|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
2.7.2009 11:39:34   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Evo tko smo pa v torek uživali na jezeru
user posted image user posted image
tukaj se igram
user posted image
tle pa maham vsem krofkom in  seveda Najbolj Jagodamuser posted image user posted image
user posted image
in seveda jaz in moja moja mami user posted image
user posted image

Kako je luškan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
2.7.2009 11:45:15   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

user posted image Pa še vprašanje za tiste, ki dojite: moj Jakob se zadnje čase precej igra na prsih - kako to izgleda? Najprej bradavico vzeme, dvakrat potegne, pol jo pa nategne tako da glavo obrne v stran in jo spusti. Pol se pa kot mali bikec zažene nazaj v joško in se prisesa. In to toliko časa, kolikor mu seveda pustim. Če ga odstavim pa jok. A je mela mogoče katera podobne izkušnje in predvsem - kako to odpraviti????

Lp,

veronikab

enako se je teden dni nazaj dogajalo meni ..... trenutno ga je minilo ..... mi je pa tak nategnil bradavico, da joooojjjjj user posted image  ... te se pa nasmejal user posted image  .... falot mali

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
2.7.2009 11:48:20   
sonček85
veronika:hvala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4003
2.7.2009 11:51:11   
kpmk
sonček85- joj kaka faca je Aleks user posted image . pa a že kravice pase? naš jih še nočeuser posted image   se vidi da sta uživala na jezeru.

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
2.7.2009 11:53:15   
sonček85
nalini:a še smejal se ti je user posted image user posted image ja to pa so res falotki tile naši bebiji.
kpmk:ja že kak mesec,je že prej tko na veliko glavo dvigoval ,no tle pa smo.Obrnil se še ni k se nekaj jezi k je dolg na bušiju in ga potem dam kr na hrbet.Bo že vse ob svojem času,boš videla kako hitro ti bo pael kravice
No zdaj pa grem ,epo počaS OD računalnika pa kuhat in se cartat

lep pozdravček vsem

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 2.7.2009 11:54:32 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
2.7.2009 11:59:04   
Nalini

nalini:a še smejal se ti je user posted image user posted image ja to pa so res falotki tile naši bebiji.

lep pozdravček vsem

jpppp,...... user posted image  .... dostikrat poklanja moji joški nasmehe ..... duda, pa si vzame premor pa se ji tak nasmehne user posted image  ......

pa take finte ima ponavadi čez dan in ko je utrujen ... ponoči je pa priden jedecuser posted image ........... pa zadnje dni čez dan tudi user posted image .....

Aleks je pa tak luštkan ... pa njegova mamica tudi user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
2.7.2009 12:00:22   
Nalini
detelja vidim te user posted image user posted image user posted image  .... kaj dela Majči? .... Aleksej nekaj tečkauser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
2.7.2009 12:07:48   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

detelja vidim te user posted image user posted image user posted image  .... kaj dela Majči? .... Aleksej nekaj tečkauser posted image

spi in se pripravlja na slinasto taščo oz njeno babicouser posted image user posted image user posted image jaz pa si že pulim lase mi je kar slabo...njene fore...danes sem odposlala vabila za krst, jutri čakam reakcijo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že vidim kako bo tašča govorila maja kako si velika ja pa lubica sem pa tja...fuj...ej sovražim jo iz dna duše in še globlje in še višlje in nižje in sem ter tja...fuj

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
2.7.2009 12:13:12   
veronikab

lep pozdravček vsem

jpppp,...... user posted image  .... dostikrat poklanja moji joški nasmehe ..... duda, pa si vzame premor pa se ji tak nasmehne user posted image  ......

pa take finte ima ponavadi čez dan in ko je utrujen ... ponoči je pa priden jedecuser posted image ........... pa zadnje dni čez dan tudi user posted image .....

Aleks je pa tak luštkan ... pa njegova mamica tudi user posted image

Naš Jakob je tudi začel prav prisrčne nasmehe poklanjat mojim prsim.user posted image user posted image Prejšnji teden, ko sem bila doma pri starših, so se vsi smejali, ko so videli reakcijo malega, ko sem odpakirala joško.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
2.7.2009 12:14:20   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

spi in se pripravlja na slinasto taščo oz njeno babicouser posted image user posted image user posted image jaz pa si že pulim lase mi je kar slabo...njene fore...danes sem odposlala vabila za krst, jutri čakam reakcijo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že vidim kako bo tašča govorila maja kako si velika ja pa lubica sem pa tja...fuj...ej sovražim jo iz dna duše in še globlje in še višlje in nižje in sem ter tja...fuj

ufff, te je boljše, da pride danes ... user posted image  ... no ziher se bo jutri tudi prikazala user posted image user posted image  ... 
upam, da ji ne bo narasel pritisk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma ne sekiraj se zaradi nje ....

< Sporočilo je popravil Nalini -- 2.7.2009 12:15:30 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
2.7.2009 12:17:08   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

detelja - upam samo, da ne živite prevč blizu en drugega. Jaz sem pa tak red naredila, da moja tašča sploh več ne upa pritit na obisk. Prejšnjič je klicala, pa je moj malega pestoval in je jokcal, ker so ga krčki mučili. Pa jo je zelo na hitro skenslal. Čez pol ure pa spet klic, da je spodaj na parkingu in da naj eden od naju pride dol, ker je štrudel prinesla. Sama pa kao ne gre gor. In ker je bil malček tečkan, je tudi nisva vabila, saj bi ga dodatni ljudje samo še bolj razburili.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
2.7.2009 12:47:40   
malcekvita
midva sva nazaj od P. Spet je izvid pokazal kri in nama je dala napotnico za alergologa, ker sumi na alergijo na jajca in mleko.
moj ljubi otročiček nekaj čeblja sam s sabo, ga moram dat na igralno blazino, ker moram jst končno pospravit tale rusvaj doma user posted image . pa pa, lepo se imejte.
Aja sonček ful lepe slikice

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

Neposredna povezava do sporočila: 4012
2.7.2009 12:48:34   
L & L

Evo tko smo pa v torek uživali na jezeru
user posted image user posted image
tukaj se igram
user posted image
tle pa maham vsem krofkom in  seveda Najbolj Jagodamuser posted image user posted image
user posted image
in seveda jaz in moja moja mami user posted image
user posted image
Cortek mali.Ta z mamico pa itak zmaga.Naš tut že full kravce pase, pa prevrača se iz trebuha na hrbet.LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
2.7.2009 12:54:25   
slutnja
jst bi pa prosila kake izkusene da napise kaj kej pase skup, oz.kake recepte.. moja kristi bo cez en teden dopolnila 3mesece in sva ze 1.5meseca na AM, ker mleka ni bilo vec, pa me zanima kaj bi lahko dajala od sedaj naprej...lahko pa napisete kar tko   3m+........... 
                                 4m+.....
                                5m+......
                                6m+.......

hvala za vso pomoc...

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

Neposredna povezava do sporočila: 4014
2.7.2009 13:12:30   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

jst bi pa prosila kake izkusene da napise kaj kej pase skup, oz.kake recepte.. moja kristi bo cez en teden dopolnila 3mesece in sva ze 1.5meseca na AM, ker mleka ni bilo vec, pa me zanima kaj bi lahko dajala od sedaj naprej...lahko pa napisete kar tko   3m+........... 
                                4m+.....
                                5m+......
                                6m+.......

hvala za vso pomoc...

imas cel podforum nato temo http://www.ringaraja.net/forum/forumid_153/tt.htm poglej pod lepljive teme, kerj imas dost tega + se spodaj od staresev diskusija. Pol pa preberes lahko se unadva linka ki se ji dala vceraj..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
2.7.2009 13:13:29   
tinaaja
tu imas tocno to kar sprasujes in lahko ugotovis, da je **** veliko mnenj http://www.ringaraja.net/forum/seznam_hrane_po_mesecih/m_1135535/tm.htm

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
2.7.2009 15:32:13   
Miška2006
Pozdravček iz primorskega konca,

kaj naj rečem. Mi smo še vedno skoz terenski. Trenutno brez vsakršnih težav (moram potrkat) Nina ima kot ostali skoz rokice v ustah in zraven se še jeziuser posted image . Že tri dni ji dajem v AM 1 plasmon piškotek in je zaenkrat vse bp. Jutri ji bom začela za 3 dni dajat malo rižolinota v AM. V ponedeljek pa jo čaka sadna kašica (nekaj žličk). Me pav zanima kako in kaj bo. En kup literature sem prebrala pa se mi že meša glede uvajanja GH. Sem se odločila, da bom kljub vsemu delala po svoji pametiuser posted image . Teorij je ogromno, ena izključuje drugo in na koncu ne veš več kdo je pameten in kdo ne. S tem nočem reči, da sem jst pametna, sploh ne...., ma kar je bilo nekaj let nazak katastrofalno sploh omeniti, je zdaj čistno normalno in obratno. Zato se držim načela počasi in s pametjo.

Čestitke za tiste krofke in jagode, ki imajo obmesečnice.

Čestitke za preglede, ki ste jih imeli pri P.

user posted image user posted image user posted image pa vsem, ki še imate krčke oz. se srečujete z manjšimi in večjimi zdravstvenimi težavicami. Ne bom naštevala poimensko, ker sem imela kar nekaj za nazaj za prebrat in se žal nisem zelo poglabljala. Držim pa pesti, da bo kmalu vse mimo.

Pomočniki, pogrešam vas.....mi radar ni nič javljal in pol sem ugotovila zakaj.....ker vas ni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice, enkratne malčkov, mamic,....kakšnega očka pogrešamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ne me slabo razumetuser posted image user posted image user posted image , ampak samo slikce mamic daste gor....lepo je tudi očke videt kako pestvajo, porivajouser posted image voziček,...

Detelja, tvoja tašča pa neumorno vztraja z njenimi foramiuser posted image . Kaj si pol naročila svečko in prtiček pri Karmeličankah?

Celjanke, superca za vaše srečanja. Tle na našem koncu ni nobene poznaneuser posted image . No, saj vozičkaric je ogromno....ni pa nobene iz RR.

Furmanski praznik Postojna, se ga boste ta vikend udeležile. Enkratno doživetje. Mi bomo verjetno šli. Če bo deževalo se pa prestavi na 12. 7.

Nekaj sem se razpisala.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
2.7.2009 16:03:52   
slutnja
k ok ste pa stari ko si zacela dajat?

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
2.7.2009 17:00:04   
Miška2006
11.7. bomo 4 mesece

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
2.7.2009 17:54:07   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Detelja, tvoja tašča pa neumorno vztraja z njenimi foramiuser posted image . Kaj si pol naročila svečko in prtiček pri Karmeličankah?

moji tašči ni pomočiuser posted image user posted image user posted image jaz ji lahko povem kar hočem in ona tera svoje...glupo od glupih do glupih..no, da boste vedele v čem je fora krsta...jaz sem evangeličanske vere moj pa katoliške...in tašča in tast pričakujeta, da bo maja krščena v katoliški cerkvi, ker pa ji bo moja sestra botra in je isto EV župnik ne dovoli, da bi bila botra z drugo vero...in sem jaz vztrajala, da bo moja seka botra pa če se kdo obesi pa bo...in pol je moj rekel ok potem pa bomo v vaši cerkvi krstili....v naši cerkvi v bistvu nimamo svečk in prtičkov, ampak jo bo maja vseeno imela...jo bo pa sestra naročila iz nemčije....isto kot je ta na sliki sam slovensko besedilo rabim pa ne vem kateri verz naj not napišem...je pa 21,5cm visoka in 6 cm debela stane pa 20 eur...meni je ful všeč....

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
2.7.2009 18:00:53   
detelja
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

boljših pomočnikov danes ni na vidiku v msuser posted image user posted image user posted image upam, da boš miška zadovoljna... preveč je vroče pa se vsi skrivajo..nisem pa imela časa jih it iskat v kopališče, tam bi ziher našla kake sexy ritke....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
2.7.2009 18:02:03   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,tako je.Pri hčeri,stara je 8 let,sem po 1.mesecu dobila mastitis in to hudega.Kar je posledično privedlo do tega,da sem mleko izgubila,ampak sem pa jo polno dojila skoraj 2 meseca.Res je tudi,da se je v teh nekaj letih marsikaj spremenilo,ampak ker so takrat tako svetovali pri P,se tega še danes držim.Takrat je bilo tako,da si pri 3 mesecih začel z sokovi(jabolko,breskev,marelica) in kašicami iz enakega sadja,lahko si še dodal banano.To je namreč sadje,ki naj ne bi bilo alergeno,je pa potrebno dajat od začetka v majhnih količinah-2-3 žličke.Ko je po nekaj dneh nevarnost,da je otrok alergičen,mimo,pa lahko začneš z obrokom,koliko pač otrok poje-ne pojejo veliko.Pri srednjem sinu mleka sploh nisem imela 4 dni,zato so mi dali neke tablete v P,ki sem jih jemala 2 dni,da se je mleko sploh začelo delat.Problem je bil,ker Maks sploh ni hotel dojke,pa smo spet morali črpat in dodajat,ker je bilo mleka premalo.Pri Saš-u pa sem napisala probleme.
No,ker sem pri hčeri začela s 3.meseci,sem tudi pri Maksu in sedaj pri Saš-u.Pravim pa,da imam medicinsko sestro v družini,ki je delala na tem področju do upokojitve,vodila maternske šole,itd.vse,kar se tiče od roj.otrok,zato mi tudi ona pove,kako in kaj.

hvala za vse nasvete user posted image - sicer imam zdaj 1.otroka,sam je meni tudi patronažna podobno svetovala kot si ti napisala - in sicer iz tega razloga,ker je bil otrok že rojen večji in posledično potrebuje več,prav tako naj bi hitreje napredoval in mu mleko naj ne bi bilo dovolj - največji nesmisel oz.napaka pa je rekla da je,če otroke iste starosti primerjaš med sabo,predvesem kar se prehranjevanja tiče,ker ima namreč vsak svoje potrebe - moj je star 2m pa poje 150ml nekje na 2-3 ure,odvisno od dneva,zvečer pa mu dam že 180ml,medtem ko od prijateljice punčka toliko poje sedaj pri 4,5m...
sama imam tudi namen začet prej uvajati GH,ker mu mleko kmalu ne bo dovolj,bomo videli,kako bo,seveda se bom prilagajala njemu in mu ponudila in če bo bo,če ne pač ne...
aja,pa Ian se vsem zahvaljuje za čestitke ob 2 mesecih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
2.7.2009 18:03:30   
ninica23
Saš pa je danes star 3 mesece!user posted image user posted image user posted image

user posted image čestitke za 3m user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
2.7.2009 19:02:26   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Živijo punce in malo manjše punce ter fantki,

berem debato o uvajanju GH in ravno zadnjič mi znanka, ki dela na Pediatrični pove, da imajo zdravniki spet novo navodilo, in sicer da naj se user posted image že pri 5. mesecih daje žitarice - baje so na gastro spet neki pogruntal. Tele doktrine menjajo na nekaj let - včasih imam že občutek, da spet odkrivajo toplo vodo. Se pa čisto strinjam z matcar, da če otrok ni dojen, mu pri 3. mesecih začnemo dodajat sokove - mislim, da so nas tud še tako učili v ranjki jugi na SZŠ. Bi pa seveda vsem mamicam želela, da bi mele svoje mleko, samo na žalost pa ni tako.

se podpišem pod tole!!!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
2.7.2009 19:03:17   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

Ja,tako je.Pri hčeri,stara je 8 let,sem po 1.mesecu dobila mastitis in to hudega.Kar je posledično privedlo do tega,da sem mleko izgubila,ampak sem pa jo polno dojila skoraj 2 meseca.Res je tudi,da se je v teh nekaj letih marsikaj spremenilo,ampak ker so takrat tako svetovali pri P,se tega še danes držim.Takrat je bilo tako,da si pri 3 mesecih začel z sokovi(jabolko,breskev,marelica) in kašicami iz enakega sadja,lahko si še dodal banano.To je namreč sadje,ki naj ne bi bilo alergeno,je pa potrebno dajat od začetka v majhnih količinah-2-3 žličke.Ko je po nekaj dneh nevarnost,da je otrok alergičen,mimo,pa lahko začneš z obrokom,koliko pač otrok poje-ne pojejo veliko.Pri srednjem sinu mleka sploh nisem imela 4 dni,zato so mi dali neke tablete v P,ki sem jih jemala 2 dni,da se je mleko sploh začelo delat.Problem je bil,ker Maks sploh ni hotel dojke,pa smo spet morali črpat in dodajat,ker je bilo mleka premalo.Pri Saš-u pa sem napisala probleme.
No,ker sem pri hčeri začela s 3.meseci,sem tudi pri Maksu in sedaj pri Saš-u.Pravim pa,da imam medicinsko sestro v družini,ki je delala na tem področju do upokojitve,vodila maternske šole,itd.vse,kar se tiče od roj.otrok,zato mi tudi ona pove,kako in kaj.

hvala za vse nasvete user posted image - sicer imam zdaj 1.otroka,sam je meni tudi patronažna podobno svetovala kot si ti napisala - in sicer iz tega razloga,ker je bil otrok že rojen večji in posledično potrebuje več,prav tako naj bi hitreje napredoval in mu mleko naj ne bi bilo dovolj - največji nesmisel oz.napaka pa je rekla da je,če otroke iste starosti primerjaš med sabo,predvesem kar se prehranjevanja tiče,ker ima namreč vsak svoje potrebe - moj je star 2m pa poje 150ml nekje na 2-3 ure,odvisno od dneva,zvečer pa mu dam že 180ml,medtem ko od prijateljice punčka toliko poje sedaj pri 4,5m...
sama imam tudi namen začet prej uvajati GH,ker mu mleko kmalu ne bo dovolj,bomo videli,kako bo,seveda se bom prilagajala njemu in mu ponudila in če bo bo,če ne pač ne...
aja,pa Ian se vsem zahvaljuje za čestitke ob 2 mesecih user posted image user posted image user posted image

Pol pa je podoben jedec kot Saš!user posted image On mi toliko poje na 2 uri,pa še to mu ni vedno dovolj,mu še zraven naredim 60 ml,pa še tisto spuca.Iz tega razloga sem mu tudi začela že uvajat,ker je enostavno lačen.Pa je bilo ok,tako da zdaj poje pol male(hipp-ove) kašice in je sit-začuda.Od kolegice sinek-od Saš-a je mlajši 17 dni,pa komaj-komaj spravi 100 ml skupaj.Pa je bil skoraj 1 kg težji pri rojstvu. Tako,da se res otroci med seboj skorajda ne morejo primerjat.Maks in Gal(sin od sosede) sta rojena z 4 dnevno razliko,pa je sta imela enako porodno težo.Maks je ful jedel že v P,dočim Gal pa sploh ne.On zdaj pri 18 mesecih komaj poje 180 ml čokolina v flaški,Maks pa 250 ml.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?