|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
1.7.2009 11:53:41   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

A ima katera otroško hiško,tako za na vrt?

Sem mislila očeta nahecat da mi naredi pa nima strojev,mož nima časa..Nekaj sem gledala une plastične sam so full drage pa majhne..user posted image

Nekaj bi rada,da bi se mal zamotila tamala2,sajk imajo sosedovi tavelik tobogan..

Naš jo ima pri dediju- jo je sam skup zbil.
Kako tvoj nima časa, pa je ja iz fohauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
1.7.2009 11:54:03   
lake
a ni v matevžu notr fižol, to napenja. Sicer sm ga nazadnje pomoje jedla v osnovni šoli, samo kokr ne spomnim mi ni bil všeč user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
1.7.2009 11:55:33   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lak.

a ni v matevžu notr fižol, to napenja. Sicer sm ga nazadnje pomoje jedla v osnovni šoli, samo kokr ne spomnim mi ni bil všeč user posted image

je, ja. Sam če lahko pečenice je, lahko tut mal fižola- al tut neuser posted image Mojo vem, da bi razneslo, če bi pečenice naredila. Še jajčka na malo olja ne smem, ker je ful boga pol.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
1.7.2009 11:55:33   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pol pa zraven nared tenstan krompir, to tud paše zraven.

matevžauser posted image

Po matevžu se prdi.Tini ne bo všeč..user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja al pa tenstan..ma nekaj bo že,upam..user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
1.7.2009 11:56:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Otroci čas čisto drugače dojemajo. Če se eno uro igram z njim, se mu zdi kot pet minut, če pa se mu pet minut ne posvetim, se mu zdi kot ena ura.

to je pa čist res user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21
Ojla mamice!
Javljam vam, da je naša navihanka doma. Danes smo dobili začasno odpustnico, v četrtek se pa moremo še it pokazat in, če bo vse ok, dobimo stalno odpustnico.
Mala ima ful čudno dieto, v Aptamil1 se ji meša glukozo, in še dva Matikova izdelka. Mala je že ko bodybuilder, oni si mešajo svašta k hrani, heheuser posted image . Ta zvarek ji je treba zmešat v 650ml vode in potem imamo to za 24 ur, hranimo pa v hladilniku.

o kako lepo je to prebrat.. sej bo vse ok, tko da bo vaša srčica doila stalno odpustnico user posted image user posted image

Sva ble z Ledeniko dons na kavici v BTC-ju.

in kaj sta kej čvekale - zihr ste nas opravljale... men se je včer res tko grdo kolcalo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Malega imam oblečenega samo v bodiju s kratkimi rokavčki in pokritega s pleničko...

našo mam še kr v bodiju z dolgimi rokavi, pa dekco za pokrit.,.. kle je tko mraz kdaj pa kdaj, da mam še jz dolge rokave kljub soncu. sicer zadnjič k je bil en dan full sonce sem jo mela v kratkih rokavih, pa je full uživala... upam da bo kej toplejše vreme, k jz sem v BC kupila kakšnih 10 kom bodijev brez rokavov...  da jih vsaj pokoristim, ne da mi bojo v omari ležali user posted image

včeri sem jo pa dost pozn kopala - skoz ob 21.30, pa je tko uživala... kr smejala se je, pa brcala po banji.. tko vesela še nikol ni bla... mogoče zato k sm bla sama user posted image  k ni blo atija zraven pol je pa spala do 3h, je šla za pol ure na joško in spet spala do 9h... pridna je bla dons user posted image user posted image
- 01.07. mucka25 (UZ kolkov)
             Majch
             Greenie
javite kako je šlo... mucka25 velik sreče na UZ.. upam da sta oba kolka super... jz tud že komi čakam na svoj pregled (joj kje je šele 22.7) bi ji rada že to povijalno plenico dala dol , k ji je sam vroče, pa men samo delo daje k jo dajem gor in dol user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
lake kje je dež???

pr nas je tud že full sonce... pa vroče.. pa še kruh spet pečem in je še bolj vroče user posted image

Dudica, zamenjaj poštarja, tale sonček neki počas potuje do Ljubljaneuser posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Dan.

Jaz sem danes kot sršen. K nam namreč danes prihaja obisk iz Avstralije. Že kar nekaj časa potekajo priprave na ta obisk. Prihaja namreč sestrična od mojega user posted image  ki ima dva otroka 3 leta in 1leto. Spali bodo pri mojem svaku ki živi v isti hiši kot mi. Svak in svakinja še nimata otrok in sta zdaj v zadnjem momentu urejala otroško sobo da bodo imeli kje za spati. In sedaj pride tu do problema. Poterbujejo previjalno mizo pa avtosedeža pa ne vem kaj še vse. In seveda kje bi to dobili. Gremo v zgorni štuk. Oni imajo dva otroka in imajo vse to. Pa ka jaz zgledam kot kakšen rdeči križ? Ravno zdajle je prišla svakinja gor in mi najprej zbudi Mario ker jo je mogla po žokat pol pa izjavi naj ji dam postelnino za posteljico ker  jo rabi. Prav znervira me ko se obnaša kot da jo moremo vsi streči od spred pa od zad samo da pol ona izpade lepa in fina. Tok me je znervirala z vsem tem da sem se zadrla na Markota ko me je prišel prosit da mu dam kozarček ker bo pil. Pa še Maria čuti da sem znervirana in se je začela še ona neki dret.

Sem mogla spravit iz sebe. Nimam nobenega drugega doma ker je dragi šel na Dunaj po Avstralce. se grem Markotu opravičit za izpad in pomirit Mario. Se že malo boljše počutim ker sem to spravila iz sebe.  
upam da ti obiski čim prej odidejo in da se spočiješ... vem da ne more bit prijetno user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Sem prjavila Hano na UZ kolkov in so tok različne cene- nekje so mi rekl 65€, drugje pa 27.90€. Halo. Pa kao da pol ZZZS povrne. Ampak jst dvomim, da povrnejo do katerekoli cene. 65€dvomim, da vrnejo.
zakaj boš šla pa samoplačniško??

Kaj naj naredim zraven pečenic?
Juha bo,pečenice pa ???..
zelje... jz sem glih pred parimi dnevi to delala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
1.7.2009 11:56:20   
FLASK_A
Ja, blagor teb, lahko vsaj pečenice ješuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
1.7.2009 11:56:43   
OliveOyl

Sem mislila očeta nahecat da mi naredi pa nima strojev,mož nima časa..Nekaj sem gledala une plastične sam so full drage pa majhne..user posted image

Nekaj bi rada,da bi se mal zamotila tamala2,sajk imajo sosedovi tavelik tobogan..

Ima preveč dela v delavnici..user posted image  
saj veš kovačeva kobila pa to..user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
1.7.2009 11:57:17   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: lak.

je, ja. Sam če lahko pečenice je, lahko tut mal fižola- al tut neuser posted image Mojo vem, da bi razneslo, če bi pečenice naredila. Še jajčka na malo olja ne smem, ker je ful boga pol.

jz jajca jem vsaj 2x na teden... očitno se je Gaja že prvadla

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
1.7.2009 11:57:56   
FLASK_A

o, potem ga pa ne bom še jaz dodatno obremenjevalauser posted image
sem vaju mislila mal ponucatuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
1.7.2009 11:58:28   
OliveOyl
Jaz tudi vse jem..
razen fižola pa zelja,no pa še tega sem zadnjič mal napiknila.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
1.7.2009 11:59:08   
OliveOyl

Ti kar..njega lahko od mene pa ne bo koristi..user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
1.7.2009 12:00:50   
FLASK_A
user posted image olivca, mejbi... v roku pol leta se bo dogajal... a drsna vrata ima tut čez? al bolj ne?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
1.7.2009 12:02:09   
mani2
Jaz pa imam eno vprašanje za tiske ki ste že poročene. A se da splanirat poroka v zelo kratkem času? Mislim v mesecu in pol?
Najbolj me skrbi a se da na matičnem uradu zmenit za datum poroke v tako kratkem času? Je včeraj namreč padla odločitev da naj bi se v drugi polovici avgusta poročila. To bi bila poroka in krst vse v enem. Zdaj me je pa groza kako vse to splanirat ob majhnem otroku.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
1.7.2009 12:02:36   
OliveOyl

user posted image olivca, mejbi... v roku pol leta se bo dogajal... a drsna vrata ima tut čez? al bolj ne?

Tudi..neke vgradne omare je imel..user posted image  
zdaj ima do sep.celo hišo za opremit-sestri,pa še nekaj predsob...

T

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
1.7.2009 12:03:11   
lake
Ja mejčkn  sva vas tud opravljaleuser posted image .
Pri nas tud pregovor da je kovačeva kobila vedno bosa drži. Je moj računalničar pa je moj računalnik zmeri bolj v razsulu.

Zdej pa tud v Ljubljano počas sonček prihaja. Se neki trud čez oblake pridt. Dudica zelo počasen je bil tale telegram user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
1.7.2009 12:03:19   
Anonimen

Ti kar..njega lahko od mene pa ne bo koristi..user posted image

mi imamo hiško, tobogan in peskovnik zraven. naredil pa jo je kar en domačin, ki sicer ni noben tesar, mizar inpd...ima pa malo več posluha za to....

Pošteno povedano, se sedaj našemu ne zdi nič več zanimivo, tako da smo rekli, da ne bomo več nobene stvari kupovali ker so drugje itak boljše in zanimive. user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
1.7.2009 12:03:46   
Blueeyes

Jaz tudi vse jem..
razen fižola pa zelja,no pa še tega sem zadnjič mal napiknila.

no, jz fižola še nisem jedla... pa ne da namenoma, samo nikol nisem zdej nč delala k bi dala fižol zraven

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
1.7.2009 12:04:39   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image mani, čestitkeuser posted image
največji problem je zasedenost UE. pokliči in vprašaj.
potem pa še cerkev.

zdej pa odvisno od poroke- težko je najt prosto gostilno za dosti ljudi, fotografa, bend.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
1.7.2009 12:04:46   
Blueeyes
Ja mejčkn  sva vas tud opravljaleuser posted image .

vedla sm user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
1.7.2009 12:04:50   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Jaz pa imam eno vprašanje za tiske ki ste že poročene. A se da splanirat poroka v zelo kratkem času? Mislim v mesecu in pol?
Najbolj me skrbi a se da na matičnem uradu zmenit za datum poroke v tako kratkem času? Je včeraj namreč padla odločitev da naj bi se v drugi polovici avgusta poročila. To bi bila poroka in krst vse v enem. Zdaj me je pa groza kako vse to splanirat ob majhnem otroku.

Nma je uspelo v .user posted image  Sam sva imela srečo,ker sta bila sam še dva datuma fraj,je kar zaseedeno sploh poleti.
Vprašaj čimprej. Srečno.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
1.7.2009 12:05:15   
Tanja_
Samoplačniško zato, ker moja pediatrinja nima UZ in potem, če greš v drug ZD morš plačat in ti ZZZS povrne.
blue tvoja je kar precej starejša od moje, pa jo še kar povijaš široko?A kolki niso bili okej?K jst jo od pondelka naprej več ne povijam široko, je rekla pediatrinja, da ni potrebno če so bili kolki 1A.A ostale tud še široko povijate?
Evo, eno rundo sm speglala. Zdej pa čakam, da se zbudi, da jo odrihtam, pol pa naslednjo rundo. Ta teden bi šla pa kej z njo v mesto, k majo že ful znižanja vsepovsod, bi si kej kupla...Upam, da bo v petek lepo vreme.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
1.7.2009 12:05:39   
Blueeyes
grem zdej slike sortirat in naročit prek neta... se oglasim čez kakšno urco,.. pridno čvekajte da bom lahko kej brala

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
1.7.2009 12:05:46   
FLASK_A

T

no ,ti kar pošljem zs... pa bomo videliuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
1.7.2009 12:06:14   
OliveOyl
Grem jo nafutrat,se je zbudila-je v naročju pa ne morem tipkat.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
1.7.2009 12:06:41   
OliveOyl

T

no ,ti kar pošljem zs... pa bomo videliuser posted image

o.k

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?