|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
30.6.2009 18:01:36   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

mihaILO-hvalauser posted image .....s kje si ti? v domžalah je en super fotograf...Aco Majhenič...ma tm prou k eno igralnico prou za take fotkeuser posted image
Mi bomo šli k bo samostojno sedela par takih norih fotk narestuser posted image

KKolk računa, kej veš?
A si že vidla kako sliko, a dobre dela?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
30.6.2009 19:18:35   
claud
mihailo to je v domzalah nasproti policije!

birdy ja jst sm ze dala jo tm slikat...sicer takrat se ni sedela tko da jo je na uni vreci k je stiropor notr sliku....bom jutr pokazala tisto sliko k jo nimam na compu... drugac pa mislm da za en posnetek racuna 15 ojro....je mal drazji ampak slike so super!user posted image
Sm pa vidla tud takrat k je celo druzinico sliku in je blo tud ful dobr.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.6.2009 20:04:43   
Deja

tisto na prvih dveh je nov bazenček..........smo probal če se mami lohk not spravuser posted image

A ste že sprobal bazenček z vodo... al ste meli samo suho vajo?
Mi2 sva se že parkrat kopala v njem in je superuser posted image user posted image user posted image . Žiga uživa, pa še mami si lahko tazadnjo malo namočiuser posted image user posted image user posted image - ker nimamo banje.

Ne vem če si videla fotke... user posted image evo še enkrat... joj komaj čakam večer da ponavljamo vajo...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.6.2009 20:05:03   
MIHAILO

birdy ja jst sm ze dala jo tm slikat...sicer takrat se ni sedela tko da jo je na uni vreci k je stiropor notr sliku....bom jutr pokazala tisto sliko k jo nimam na compu... drugac pa mislm da za en posnetek racuna 15 ojro....je mal drazji ampak slike so super!user posted image

toleuser posted image http://si.centrsource.com/i/otroske-fotografije-fotostudio-aco-majhenic/619292ae-e4f5-4454-a1ca-0dc58798c6fa/

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.6.2009 20:05:20   
timy
Je prav hecno brati, kako smo si različne. Tudi jaz sem zelenjavar, sadje bolj tako, mesa pa sploh ne. Izgleda, da je Eva po meni, saj ima zelenjavo totalno rada, sadje pa ji zaenkrat ne potegne. najbolj pa obožuje bučke - tako kot mamiuser posted image Začeli pa sva s korenčkom in ni bila nič zaprta. Pravzaprav je zdaj vedno, kadar jo previjem, pokakanauser posted image  

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.6.2009 20:51:06   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

toleuser posted image http://si.centrsource.com/i/otroske-fotografije-fotostudio-aco-majhenic/619292ae-e4f5-4454-a1ca-0dc58798c6fa/
¸

ja to je touser posted image
Za ljuubljano pa ne vem,,,,,očitno take profi bl težko najdeš....ker ko sm bla jaz tam so bli ena družinica iz celja tam....so rekl da so se sam slikat sm pršli k so slišal da je ful dobr...tko da neki more bit na temuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
30.6.2009 20:54:26   
claud
mihailo to je prav njihova stran:
http://www.majhenic.si/

Pa morš pazt da greš h tapravemu k sta to 2 brata in mata en zraven dtugega studiouser posted image sta hecna....konkurencauser posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 30.6.2009 20:56:05 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
30.6.2009 21:00:47   
tanci29
otroka sta skopana in u posteljah...ena že spi, en se pa še oglašauser posted image

claud-sem si že shranila tole stran...obvezno jih moram peljat slikat...kwa dobr zgledauser posted image ...pa luštkane fotke

hrana-jest jem use...razen francoske tatarskegabiftka...pa kakšnih čudnih solat z makaroni al pa kej tazga...aja pa vampov...rada mam sadje zelenjavo meso...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.6.2009 21:04:56   
claud
tanci-ja res pa kvaliteta slik je res 1auser posted image
Sj bom jutr pokazala kako mi jo je sliku pr 3h mescihuser posted image

Pa vidm da sva pr hrani kr tm tmuser posted image

Pa kali morski sadeži so tud sam za morje dobriuser posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 30.6.2009 21:06:52 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.6.2009 21:13:02   
simonakr
Živjo Punce! Sm vas res na hitrco preletela ker se mi ne da brat user posted image

Midve sva začele z riževo kašco in jo je kar dobro sprejela, pa korenčkov sok - ta je pa bljak user posted image .

Čestitke vsem za naprej in za nazaj za obletnice in dosežke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Shuka da sta domov prišla.

tko grem še mejle mal pogledat se jih je kar nekaj nabral!user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.6.2009 21:14:40   
claud
bejbe kakšna se vam zdi tale zadeva?

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-takeoff-gold-i431.shtml?tselimage=1399#images

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
30.6.2009 21:16:27   
Urša08
Mihailo kaj pa vem zakaj nisem rekla če mi ga stehtajouser posted image pomoje zato ker se mi je totalno trapasto zdel da sama ni nč rekla ko sem jo vprašala a stehtala ga pa ne bo dons. Očitno se ji ni dalo, ker tehtnica je stala en meter stran. Mah sej ga bom v soboto.

Tanci super da otročka spita. Mojedva naj bi tuduser posted image Nejc dons opoldan ni šel nič spat in je ob 7 dol padu dobesedno, Žiga pa urco kasnejeuser posted image

No jaz sem si naredila čajčka sedaj grem pa mal kavč peglat , to mam malokrat priložnost.

nočko

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
30.6.2009 21:22:37   
brkn83
čao.

Mi smo pa danes prav bogi, ker smo dobili pikico. Drugače pa smo zdravi in veliki.

težki že 6990 g in veliki 66,5 cm.

Vas bom potem mal kasneje za nazaj prebrala, grem zdej nika za spat zrihtat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
30.6.2009 21:25:30   
simonakr
Jest grem spat! Nočko punce!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
30.6.2009 21:31:21   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo kaj pa vem zakaj nisem rekla če mi ga stehtajouser posted image pomoje zato ker se mi je totalno trapasto zdel da sama ni nč rekla ko sem jo vprašala a stehtala ga pa ne bo dons. Očitno se ji ni dalo, ker tehtnica je stala en meter stran. Mah sej ga bom v soboto.

Tanci super da otročka spita. Mojedva naj bi tuduser posted image Nejc dons opoldan ni šel nič spat in je ob 7 dol padu dobesedno, Žiga pa urco kasnejeuser posted image

No jaz sem si naredila čajčka sedaj grem pa mal kavč peglat , to mam malokrat priložnost.

nočko

haha hana spi erik pa kolovrati okol..se je tolk dru da sem ga ven iz postle uzela...ga je cel bežigrad slišal...zdej sva skupej pospravla igrače...no zdej je že spet akcija in že nazaj razmetava

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
30.6.2009 21:33:25   
tanci29

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-takeoff-gold-i431.shtml?tselimage=1399#images
,,,,,,,,,,

,,men ni všeč.

sam sem bl na hitrco pogledala

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
30.6.2009 21:38:25   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

,,,,,,,,,,

,,men ni všeč.

Tud men ne...sam sm hotla še kšno mnenje....iščem voziček pa se ne vem odločt....pa mi je soseda tega predlagala, ampak mi ni všeč k ma mala kolesa pa ob strani nč..k en stoluser posted image

Kakšen nasvet....?

Sam ne mi s kakimi za 500ojro...user posted image
Bi mi blo pa fajn da ma večje gume....
Od kolumbo mi je ful všeč...sam verjetn velke pareuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
30.6.2009 21:48:30   
rebeka84
cao! kako kaj?
mi smo šli danes k P  zaradi bruhanja. Ker je Uroš bruhal tudi pred njo je potrdila reflux. rekla je, da ga lahko pošlje naprej in mu vstavijo cevko ampak, da je to samo mučenje, ker ne bojo ničesar novega odkrili. tako da morem nadaljevat z aptamilom in čim prej začet dajat kašice. je pa po novalacu še bolj bruhal, kar v loku. malo prej smo prišli iz sprehoda.
jaz tudi morem kupit en voziček, enega malega za na morje, da bom lahko še kaj druga spravla v prtljažnik.user posted image
mi bomo tudi Uroša dali slikat. claud hvala za link.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.6.2009 21:51:48   
Maksi1
Claud, Deja - kako luštn bazenček. Jaz bi ga tudi mela. Kolko je velik (d*š), kolko stane in kje se ga kupi?

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.6.2009 21:57:03   
claud
Morm it hit h majheniču....da se zmenmo za provizijo če mu bom tok prometa nardilauser posted image user posted image

Maksi bazenček.... velik 85x85...ne spomnm se višine.... stane 13 ojro v pikapolonci

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
30.6.2009 21:58:10   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao! kako kaj?
mi smo šli danes k P  zaradi bruhanja. Ker je Uroš bruhal tudi pred njo je potrdila reflux. rekla je, da ga lahko pošlje naprej in mu vstavijo cevko ampak, da je to samo mučenje, ker ne bojo ničesar novega odkrili. tako da morem nadaljevat z aptamilom in čim prej začet dajat kašice. je pa po novalacu še bolj bruhal, kar v loku. malo prej smo prišli iz sprehoda.
jaz tudi morem kupit en voziček, enega malega za na morje, da bom lahko še kaj druga spravla v prtljažnik.user posted image
mi bomo tudi Uroša dali slikat. claud hvala za link.

na pediatrični itak ne dajo te cevke kar tko notr...najprej ga pogledajo pol pa ocenijo kako naprej...itak če pridobiva na teži nč ne nardijo...kar je stestirajo alergije

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
30.6.2009 21:59:24   
tanci29
evo zdej sem ga še enkrat spakirala v postlo...upam da bo začoril

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
30.6.2009 21:59:50   
Maksi1
Claud - najlepša hvala. Moram it hitro zmerit v kopalnico. Res mi je všeč.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
30.6.2009 22:01:26   
tanci29

,,,,,,,,,,

,,men ni všeč.

Tud men ne...sam sm hotla še kšno mnenje....iščem voziček pa se ne vem odločt....pa mi je soseda tega predlagala, ampak mi ni všeč k ma mala kolesa pa ob strani nč..k en stoluser posted image

Kakšen nasvet....?

Sam ne mi s kakimi za 500ojro...user posted image
Bi mi blo pa fajn da ma večje gume....
Od kolumbo mi je ful všeč...sam verjetn velke pareuser posted image

a zdej k maš velik avto bi rada pa še velik vozičekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
30.6.2009 22:01:49   
boma2

,,,,,,,,,,

,,men ni všeč.

meni tudi ni všeč.. :( Ampak moraš se sama odločit...

boma2 :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?