Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 13:56:04
|
|
|
|
črticaa
|
O A SREČANJE STE MELE,...KDAJ PA PA KJE,..RES JE ZRIHTAN,....JOJ ne da se mi popravljat pisave,.... jojo bl pogost bom mogla bit na rr mi smo pokakani ,..gremo papap
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 13:57:26
|
|
|
|
Shuka
|
Majčiiiii - a ste se mel lepo na močiju, kolk je pa Hana uživala?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 13:57:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
pri nas je NEURJEEEEEEEEEEEEEEE.... KOLUMBO kje je ta trgovina...kaj se majo v njej...pokazi slike kaj dela ROK na igralnem centru...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 13:58:00
|
|
|
|
Shuka
|
Ajvi pogrešam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:03:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ajvi pogrešam tudi jaz ze nekaj casaa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:11:30
|
|
|
|
Urša08
|
Ja tudi jaz Ajvy pogrešam Shuka super, da tako uživata Včerej si napisala, da sva najbrž iz istega konca iz kje pa si? pikica zadnje čase ogromno poslušam o ločitvah, preživninah,... in lahko samo to napišem da sem vesela, da nisem v koži mamice samohranilke. Najbolj nastradajo otroci, pa tudi mamici ni lahko sami z otročkom ostat. Kapo dol tvojmu da lepo skrbi za svojega sina, ker obstajajo tudi taki ki se ne zmenijo za svoje otroke. Glede zneska pa lahko rečem, da se mi 100E ne zdi veliko. kolumbo super za nakup Zdele bi mi tok prov prišel tvoj bazen, k bi se not fliknila, da se mal osvežim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:17:33
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ja tudi jaz Ajvy pogrešam Shuka super, da tako uživata Včerej si napisala, da sva najbrž iz istega konca iz kje pa si? Skoraj center gorenjske prestolnice
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:21:20
|
|
|
|
Urša08
|
Shuka potem smo pa kar blizu, se mormo enkrat dobit na kakšni kavici Pa piskot je še blizu doma, pa Kolumbo tud ni problem do Kranja pridt, no pa Katjuši tud ne, pa Simonakr je blizu,...joj da nisem kere zgrešila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:25:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Majčiiiii - a ste se mel lepo na močiju, kolk je pa Hana uživala? ja Hanika je full uživala,samo njej je mimgrede vroče,v prikolici pa ni bilo nobenga zraka-ampak smo pregurali.......greste vi kaj na morje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:27:30
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.......če bi vedla da ste se dubile,bi ziher uleteli-škoda....pa drugič mihailo......ne zleze mi vmes ker "kačo"prekrižam(upam da veš kaj mislim) moram se spravit na seznam.....je juhu veliko dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:29:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Shuka potem smo pa kar blizu, se mormo enkrat dobit na kakšni kavici Pa piskot je še blizu doma, pa Kolumbo tud ni problem do Kranja pridt, no pa Katjuši tud ne, pa Simonakr je blizu,...joj da nisem kere zgrešila jaz tudi.....sva s simono skoraj sosedi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:31:05
|
|
|
|
Urša08
|
o majchy sem te pozabla Ja zakaj te pa zadnjič ni bilo v Planetu v Merkatorju?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:32:10
|
|
|
|
Čebel@
|
danes ponoči je naš kužika skotila 7 malčkov......eden je bil takoj mrtev,6 jih pa muva....so pa 3je full švohci in jih bomo verjetno uspavat ker se matrajo,pa še kužika nima dovolj mleka........če bi katera kužka mi naj pove ker ob 18.00 pride veterinar ponje........so pa:2 črna,1 rjav in 3je črno-beli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:33:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 o majchy sem te pozabla Ja zakaj te pa zadnjič ni bilo v Planetu v Merkatorju? dopoldne jaz nisem mobilna ker ima moj avto za v službo.......ko bom pa dopoldne imela avto na razpolago se pa kaj dobimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:51:07
|
|
|
|
simonakr
|
tko pol bajte je pospravljene, pa goveja juhca in stročji fižol sta skuhana. Ostalo pospravlanje bo pa malo počakalo ker mala noče spat. Pol bo pa spet tečna cel popoldne . Majchy super slikce. Urša sej če tko pogledaš pol slovenije je v žlahti, pol pa so sosedi!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:55:59
|
|
|
|
Shuka
|
Evo, našga sem komi sprala, tolk je bil posran, zjutri sem mu dala pol svečke ker 2 dni že ni kakal, zdej sem pa dobila kar sem hotkla, no vsaj pokakan je bil tko k se zagre.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 14:59:29
|
|
|
|
rebeka84
|
majchy dobrodošla! lepe slikice z morja! a vse kužke boste dali veterinarju? a jih misli usmrtit?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 15:03:04
|
|
|
|
miska73
|
Šuki sem te prišla malo pozdravit. Sem začela na tole temo malo špegat, da vidim kako gre našemu Maju in tebi. Me veseli, da te lahko takole prebiram. En velik zate pa en velik cmok za Maja.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 15:08:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 majchy dobrodošla! lepe slikice z morja! a vse kužke boste dali veterinarju? a jih misli usmrtit? ne tašvohkane 3 bo odnesel,tamočne bomo pa imeli in jih bomo oddali ko bojo dovolj stari........drugače pa ja,jih bo usmrtil z inekcijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 15:08:43
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-dobimo obiske za cca 5 dni...ma jih je se pravi starša in štiri otroci...tem otrokom sva krstna botra...no jest sem sam ta zadnmu ...ampak pr njih to tko gre da si usem... kaj bom kuhala...tipično slovensko kuhinjo...govejo župo...pečenko...purana z gobicami in sirom...solata...krompir pražen seveda...riž...zelenjava...štruklji...solata... da vidjo mal kwa se pri nas je v nedeljo gremo na piknik k našim...pol pa en dan na bled en dan na morje...pa še mal ljubljano v mesto jih bomo peljal...pol bo pa že cajta zmankal.... shuka...kaj je s tabo kje tvoj maj zaostaja v teži...naša jih ma ene 6.400...tm nek...ja kenguru je zakon...dons sem spet shopingirala z njo...sem vsaj lohk voziček do daske nafilala zdej mam pa problem k mi ne gre use u hladilnik ...pa še nimam nouga k so napačno dimenzijo prpelal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 15:09:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Evo, našga sem komi sprala, tolk je bil posran, zjutri sem mu dala pol svečke ker 2 dni že ni kakal, zdej sem pa dobila kar sem hotkla, no vsaj pokakan je bil tko k se zagre. a je bilo
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 3.7.2009 15:12:20 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 15:11:08
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.......vi sta pa fajni gostitelji ne vem če sividela ko sem napisala-najdla sem pingvina(tazga kot ima kolumbo)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 15:11:30
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Evo, našga sem komi sprala, tolk je bil posran, zjutri sem mu dala pol svečke ker 2 dni že ni kakal, zdej sem pa dobila kar sem hotkla, no vsaj pokakan je bil tko k se zagre. no pa si mela dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 15:12:59
|
|
|
|
claud
|
ola! kolumbo-tasta ni blo doma Ej sj majo vsak let tm pr vas, pa so že lani rekl naj tud mi2 prideva, pa nisva...bi se pa srečale pa spoznale že takrat, k tašča pa prav da sta se pogovarjale Supr mate to zrihtan, tko da če letos vabijo pa mogoče pridemo tud mi...no pa pol morš bit nujno tud ti Tanči upam da so visoki gostje zadovoljni s kosilom ..... a si dobila moj mail? No sj sam ideja kam vse jih lahko pelješ Črtica-upam da res uredite tole familiarno zadevo....in ta ženska res ne deluje ravno normalna....in se strinjam da je tale naša zakonodaja v k.... kar se tiče skrbništva in nasploh socialnih problemov.... Shuka- aja to pomeni da je Maj v bistvu že čist ok....hrbtenica vse štima Men se pa ne zdi da zaostaja po teži....Sta z Larisso 1 dan narazen pa ima ona okol 6900g. center gorenjske prestolnice? Jst sm pa skos mislla da si bl primorka majchy weeeeeelcomeeeeeee baaaaaaaaaack!!!!!!! Super slikce....vidm da mata hana in larissa eno skupno točko....obe radi kažeta jezik Tko mal sm preletela.... Larissa še kr spi....ne pa ne...je že jok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 15:13:36
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 tanci.......vi sta pa fajni gostitelji ne vem če sividela ko sem napisala-najdla sem pingvina(tazga kot ima kolumbo) ja sem vidla ...bo treba v koper mal za en krog.... sam naša čmrla se sploh ne mara vozit u avtu, razen če zaspi...če ne pa ne zdrži prov dolgo....sploh ne vem kako bomo zdele vse tole sfural, pomoje se ji bo mal odrolal...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?