|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
3.7.2009 6:46:08   
Anonimen
dobro jutro

kako ste kaj

no k frizerju nisem šla k je mela frizerka v službi preveč dela pol me je pa skenslala pol sem se pa hotela za dons naročt, pa grejo na morje tak da bom kr še mal počakala pol bom pa šla kam drugamuser posted image

no vidim da se pogovarjate o copatkah, mi mamo ene k smo jih dobil, pa bom videla kojk ji bojo prav, sam bomo mel krst šele septembrauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
3.7.2009 6:48:07   
Anonimen
aja termovsko sem pa dobila v mercatorju in je bila tazadnjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
3.7.2009 7:14:00   
Dudica1
evo sm že iz vrtca zdaj pa neki za zajtrk narest

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
3.7.2009 7:26:22   
FLASK_A
K.tja bravo za kopanjeuser posted image user posted image user posted image

Drugač pa dobro jutro vsem!user posted image

user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
3.7.2009 7:28:46   
Dudica1
FLASKA dobro jutro hvala za kavico...si grem vseen še en kapučino skuhat...pride katerauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
3.7.2009 8:01:51   
PapuaNG
jutro,

mi smo tut kar vredu spal-potegne dobrih 6 ur v kosu, edin pol se je pa na eno uro zbujal, ker ga prebava matra user posted image Sem ga mal masirala pa ga še kr mal matra...sem mu zvečer pozabla kapljice prot krčem dat...no, sem mu jih malprej dala, tko da upam,da bo bolje. Včeri sm začela dodajat tut ad3 kapljice, tako da ima lahko tut to kej zraven? No, bomo nekak potrpeli...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
3.7.2009 8:11:25   
maja1488
mama11 rotarix je dobila. Pojma pa nimam kakšna je razlika. Plačala pa sem 75€ za eno dozo.

Včeraj smo šli še po nadomestek za ad3 kapljice v italijo. Ji ad3 kr krče nardijo.

evo alarm.

Da se še skašljam...sem bla včeraj tok jezna na taščo. Je vzela tavečjo in jo prpeljala domov mal pred deveto. Drugače ona spi že ob osmih. Valda je bla cela razštelana in je zaspala šele ob desetih. user posted image

grem dat jest....smo jo včeraj tehtali in ima 5900. zdej pa res grem kr se že fejst jezi

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
3.7.2009 8:30:03   
maja1488
tiste, ki dajete mylicon gocce: kako jih dajete? Pred ali po dojenju? Koliko kapljic pa? Na škatlici piše 20 kapljic 4-5x na dan. A to je potem 80 kapljic na dan al teh 20 razdeliš na 4x?

Nam za krst ni treba še 1x na priprave.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
3.7.2009 8:38:52   
Dudica1
KAJ???user posted image Zakaj nisi prej povedala da je to možno!!!No sej je vseen je že mimo "TA DRUGIČ"...user posted image

mylicon kapljice sm dajala jaz enkrat na dan po 20 kapljic včsih dvakrat več pa ne...zdaj mu jih pa ne dajem več ker nima več krčev...sej ne vem a jih je sploh mel al ga je samo tko mal zvijal v glavnem zdaj je ok lahko pa da so tud te kapljice pripomogle k temu...user posted image
Dajala sem jih pa po obroku...lahko daješ 4-5 krat na dan po 20 kapljic kr v čajček če ti ga pije...user posted image

Jaz še razmišljam o rotavirusu...kako to zgleda a ma kej stranskih učinkov???
Jaz sm brala v uni brošuri da ima lahko vročino in da lahko malo bruha in driskauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
3.7.2009 8:39:55   
OliveOyl
Jutro

Sonček se že kaže,yes..user posted image

maja mi moramo vsakič na priprave,ta drugič je šel sam,ker je imela take krče,da sem jo mogla skoz nosit.Zdaj moramo it pa spet.Kaj hujšega.user posted image

Včeraj smo imeli zelo pester dan,današnji bo pa lih tak.Se je že začel..
Včeraj sem jih 4x preoblekla,igrala sta se v lužah,polivala z vodo in blatom,Laura je spila milnico iz mehurčkov,potem je bolel trebušček..pa z biciklom se je fejst prevrnil na dvorišču ima vse opraskano.

Danes je slekel posteljnino-njegovo,njena je bila oprana 2 dni nazaj.Ker ji ni bilo prav,je pojedla čokoladno napolitanko in šla pljuvat po postelji.Pa me pride poklicat prej,da je njena postelja črna.Bi me hmal kap.Ne vem od kje jim take ideje.user posted image user posted image Pa moram spet prat.Zdaj imata kazen,sta vsak v svoji sobi,sam ne za dolgo.user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
3.7.2009 8:42:29   
Dudica1
olive tako kr udar po mizi...user posted image user posted image user posted image

aja jutro

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
3.7.2009 8:47:33   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

olive tako kr udar po mizi...user posted image user posted image user posted image

aja jutro

A misliš da kaj zaleže,ja pa jade..user posted image user posted image  
Če oči reče pol ja,jaz se lahko pa pretrgam pa bo bolj malo haska,moram res zatulit da kaj zaleže.Dobro,da ni preveč sosedov okrog.
Včeraj sem jima 3x rekla naj zapreta vodo,špricala sta s šlaufom, ker hočeta bit mokra pa nič,pol sem pa ta veliki škaf vode nalila pa z balkona jima zlila,da vidiš kakšen krik je bil to..user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
3.7.2009 8:48:39   
Dudica1
hehe...
sej pr nas je tud tko jaz se lahko razpočim pa ne bo nč zaleglo ati pa samo grdo pogleda pa je že mir pr hiš...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
3.7.2009 8:52:08   
OliveOyl
Grem zdaj...
uživajte user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
3.7.2009 8:58:56   
Dudica1
tudi ti pa-pauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
3.7.2009 9:16:02   
Tanja_
jutro
spali smo po starem,zdej pa kupčka podiramo.Pol grem pa v mesto mal po trgovinah.Upam,da bo pridna,da bom loh kej pomerla,pa kupla.V Nami je previjalnica,a ne?

mylicon jst dajem po obroku 15 kapljic kar na žličko z malo vode ali čaja, pa se ful oblizuje, k so sladkeuser posted image

k.tja bravo za kopanje.Zdej pa še meni zaupaj skrivnost,prosim.Hana tud joka ves čas kopanja.Jo je včeraj mož držal, pa je bilo malo bolje-je celo malo pobrcala,ampak na koncu je vseeno jokala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
3.7.2009 9:20:58   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

jutro
spali smo po starem,zdej pa kupčka podiramo.Pol grem pa v mesto mal po trgovinah.Upam,da bo pridna,da bom loh kej pomerla,pa kupla.V Nami je previjalnica,a ne?

previjalnica je v 5, nadstropju, na Ž oddelku pri perilu imajo pa vsaj eno veliko kabino, da gre še voziček noter user posted image  sprobano včeraj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
3.7.2009 9:45:41   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

jutro

previjalnica je v 5, nadstropju, na Ž oddelku pri perilu imajo pa vsaj eno veliko kabino, da gre še voziček noter user posted image  sprobano včeraj user posted image

Hvala!
Pa najbrž tud podojiš lahko notri?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
3.7.2009 10:05:19   
maja1488
Sem glihkar rezervirala...krst bomo imeli 2 avgusta. Sem hotla 9, pa je župnik rekel, da ima dopoldan eno šagro 'pa saj veste kako je, tam se kaj popije in poje...' Mi je blo vse jasno user posted image Pa rekel mi je, naj ga en dan prej spomnem. Naj ga kličem, dokler ga ne dobim. Da je ob desetih tudi še pokonci user posted image

Zdaj pa še kosilo na gradu rezerviram in torto. Pa za oblečt bo treba kej kupit.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
3.7.2009 10:10:13   
Dudica1
MAJA kje na gradu boste imeli kosilo in kje naročiš torto?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
3.7.2009 10:16:20   
maja1488
Dudica, v Štanjelu imamo krst in potem kosilo na gradu. Torto oni zrihtajo, sam poveš kaj hočeš. Evo zdej čakam, da mi pošlje menije, da neki zberem.

Mi smo štanjel odvisniki user posted image Karkoli imamo je tam, poroka, krst...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
3.7.2009 10:37:35   
Dudica1
aha super...ne dvomim da se bomo vsi imeli lepo...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
3.7.2009 10:41:20   
PapuaNG
u, štanjel je pa res lušten user posted image Sva šla z mojim tja na izlet ko sem bla noseča. Edin jest sva šla pa v tisto gostilno spodaj, pa je blo super user posted image

Jst sm pa še jutranjo oddremala...me je kr pobralo user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
3.7.2009 10:41:36   
maja1488
Sam da je dobro za jest user posted image

Meni je ostalo še ful trebuha. Kr čez hlače visi, zato se še vedno oklepam nosečniških, ki mal potlačijo user posted image . Po prvi sem imela tudi trebuh, sam koža ni visela.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
3.7.2009 11:11:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Živjo bejbe user posted image

Evo mene po reees dolgem časuuser posted image mje kr nerodno k me tok časa ni blo...sam ste res tolk zgovorne tuki gor da vas ne dohajamuser posted image no pa me je dans k.tja mal pršla okregat k gorenjkam da nej vas mal pridme pogledat user posted image

nimam časa brat vse za nazaj, sm pa vidla slikice in so reeees najbl luštni teli naši zmajčkiuser posted image user posted image

no da mal povem kako smo mi..Eros je res super priden, zdej že 4 noč spi celo noč (tam nekje od 9 pa zjutraj do 5 ) user posted image user posted image bla sva enkrat vmes že v bolnici ker je imel bronheolitis, sam smo se lepo pozdravli tko da ni blo take sileuser posted image posvetovalnico imava prvič jutri (majo tuki v Kranju baje res gužvo, tko da za 1 mesec sploh nisva mela mava samo zdej ko je dva mesca star )...
dojiva se na žalost ne več...sem imela res probleme z vnetji in pol se mje vse skupi ustavluser posted image tko da je zdej slab mesec na flaški...poje okrog 120 ml na obrok in se mi zdi da je že res velik user posted image no js sm tud že pridna...teža je enaka kot pred porodom, edin tiste zoprne kože se še nisem znebila...če ima katera kakšen recept se priporočam user posted image prejšnji teden sem začela redno hodit na les millsove programe bolj natančno na body pump in body atack in se počutm prov super...če odštejem da me vsaka mišica posebaj boli user posted image user posted image

tko da nam preveč govorila kr naenkrat user posted image oblubm da bom pršla še kej pogledat user posted image

dam vam pa še eno novejšo slikco za seznamček user posted image

user posted image

ooooooooooooooooo tvojga posta sem se pa zdejle tako razveselila... prov pogrešale sem te.. kaj se s tabo dogaja?? kakšen frajer je tale Eros user posted image  user posted image  bravo k.tja da si jo malo okregala in da nas je prišla počekirat user posted image  user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Masi
Pozdravljene mamice in mali Z majčki.
Vem da nisem nič pridna ampak sm našla spet malo časa za vas. Samo za začetek par podatkov za seznamček. Naša Mia se je rodila 16. 5. in ne 17. 5.  na pregledu pri 1 mesecu pa smo jo stehtali 3205 in 50 cm. Se lepo redi in poskuša dohitet vaše korenjačke.
nadaljujem kasnej k me kliče mala

juhej, očitno se nam bojo zamudnice javljale user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Sem pa izvedela eno slabo novico od moža, mi je res hudo... Žena njegovega sodelavca (rodila je fantka isto kot me, v mesecu maju) je še vedno v pediatrični z malim, zdravniki sploh ne vedo, kaj je z njim, stanje pa se mu slabša. Na začetku sta bila dolgo v P, kjer je fantek dobival sladkor (sam ga ne proizvede dovolj- če prav zastopim), potem sta bila premeščena v pediatrično. Zdaj sta tam več kot en mesec in po pozitivnih mnenjih zdravnikov sedaj to- ne vedo, kaj bi in stanje gre navzdoluser posted image Mamica se je zlomila, zdaj sta oba z očkatom pri sinčku. Kako grozno, kar strese me ob takih zgodbahuser posted image

zdej sem se vsa naježla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za njo da se čim prej stanje izboljša in grejo domov kot srečna družina

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
copatki: naša stran 13€
http://copatki.homeip.net/index.php?categoryID=556

sej to so pa čist isti kot tam na ebayuuser posted image
samo še najdit moram kako se plačuje

teli copatki so pa res kjut.. si jih bom še jz kej naročila

drgač pa podatki včerajšnje kontrole teže: 4910g in 56,5 cm... 4.8. imamo cepljenje

sm se včer postrigla za 10 cm.. mi je šla griva mal na živce..

a vi lohko dostopate preko strani shrani.si... men piše da ne morm

čestitke vsem za preglede in rijstne dneve,.. mi mamo tud dons 2 meseca

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

sindarin

Se vam zdi, da imate doma preveč igrač?

da (65%)

ne (35%)

Število vseh glasov: 273

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!