ronja
|
.nikoli ne veš kako luštno bo...zato sicer tudi ne obljubljam kdaj pridem...se pač zapleteš v klepet...uživaš...zakaj bi potem moral šibat domov... hehe, zato, ker dojiš recimo . Drugega razloga pa res ni, če se njemu nikamor ne mudi. Sicer se podpišem pod tvoj post. Midva se sicer ne kličeva, če sva zunaj, razen če je kaj nujnega za zmenit se in še takrat je vedno tistemu, ki kliče, mal nerodno in se vedno oba ful opravičujeva, ker nočeva, da bi drugi mislil, da mora domov ali da ga preverja... In mi je fajn, da je tak. Ljubosumnih moških ne maram in nimajo pri meni kaj iskat. mislim, da je tudi njemu všeč, da nisem posesivna. tmms, dobro je, da si začela razmišljat o tem, kar počneš. Dobro je,d a se želiš spremenit. najdi nekaj, kar te sprošča, najdi si neko zaposlitev za čas, ko si sama, ne bodi preveč odvisna od njega in imej svoje hobije, svoj šport, nekaj, kjer boš lahko pokurila dodatne atomčke- nekaterim je to šport, drugim pucanje, tretjim poliranje avta... Karkoli, kar bo delovalo pri tebi, je ok (če ni kaka odvisnost). Spomni se, po čem si se počutila boljše, kadar si bila na tleh ali jezna prej. In naredi to. in naslednjič ne bodi kot mali otrok, ki sam podpihuje svojo histerijo, ampak se probaj že čisto na začetkku čim bolj odraslo vprašat: " a si tale moj najljubši zasluži en odklop?" Ja? Torej mu ga bom privoščila, en težila in če mi bo dolgčas bom šla nekaj počet, če bom zaspana, bom šla spat,... In ga pokliči in mu povej, da je lahko, dokler mu paše, da se maš fino in da naj le uživa. in niti ne bo prišlo do 2. klica, itd...
|