Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 12:38:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa pazi,Volga o parkiranju kvasi pri temi,ki sploh nima nobene veze s parkiranjem.Razen,če je mislila,da INVALIDI ne morejo "parkirat" saj vete kaj! Kaj Volga je pa itak najbolj pametna... Itak! Če verješ!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 12:58:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj me bodo pa na vsakem forumu, kjer bom napisala svoje mnenje napadena...OMG. Poglej pa boš videla... Sem se malo v bran postavla za tebe,kot anonimna,da boš vedela.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 13:42:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj me bodo pa na vsakem forumu, kjer bom napisala svoje mnenje napadena...OMG. Poglej pa boš videla... Sem se malo v bran postavla za tebe,kot anonimna,da boš vedela. pa kje,če ne najdem
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 14:24:56
|
|
|
|
arabela*
|
botrca,si šla v qlandijo?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 15:35:35
|
|
|
|
tasa_m
|
dan,dan..a ste še kr na tej temi??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 15:36:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dan,dan..a ste še kr na tej temi?? ej,ful je zanimivo ratalo... ne morem verjet,kako nizek" folk se sprehaja tu po rr......brez besed sem
< Sporočilo je popravil Saraya -- 29.6.2009 15:37:08 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 15:40:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dan,dan..a ste še kr na tej temi?? ej,ful je zanimivo ratalo... ne morem verjet,kako nizek" folk se sprehaja tu po rr......brez besed sem ma vsi so bili včeraj pravi ki nikoli nič slabega ne nardijo, v resnici pa so podn od podna ! v večini primerov v resničnem življenju je tak..na zunaj lep in uh in ah, doma pa 1001 . Poznam par primerov takih..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 15:42:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj me bodo pa na vsakem forumu, kjer bom napisala svoje mnenje napadena...OMG. Poglej pa boš videla... Sem se malo v bran postavla za tebe,kot anonimna,da boš vedela. pa kje,če ne najdem Citirane moraš gledat!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 15:44:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dan,dan..a ste še kr na tej temi?? ej,ful je zanimivo ratalo... ne morem verjet,kako nizek" folk se sprehaja tu po rr......brez besed sem ma vsi so bili včeraj pravi ki nikoli nič slabega ne nardijo, v resnici pa so podn od podna ! v večini primerov v resničnem življenju je tak..na zunaj lep in uh in ah, doma pa 1001 . Poznam par primerov takih.. Pa ja,sami glupi folk so.Pa bože nedaj,da si drugačnega mnenja.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 16:10:00
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,citate med "anonimnim"-to je mano in Volgo!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 16:58:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca,si šla v qlandijo? ne, ker sem spala in mi ni zneslo...zdaj pa ne grem z malim, ker ne bom nič naredla.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 17:00:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,citate med "anonimnim"-to je mano in Volgo! Ja, sem prebrala in moram rečt, da je Volga in njej podobne prava krava za moje pojme...pametna... Z njo in še par je takih, ki se nima smisla kregat, ker one imajo vedno prav. To so še: slovenka, nataša77, Rija,...še bi se jih našlo. Zdaj komentirajo IQ...svojega pa ne pogledajo če ga sploh imajo.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 17:01:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ja,sami glupi folk so.Pa bože nedaj,da si drugačnega mnenja. To pa itak, saj si vidla kaj je mene doletelo zaradi drugačnega mnenja.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 18:41:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ja,sami glupi folk so.Pa bože nedaj,da si drugačnega mnenja. To pa itak, saj si vidla kaj je mene doletelo zaradi drugačnega mnenja. Ja,ne? Najbolj pa me dvigne,da skrenejo z teme.Pol pa se še butle naredijo.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 18:55:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ja,sami glupi folk so.Pa bože nedaj,da si drugačnega mnenja. To pa itak, saj si vidla kaj je mene doletelo zaradi drugačnega mnenja. Ja,ne? Najbolj pa me dvigne,da skrenejo z teme.Pol pa se še butle naredijo. mislim da se jim ni potrebno delat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 19:32:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m To pa itak, saj si vidla kaj je mene doletelo zaradi drugačnega mnenja. Ja,ne? Najbolj pa me dvigne,da skrenejo z teme.Pol pa se še butle naredijo. mislim da se jim ni potrebno delat Ja res, pa mislijo če so skrenli s teme da so pametnejši...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 19:35:42
|
|
|
|
matcar
|
Brez veze se je spuščat na tak nizki nivo zaradi enih budal!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 19:37:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Brez veze se je spuščat na tak nizki nivo zaradi enih budal! Ja, ampak jaz kaka sem sem se snoči ful sekirala ni mi bilo vseeno da so me popljuvali in prikazali kot da sem nekoga ubila. Pa ne samo na tem forumu ki sem ga odprla ampak tudi na onem o spolnosti.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 19:39:52
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Bortca, sem slišala da hantle delaš po RR-ju , ti, ti,ti........ ja, sem ti prišla povedat da sem danes šla po krofke na Lent. Mala porcija(8) pride 2€, velika porcija(12) 2,5€. Sem posebej vprašala kdaj odpirajo- ob pol 6 tako da še ni preveč pozno če prideš z Janom. Saraya, hvala za sladoled. Drugič pa si ti navrsti da prideš k meni
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 19:44:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Brez veze se je spuščat na tak nizki nivo zaradi enih budal! Ja, ampak jaz kaka sem sem se snoči ful sekirala ni mi bilo vseeno da so me popljuvali in prikazali kot da sem nekoga ubila. Pa ne samo na tem forumu ki sem ga odprla ampak tudi na onem o spolnosti. Ja,pa saj sploh nisi nič rekla narobe.Če so pa smotane.Pa neka Volga o parkiranju bluzi na temi o spolnosti.Pa ki si še to vidla,no!Mater so me dvignile.Saj zato pa sem se naredla anonomno.Ne se sekirat,ker so kure.ti pa si vredi punca,ki ima svoje mnenje,kar je zelo dobro.Moraš stat za tem,kar rečeš,pa makar te popljuvajo.Saj sem jaz tu,te bom branla!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 19:46:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Bortca, sem slišala da hantle delaš po RR-ju , ti, ti,ti........ ja, sem ti prišla povedat da sem danes šla po krofke na Lent. Mala porcija(8) pride 2€, velika porcija(12) 2,5€. Sem posebej vprašala kdaj odpirajo- ob pol 6 tako da še ni preveč pozno če prideš z Janom. Saraya, hvala za sladoled. Drugič pa si ti navrsti da prideš k meni Vrtnica,kak si kaj? te prav pogrešam tu gor.Pa hvala za cene krofkov.Saj sem vam rekla,da je že popoldne odprto,ker sem si jih lani kupovala.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 19:57:47
|
|
|
|
tasa_m
|
a to mislite te krofke ???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 20:00:50
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a to mislite te krofke ??? ne, niso taki........... samo testo je, pol pa so preliti z sladkim grehom, čokolada, jagoda, vanili.......
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 20:03:01
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vrtnica,kak si kaj? te prav pogrešam tu gor.Pa hvala za cene krofkov.Saj sem vam rekla,da je že popoldne odprto,ker sem si jih lani kupovala. Hvala vredu . A res me pogrešaš? Se bom potrudila in večkrat pokukala sem gor. Samo če pa me včasih tako čas pohodi.......
|
|
RE: Mariborčanke III.del 29.6.2009 20:05:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 ne, niso taki........... samo testo je, pol pa so preliti z sladkim grehom, čokolada, jagoda, vanili....... no, lahko pa bili taki aha, tisti čist navadni so..nisem hoteal tiste slikice prilimat ker so mi ti lepši..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?