Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:12:02
|
|
|
|
MIHAILO
|
BARBARA....sej ne morem verjet na seznamu je tudi HRASTNIK (jaz sem iz HRASTNIKA) Drugace sem bila pripravljena se vozit kam dlje...grem nazaj brat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:19:41
|
|
|
|
simonakr
|
No misija kosilo ni uspela! Sokce že lepo po žlički spije, riževa kašca ji pa ne gre še najbolje; najbrž morm še bl redko naredit, zdej je blo tko gostljato. V Kamniku imamo tud plavanje in sicer v ZUIMu pa v Snoviku - samo v Snovik me ne vleče, je premrzla voda. Pa tud čez poletje ni nč! Greva spat - že mane oči in cmevka - no popravek že spi v naročju!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:25:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
Zivjo SHUKA tudi jaz ,ko hocem pisati traja...ko zmeraj kaj vmes pride ...Jaz sem pa kosilo ze naredila(omaka bolonjeze pa spagete se pol skuham k moj pride<)...otrok spancka tko da mam mal casa...me pa zvecer caka en kup cot za zlikat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:33:25
|
|
|
|
Urša08
|
mihailo jaz morm tud cel kup zlikat joj nikol jih ne zmanjka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:43:13
|
|
|
|
BarbaraGS
|
shuka hvala... Vem kak je to ja, pol pa vmes pozabim kaj sem htela napisat, al je tema ze tolk naprej, da nima glih smisla, al pa celo vse napisem, pa se mi zbrise po nesreci :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:43:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mihailo jaz morm tud cel kup zlikat joj nikol jih ne zmanjka jaz ze imam eno kupico,pa se to danasnje perilo ko se posusi in bo velik kup...problem je ko je vroce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:46:55
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene. Bolani smo,js bi si kr glavo odklopla,je tok težka...tamala smrka in po malem kašlja..sva se nalezle od mojega...je tok boga...sem kupla fiziološko na pumpico in čistiva z respiratorjem,ko se zbudi ji bom še dala toplo pleničko..pa poklicat moram za kremico materine dušice...upam,da boma kmalu ok. Barbara-Tisočkrat hvala ti,tudi Velenje je na seznamu tako,da bova tudi medve lohka šli -Vse naj-naj Elizabeti ob obmesečju Birdy-Mamljiv mi je tale stolček,seveda se uprablja po pameti,kaj misliš ali bi bil za v tuš kabino,ker če ni za kopanje ga nebi imela,samo za druge dejavnosti,je težek??? Katjuša-Za ogrevanje bazena se dobijo tudi solarna pregrinjala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:49:55
|
|
|
|
SURF
|
naša beybi tudi tooook cvili,vsake toliko,velikokrat pa takrat k je jezna ja sedaj k sma pa bolane je pa tok boga upam,da kmalu mine....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:51:01
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS shuka hvala... Vem kak je to ja, pol pa vmes pozabim kaj sem htela napisat, al je tema ze tolk naprej, da nima glih smisla, al pa celo vse napisem, pa se mi zbrise po nesreci :) Poznamo to
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:52:53
|
|
|
|
SURF
|
grem počivat..sem čist
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:55:26
|
|
|
|
claud
|
No da se se jst javim....vecina jih je verjetno na cofotanju...je tako lep soncek tuki pr nas, vroce pa k pr norcih! SPANJE.......ko je zaspane: krili z rokami, si mane ucke, se cuka, vlece useska....sm se kj pozabla? aja pa jezno renci k en hud kuza Zdj sm vs tok vneto brala pa si v glavi govorila kaj bom vse napisala, ampak mi je ocitno vse sprot uslo am..........hmmmmm... hmmm......... U matr, zdj je pa kr na lepem zagrmel k ....pa ja ne bo res toca.... aja Mihailo je pa prou faca...pacek mali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 14:02:09
|
|
|
|
claud
|
Sit pa je toca.....grem izklopt elektriko! cao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 14:10:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF naša beybi tudi tooook cvili,vsake toliko,velikokrat pa takrat k je jezna ja sedaj k sma pa bolane je pa tok boga upam,da kmalu mine....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 14:11:46
|
|
|
|
simonakr
|
Claud kaj pa ti tuki? A nisi na kopalkanju?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 14:14:00
|
|
|
|
MIHAILO
|
LIZABETA vse najjjjj..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 14:18:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
elizabeta...ena crka mi je usla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 14:34:45
|
|
|
|
BarbaraGS
|
punce pozor: sem klicala v razvojno in center soca in izvedela naslednje: Rehabilitacijski center Soca ima vadbo samo po narocilu razvojne Otrocki, ki imajo rahel ekstenzijski vzorec ali so rahlo zategnjeni - fredov obroc ne!!! Raje v narocju mamice ukalupljeni kot v lupinici Atlantis pazit, ker so zadnjic dojencici dva nohtka mogli odstranit zaradi glivic in baje so puncke bolj obcutljive tudi na spolovilu...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 14:45:51
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravljene. Bolani smo,js bi si kr glavo odklopla,je tok težka...tamala smrka in po malem kašlja..sva se nalezle od mojega...je tok boga...sem kupla fiziološko na pumpico in čistiva z respiratorjem,ko se zbudi ji bom še dala toplo pleničko..pa poklicat moram za kremico materine dušice...upam,da boma kmalu ok. Barbara-Tisočkrat hvala ti,tudi Velenje je na seznamu tako,da bova tudi medve lohka šli -Vse naj-naj Elizabeti ob obmesečju Birdy-Mamljiv mi je tale stolček,seveda se uprablja po pameti,kaj misliš ali bi bil za v tuš kabino,ker če ni za kopanje ga nebi imela,samo za druge dejavnosti,je težek??? Katjuša-Za ogrevanje bazena se dobijo tudi solarna pregrinjala. Pomoje je kamot za v tuš kabino, je pa čist lahek, zgleda pa ne tko. Ga maš pa kamot pol tud za hranjenje (moj je že Kristi v njemu hranu) pa da mal posedi če drgač otrok ne sedi. Men je blo pri Neli super ker ona ful dolg ni hotla sedet, je znala ampak hotlqa pa ni. Seveda je to pomenil da je bla skoz v muvanju, ona je plazila, kobacala,... Povsod jo je blo. In če sem škla na wc al pa kej sem jo dala v bumbota da ne bi vmes kam pršla kamor ne bi smela. Pa pozdravite se hitr
< Sporočilo je popravil birdy -- 2.7.2009 14:49:36 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 14:56:05
|
|
|
|
simonakr
|
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/video-vesele-akrobacije-z-dojenckom.html Ej Barbara dej tole mal poglej; sej sm pogumna ampak tolk pa spet ne!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 16:03:14
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: simonakr http://bibaleze.si/clanek/dojencek/video-vesele-akrobacije-z-dojenckom.html Ej Barbara dej tole mal poglej; sej sm pogumna ampak tolk pa spet ne! ojejjjjjj...to pa ne bi upala Hehehe sej te nihce ne prisili, pa jaz ne grem na dinamicne vaje :) sam kar mi je kolegica kazala se njena mala full smeji in uziva hehe. Bomo vidli...v cetrtek imam eno individualno vajo, potem pa se bom odlocila :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 16:04:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan. mi smo boljši. hvala vsem za lepe želje . brala vas nisem, ker ste preveč načvekale , pa časa mi zmanjkuje, nas moram spakirat za morje, ker ju3 odrinemo. danes smo bili v posvetovalnici : 4 meseci- 10400 g in 70 cm kaj se kaj dogaja nisem na tekočem čestitke vsem za obmesečnice
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 16:14:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tamika kake lepe mere A jutri pa greste?kam ze greste?Danes imajo srcanj pri Kolumbu...druga pa nic novega...a ze uvajas gh?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 16:18:01
|
|
|
|
sunny24
|
tamika, hmmm, a si se ti kej zatipkala pr teži??? Ker to je orenk fantina... Evo, moj je šou delat, Gaja je pr noni, mene pa čaka čistilna akcija po stanovanju-se mi fulllllll ne da!!! Joj, sm smotana, Barbara, vse naj naj Elizabeti za obmesečnico!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?