zraka-ampak smo pregurali.......greste vi kaj na morje?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
3.7.2009 14:27:30   
Čebel@
kolumbo.......če bi vedla da ste se dubile,bi ziher uleteli-škoda....pa drugič
mihailo......ne zleze mi vmes ker "kačo"prekrižam(upam da veš kaj mislim)

moram se spravit na seznam.....je juhu veliko dela

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
3.7.2009 14:29:01   
Čebel@

Shuka potem smo pa kar blizu, se mormo enkrat dobit na kakšni kaviciuser posted image user posted image Pa piskot je še blizu doma, pa Kolumbo tud ni problem do Kranja pridt, no pa Katjuši tud ne, pa Simonakr je blizu,...joj da nisem kere zgrešila user posted image user posted image user posted image  
jaz tudi.....sva s simono skoraj sosediuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
3.7.2009 14:31:05   
Urša08
o majchy sem te pozabla user posted image Ja zakaj te pa zadnjič ni bilo v Planetu v Merkatorju?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
3.7.2009 14:32:10   
Čebel@
danes ponoči je naš kužika skotila 7 malčkov......eden je bil takoj mrtev,6 jih pa muva....so pa 3je full švohci in jih bomo verjetno uspavat ker se matrajo,pa še kužika nima dovolj mleka........če bi katera kužka mi naj pove ker ob 18.00 pride veterinar ponje........so pa:2 črna,1 rjav in 3je črno-beli

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
3.7.2009 14:33:12   
Čebel@

o majchy sem te pozabla user posted image Ja zakaj te pa zadnjič ni bilo v Planetu v Merkatorju?

dopoldne jaz nisem mobilna ker ima moj avto za v službo.......ko bom pa dopoldne imela avto na razpolago se pa kaj dobimo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
3.7.2009 14:51:07   
simonakr
tko pol bajte je pospravljene, pa goveja juhca in stročji fižol sta skuhana. Ostalo pospravlanje bo pa malo počakalo ker mala noče spat. Pol bo pa spet tečna cel popoldne user posted image user posted image .

Majchy super slikce.

Urša sej če tko pogledaš pol slovenije je v žlahti, pol pa so sosedi! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
3.7.2009 14:55:59   
Shuka
Evo, našga sem komi sprala, tolk je bil posran, zjutri sem mu dala pol svečke ker 2 dni že ni kakal, zdej sem pa dobila kar sem hotkla, no vsaj pokakan je bil tko k se zagre. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
3.7.2009 14:59:29   
rebeka84
majchy dobrodošla! lepe slikice z morja!user posted image

a vse kužke boste dali veterinarju? a jih misli usmrtit?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
3.7.2009 15:03:04   
miska73
Šuki sem te prišla malo pozdravit.
Sem začela na tole temo malo špegat, da vidim kako gre našemu Maju in tebi.
Me veseli, da te lahko takole prebiram.
En velik user posted image zate pa en velik cmok za Maja.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
3.7.2009 15:08:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

majchy dobrodošla! lepe slikice z morja!user posted image

a vse kužke boste dali veterinarju? a jih misli usmrtit?

ne tašvohkane 3 bo odnesel,tamočne bomo pa imeli in jih bomo oddali ko bojo dovolj stari........drugače pa ja,jih bo usmrtil z inekcijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
3.7.2009 15:08:43   
tanci29
mihailo-dobimo obiske za cca 5 dni...ma jih je se pravi starša in štiri otroci...tem otrokom sva krstna botra...no jest sem sam ta zadnmuuser posted image ...ampak pr njih to tko gre da si usem...

kaj bom kuhala...tipično slovensko kuhinjo...govejo župo...pečenko...purana z gobicami in sirom...solata...krompir pražen seveda...riž...zelenjava...štruklji...solata...
da vidjo mal kwa se pri nas je

v nedeljo gremo na piknik k našim...pol pa en dan na bled en dan na morje...pa še mal ljubljano v mesto jih bomo peljal...pol bo pa že cajta zmankal....

shuka...kaj je s tabo kje tvoj maj zaostaja v teži...naša jih ma ene 6.400...tm nek...ja kenguru je zakon...dons sem spet shopingirala z njo...sem vsaj lohk voziček do daske nafilala zdej mam pa problem k mi ne gre use u hladilnikuser posted image ...pa še nimam nouga k so napačno dimenzijo prpelaluser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
3.7.2009 15:09:11   
Čebel@

Evo, našga sem komi sprala, tolk je bil posran, zjutri sem mu dala pol svečke ker 2 dni že ni kakal, zdej sem pa dobila kar sem hotkla, no vsaj pokakan je bil tko k se zagre. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 3.7.2009 15:12:20 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
3.7.2009 15:11:08   
Čebel@
tanci.......vi sta pa fajni gostiteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem če sividela ko sem napisala-najdla sem pingvina(tazga kot ima kolumbo)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
3.7.2009 15:11:30   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa si mela delauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
3.7.2009 15:12:59   
claud
ola!

kolumbo-tasta ni blo domauser posted image user posted image user posted image
Ej sj majo vsak let tm pr vas, pa so že lani rekl naj tud mi2 prideva, pa nisva...bi se pa srečale pa spoznale že takrat, k tašča pa prav da sta se pogovarjaleuser posted image
Supr mate to zrihtan, tko da če letos vabijo pa mogoče pridemo tud mi...no pa pol morš bit nujno tud tiuser posted image

Tanči upam da so visoki gostje zadovoljni s kosilomuser posted image user posted image .....
a si dobila moj mail? No sj sam ideja kam vse jih lahko pelješuser posted image

Črtica-upam da res uredite tole familiarno zadevo....in ta ženska res ne deluje ravno normalna....in se strinjam da je tale naša zakonodaja v k.... kar se tiče skrbništva in nasploh socialnih problemov....user posted image user posted image user posted image

Shuka- aja to pomeni da je Maj v bistvu že čist ok....hrbtenica vse štimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Men se pa ne zdi da zaostaja po teži....Sta z Larisso 1 dan narazen pa ima ona okol 6900g.
center gorenjske prestolnice?user posted image Jst sm pa skos mislla da si bl primorkauser posted image user posted image user posted image

majchy weeeeeelcomeeeeeee baaaaaaaaaack!!!!!!!user posted image user posted image
Super slikce....vidm da mata hana in larissa eno skupno točko....obe radi kažeta jezikuser posted image user posted image

Tko mal sm preletela....
Larissa še kr spi....ne pa ne...je že jokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
3.7.2009 15:13:36   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

tanci.......vi sta pa fajni gostiteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem če sividela ko sem napisala-najdla sem pingvina(tazga kot ima kolumbo)

ja sem vidlauser posted image ...bo treba v koper mal za en krog....
sam naša čmrla se sploh ne mara vozit u avtu, razen če zaspi...če ne pa ne zdrži prov dolgo....sploh ne vem kako bomo zdele vse tole sfural, pomoje se ji bo mal odrolal...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?