Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 16:57:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jst ne vem če ti lohk pomagam....men je recimo fajn film saw pa gospodar prstanov, pa kaka ZF, iztrebljevalec recimo, terminator, predator
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 17:00:02
|
|
|
|
Ploha
|
ok ulla hvala ni treba sva že zmenene, tole ni lih zame
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 17:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
se mi je zdel
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 17:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
že k je ronja sprašvala za nadaljevanke, sem se raj vzdržala, men so recimo gospodinje in kar je tacga za bruhat, jst sm kr živčna če to gledam, tolk mi je glupo...men so bli fajn heroji pa včasih je bil on twillight zone...huda!! pa fajn so mi montypythonove umetnine samo bedaki in konji, fawlty towers, allo allo itd
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 17:19:32
|
|
|
|
Ploha
|
ojoj, no vsak ma svoj okus, samo tole montipajton tole pa ne
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 17:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 17:22:01
|
|
|
|
Ploha
|
no saw je pa tud men fantastičen, samo sem gledala samo prvi del, ampak za zdej ga še nam loudala, je pa kr mal hud drgač, me je strah poj
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 17:25:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja drugi del je še kul pol naprej pa že bluzijo..men je to fantastična grozljivka, ne maram pa unih v stilu dva para nekam zabluzita in pol se ločijo, ko je vsakmu kretenu jasno, da bi mogli ostat skup in jih valjda pokokajo, pa vse one vreščanje in cviljenje, uglavne stvari, k jih v reallajfu nikakor neb naredu, če bi se znajdu v taki situaciji...jst sem prov nervozna zravn, pa se prov razburjam kaki kreteni so in mi mine da bi sploh še gledala ...pa das experiment je tud hud!.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 17:33:25
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ja drugi del je še kul pol naprej pa že bluzijo..men je to fantastična grozljivka, ne maram pa unih v stilu dva para nekam zabluzita in pol se ločijo, ko je vsakmu kretenu jasno, da bi mogli ostat skup in jih valjda pokokajo, pa vse one vreščanje in cviljenje, uglavne stvari, k jih v reallajfu nikakor neb naredu, če bi se znajdu v taki situaciji...jst sem prov nervozna zravn, pa se prov razburjam kaki kreteni so in mi mine da bi sploh še gledala ...pa das experiment je tud hud!. ok tuki se pa resss strinjam, točno to mam tud jst zmer u glavi ja super je, sm že gledala al pa song for a raggy boy je tud supr
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 17:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
song for a raggy boy ka pa je to
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 17:46:57
|
|
|
|
Ploha
|
sicer sm že mal pozabla: "nevgojene" otroke so starši pošilal v prevzgojne verske samostane, tm so se tud šolal, tisti duhovniki so jih martretiral in zatiral na vse možne načine (tepl, posiljeval,...) imel so pa 1 krasnga učitla,...več pa ne povem ker poj pa je brez veze, da gledaš
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 18:01:28
|
|
|
|
Anonimen
|
aaaa točno, sm gledla, ja
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 18:26:37
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ok ulla hvala ni treba sva že zmenene, tole ni lih zame plohca poglej TAKEN od liama neesona...ZAKON drgač pa australia mi je všeč, pa vse kjeR glumi CLIVE OWEN, pa MATTHEW McConaghuey (moj lower drgač), aja pa 300 mi je všeč ker padam na glavnega glumca. terorist mali cvili...potem pridem
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 2.7.2009 18:27:36 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 19:03:36
|
|
|
|
Ploha
|
ej mamice a mi loh kera pomaga,....Meta ma vročino, zdej kaki so napotki, kdaj se zbija vročina, more velik pit? mislm mal povejte,..vročine ma pa 37.7, svečke mam doma, samo je v lekarni rekla, da se vročina ne zbija takoj, kdaj se?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 19:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha, jst sem redko zbijala pred 39, oz. pač glej jo kakšna je, če težko prenaša in je videti boga, potem zbijaš pri 38.5, drgač sm pa jst pustila do 39, če otrok ne zgleda tko fejst bogi. če tri dni vročina ne pade, greš k zdravniku, jst sm se tega držala, nikol nism takoj laufala...vročina je čist kul, organizem se bori proti nečemu, tko da more tko bit zvezdica men pa avstralije ni bla tolk všeč, oz. mi nicole ni bla všeč pa tok k je men bla ta ženska včas huda, lepa in takšna,pa tista njena mimika... prov tist...zdej pa ne vem, je vsa nafilana s kakim botoxom verjetno, al zategnjena al kaj skoz zgleda mal našobljena, pa kt da ma plastično faco, pa mi tolk gre na živce, mogoč glih zarad tega, k mi je včas pa glih tko kul bla ( pa še dvojčica je,z luno v strelcu, kot ich )
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 19:11:49
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ej mamice a mi loh kera pomaga,....Meta ma vročino, zdej kaki so napotki, kdaj se zbija vročina, more velik pit? mislm mal povejte,..vročine ma pa 37.7, svečke mam doma, samo je v lekarni rekla, da se vročina ne zbija takoj, kdaj se? Vročina se zbija ko temperatura naraste čez 38,5ºC. Daš ji ali calpol ali svečke paracetamol. Nikoli ne izmenično (žal to počnejo) ampak le eno sredstvo. Sicer pa svečke in calpol imajo enako količino paracetamola, torej je razlika le ali je lažje po grlu spustit ali svečko v ritko vtaknit. Svečke imej v hladilniku, da jih lažje vstaviš, vršiček namaži z bepanthen mazilom. Vsa znanost. Je pa vsaj pri nas tko, da so svečke prej prijele. Upam, da bo kmalu mimo. upam, da vročina ne bo narastla, naš je tudi včeraj imel tople rokice, vendarse je kasneje shladil, pa tudi šlajm počasi izginja. Moram pa priznat, da ga je imel nenormalno veliko, in ko je bil revežek včeraj čist bogi, sem mu pomagala da je zburhal. in potem spal kot rožica. Aja, BARBA tanks za info o tisti "inhalacijski stvarci" full pomagal pa še diši fantastično.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 2.7.2009 19:14:28 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 19:24:28
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica men pa avstralije ni bla tolk všeč, oz. mi nicole ni bla všeč pa tok k je men bla ta ženska včas huda, lepa in takšna,pa tista njena mimika... prov tist...zdej pa ne vem, je vsa nafilana s kakim botoxom verjetno, al zategnjena al kaj skoz zgleda mal našobljena, pa kt da ma plastično faco, pa mi tolk gre na živce, mogoč glih zarad tega, k mi je včas pa glih tko kul bla ( pa še dvojčica je,z luno v strelcu, kot ich ) men je bil itak un soigralc všeč, nje sploh porajtala nisem. Sem pa gledala TWILIGHT http://www.imdb.com/title/tt1099212/ in je super...mal drgačen. Baje snemajo tud drug del. Nisem preveč za ZF, če je pa normalno pa ok. Jast rada gledam vse, sam komedij ne, sploh tistih k se vsi obnašajo k retardiranci vključno z gledalci (npr moj brat). đis men se kr srce para ko gledam svojga brata k gleda kako komedijo k itak ni bla za v kino,pa jo rolajo sam na HBOju dopoldne, pa cepa od smeha, jast se pa sprašujem če je to res moj brat, ki kaže znake nezavidljivega IQjua
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 19:26:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
plohca...tale je kul The International, igra seveda CLIWE OWEN.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 19:30:52
|
|
|
|
Ploha
|
men se prou na daleč vid, da je to moj prvi otrok u glavnm ja hvala za nasvete, itak nism mislna zbijat,...raste nam 1 zobek , čeprou moja mami prav čim kasnej tem boljš, pa nima veze sm bla vesela tega odkritja k kšnga dnarja sm hit v štalo tekla, pa tašči in tastu htela govort enka spodaj,..sej je to zob, druzga ne more bit, taka žagca se je nardila? joj sm navdušena, ja prvi otrok je sam nism pomislna na zob, ker ni nič jokala, no vrjetn še bo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 19:31:13
|
|
|
|
kiara24
|
Ploha- meni so rekli ko je tem. 38 se jo šele zbija!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 19:33:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
men se prou na daleč vid, da je to moj prvi otrok u glavnm ja hvala za nasvete, itak nism mislna zbijat,...raste nam 1 zobek kulsko
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 19:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
sam nism pomislna na zob, ker ni nič jokala, no vrjetn še bo zdej je že tko zun, tko da tahuj je za njo omg, glih je pr 24 ur na to temo, k jo vlečemo mi kle
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 19:46:23
|
|
|
|
Zvezdica
|
omg, glih je pr 24 ur na to temo, k jo vlečemo mi kle važn da smo to obdelale pred njimi...hm mogoče pa ponavljajo za nami
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 20:02:49
|
|
|
|
Jancci
|
Ulla ne morem vrjet, da gledaš 24ur. K večji trač je pa samo še tisto na A kanalu ob 18ih. Dnevnik je zakon! Ploha, če bi rada mal jokala: P.S. I love you je en tak za zjokat že po 10ih minutah. Lep! Mala Manca od prjatlce je v KC-ju v neki hladni sobi, da ji možgani ne bodo zatekli. Popila je tut kar precej zelene plodovnice Tuki v Kr res znajo zavlačevat
< Sporočilo je popravil Jancci -- 2.7.2009 20:03:13 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 2.7.2009 20:21:42
|
|
|
|
Anonimen
|
P.S. I love you je en tak za zjokat že po 10ih minutah. Lep! no, men pa to tud ni, nism romantik, pa mi je dolgčas ob takih filmih, ponavad jih tko prespim pol al pa une trapaste amerške komedije, uni tastari, pa in prišla je mery al poly al kva že, pa kak evrotrip itd....jooooj kok je men to glupo, pa čist nič smešno, pa vedno je neka sitacija, da en faše drisko, pa pol serjejo v kake koše za smeti itd. jst ne vem, a je to res folku smešno al kva...edin ameriška pita 1 mi je bla pa kul, 2 že bl tko, pol naprej pa zmeri slabš... pa od unih horror mi je bil hostel tud kr ok ja pr ns 24 ur gledamo, oz. pač tv je pržgan, pol pa če slučajno kaj ujamemo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.