metuljcek321
|
Preživeli smo prekrasen dan - potepali smo se pri tastu in tašči, mala je uživala, res je prehitro minila tale nedelja. Naužili smo se svežega zraka, se naklepetali, fino jedli, zalili moj dr., se ukvarjali s ta malo, ... Potem pa domov, likanje, pranje, obešanje perila, kopanje Anje, sebe, mal prevajanja za frendico, zdaj sem pa tukajle ... da vidim, kaj ste počele .... flower, mislim, da je Longoria nosila umeten trebuh ... ali pač ne? Opa, Majuška, veliko idej imaš. In vse so simpatične. Pa jupi za nov avatar ... lep, ampak Aleksander je takooooo majhen ... zoomiraj malo. Hi, hi, zadnja fotka z žemljo je d best. In hvala za fotko-dokaz, kje je spal tvoj sine. Zdaj pa RES verjamem, da ni bilo v banji ksenči, metulj-pomaranča - 10 points! rovarka - metuljčica --> dr. metulj ... dobro to, ja ... iz malega raste veliko. kodrčki: meni so tako kjut, da je joj prejoj ... tolk je cortlih. In ko divja naokoli & ji je vroče, se še bolj skodrajo & postane prava mala ambasadorka afroluka ---- which is what I like a lot neboglasnica, nor tempo imaš. Zdaj si pa le odpočij, veš? In happy b'day Sari - super darilo je dobila. Jaz bi bila tudi stara 10 (& šla na polet z balonom ). auroraa, ouje, tudi ti si mojstrica, vidim. glux3, kot vidiš, so bile same lepe novice: 2 nosečki, pa doktorat - kaj češ lepšega. Upam, da bo tudi ta, prihajajoči teden tako. Hvala za čestitke. rebeca, dež ste imeli al kaj? Ne morem verjet. Tu pri nas pa tako lepo cel dan.