*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Čao babuške! Jaz sem zbolela: grlo me boli, zamašeni sinusi, kašljam kot jetičar v zadnjem stadiju , malo me je kuhalo ... toda se že nalivam s kamiličnim čajem, rutica okrog vratu (ja, v tej vročini ), prsa in vrat sem si namazala z materino dušico (Just) ... tako da računam, da bom kmalu boljša . Ponoči je bila kar kriza, sem se kar bala, kako bom čez dan s ta malo sama, pa je nekako šlo in čez 15 minut bo ljubi že doma. Je bila Ela tako pridna deklica, da sva veliko spali, vmes pa se pogovarjali in smejali. Punce jaz vas resno opozarjam, če bo kdaj Ela izginila, jo iščite v mojem želodčku, ker jo bom lepega dne pojedla od ljubezni . kpmk - Ja menzes imam res močan, zato sem tudi zbolela, saj še nikoli nisem toliko krvavela, pa čutim da se mi kar nekaj dogaja tam spodaj, kot da bi v par dnevih postala ožja v boke. Jupi! Za kino so te pa fajn okrog prenesli , mogoče bi mene tudi morali tako . Pa hvala za info o temencih. žeja in vodica - Midve pijeva vodo vsak dan, čeprav jo moram malo posilit: najprej se malo zmrduje in igra z dudico, ko pa enkrat začne piti, pa kar pije, se vidi, da ji paše. Je pa zato potem kasneje lačna, tako da moram pazit, kdaj ji ponudim. Pa tinaaja imaš prav: če Ela sedi v naročju, ima malenkost pogreznjeno mečavo, pa vem, da ni dehidrirana, saj normalno lula in kaka. gosta hrana - Tudi tukaj se strinjam s tinaajo, da ni dobro prehitro začet z GH. Mi pred 5. mesecom gotovo ne bomo začeli. Zelo fajn je napisano v knjigi Materinstvo in dojenje iz srca, da ko dojenček sam začne kazati zanimanje za GH, se začne uvajanje, pri nekaterih pri 5. mesecih, pri drugih pri 7. Mora pa obvezno že znati sam samostojno sedeti in držati glavico, to sta dva razvojna pogoja, ki se meni zdita več kot smiselna. To bo še veselo, ko bodo naši zakladki začeli sami jesti, ko bo vse letelo po stenah . matcar - Čestitke za 3 mesece! Joj, kako čas beži. tinaaja - Super za pregled! Skupen sprehod pa obvezno drug teden . Ta teden sem imela na počitnicah nečakinjo, zdaj sem še zbolela, ampak drug teden pa bo. L&L - Hvala za info o Tea tree za temenca, bomo tudi to poskusili. Sonček85 - Kako sta lepa na fotkicah! Se prav vidi, da je mami čist' nora na svojega sinčka, sine pa seveda na njo. pasenje kravic - Mi bolj ubogo pasemo . Vsak dan vsaj enkrat jo damo past za minutko, toda potem se začne jeziti in hop nazaj na hrbet. smejanje joški - Midve s tem pač ne moreva imeti izkušenj, toda ko vas čitam, se mi zdi, da se bolj dečki smejijo mamicam v joško. Hitro so začeli . detelja - Takšno taščo kot jo ima veronikab, da pride samo na parking, da prinese štrudl, pa bi imela rada, a ne? To malcekvita - Joj, javi kaj bo rekel alergolog. Če bo potrdil alergijo, lahko potem daješ to mleko Allernova, ki ga Ela pije, saj je namenjeno otrokom, ki so alergični na kravje mleko in nasploh nagnjeni k alergijam. Smrdi kot tristo hudičev, tudi užitno ni ne vem kaj, toda Ela po njem zares nima nobenih težav. Baje je to mleko boljše kot sojino, mi je rekla P. Junona - Čestitke! A tako se boš pustila osvajat, kar na skuterju?! Tole je ratalo v večih kosih, jaz se ravno bašem z riževo čokolado, naša miška pa je najprej spala urco na maminih rokah, ko sem jo hotela prestaviti v posteljico, pa vik in krik, tako da jo je sedaj umiril očka in spi pri njem, saj mu je včeraj tudi uspelo jo uspešno prestaviti v njeno posteljico. Držim pesti, da bo danes isto, saj sem jo včeraj 4-krat dala v posteljico in se je vedno začela dret, kakor hitro pa sem jo vzela k sebi, pa se je naslonila na moje prsi in zaspala kot angelček. Prefriganka mala . Lepo in mirno noč vsem , se tipkamo jutri, da javim, kako je bilo na razvojnem, NenaLena Želim ti, da se čim prej pozdraviš.