|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
2.7.2009 19:05:02   
matcar
Tudi Saš se vsem zahvaljuje za čestitke!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
2.7.2009 19:12:39   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Evo tko smo pa v torek uživali na jezeru
user posted image user posted image
tukaj se igram
user posted image
tle pa maham vsem krofkom in  seveda Najbolj Jagodamuser posted image user posted image
user posted image
in seveda jaz in moja moja mami user posted image
user posted image

kak šikec je tvoj mali sonček,pa kao že glavico drži pokonci sam user posted image user posted image user posted image pa zdi se mi,da je čist mamici podoben user posted image
na katerem jezeru ste pa bili to?
user posted image user posted image user posted image za menjavo slikice (avatarja)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
2.7.2009 19:17:07   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

jst bi pa prosila kake izkusene da napise kaj kej pase skup, oz.kake recepte.. moja kristi bo cez en teden dopolnila 3mesece in sva ze 1.5meseca na AM, ker mleka ni bilo vec, pa me zanima kaj bi lahko dajala od sedaj naprej...lahko pa napisete kar tko   3m+........... 
                                4m+.....
                                5m+......
                                6m+.......

hvala za vso pomoc...

user posted image user posted image user posted image ja,pametna ideja,mene tudi zanima,čeprav smo šele na 2 mesecih!

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
2.7.2009 19:25:02   
Miška2006
Detelja, poleg vsega še vera vmes. Tvoji tašči se bo tud zmešalo zaradi tegauser posted image user posted image user posted image user posted image . Vidva odločata o vsodi, veri in vsem drugem kar se tiče Maje, zato pošlji tvojo taščo k user posted image , ker bi se dobro razumelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ups, upam da nisem bila preveč žehtuser posted image .
Lepa je tista svečka, še posebej, če je unikatna z vašim posebnim verzomuser posted image user posted image user posted image .

Si me odrešila, se mi je že meglilo, ker nisem vidla nobenega pomočnika en lep čas. Se mi je pogled kar zbistril in poželenje tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
2.7.2009 19:59:02   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

boljših pomočnikov danes ni na vidiku v msuser posted image user posted image user posted image upam, da boš miška zadovoljna... preveč je vroče pa se vsi skrivajo..nisem pa imela časa jih it iskat v kopališče, tam bi ziher našla kake sexy ritke....user posted image user posted image user posted image user posted image

Uffff, super so.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
2.7.2009 20:00:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Detelja, tvoja tašča pa neumorno vztraja z njenimi foramiuser posted image . Kaj si pol naročila svečko in prtiček pri Karmeličankah?

moji tašči ni pomočiuser posted image user posted image user posted image jaz ji lahko povem kar hočem in ona tera svoje...glupo od glupih do glupih..no, da boste vedele v čem je fora krsta...jaz sem evangeličanske vere moj pa katoliške...in tašča in tast pričakujeta, da bo maja krščena v katoliški cerkvi, ker pa ji bo moja sestra botra in je isto EV župnik ne dovoli, da bi bila botra z drugo vero...in sem jaz vztrajala, da bo moja seka botra pa če se kdo obesi pa bo...in pol je moj rekel ok potem pa bomo v vaši cerkvi krstili....v naši cerkvi v bistvu nimamo svečk in prtičkov, ampak jo bo maja vseeno imela...jo bo pa sestra naročila iz nemčije....isto kot je ta na sliki sam slovensko besedilo rabim pa ne vem kateri verz naj not napišem...je pa 21,5cm visoka in 6 cm debela stane pa 20 eur...meni je ful všeč....

user posted image

Zelo lepa svečka, je nekaj posebnega. Super izbira.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
2.7.2009 20:00:38   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

midva sva nazaj od P. Spet je izvid pokazal kri in nama je dala napotnico za alergologa, ker sumi na alergijo na jajca in mleko.
moj ljubi otročiček nekaj čeblja sam s sabo, ga moram dat na igralno blazino, ker moram jst končno pospravit tale rusvaj doma user posted image . pa pa, lepo se imejte.
Aja sonček ful lepe slikice

Malcekvita, držim pestke, saj ne bo hudega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
2.7.2009 20:01:17   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
/quote]ka ste dobreuser posted image user posted image Zarika pa spi zraven tko lepih krofkov,jojjojoj Zariuser posted image Deca jo bosta drugič mogla mal zbrihtat čene  jo bo kir drug prevzeluser posted image

Ja škoda sonček85 da te ni bilo, uh bi se naši krofeki tepli za jagodo user posted image user posted image
ja sam res je ,sami pebeki bi bili pa če bi bila še ninica bi tudi bil ,pa diti tudi ,edina babnica med CE bebiji od aprilk user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse bo okol prsta vrtela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
2.7.2009 20:01:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

user posted image Pa še vprašanje za tiste, ki dojite: moj Jakob se zadnje čase precej igra na prsih - kako to izgleda? Najprej bradavico vzeme, dvakrat potegne, pol jo pa nategne tako da glavo obrne v stran in jo spusti. Pol se pa kot mali bikec zažene nazaj v joško in se prisesa. In to toliko časa, kolikor mu seveda pustim. Če ga odstavim pa jok. A je mela mogoče katera podobne izkušnje in predvsem - kako to odpraviti????

Lp,

veronikab

enako se je teden dni nazaj dogajalo meni ..... trenutno ga je minilo ..... mi je pa tak nategnil bradavico, da joooojjjjj user posted image  ... te se pa nasmejal user posted image  .... falot mali

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
2.7.2009 20:01:50   
*Junona*

Evo tko smo pa v torek uživali na jezeru
user posted image user posted image
tukaj se igram
user posted image
tle pa maham vsem krofkom in  seveda Najbolj Jagodamuser posted image user posted image
user posted image
in seveda jaz in moja moja mami user posted image
user posted image

Kako je luškan. user posted image user posted image user posted image

Zelo lepe slikice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
2.7.2009 20:02:08   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jutro vsem.. nasa noc je bila kar ok glede na stanje. 
In bolj se ne bi mogla strinjat s tem, da je vsak otrok unikaten, zato noben nasvet ne drzi za vse 100% -> zato je tudi prav, da je napisanih vec mnenj, nasvetov, izkusnj.

me veseli, da ni blo večjih težav ponoči, pri nas tudi malo boljše spanje user posted image

Pri nas je to noč bilo ultra pestro. Jakob se je želel dojiti najprej na 3 h, pol pa na 1,5huser posted image user posted image Pol si lahko predstavljate, kako se danes počuim.

Močno upam, da gre le za poskok v rasti in da se zaradi tega malce pogosteje doji.

user posted image Pa še vprašanje za tiste, ki dojite: moj Jakob se zadnje čase precej igra na prsih - kako to izgleda? Najprej bradavico vzeme, dvakrat potegne, pol jo pa nategne tako da glavo obrne v stran in jo spusti. Pol se pa kot mali bikec zažene nazaj v joško in se prisesa. In to toliko časa, kolikor mu seveda pustim. Če ga odstavim pa jok. A je mela mogoče katera podobne izkušnje in predvsem - kako to odpraviti????

Lp,

veronikab

Meni tudi to včasih dela.

Neposredna povezava do sporočila: 4036
2.7.2009 20:14:30   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

nalini:a še smejal se ti je user posted image user posted image ja to pa so res falotki tile naši bebiji.

lep pozdravček vsem

jpppp,...... user posted image  .... dostikrat poklanja moji joški nasmehe ..... duda, pa si vzame premor pa se ji tak nasmehne user posted image  ......

pa take finte ima ponavadi čez dan in ko je utrujen ... ponoči je pa priden jedecuser posted image ........... pa zadnje dni čez dan tudi user posted image .....

Aleks je pa tak luštkan ... pa njegova mamica tudi user posted image

Naš Jakob je tudi začel prav prisrčne nasmehe poklanjat mojim prsim.user posted image user posted image Prejšnji teden, ko sem bila doma pri starših, so se vsi smejali, ko so videli reakcijo malega, ko sem odpakirala joško.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4037
2.7.2009 20:20:54   
*Junona*
Že tako dolgo se nisem pohvalila, da se danes moram.user posted image Ne, veselim se tega in vam morem povedat, za kaj gre. Danes mi je dragi kupil Sea Doo neoprensko obleko, da bova na morju dirkala s skuterjem. No, ko bom js gor po šlo bolj počasi, ker me je mal strah, ker gre kot zverina. user posted image Tak, zdej sem se pa izpovedala.

Lepo se imejte, čau bau.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
2.7.2009 20:28:25   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Že tako dolgo se nisem pohvalila, da se danes moram.user posted image Ne, veselim se tega in vam morem povedat, za kaj gre. Danes mi je dragi kupil Sea Doo neoprensko obleko, da bova na morju dirkala s skuterjem. No, ko bom js gor po šlo bolj počasi, ker me je mal strah, ker gre kot zverina. user posted image Tak, zdej sem se pa izpovedala.

Lepo se imejte, čau bau.user posted image

superca user posted image user posted image user posted image si kar lušte naredila... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
2.7.2009 20:29:40   
ella.
Drage moje aprilčice,

po skoraj treh mesecih se oglašam, ker sem bila prej bolj away od interneta (v bistvu sem še zdaj, ampak vsake kvatre s svojim malim princem skočiva do računalnika pri babici in dediju ali v službi) in sem vesela in srečna, da ste vse tako lepo rodile in imate čudovite otročkote.

Tudi jaz sem maksimalno srečka, moj Oskar je zakon dete, pravijo, da malce razvajen, kar je logično, saj smo ga vsi tako dolgo čakali in si ga želeli ;))))))
Sva super, rasteva lepo, zdrav je mali, se sicer pretežno dojiva, a morava še malo dodati, ker je mali pravi velikan in ultra zahtevno dete kar se količine hrane tiče. Razen krčkov vse super. Aja, pa temenca smo preživeli brez večjih težav, le glavico smo mu čez noč močno namazali z mandljevim oljem, dopoldne pa očistili z mokro krpo. Konec meseca preverjava še enkrat kolke, ki so bili ob rojstvu 1A.

Draga Sonček, Junonca, Brigitka, Frutolina in ostale mamice, vam oba z Oskarjem želiva lep poletni večer, čim manj komarjev in veliko sladoleda za mamice ter ravno prav ohlajenega mlekca za malčke.

CMOKECCCCCCCCCC

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
2.7.2009 20:55:56   
Anonimen
Čao babuške!

Jaz sem zbolela: grlo me boli, zamašeni sinusi, kašljam kot jetičar v zadnjem stadiju , malo me je kuhalo ... toda se že nalivam s kamiličnim čajem, rutica okrog vratu (ja, v tej vročini ), prsa in vrat sem si namazala z materino dušico (Just) ... tako da računam, da bom kmalu boljša . Ponoči je bila kar kriza, sem se kar bala, kako bom čez dan s ta malo sama, pa je nekako šlo in čez 15 minut bo ljubi že doma. Je bila Ela tako pridna deklica, da sva veliko spali, vmes pa se pogovarjali in smejali. Punce jaz vas resno opozarjam, če bo kdaj Ela izginila, jo iščite v mojem želodčku, ker jo bom lepega dne pojedla od ljubezni .

kpmk - Ja menzes imam res močan, zato sem tudi zbolela, saj še nikoli nisem toliko krvavela, pa čutim da se mi kar nekaj dogaja tam spodaj, kot da bi v par dnevih postala ožja v boke. Jupi! Za kino so te pa fajn okrog prenesli , mogoče bi mene tudi morali tako . Pa hvala za info o temencih.

žeja in vodica - Midve pijeva vodo vsak dan, čeprav jo moram malo posilit: najprej se malo zmrduje in igra z dudico, ko pa enkrat začne piti, pa kar pije, se vidi, da ji paše. Je pa zato potem kasneje lačna, tako da moram pazit, kdaj ji ponudim. Pa tinaaja imaš prav: če Ela sedi v naročju, ima malenkost pogreznjeno mečavo, pa vem, da ni dehidrirana, saj normalno lula in kaka.

gosta hrana - Tudi tukaj se strinjam s tinaajo, da ni dobro prehitro začet z GH. Mi pred 5. mesecom gotovo ne bomo začeli. Zelo fajn je napisano v knjigi Materinstvo in dojenje iz srca, da ko dojenček sam začne kazati zanimanje za GH, se začne uvajanje, pri nekaterih pri 5. mesecih, pri drugih pri 7. Mora pa obvezno že znati sam samostojno sedeti in držati glavico, to sta dva razvojna pogoja, ki se meni zdita več kot smiselna. To bo še veselo, ko bodo naši zakladki začeli sami jesti, ko bo vse letelo po stenah .
matcar - Čestitke za 3 mesece! Joj, kako čas beži.
tinaaja - Super za pregled! Skupen sprehod pa obvezno drug teden . Ta teden sem imela na počitnicah nečakinjo, zdaj sem še zbolela, ampak drug teden pa bo.

L&L - Hvala za info o Tea tree za temenca, bomo tudi to poskusili.

Sonček85 - Kako sta lepa na fotkicah! Se prav vidi, da je mami čist' nora na svojega sinčka, sine pa seveda na njo.

pasenje kravic - Mi bolj ubogo pasemo . Vsak dan vsaj enkrat jo damo past za minutko, toda potem se začne jeziti in hop nazaj na hrbet.

smejanje joški - Midve s tem pač ne moreva imeti izkušenj, toda ko vas čitam, se mi zdi, da se bolj dečki smejijo mamicam v joško. Hitro so začeli .

detelja - Takšno taščo kot jo ima veronikab, da pride samo na parking, da prinese štrudl, pa bi imela rada, a ne? To

malcekvita - Joj, javi kaj bo rekel alergolog. Če bo potrdil alergijo, lahko potem daješ to mleko Allernova, ki ga Ela pije, saj je namenjeno otrokom, ki so alergični na kravje mleko in nasploh nagnjeni k alergijam. Smrdi kot tristo hudičev, tudi užitno ni ne vem kaj, toda Ela po njem zares nima nobenih težav. Baje je to mleko boljše kot sojino, mi je rekla P.
Junona - Čestitke! user posted image user posted image user posted image A tako se boš pustila osvajat, kar na skuterju?! user posted image

Tole je ratalo v večih kosih, jaz se ravno bašem z riževo čokolado, naša miška pa je najprej spala urco na maminih rokah, ko sem jo hotela prestaviti v posteljico, pa vik in krik, tako da jo je sedaj umiril očka in spi pri njem, saj mu je včeraj tudi uspelo jo uspešno prestaviti v njeno posteljico. Držim pesti, da bo danes isto, saj sem jo včeraj 4-krat dala v posteljico in se je vedno začela dret, kakor hitro pa sem jo vzela k sebi, pa se je naslonila na moje prsi in zaspala kot angelček. Prefriganka mala .

Lepo in mirno noč vsem user posted image , se tipkamo jutri, da javim, kako je bilo na razvojnem,
NenaLena

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
2.7.2009 20:57:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Drage moje aprilčice,

po skoraj treh mesecih se oglašam, ker sem bila prej bolj away od interneta (v bistvu sem še zdaj, ampak vsake kvatre s svojim malim princem skočiva do računalnika pri babici in dediju ali v službi) in sem vesela in srečna, da ste vse tako lepo rodile in imate čudovite otročkote.

Tudi jaz sem maksimalno srečka, moj Oskar je zakon dete, pravijo, da malce razvajen, kar je logično, saj smo ga vsi tako dolgo čakali in si ga želeli ;))))))
Sva super, rasteva lepo, zdrav je mali, se sicer pretežno dojiva, a morava še malo dodati, ker je mali pravi velikan in ultra zahtevno dete kar se količine hrane tiče. Razen krčkov vse super. Aja, pa temenca smo preživeli brez večjih težav, le glavico smo mu čez noč močno namazali z mandljevim oljem, dopoldne pa očistili z mokro krpo. Konec meseca preverjava še enkrat kolke, ki so bili ob rojstvu 1A.

Draga Sonček, Junonca, Brigitka, Frutolina in ostale mamice, vam oba z Oskarjem želiva lep poletni večer, čim manj komarjev in veliko sladoleda za mamice ter ravno prav ohlajenega mlekca za malčke.

CMOKECCCCCCCCCC

Lepo, da si se oglasila user posted image . Hvala za lepe želje in poljubček za Oskarja, da bo še naprej tako priden fantek user posted image .

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4042
2.7.2009 20:58:04   
Anonimen
Spet sem kopirala in so izginili vsi smajliji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4043
2.7.2009 21:08:32   
Anonimen
Še to: naša gospodična ne je več na 3 ure, ampak si kar povečuje čas med obroki user posted image . Se mi zdi kot bi kar nekako manj jedla, pa tudi malo bolj je suhcena, čeprav to niha od dneva do dneva, pa še tekom dneva opažam, da ima enkrat malo večji podbradek, čez par uric pa manjši user posted image . Toda lula in kaka normalno (po novem gotovo 2-krat, če ne celo trikrat, vendar manjše količine), tako da očitno je vse ok. Gotovo tudi njo matra vročina, ker kdo pa lahko veliko je v takšni sopari. user posted image Ni kaj, še vedno me vsaka sprememba rutine malo prestraši, češ kaj pa zdaj, a je kaj narobe?! user posted image Toda saj se hitro pomirim, ko vidim, da pridno je, se smeji in spančka kot angelček user posted image . Smo pa danes spet imeli prepozno rutino in je bila pri kopanju tako utrujena, da smo šli čez 5 minut ven, potem jok in je morala najprej 10 minut odspati, da je revica lahko sploh jedla. Očitno bomo morali kopanje prestaviti na 18.30, hranjenje ob 19.00 in zadnje večerno uspavanje ob 19.30. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4044
2.7.2009 21:14:26   
Nalini
user posted image ojla

danes je bil en tak čuden dan user posted image  ........... mali ni skoraj nič spal - no 3x po 5 minut,............. pa je cel dan bil ful živahen, pa smejko,.. no pa malo tečko tudiuser posted image  ...........
sem ga dopoldne hvalila, da lepo jeuser posted image user posted image  - spet se je začel igrati user posted image  in nategovati mamino malenkostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...... je ravno jedel, ko je prišla moja mamoi zraven in me je nekaj vrašala - naš radovednež je obrnil celo glavo, da jo je pogledal ..... jaz sem samo rekla auuuuuuuuuuuuuuu .... on pa v smeh

grem ker me kličeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
2.7.2009 21:15:55   
L & L
Evo ste rekle da ni slikic od očkov.To je naš pridni in zelo skrbni očka, napis na majici pove vseuser posted image Je pa to še v P na intenzivni negi

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
2.7.2009 21:16:23   
sonček85
hvala za pohvale slikic user posted image
ninica.hvala,bila pa sva tle v Vrbju na jezeru,polh z vozičkom ,še to ne in je res lepo ,pa okolica okol noro dobra za otroke igrala,....Ja malo pa res postaja men podoben,prej je bil pa cel ati user posted image
junona:super za obleko user posted image user posted image user posted image
ella._uuuuuuuu hejla,kako lepo da si se javila,sem e razmišljala kje se potepaš.Hvala za lepe želje,sladoled,...in seveda enako nazaj.Super da je Oskar tko priden,le tko naprej user posted image
nena:hvala,ja res sem nora nanj user posted image a ti pa boga reva prehlajena,ja vem kako je ko sem bila sama na istem 2t nazaj user posted image čim prej se pozdravi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
2.7.2009 21:17:18   
sonček85
L&L:lepi in ponosni očka user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
2.7.2009 21:29:46   
*Junona*

L&L:lepi in ponosni očka user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res fajn zgleda.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
2.7.2009 21:30:31   
*Junona*

hvala za pohvale slikic user posted image
ninica.hvala,bila pa sva tle v Vrbju na jezeru,polh z vozičkom ,še to ne in je res lepo ,pa okolica okol noro dobra za otroke igrala,....Ja malo pa res postaja men podoben,prej je bil pa cel ati user posted image
junona:super za obleko user posted image user posted image user posted image
ella._uuuuuuuu hejla,kako lepo da si se javila,sem e razmišljala kje se potepaš.Hvala za lepe želje,sladoled,...in seveda enako nazaj.Super da je Oskar tko priden,le tko naprej user posted image
nena:hvala,ja res sem nora nanj user posted image a ti pa boga reva prehlajena,ja vem kako je ko sem bila sama na istem 2t nazaj user posted image čim prej se pozdravi

Sonček, moj vedno ko pogleda slikico od Aleksa reče, da je čisto tebi podoben.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?