|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
28.6.2009 10:18:46   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Eriku vse naj naj za 5 mesecev!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 676
28.6.2009 10:25:16   
TAMIKA3
dan.
noč... user posted image je Mai od 2. ure bruhal, tako da sem bolj na izi,še dobro, da gremo na kosilo k mami user posted image
slike... user posted image
morje... user posted image , upam, da gremo mi tudi, da ne bo kateri bolan user posted image

voziček... Tristan se že dolgo vozi v športnem, ker mu je košara premala user posted image pa to v sedečem položaju, ja pač prehiteva; če že sam sedi za nekaj trenutkov user posted image , user posted image od prijateljice, ki je star 8 mesecev pa še ne user posted image

se tipkamo

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 677
28.6.2009 13:47:45   
simonakr

Urša dobrodošla spet med nami! ko boš imela čas prilimaj kakšno slikico!
Simona zakaj ne boš imela računalnika med tednom?

Čestitke za obmesečnico še od mene.user posted image user posted image

Rebeka - v petek je tle v neposredni bližini udarla strela in nama skurla moj računalnik pa dvd player pa programator na pralnem stroju! Trenutno sm pa na službenmu od mojga.
Tko da me med tednom ne bo razen če se bo čudež zgodil in bom dobila podarjen računalnik!user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 678
28.6.2009 13:56:17   
tanci29
hej

se pridružujem vsem čestitkam

urša-wellcome back bejbi, super da ste uživali...a ste vreme mel za kej

barbara-ne nisi nas vidla...mi se sedaj vozimo okol z S-maxomuser posted image ...mogoče je bla pa kera druga

claud-pa kje si ti ženouser posted image ....a si bla ti tud na dopustu al kaj....ja sem na dieti...najbolj me marta bela kavauser posted image
siver pa zdej popijem vsk dan en šlosgold ala uni....pa se delam da je ta prav pir...ma neki pa morš met, sej bi ta pravga pa ne vem kam bi me to prpelaluser posted image

tamika-kako ste...a se je stranje umirilo, z bruhanjem mislm

simona-ti kar zaplen računalnik tvojmu...nej reče da ga je njemu strela skurla u službiuser posted image

men se pa počas že mal meša...naši čmrli nč ne paše, sam u naročju bi bla, pa ne u ležalničku pa ne na igralni podlogi pa ne u postlci pa ne u vozičku...AAAAAAAAAAAA i am going crazy...še skuhat ne morm kwa še kej druzga....stari je šel zdele neki u službo...ne vem več kaj nej nardim res...če greva na sprehod je v vozičku sam če zaspi drgač pa tok časa teži da jo vn uzamem in pol porivam tist voziček pa še njo zraven pol me pa itak še celo pobruha in greva damuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 679
28.6.2009 14:35:39   
MIHAILO
Pozdravljene punce..vsem cestitke za obmesecnice...mi pocivamo,malo smo sli ven ampak je vreme za user posted image tko,da danes nismo sli v Zrece,ampak gremo naslednji vikend soboto in nedeljo,ce bo seveda lepo vreme,moja dva starsa sta tam in gremo mal za vikend,danes se nam je zdelo brezveze k ni lepo vreme...
TANCI tudi nas Mihailo je tecka ratal,da nisem vec vedla kaj naj,se na rokah mu ni pasalo po parih minutah,sem morala hodit itd...sam zdaj sem ga pa dala v posteljico je jokal sem ga pustila in zavrtla vrtiljak in zdaj se igra z igralnim lokom in vrtiljakom...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 680
28.6.2009 14:56:05   
claud
Dan!

moja bejba pociva!user posted image ....
Dons smo mel ob 4h zjutri veselico: gospodicna se je odlocla da se je naspala....jo pristavim za jest, ona poje in kr naprej gleda k sovica....jo dam v postlco in je eno uro se v temi rezala in kricala .....ma take je zganjala da sva mi2 crkavala od smehauser posted image user posted image ..............ah, faconar maliuser posted image

Tanci bejbi nism bla se nc na dopustu sam nekak nism najdla cajta za rr....Larissa zahteva svojeuser posted image ........ pa se avto smo kupl pa se kr tko mal okol furamo zdj 2 dniuser posted image .......k ene budale prvic v avtuuser posted image user posted image ..
Kufr mamo tko ogromen da komot nardimo se engauser posted image pa gresta 2 vozicka not za malo salo....pa se ena 2 al pa 3 kovckeuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 681
28.6.2009 18:27:04   
tanci29
cao bejbe

tiste ki mate kengurujčka, kaj morm gledat pri nakupu, ker jest nimam pojma...mi je všeč tale
http://www.pegperego.si/si/kenguru-m1-carrier-lascal-morning-blu-i7304.shtml

a lohk kera kej pove, kakšen nasvet, anything

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 682
28.6.2009 18:35:25   
tanci29
claud-super za avto...a ste mondeota kupiluser posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo-hana vrtiljaka nima ker ji ga je erik polomu...nima smisla druzga kupit k bo isto...mah bo že...

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 28.6.2009 18:36:19 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 683
28.6.2009 18:50:44   
claud
tanci....nimamo mondeota...zdj mamo citroena c5...ogromen je....se morm naucit parkiratuser posted image

kengurujcek...mi2 sva gledala tko da ga lohk nosis spredi al pa na hrbtu, pa da lAHKO MAS OTROKA obrnjenga h sebi ali stran....pa da je lep, pa da ma kak zepekuser posted image ...no to na konc je bl za dodatekuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 684
28.6.2009 18:54:16   
Vesnozaver
juhu!

mi smo vceraj prisli iz morja.....kopala ene 4 krat, vreme bilo gnilo, pred apartmajem pa smrdeca greznica....bljakuser posted image nikol vec ne rezerviram prek interneta, ampak kar na licu mesta, adijo pamet. No vsaj navozickali smo se, ogrooomno prehodili. Aljazek bil priden, prve tri dni tecko, potem pa je bilo ok.
Danes dobi za vecerjo rizevo kasico, tisto navadno, ko so samo rizevi kosmici ki se zmesajo z mlekom. Naslednji teden pa korencek iz babicinega vrta. Sem se ze tudi jaz sprasevala glede kuhanja na pari, sem se odlocla da bom kupla tisto 'rozo' za kuhanje na pari, ki se prilega razlicnim posodam.
tanci ti bom mojga posodla za naslednji obisk na pediatricni.....on bi se ze razkuril zeeeelo
user posted image
crtica kaj pa ce bi mu v naprej povedali koliko denarja ima na voljo za zabavo, potem pa naj si sam razporedi in ce porabi, nema vise.

evo morske slikice:

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 685
28.6.2009 19:00:34   
Vesnozaver
eh slampasto berem, vidim, da je problem vecji crtica. Jaz bi vsekakor ga vzela s sabo, mami bi pa tudi povedala svoje, oz. tvoj moz bi ji moral, seveda se otrok ne sme pocutit odrinjenega,ampak ce se nekaj zmenimo, naj to drzi. Moj moz ima hcerko, stara 15 let, se super razumeva in kadarkoli zeli priti k nam, pride, nikoli ne recemo da nimamo casa ali kaj podobnega.Mi pa mamo ze spet drugo zgodbo....ampak res je,da je treba vedno imeti v mislih, da otrok ni kriv,  da sta se starsa razsla

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 686
28.6.2009 20:42:09   
Katjusa
vesnozaveruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepe slikce.... sam da ste skupaj užival.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 687
28.6.2009 20:48:15   
Maksi1
Dober večer.

Naše poročilce o uvajanju GH, zdaj ko sta za nami kuhana japka in hruška.
1. dan japke (1/3 obroka) se ji je blo full všeč in je vse pojedla, s tem, da požiranje ji še ne gre in smo eno žličko večkrat dali v usta.
2. dan 2/3 japke - ni blo več tako ok, sem morala obrok razdelit na dva dela (pol dopoldan, pol popoldan)
3. dan japka (cel obrok) zmaga! Je pojedla vse.
1. dan hruška (1/3 obroka) je blo kar, je pojedla a se jni je videlo, da ji ni preveč všeč.
2. dan hruška (2/3 obroka) pa je nikakor ni marala. In ji hruške nisem več dala.
Sem ji pa dala zvečer za probat še 1/3 obroka riževe kašice pa je tudi blo še kar. V čaj pa sem začela dodajat še mal soka od Fructala. In tole pa ji je za umret dobro - pije, tudi če ni močno žejna.
Povzetek:
Na začetku ji je vse ok, pol pa ko povečam obrok, pa ne več tako. Za jutri pa ne vem, al bom nadaljevala s sadjem, al bom šla na zelenjavo. Sem razmišljala, da bi ji skuhala rdečo peso. No, ne vem....se bom jutri odločila.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 688
28.6.2009 21:07:21   
tanci29
vesnozaver-wellcome back........škoda da ste mel mal smole z apartmajem ampak slikive so pa ful dobreuser posted image user posted image user posted image ...kje ste že bli...mal me skleroza dajeuser posted image

maksi-o lepo uvajate-mi smo na krompirčku pa korenčku zdele že štiri dni pa ni neke veselice...ja je tam ene prvih deset žličk ful lepo papca pol mal ven popljuva pol pa v jok pa na zizo

katjuša-kako kaj ati tvoj...je kaj bolje

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 689
28.6.2009 21:12:44   
SURF
Pozdravljene...
Dolgo se nisem javila...user posted image čas teče..user posted image
Včeraj smo bili na poroki,zamudila sva vse obrede,ker je bila točno takrat lačna user posted image ,drugače se je super držala,samo da se kdo pogovarja z njo.
Danes sma ji dala za poskusit par žličk kašico od jabolke,banane in marelice...kok je lepo jedla,kr sama bi si žličko držala...sedaj pa zopet nekaj premora s kašicami...imam mleka za mlekarne in boma še na komot...Sem pa ugotovila,da mnogo manj poliva k se dojiva sede,ko leživa si dama prvoši ostati na zizi tudi po skoraj uro in potem je preveč ....

Tančy-user posted image Nisem veliko brala za nazaj,a kolikor sem se mi dozdeva,da je mala alergična na mleko???

*V intersparu imajo dobre škatle za otroke,disnijev motiv,od princesk do avtomoilčkov,so plastificirane...danes sva jih sestavila in so super ...igrače so pospravljeneuser posted image *

Lep pozdravček vsem.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 690
28.6.2009 21:14:32   
SURF
Vesnozaver-Lepe slikiceuser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 691
28.6.2009 21:23:38   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem

boma2 :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 692
28.6.2009 21:26:10   
boma2
surf

*V intersparu imajo dobre škatle za otroke,disnijev motiv,od princesk do avtomoilčkov,so plastificirane...danes sva jih sestavila in so super ...igrače so pospravljeneuser posted image *

Lep pozdravček vsem.
[/quote]

kol je bila pa cena?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 693
28.6.2009 21:26:49   
boma2

ALJAŽ in ZARJA VSE NAJ NAJ OB OBMESEČJU!!!

user posted image

se podpišem

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 694
28.6.2009 21:33:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hvala za skrb.... ja ati je vsak dan boljši upam, da se ta teden, ki je pred nami vrača domov.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 695
28.6.2009 21:41:14   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hvala za skrb.... ja ati je vsak dan boljši upam, da se ta teden, ki je pred nami vrača domov.....user posted image user posted image user posted image

o superca...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 696
28.6.2009 21:44:12   
tanci29
surf-o kar na poroki...kok je blo pa dobro...jest si tud ful želim it spet na kakšno poroko, pa se noben več noče ožent....ja prav si prebrala, mala je alergična na kravje mleko, tako da sem sedaj na dieti, flaša je fuj fuj fuj fuj fuj pa še enkrat fuj...super za papcanje, pa še toliko bolje da malo manj poliva, pri nas je še vedno ista pesem samo da smo sedaj pobruhani še od korenčka tak da smo oranžniuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 697
28.6.2009 21:44:56   
rebeka84
tanci kako kaj tvoja Hana? Jaz sem se odločila, da jutri kličem P, ker Uroš poliva neprestano! Dajem mu AR+riž torej je res full gosto, pa vseeno poliva in to do naslednjega obroka.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 698
28.6.2009 21:45:42   
tanci29
MALA*-VIDIM TE, ZAKAJ SE NAM NIČ NE JAVIŠ...KAKO KAJ MAŠA, DAJ KAJ NAPIŠI, KAKO STE..PLIZZZZ

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 699
28.6.2009 21:47:18   
tanci29

tanci kako kaj tvoja Hana? Jaz sem se odločila, da jutri kličem P, ker Uroš poliva neprestano! Dajem mu AR+riž torej je res full gosto, pa vseeno poliva in to do naslednjega obroka.

ja mi tudi še vedno polivamo.....upam da se čimprej zrihta pri urošu...a si mu probala nardit kakšno kašico tko da jo po žlici poje?

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?