Gina
|
Jaz sem bila potem naročena pri istem G na kontroli čez 1 teden, čeprav je rekel, da bo šlo medtem že samo naprej in bom morala itak priti na urgenco. No, pa je imel tisti dan tako gužvo, da sem se obrnila in šla domov. Takrat sem imela eno grozno smolo, ker sem bila ravno brez svojega G, ker prejšnjemu nisem zaupala - mi je rekel par dni pred tem, da sploh noseča nisem, pa nisem hotela k njemu, nove G pa še nisem imela izbrane. No naslednji dan sem spet prišla na pregled (se pravi 8 dni po tem dogodku, češ da ne bo nič, naj grem na čiščenje), pa je bila držurna ena krasna G, ki mi je razložila, da obstaja možnost, da bo šlo naprej (srčka se še kar ni videlo ali vsaj ni kao utripal), da pa obstaja tudi možnost, da bo vse ok. Jaz sem do takrat že kake 14 dni krvavela ali več, samo plod se je kar držal. Rekla je, da je v bistvu plod dovolj velik, da pa se dejansko ne vidi, da bi se kaj dogajalo, tako da je množno, da je odmrl, da pa so še druge možnosti, zakaj krvavim in mi je dala dabroston tablete. Je rekla, da moram biti potrpežljiva, da ve, da je težko to za vsako žensko, ampak da se bo v treh tednih videlo vse. V roku 2 dni sem nehala krvavet, na naslednjem UZ je bil srček viden. Ali je bilo to teden ali 10 dni po tistem, ti pa ne vem povedat. Dobila sem fajn G, ki je celo nos. lepo skrbela zame in otrok je bil in je zdrav. Upam, da bo tudi pri tebi tako. Ne pusti se odgnati. Saj mogoče imajo prav, mogoče pa nimajo, sploh če je plod dovolj velik. Če bi jih jaz poslušala, moj otrok ne bi bil danes živ. Hvala dr. Pretnarjevi, ki je bila slučajno takrat dežurna. Rešila mi je otroka.:bravo::bravo:
|