|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
2.7.2009 21:31:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Čao babuške!

Jaz sem zbolela: grlo me boli, zamašeni sinusi, kašljam kot jetičar v zadnjem stadiju , malo me je kuhalo ... toda se že nalivam s kamiličnim čajem, rutica okrog vratu (ja, v tej vročini ), prsa in vrat sem si namazala z materino dušico (Just) ... tako da računam, da bom kmalu boljša . Ponoči je bila kar kriza, sem se kar bala, kako bom čez dan s ta malo sama, pa je nekako šlo in čez 15 minut bo ljubi že doma. Je bila Ela tako pridna deklica, da sva veliko spali, vmes pa se pogovarjali in smejali. Punce jaz vas resno opozarjam, če bo kdaj Ela izginila, jo iščite v mojem želodčku, ker jo bom lepega dne pojedla od ljubezni .

kpmk - Ja menzes imam res močan, zato sem tudi zbolela, saj še nikoli nisem toliko krvavela, pa čutim da se mi kar nekaj dogaja tam spodaj, kot da bi v par dnevih postala ožja v boke. Jupi! Za kino so te pa fajn okrog prenesli , mogoče bi mene tudi morali tako . Pa hvala za info o temencih.

žeja in vodica - Midve pijeva vodo vsak dan, čeprav jo moram malo posilit: najprej se malo zmrduje in igra z dudico, ko pa enkrat začne piti, pa kar pije, se vidi, da ji paše. Je pa zato potem kasneje lačna, tako da moram pazit, kdaj ji ponudim. Pa tinaaja imaš prav: če Ela sedi v naročju, ima malenkost pogreznjeno mečavo, pa vem, da ni dehidrirana, saj normalno lula in kaka.

gosta hrana - Tudi tukaj se strinjam s tinaajo, da ni dobro prehitro začet z GH. Mi pred 5. mesecom gotovo ne bomo začeli. Zelo fajn je napisano v knjigi Materinstvo in dojenje iz srca, da ko dojenček sam začne kazati zanimanje za GH, se začne uvajanje, pri nekaterih pri 5. mesecih, pri drugih pri 7. Mora pa obvezno že znati sam samostojno sedeti in držati glavico, to sta dva razvojna pogoja, ki se meni zdita več kot smiselna. To bo še veselo, ko bodo naši zakladki začeli sami jesti, ko bo vse letelo po stenah .
matcar - Čestitke za 3 mesece! Joj, kako čas beži.
tinaaja - Super za pregled! Skupen sprehod pa obvezno drug teden . Ta teden sem imela na počitnicah nečakinjo, zdaj sem še zbolela, ampak drug teden pa bo.

L&L - Hvala za info o Tea tree za temenca, bomo tudi to poskusili.

Sonček85 - Kako sta lepa na fotkicah! Se prav vidi, da je mami čist' nora na svojega sinčka, sine pa seveda na njo.

pasenje kravic - Mi bolj ubogo pasemo . Vsak dan vsaj enkrat jo damo past za minutko, toda potem se začne jeziti in hop nazaj na hrbet.

smejanje joški - Midve s tem pač ne moreva imeti izkušenj, toda ko vas čitam, se mi zdi, da se bolj dečki smejijo mamicam v joško. Hitro so začeli .

detelja - Takšno taščo kot jo ima veronikab, da pride samo na parking, da prinese štrudl, pa bi imela rada, a ne? To

malcekvita - Joj, javi kaj bo rekel alergolog. Če bo potrdil alergijo, lahko potem daješ to mleko Allernova, ki ga Ela pije, saj je namenjeno otrokom, ki so alergični na kravje mleko in nasploh nagnjeni k alergijam. Smrdi kot tristo hudičev, tudi užitno ni ne vem kaj, toda Ela po njem zares nima nobenih težav. Baje je to mleko boljše kot sojino, mi je rekla P.
Junona - Čestitke! user posted image user posted image user posted image A tako se boš pustila osvajat, kar na skuterju?! user posted image

Tole je ratalo v večih kosih, jaz se ravno bašem z riževo čokolado, naša miška pa je najprej spala urco na maminih rokah, ko sem jo hotela prestaviti v posteljico, pa vik in krik, tako da jo je sedaj umiril očka in spi pri njem, saj mu je včeraj tudi uspelo jo uspešno prestaviti v njeno posteljico. Držim pesti, da bo danes isto, saj sem jo včeraj 4-krat dala v posteljico in se je vedno začela dret, kakor hitro pa sem jo vzela k sebi, pa se je naslonila na moje prsi in zaspala kot angelček. Prefriganka mala .

Lepo in mirno noč vsem user posted image , se tipkamo jutri, da javim, kako je bilo na razvojnem,
NenaLena

Želim ti, da se čim prej pozdraviš.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
2.7.2009 21:31:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Že tako dolgo se nisem pohvalila, da se danes moram.user posted image Ne, veselim se tega in vam morem povedat, za kaj gre. Danes mi je dragi kupil Sea Doo neoprensko obleko, da bova na morju dirkala s skuterjem. No, ko bom js gor po šlo bolj počasi, ker me je mal strah, ker gre kot zverina. user posted image Tak, zdej sem se pa izpovedala.

Lepo se imejte, čau bau.user posted image

superca user posted image user posted image user posted image si kar lušte naredila... user posted image user posted image user posted image

Pridi, pa bova skupaj divjali.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
2.7.2009 21:32:08   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Drage moje aprilčice,

po skoraj treh mesecih se oglašam, ker sem bila prej bolj away od interneta (v bistvu sem še zdaj, ampak vsake kvatre s svojim malim princem skočiva do računalnika pri babici in dediju ali v službi) in sem vesela in srečna, da ste vse tako lepo rodile in imate čudovite otročkote.

Tudi jaz sem maksimalno srečka, moj Oskar je zakon dete, pravijo, da malce razvajen, kar je logično, saj smo ga vsi tako dolgo čakali in si ga želeli ;))))))
Sva super, rasteva lepo, zdrav je mali, se sicer pretežno dojiva, a morava še malo dodati, ker je mali pravi velikan in ultra zahtevno dete kar se količine hrane tiče. Razen krčkov vse super. Aja, pa temenca smo preživeli brez večjih težav, le glavico smo mu čez noč močno namazali z mandljevim oljem, dopoldne pa očistili z mokro krpo. Konec meseca preverjava še enkrat kolke, ki so bili ob rojstvu 1A.

Draga Sonček, Junonca, Brigitka, Frutolina in ostale mamice, vam oba z Oskarjem želiva lep poletni večer, čim manj komarjev in veliko sladoleda za mamice ter ravno prav ohlajenega mlekca za malčke.

CMOKECCCCCCCCCC

Ooo, Elca, sem vesela, da si se javila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z Zaro pošiljava cmokec nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi se še kaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
2.7.2009 21:32:43   
*Junona*
Zdej pa šibam, si moram še nohte popilit in nalakirat.

Fajn spite.

Nočko.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
2.7.2009 21:52:58   
veronikab
Tukaj je pa moj user posted image z najino malo srečo, ki se vneto opazuje v ogledalu:

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
2.7.2009 22:09:19   
L & L
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Tukaj je pa moj user posted image z najino malo srečo, ki se vneto opazuje v ogledalu:

user posted image
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
2.7.2009 22:14:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Evo ste rekle da ni slikic od očkov.To je naš pridni in zelo skrbni očka, napis na majici pove vseuser posted image Je pa to še v P na intenzivni negi

Iiii, meni so pa te slikice lepše od pomočnikov user posted image . Sorry Miška user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
2.7.2009 22:16:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Želim ti, da se čim prej pozdraviš.user posted image user posted image user posted image

Hvala Junona in Sonček za lepe želje, to vedno pomaga user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4058
2.7.2009 22:18:36   
Anonimen

user posted image

Kako sta lepa! user posted image user posted image user posted image Pa oba taka pozerja user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4059
2.7.2009 22:38:50   
matcar
http://www.shrani.si/f/19/fJ/1LR8BAde/img0705.jpg[/img]]user posted image

To pa je moj pomagač,ampak s Maksom.Sem ugotovila,da nimam slikice,kjer bi bil s Saš-em slikan.Moram hitro to popravit.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
2.7.2009 22:59:32   
*Junona*

user posted image

Joj, kak sta cartkana.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4061
2.7.2009 22:59:49   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

http://www.shrani.si/f/19/fJ/1LR8BAde/img0705.jpg[/img]]user posted image

To pa je moj pomagač,ampak s Maksom.Sem ugotovila,da nimam slikice,kjer bi bil s Saš-em slikan.Moram hitro to popravit.

Maš pa fajnega pomagača.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
3.7.2009 5:36:45   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Evo ste rekle da ni slikic od očkov.To je naš pridni in zelo skrbni očka, napis na majici pove vseuser posted image Je pa to še v P na intenzivni negi

Iiii, meni so pa te slikice lepše od pomočnikov user posted image . Sorry Miška user posted image user posted image user posted image .

Jutro, rano jutroooooooooooooo!
Saj sem jst pojamrala, da bi lahko lakšnega očka gor dale. To kar si napisala se tudi jst strinjam. user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
3.7.2009 5:44:04   
detelja
moja lisica pa je ob 5 jedla pa noče več spatuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa v ležalniku neki godrnja zeha tako, da me bo počasi popapala in na veliko gleda mamico in se ji smeje...lisica...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
3.7.2009 7:04:03   
matcar
Dobro jutro!
Naš je tudi danes malo bolj zgoden,kot ponavadi.Pa je kr fajn,ga ne rabim čakat,da se gospod zbudi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
3.7.2009 7:14:37   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dobro jutro!
Naš je tudi danes malo bolj zgoden,kot ponavadi.Pa je kr fajn,ga ne rabim čakat,da se gospod zbudi.user posted image

hehe, saj ko bi jaz rada da zgodaj vstane potem bo ziher spala do 10...danes, ko bi jaz še mal dremala pa ob 5 aufuser posted image user posted image user posted image imam tako zvito lisičko...zdaj spi na ležalniku....jaz pa sem že stanovanje spucala edino spalnico moram še zdaj - je dragi vstal pol pa še posesam...pa cunje sem že obesila in oprala...vroče mi je pa tako, da mi kar po ta zadnji dol tečeuser posted image user posted image user posted image user posted image nimamo klime...v stanovanju pa je tako soparno, da ta padešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
3.7.2009 7:22:47   
veronikab
Dobro jutro!

Mate pa zgodnje otročke! Naš je to noč bil pravi kavalir in je mamici pustil, da se je malce naspala. Sedaj pa še eno kitico oddrema, pol mu pa morem oprati glavico - uporabljamo Mustelino kremo proti temencam za čez noč - pa da vidimo kakšno je stanje.

Ja, ja - tilel naši očiti in atiji so pa prav fletni. Meni je prav lepo pri srčku, ko Jakobu moj pomagač reče:'' Ti moj zlati fantek!" ali pa "Ti moj sinček, najina sreča!".

Vsem lep začetek dneva!

Lp,

veronikab

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
3.7.2009 7:32:49   
matcar
Ja,meni danes paše,ker grem po Maksa k babici,pa v park,kjer se ful dogaja za otroke,ko je Lentfest.user posted image HB,da je vreme lepo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4068
3.7.2009 7:49:54   
L & L
Jutro
Mi smo pa dones podrli rekord, moj piki je spl od 20.30 pa do 4.00 zakon sem bla čist naspana pol je pa na tadrugi joški zaspal sem ga prestavla v posteljico in še spankou do 6-ih, prej je pa spet v ležalniku spančov, ful fajn ko bi bilo več takih noči.
Jaz imam tudi rajš slike naših očkov ker oni so naši resnični pravi pomagači user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za njih.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
3.7.2009 8:36:37   
krfjolca
Moj "pomagač" mi je pa včeraj razbil celo vitrino najboljših kozarcev :((( Sama Rogaška, poročna darila, keramika itd. Je montiral kable za nov TV in je premaknil omaro, pa so se samo police zrušle ena na drugo user posted image
Tako da greva verjetno danes s tamalo v šoping, da ne bo tako prazna omara. Pa še k steklarju moram it naročit nove police. Drek pa tak.

Tamala pa zdajle spet spi. Danes je bila tudi bolj švoh noč. Se mi že kvari, mulček mali - pa tako dobro je kazalo z nočnim spanjem. Pri Anžetu nismo spali 18 mesecev.

Sem pa danes upala, da bom šla popoldne s tavečjim s kolesom do Kranja, tastar pa tamala pa z avtom - pa mal slabo kaže z vremenom.

L&L - tvoj dragi mi je pa ful od nekod znan, pa nimam pojma, od kje. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
3.7.2009 9:56:52   
Nalini
pri nas je pa lep dan user posted image

mali spi, ker se je danes že ob sedmih zbudil - ponavadi tam do pol devetih potegne user posted image

veronika, matcar, l&l ... atiji so pa ful fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...  pravi pomočnikiuser posted image

krfjolca to je nekaj let nazaj naredil moj ati ......... grrrrr .... samo rogaška kristal kozarci so bili v omari pa so se razbili .............. od vsakega kompleta je ostal cel mogoče en kozarec .... sem mislila, da ga bo kap, ko se mu je to zgodilo user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
3.7.2009 10:04:40   
Pat74
Detelja user posted image - tole s taščo in zadevo s krstom ti sploh ne zavidam - bi ji pa svetovala (taščici), če se že ima za ful verno in kristjanko, da naj ne pozabi, da smo vsi enaki: beli, črni, muslimani, kristjani ... pa ji "zaplozaj" kaj takega, saj je Jezus tako učil!user posted image , ma sigurno znaš kaj zrecitirat iz sv. pisma.

Pomočniki-očki so pa res fajn! Mate krasne dece, punce!

Naš se je pa včeraj prvič sam obrnil na hrbet, bravo Andrej!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
3.7.2009 10:39:21   
L & L
L&L - tvoj dragi mi je pa ful od nekod znan, pa nimam pojma, od kje.
Ne vem, originalno je iz kranja, zlato polje če sem kaj pomagala.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
3.7.2009 13:13:23   
Miška2006
Če kdo rabi mercatorjeve in sparove nalepke naj mi javi na ZS!!!

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
3.7.2009 13:49:47   
krfjolca

L&L - tvoj dragi mi je pa ful od nekod znan, pa nimam pojma, od kje.

Ne vem, originalno je iz kranja, zlato polje če sem kaj pomagala.

Ja, jaz sem tudi iz Kranja drugače, sam bolj center. Ne vem, sam po sliki mi je ful poznan. Mogoče smo se pa samo večkrat srečali, kaj pa vem.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?