|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
30.6.2009 12:10:38   
Urša08
tanci super Hana papcauser posted image user posted image user posted image jaz pa kar neki zavlačujemuser posted image Kdaj si pa začela z uvajanjem?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
30.6.2009 12:25:29   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Drage moje mamice,

MI SMO DOMAAAA.user posted image user posted image user posted image Upam le da bomo doma tudi ostali.

Čeprav vseh pregledov še nismo dali skozi (smo pa operacije in želim si, da ne bi bile več potrebne), jih bomo pa od doma, ampak tolk je lepo, ko smo domaaa. Mali sicer neki veliko spi, ampak ga razumem, čist novo okolje, tišina, mamica ni tolk utrujena, mislim oh in sploh je kul, zdej lahko še kej postorim doma, ko mali spi, ponoči je priden, spi celo noč od 21-8h, malo manj sicer je ampak se ne obremenjujem s tem, če bo lačen bo že povedal. Mal slabše odvaja blato, zdele se je čist mal pokakal, ampak predvidevam, da je to zarad antibiotikov, ki jih prejema, ker ima ledvični refluks, ko bo pa malo večji bomo šli pa na domače arcnije. Sladke kamilice ne pomagajo prav dosti in svečka tudi ne, bomo pa sklistrirali če ne bo slo drugače. Je pa dobrovoljček.

Se opravičujem, ker vas nisem toliko prebirala, ampak a kera že uvaja GH. Jaz sem sicer zaenkrat probala le z Rižkotom, pa ga je lepo prenesel, sicer po flaški, ampak bom začela malo z žličko, da vidim kako mu bo šlo. Smo na Aptamilu1, pa čajček, to je pa vse.

Evo še pozdravček od nas od doma.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno naša shuka... :) Želim ti veliko lepih trenutkov doma in dobro okrevanje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enako tudi jaz

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
30.6.2009 12:26:11   
tanci29
tri dni je jedla krompirček pa korenček zdej pa dva dni dodam  še brokoli...se prav pet dni

riževo kašico sem začela pri 4 mescih, sam jo zdej ne dajem, ne vem a nej počakam da čist nadomestiva obrok al bi jo vseen dala npr. zvečer

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
30.6.2009 12:28:03   
tanci29
čak urša ne en teden je dons...pol je pa mal večkrat jedla korene pa krompiruser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
30.6.2009 12:28:54   
tanci29
prejle je bil videospot od čukov...zvočnik na pločnik, pa mi je prov dobruser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
30.6.2009 12:40:39   
Urša08
tanci hvala za odgovor user posted image Nejc je pa letos na morju skoz pel :Mi gremo pa na morje, se plavat naučit... ma prov dobr jo zapoje user posted image

Midva sva zdej že kosilo pojedla, sva bla dons ene tri ure prezgodnja user posted image .

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
30.6.2009 12:42:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Katjuša kdaj damo slikice za naslednji kolaž - jutri je že nov mesec user posted image user posted image user posted image a te vsak mesec priganjam a ne user posted image

sam me resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
30.6.2009 12:46:58   
Katjusa
tanci mi smo dons mel že obrok (jabolka+breskva+ 2 kekseka not zdrobljena)user posted image user posted image user posted image user posted image

no pol sem pa naktarino jedla in je benjamin začel s svojim fehtanjem in sem mu mal sveže dala (tak mal večji krhl, da je lahko cuzal, in z dlesni je celo luknjo naredu), ko sem mu vzela je pa tako jokal k da delam z njim ne vem kajuser posted image user posted image user posted image user posted image bošček mali tako se mu vsega lušta ne razume, da še niti 5 mesecev nimauser posted image user posted image user posted image in da mu mami še ne sme dat..... da bi vidle florjana kako je delal ko je vidu kaj jemo, da mu to ne smem dat, da nej dam raje njemu, da benjamin je še premali in tega še ne sme.... in to on men prav tak strogo (se kr mal krega zraven) in pol je šel v peskovnik in je govoru ljubi bog, ljubi bog.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
30.6.2009 12:54:18   
Urša08
Katjuša super za obrok user posted image user posted image user posted image A piškote si tiste brez glutena kupila?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
30.6.2009 12:56:55   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

tanci mi smo dons mel že obrok (jabolka+breskva+ 2 kekseka not zdrobljena)user posted image user posted image user posted image user posted image

no pol sem pa naktarino jedla in je benjamin začel s svojim fehtanjem in sem mu mal sveže dala (tak mal večji krhl, da je lahko cuzal, in z dlesni je celo luknjo naredu), ko sem mu vzela je pa tako jokal k da delam z njim ne vem kajuser posted image user posted image user posted image user posted image bošček mali tako se mu vsega lušta ne razume, da še niti 5 mesecev nimauser posted image user posted image user posted image in da mu mami še ne sme dat..... da bi vidle florjana kako je delal ko je vidu kaj jemo, da mu to ne smem dat, da nej dam raje njemu, da benjamin je še premali in tega še ne sme.... in to on men prav tak strogo (se kr mal krega zraven) in pol je šel v peskovnik in je govoru ljubi bog, ljubi bog.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahaha ko en starcek hahahaha dober je ta mali modrijan user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
30.6.2009 12:59:22   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

tri dni je jedla krompirček pa korenček zdej pa dva dni dodam  še brokoli...se prav pet dni

riževo kašico sem začela pri 4 mescih, sam jo zdej ne dajem, ne vem a nej počakam da čist nadomestiva obrok al bi jo vseen dala npr. zvečer

mi poves postopek kak si ti to zacela...tudi kasice prosim, pa kere pa kako.

ker nam je patronazna rekla, da najprej sam po zlicko damo...sam ce bo to slo tako pocasi ne bo na trdi hrani se pri dveh letih ne user posted image ne razumem user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
30.6.2009 13:03:56   
kayica24
pa še pozdravček od najudve z  Marinelo

user posted image

midve pa še nisma začele z GH...
Pa vidim da vas večina že je....user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
30.6.2009 13:05:14   
Urša08
kayica24 jaz še nisem začela z gosto hranouser posted image kok luštna pikica user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
30.6.2009 13:05:21   
MIHAILO

hana je popapcala krompirčka korenčka in brokoli...cca 100ml

user posted image user posted image user posted image cestitam

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
30.6.2009 13:06:55   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Naša nočka kot običajno, še vedno se enkrat na noč dojiva.

Sedaj mi Žiga že 3 dni hoče na 1,5 ure jest in sem že čist zmozgana, pa še moje bubike bolijouser posted image in potem sem včerej zvečer4 nardila flaško (sem mislila da mi zmanjkuje mleka) in se je samo afnal , ven metal in smejaluser posted image   A mislite da mu je moje mleko počasi premalo? Sej dons mam posvetovalnico popoldan samo mam občutek če to omenim, da bo itak rekla da mu mleko zadostujeuser posted image No kaka ideja? Ma še katera hranjenje na 1,5 ure?

Sedaj grem pa Žigca previt, potem pa Nejca zrihtat. Se kasneje oglasim.

dan. mi smo vsi user posted image , nam je mai pustil, samo tristan še ni fasal.

mi2 se dojiva na cca. 2 uri, včasih prej, včasih kasneje, danju i noču user posted image . sem že mislila, da bo, ko se je zbujal ob 2:30, zdaj pa spet svira user posted image . ah, bo že

grem v vodoravno, ker glih spi, ostali gledajo spidermana
bye, bye, se mormo do petka pozdravit

user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravite

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
30.6.2009 13:09:14   
tanci29
barabara-skuhala sem krompirček pa korenček...tolk da se zmehča pol pa pretlačim z vilico pa mal vode dam zreven da ni suho in pol ji dam za papcat...sej prvi dan je par žlic pol mal več pol mal manj...zdej sva nekje pr 100ml...zdej sem pa zraven še brokoli dala...pol bom pa mal zamenjala...jest ji dam tolko kolikor hoče...ko se začne pa jocat pa nehava ker ji ne paše več...

riževo sem pa tisto od milupe k je mleko že notri....sam zdej ne bom več...tako da bom sama mešala ker ma ta mlek adc...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
30.6.2009 13:11:59   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

o ne....kak je to smesno,FLORJAN,FLORJAN
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
30.6.2009 13:13:05   
Katjusa

Katjuša super za obrok user posted image user posted image user posted image A piškote si tiste brez glutena kupila?

joj nisem gledala kupla sem včeraj v DM k sem šla po mleko in pleničke in piše od 4 mesece dalje...
drgač bom pa tud kr navadne albert kupla ko ne bo drugega, florjanu sem tud kr te

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
30.6.2009 13:16:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

mi poves postopek kak si ti to zacela...tudi kasice prosim, pa kere pa kako.

ker nam je patronazna rekla, da najprej sam po zlicko damo...sam ce bo to slo tako pocasi ne bo na trdi hrani se pri dveh letih ne user posted image ne razumem user posted image

prvi dan mu daš samo ene 2-3 žličke, da vidiš če mu paše drug dan mu pa lahko daš že več gtretji dan že za cel obrok.... tako dam jst

Punce jst ne jem zelenjave in sem misla da bi kupla tole zmrznjeno k je not krompirček, korenček in grahek..... a lahko je graheka?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
30.6.2009 13:19:01   
MIHAILO

barabara-skuhala sem krompirček pa korenček...tolk da se zmehča pol pa pretlačim z vilico pa mal vode dam zreven da ni suho in pol ji dam za papcat...sej prvi dan je par žlic pol mal več pol mal manj...zdej sva nekje pr 100ml...zdej sem pa zraven še brokoli dala...pol bom pa mal zamenjala...jest ji dam tolko kolikor hoče...ko se začne pa jocat pa nehava ker ji ne paše več...

riževo sem pa tisto od milupe k je mleko že notri....sam zdej ne bom več...tako da bom sama mešala ker ma ta mlek adc...

Se pravi da zacnes in da das otroku kolikor zeli,ni potrebno en dan eno zlicko itd...
KAYICA tudi jaz s nisem zacela z gh,bom po 8.7.ko se p mal povprasam...lepa slikica,kake lepe oke ma

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
30.6.2009 13:20:45   
MIHAILO
Aha je ze KATJUSA odgovorila...hvala Katjusauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
30.6.2009 13:22:08   
Urša08
MIHAILO prvič mu ponudiš par žličk, naslednji dan več in prideš do obroka. Katjuša je nadomestila obrok po 3 dneh, Tanci po enem tednu,... malo je odvisno tudi od otroka. 

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
30.6.2009 13:23:47   
Urša08
Katjuša glede graha pa ne vemuser posted image A ti res nobene zelenjave ne ješ? Kaj pa Florjan? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
30.6.2009 13:23:49   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

aja balonchy mi mamo citroena...kaksne info rabis?

Sej se pogovarjamo o C5 touring, ne? user posted image

Kero opremo sta vzela in kolk ojrčko sta dala??? Pa napiš mi kje sta ga kupla (avtohiša)?

Lahk na ZS...

Zlata si... user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
30.6.2009 13:24:51   
Urša08
Balonchy je ravno debata o gosti hrani, dej še ti napiš kako sta z Maticem začela, kdaj sta nadomestila obrokuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?