brigita23
|
dobro jutro punce no pa mi je le uspelo vas pridet malo pokukat ...vidim, da imamo več ali manj podobne probleme z našimi aprilskimi krofki in jagodami, tako da nam ni potrebno skrbeti. Naš Nik je zelo priden, krčov nimamo, kakamo lepo tudi spimo kr veliko in nasplošno se imamo fino. No razen vremena, ki pa seveda tudi vpliva malo na nas in smo potem malce tečkani tu in tam. Moram priznat da zdej pa res na polno uživam v tejle porodniški, no to je verjetno zato, ker je naš Nikec res tak priden in zadovolenj dojenček...drugače še pa vseeno nisem imela časa it na depilacijo in pedikuro ...sem pa bila na masaži hrbtenice, me je celo naravnala ker sem bila čist zategnjena ...no sam me pa zdej še bolj boli upam da je to samo reakcija in da kmalu mine . Ja včeraj je bil super dan, se je oglasila Junonca z Zariko potem pa še kpmk s svojim princom Ianom in ni čudno da je popoldan deževalo saj smo čvekale ko srake , še dobr da je bil moj zraven, če ne bi še toča šla. Super je bilo, res in Junona tudi ti si prav super mamika...pa super da si nam predlagala Pomarančo majo pa res same dobrote, bomo zdej šli večkrat tja papat ...ja no moj dragi je pa res ful vredu, razen kakih njegovih slabih dnevov ...ampak to jih imamo pa itak vsi, sicer pa sva popolna kombinacija LEV-DVOJČEK , zdej mamo pa še malega bikca ....uhhhhhhh to bo še trme . No smo pa včeraj pol slončkali in to kr 3X ...smo še normo za nazaj mal izpolnili ...je blo pa fino, se mi zdi da sem že kr malo pozabila, si mora človek tudi za te stvari čas vzeti, ker se mi zdi da drugače lahko veza kaj kmalu postane monotona in le še senca tistega kar je bila. Jah tako je sploh če imaš fantka se mi zdi, da pol maš kr dva taka ki ju moraš cartat in jima vsak dan povedat, da ju imaš najraje na svetu. sonček veš zaradi porezanega prsta še vedno ne morem pisat smsov z desno roko, z levo pa nisem tako vešča ...no u glavnem, ja res škoda da te včeraj ni bilo, sej v bistvu je bilo vse kr na vrat na nos dogovorjeno in potem smo se vse srečale...smo se pa itak menile, da se dobimo in poslikamo naše naše sončke skupaj ....če boš pa prej kaj v Celju pa kr pokliči pa gremo na kavo . kpmk no tebi pa čestitam da je bil Ian včeraj 1. brez kapice . Upam da si kupila Mustelo in da je pomagala za temence...nam je , drugače je pa moj reku da si ful vredu, da si bla včasih bolj zadržana , pa mami je tudi full vredu, fajn da jo maš tule v mestu. No naj še nekaj povem...prah... jst sem že zdavnaj obupala nad našim stanovanjem ampak, tako kot pa zadnji mesec še ap ne. Imam namreč 110 m2 kar ni malo za čistit in kljub temu, da je 1x na teden prišla čistilka sem jst še vseeno 2x pucala....kar pa seveda ni normalno ...praha se vje vsakič toliko nabralo, da bi lahko na 2 dni delala generalno. Res da zdej ogromno perem in da je veliko teh planic ko jih streseš preden jih obesiš, sam vseen teh muck ne bi smelo biti tako velik. No in že nekaj časa svojemu dragemu dopovedujem kok je naš sesalec zanič in da nič ne vleče pa da gre vs prah nazaj bla,bla,bla.. pa seveda on pravi, da še ni tako nujno "PAZI!!!!" včeraj pa gre on sesat ...ni sesal 5min smo se že napakiral in šli v Merkur po nov sesalec in kupil mi je daysona in to onega za alergetike z dvojnim filtrom, da še zrak čisti , super. Smo prišli domov sva takoj posesala in glej ga zlomka ker ima zbiralno posodo prozorno nisva mogla verjet koliko praha in smeti se je nabrala in v tem smo mi spali in živeli, pa kljub temu da smo vsaj 2x na teden ornk počistili??????hmmmmm no in naj povem, da je to noč naš Nikec spal od 10h zvečer pa do 05.15h ...super. Pa tudi midva sva dobro spala se pozna, pa naj kdo reče da tehnika ne napreduje. Je res drag ko strela, sam se pa splača , tako da drage moje, če imate probleme s prahom, zdej veste Joj zdej sem se pa razpisala do konca . Nič pridne bodite, jst še skočim za pol urce na kolo potem pa vsakodnevna rutina z mojim sončkom malim, ki še kr spančka . Lepo se imejte pa ep dan vsem, malim krofkom in jagodam pa en poljubček