Mia007
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: Mia007 IZVIRNO SPOROČILO: rinamali Majčka, pred ovulacijo ali prav na dan ovulacije lahko pade še nižje kakor je bila do ovulacije. Se pa mora po ovulaciji dvignit. Primer: 36.4, 36.5, 36.5, 36.6, 36.5, 36.2, 36.9, 37.0. Pri takih temperaturah je bila ovulacija pri 36.2. rinamali kakor je meni znano, ovulacija nastopi tisti dan, ko se vročina dvigne nad 37.0.. kar je pod... pomeni da ni ovulacije S tem se pa ne strinjam. Vsi ljudje nimamo enake bazalne temperature in vsi termometri niso enaki, tako da ne moreš pričakovati, da vsem ženskam naraste T na 37 in več. Da je ovulacija se mora temperatura dvigniti za vsaj 0,2 - 0,5 °C, torej če si imela T pred ovulacijo 36,5 je O bila, če se ti je temperatura dvignila na 36,7 in več. rinamali pred 12 leti, ko nisem mogla zanositi mi je moj G tako rekel in nič ni odvisno od termometra in niti od temperature posameznice.. ko nastopi ovulacija se temperatura rektalno 100 % mora dvigniti nad 37 stopinj C.. o tem sem tudi veliko prebrala in in tudi prakticirala pred leti:) tako, da mogoče so zdaj kake nove metode..pred 13 leti je bilo tako, zdaj je že mogoče dovolj da maš 36.5.. :).. tamala ima 2 leti, pa se spomnim, ko sem sina rodila, ga nisem mogla dojiti ker je bil vsak dan obsevanček zaradi zlatenice.. pa niso nič teživi v P, da moram dojiti.. pri tamali pa po CR nisem imela veliko mleka.. pa so tolk me gnjavili... da otrok mora biti dojen...Spreminjajo glede teh stvari to much...
|