|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
2.7.2009 13:12:02   
MIHAILO
BARBARA....sej ne morem verjet na seznamu je tudi HRASTNIK (jaz sem iz HRASTNIKA)user posted image Drugace sem bila pripravljena se vozit kam dlje...grem nazaj brat

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
2.7.2009 13:19:41   
simonakr
No misija kosilo ni uspela! user posted image Sokce že lepo po žlički spije, riževa kašca ji pa ne gre še najbolje; najbrž morm še bl redko naredit, zdej je blo tko gostljato.

V Kamniku imamo tud plavanje in sicer v ZUIMu pa v Snoviku - samo v Snovik me ne vleče, je premrzla voda. Pa tud čez poletje ni nč!

Greva spat - že mane oči in cmevka - no popravek že spi v naročju!user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
2.7.2009 13:25:05   
MIHAILO
Zivjo SHUKA tudi jaz ,ko hocem pisati traja...ko zmeraj kaj vmes prideuser posted image ...Jaz sem pa kosilo ze naredila(omaka bolonjeze pa spagete se pol skuham k moj pride<)...otrok spancka tko da mam mal casa...me pa zvecer caka en kup cot za zlikat

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
2.7.2009 13:33:25   
Urša08
mihailo jaz morm tud cel kup zlikat user posted image joj nikol jih ne zmanjka

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
2.7.2009 13:43:13   
BarbaraGS
shuka hvala... Vem kak je to ja, pol pa vmes pozabim kaj sem htela napisat, al je tema ze tolk naprej, da nima glih smisla, al pa celo vse napisem, pa se mi zbrise po nesreci :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
2.7.2009 13:43:50   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mihailo jaz morm tud cel kup zlikat user posted image joj nikol jih ne zmanjka

jaz ze imam eno kupico,pa se to danasnje perilo ko se posusi in bo velik kup...problem je ko je vroce

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
2.7.2009 13:46:55   
SURF
Pozdravljene.
Bolani smo,js bi si kr glavo odklopla,je tok težka...tamala smrka in po malem kašlja..sva se nalezle od mojega...je tok boga...sem kupla fiziološko na pumpico in čistiva z respiratorjem,ko se zbudi ji bom še dala toplo pleničko..pa poklicat moram za kremico materine dušice...upam,da boma kmalu ok.

Barbara-Tisočkrat hvala ti,tudi Velenje je na seznamuuser posted image user posted image user posted image tako,da bova tudi medve lohka šliuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -Vse naj-naj Elizabeti ob obmesečjuuser posted image user posted image

Birdy-Mamljiv mi je tale stolček,seveda se uprablja po pameti,kaj misliš ali bi bil za v tuš kabino,ker če ni za kopanje ga nebi imela,samo za druge dejavnosti,je težek???

Katjuša-Za ogrevanje bazena se dobijo tudi solarna pregrinjala.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
2.7.2009 13:49:55   
SURF
user posted image naša beybi tudi tooook cvili,vsake toliko,velikokrat pa takrat k je jezna jauser posted image

sedaj k sma pa bolane je pa tok bogauser posted image upam,da kmalu mine....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
2.7.2009 13:51:01   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

shuka hvala... Vem kak je to ja, pol pa vmes pozabim kaj sem htela napisat, al je tema ze tolk naprej, da nima glih smisla, al pa celo vse napisem, pa se mi zbrise po nesreci :)

user posted image Poznamo touser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
2.7.2009 13:52:53   
SURF
grem počivat..sem čistuser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
2.7.2009 13:55:26   
claud
No da se se jst javim....vecina jih je verjetno na cofotanju...je tako lep soncek tuki pr nas, vroce pa k pr norcih!

SPANJE.......ko je zaspane: krili z rokami, si mane ucke, se cuka, vlece useska....sm se kj pozabla?user posted image aja pa jezno renci k en hud kuzauser posted image

Zdj sm vs tok vneto brala pa si v glavi govorila kaj bom vse napisala, ampak mi je ocitno vse sprot uslouser posted image

am..........hmmmmm...
hmmm.........

U matr, zdj je pa kr na lepem zagrmel k user posted image ....pa ja ne bo res toca....user posted image

aja Mihailo je pa prou faca...pacek maliuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
2.7.2009 14:02:09   
claud
Sit pa je toca.....grem izklopt elektriko!

cao

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
2.7.2009 14:10:32   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image naša beybi tudi tooook cvili,vsake toliko,velikokrat pa takrat k je jezna jauser posted image

sedaj k sma pa bolane je pa tok bogauser posted image upam,da kmalu mine....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
2.7.2009 14:11:46   
simonakr
Claud kaj pa ti tuki? A nisi na kopalkanju?user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
2.7.2009 14:14:00   
MIHAILO
LIZABETA vse najjjjj..user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
2.7.2009 14:18:08   
MIHAILO
elizabeta...ena crka mi je uslauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
2.7.2009 14:34:45   
BarbaraGS
punce pozor: sem klicala v razvojno in center soca in izvedela naslednje:

Rehabilitacijski center Soca ima vadbo samo po narocilu razvojne

Otrocki, ki imajo rahel ekstenzijski vzorec ali so rahlo zategnjeni - fredov obroc ne!!! Raje v narocju mamice ukalupljeni kot v lupinici

Atlantis pazit, ker so zadnjic dojencici dva nohtka mogli odstranit zaradi glivic in baje so puncke bolj obcutljive tudi na spolovilu...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
2.7.2009 14:37:53   
BarbaraGS
se bom pa sedaj poskusala vkljucit na telovadbo za dojencke pri Andreji Semolič (ima svojo stran: http://www.zdravo-gibanje.si/, http://bibaleze.si/clanek/dojencek/video-igriva-vadba-za-dojencka.html )
Kolegica hodi in je celo pediatrinja pohvalila kako lepo se giba njen otrocek + lahko pride se moz in snema ali snemate sami, da potem lazje vadite doma.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
2.7.2009 14:45:51   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravljene.
Bolani smo,js bi si kr glavo odklopla,je tok težka...tamala smrka in po malem kašlja..sva se nalezle od mojega...je tok boga...sem kupla fiziološko na pumpico in čistiva z respiratorjem,ko se zbudi ji bom še dala toplo pleničko..pa poklicat moram za kremico materine dušice...upam,da boma kmalu ok.

Barbara-Tisočkrat hvala ti,tudi Velenje je na seznamuuser posted image user posted image user posted image tako,da bova tudi medve lohka šliuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -Vse naj-naj Elizabeti ob obmesečjuuser posted image user posted image

Birdy-Mamljiv mi je tale stolček,seveda se uprablja po pameti,kaj misliš ali bi bil za v tuš kabino,ker če ni za kopanje ga nebi imela,samo za druge dejavnosti,je težek???

Katjuša-Za ogrevanje bazena se dobijo tudi solarna pregrinjala.

Pomoje je kamot za v tuš kabino, je pa čist lahek, zgleda pa ne tko.user posted image
Ga maš pa kamot pol tud za hranjenje (moj je že Kristi v njemu hranu) pa da mal posedi če drgač otrok ne sedi. Men je blo pri Neli super ker ona ful dolg ni hotla sedet, je znala ampak hotlqa pa ni. Seveda je to pomenil da je bla skoz v muvanju, ona je plazila, kobacala,... Povsod jo je blo. In če sem škla na wc al pa kej sem jo dala v bumbota da ne bi vmes kam pršla kamor ne bi smela.

Pa pozdravite se hitruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil birdy -- 2.7.2009 14:49:36 >

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
2.7.2009 14:56:05   
simonakr
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/video-vesele-akrobacije-z-dojenckom.html

Ej Barbara dej tole mal poglej; sej sm pogumna ampak tolk pa spet ne!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
2.7.2009 15:50:16   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

ojejjjjjj...to pa ne bi upala

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
2.7.2009 16:03:14   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

ojejjjjjj...to pa ne bi upala

Hehehe sej te nihce ne prisili, pa jaz ne grem na dinamicne vaje :) sam kar mi je kolegica kazala se njena mala full smeji in uziva hehe. Bomo vidli...v cetrtek imam eno individualno vajo, potem pa se bom odlocila :)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
2.7.2009 16:04:32   
TAMIKA3
dan. mi smo boljši. hvala vsem za lepe želje user posted image .
brala vas nisem, ker ste preveč načvekale user posted image , pa časa mi zmanjkuje, nas moram spakirat za morje, ker ju3 odrinemo.user posted image

danes smo bili v posvetovalnici :
4 meseci- 10400 g in 70 cm user posted image user posted image user posted image

kaj se kaj dogaja user posted image nisem na tekočem user posted image

čestitke vsem za obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
2.7.2009 16:14:42   
MIHAILO
Tamika kake lepe mere user posted image A jutri pa greste?kam ze greste?Danes imajo srcanj pri Kolumbu...druga pa nic novega...a ze uvajas gh?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
2.7.2009 16:18:01   
sunny24
tamika, hmmm, a si se ti kej zatipkala pr teži??? Ker to je orenk fantina...user posted image user posted image user posted image

Evo, moj je šou delat, Gaja je pr noni, mene pa čaka čistilna akcija po stanovanju-se mi fulllllll ne da!!!

Joj, sm smotana, Barbara, vse naj naj Elizabeti za obmesečnico! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?