Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 18:58:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,preberi si moj post pri oni temi,ki si jo začela! naj še ena meni pove o čem se gre.. preberi si temo....na čveku o mestnem redarstvu.... aha, bom si ja,samo nisem vedla kaj .. thanks.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 19:34:23
|
|
|
|
ly117
|
Ojla. Kako ste kaj ob tem prečudovitem vremenu ? Morem pa se pohvalit da mi je danes po nevem kolikem času uspelo popoldan spat, pa celo 3 ure. Mater mi je pasalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 19:51:15
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo zdaj domov prišli.Moj je šou Maksa kopat,jaz pa grem ptem še Saš-a.Toto vreme pa je za en k....Pa zdaj je ravno kazalo po tv,da še misli kuj bit tako.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 20:38:17
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 20:55:35
|
|
|
|
tasa_m
|
čer,čer..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 20:59:50
|
|
|
|
matcar
|
Oooo,Tasa! kak si? tebe pa bolj poredko čitamo zadne cajte.Ki se pa potepaš?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:06:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,Tasa! kak si? tebe pa bolj poredko čitamo zadne cajte.Ki se pa potepaš? Bla na morju asica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:16:17
|
|
|
|
matcar
|
Opa! Lepo,lepo!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:31:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Botrca, ti pa avatarje menjavaš ko spodnje gate to pa ni res, saj sem prejšnjega kar nekaj časa imela...no sp.gate menjam bolj pogosto...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:32:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Si mi take lušte včeraj naredila Botrca ...danes sem tudi jaz imela namen it jih kupit, pa je lilo v eno...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:34:27
|
|
|
|
botrca
|
čer...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:46:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,Tasa! kak si? tebe pa bolj poredko čitamo zadne cajte.Ki se pa potepaš? Bla na morju asica. Ly samo za en dan ampak se tolažim da grema z Lijo v sob. za 10 dni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:47:22
|
|
|
|
tasa_m
|
Ali je katera gledala kakšno je kaj vreme ju3 napovedano?? Midve z Lijo imava cepljenje in res nebi rada z avtom do Jezdarske šla, ker itak nimam nikjer za parkirat tam..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:49:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ali je katera gledala kakšno je kaj vreme ju3 napovedano?? Midve z Lijo imava cepljenje in res nebi rada z avtom do Jezdarske šla, ker itak nimam nikjer za parkirat tam.. psihiatrija ima fajn parking in prazen...samo je za plačat nekaj..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:59:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ali je katera gledala kakšno je kaj vreme ju3 napovedano?? Midve z Lijo imava cepljenje in res nebi rada z avtom do Jezdarske šla, ker itak nimam nikjer za parkirat tam.. Tasa,cel teden bo podobno današnjemu dnevu.Potem veš,kak bo fajn spet!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:00:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ali je katera gledala kakšno je kaj vreme ju3 napovedano?? Midve z Lijo imava cepljenje in res nebi rada z avtom do Jezdarske šla, ker itak nimam nikjer za parkirat tam.. dež bo
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:02:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,Tasa! kak si? tebe pa bolj poredko čitamo zadne cajte.Ki se pa potepaš? Bla na morju asica. Ly samo za en dan ampak se tolažim da grema z Lijo v sob. za 10 dni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:08:27
|
|
|
|
arabela*
|
fajn ga svirajo danes po dežju...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:14:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya fajn ga svirajo danes po dežju... men je res kuj slabo ko čujem besedo DEŽ Z pop**** res. Mi pol druga ne preostane koda da pucam doma, ko Lija spi..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:16:01
|
|
|
|
botrca
|
Babike za danes se poslavljam...nočko... tasa_m si prebrala oni forum?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:19:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya fajn ga svirajo danes po dežju... men je res kuj slabo ko čujem besedo DEŽ Z pop**** res. Mi pol druga ne preostane koda da pucam doma, ko Lija spi.. ma meni je vseeno,jaz si naredim lepo al tak al drugače...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:20:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike za danes se poslavljam...nočko... tasa_m si prebrala oni forum? noč...tebe bojo tak zaprli,ko ga sviraš po teh parkingih...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:20:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike za danes se poslavljam...nočko... tasa_m si prebrala oni forum? ne nisem še. Zdaj grem.. najdem verjetno pod družinsko življenje??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:20:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma meni je vseeno,jaz si naredim lepo al tak al drugače... pravilno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:21:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike za danes se poslavljam...nočko... tasa_m si prebrala oni forum? ne nisem še. Zdaj grem.. najdem verjetno pod družinsko življenje?? na ČVEKU,sem ti že prej povedla......
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?