|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
27.6.2009 20:24:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm pa pridelala tok objav v krajšem času kot ti user posted image user posted image .

no, ja,... sem bila na začetku samo prijavljena,... pišem šele od letos, se mi zdi.user posted image

če si na pediatriji, nam boš pa fino svetovalauser posted image . luštno delo,... sami otročki!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
27.6.2009 20:28:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Meni se pa tudi zdi da sta drugačna...sta si podobna vendar še vseeno je maj drugačen kot večji bratec...ne vem no kako bi rekla...

duši imata drugačni. vsak je svoja osebnost!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
27.6.2009 20:28:55   
Anonimen
čas za previjanje, dojenje, spanjeuser posted image

lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3203
27.6.2009 20:29:54   
lake
Bi bil že čas da se tole zlije, poletje pa tako.
Je zanimivo kako celo nosečnost ugotavljaš kako o otrok zgledal, komu bo podben... Morm rečt da mi Taja zaenkrat razen ust ni kej dost podobna. Še lase ma rdečkaste, po dedku. Moj se sicer neki zgraža nad barvo las, ampak men so pa modrooke rdečelaske ful lušne.
Kdaj se sploh otrokom spremeni barva oči, če se?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
27.6.2009 20:43:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

čas za previjanje, dojenje, spanjeuser posted image

lahko noč!

lahko noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
27.6.2009 20:48:34   
FLASK_A
Dudica, kako sta si podobna user posted image user posted image  user posted image Ful dobro. Meni se tudi zdi, da sta Jaka in Maja ista- samo da je Maja večji živcuser posted image Čez dan ne spi niti eno uro skup. Ne vem, kaj je temu bitju, res ne. Popolnoma cel dan nekaj kriči, se zvija, prdi, zaspi za par minut- potempa spet jovo na novo. Nič ji ni prav. Zvečer zaspi in ponoči je pridna, čez dan je pa ko sovica. Samo vam povem, da se mi kar počasi meša. Sploh ne vem, zakaj ne more biti čez dan lepo zadovoljnauser posted image Prav živčna ratam, ko jo cele dneve mirim in nosim, priklapljam... Sem mislila, da je mleko krivo, pa po Novalaku za krče ni nič bolje. Prav žalostna sem, opustila sem dojenje (dojila bom samo ponoči in dopoldan, potem flaša), ker me vse skupaj prav ubija.

Je pa res luškana, ko se posmejeuser posted image Kaj bi dala, da bila cel dan tako srečna malčica in ne taka tečka...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
27.6.2009 20:54:37   
lake
Flaška vem kako ti je, dons začuda spi, drgač pa čez dan prav tako po deset do dvajset minut n kos. Jo mam pa skoz v ležalniku in jo pustim da se mal prtožuje, če pa kej delam jo pa sabo nosm v ležalniku. Jo prenašam kot mačka mladeuser posted image . Je pa res ko se mi nasmehne je vse pozabljen.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
27.6.2009 21:00:45   
Dudica1
sej je pr nas tud tko kakšen dan...zaspi za pol ure potem kriči...je mal v ležalnku mal v igralnem centru mal po rokah spet jest pa spet mal spat...itd...

Sta si podobna ja...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
27.6.2009 21:07:42   
maja1488
Pri nas danes ni nobena spala cel dan nič. Tavelka je bla taka tečka popoldan, sam razmetavala bi. Pol se je pri risanki ful pomirila in dobim obiske user posted image . In je bil spet direndaj. Mal pred osmo sem jo spokala v posteljo, pa je tko navijala, da sem ji kr eno na rit prismodila. Se je pa ulegla in zaspala v minuti. Ful mi je blo žal potem (pa je nisem fejst) ampak kaj čmo. Popustili so mi živci in vse zaradi obiskov, ker so jo zdrmali. Bogica ni nič kriva. No zdej lepo spančka, tamala pa tudi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
27.6.2009 21:11:46   
lake
Moja pa še vedno spi, in to na men v naročju. Pa drži se me za majco, da je ja ne bom spustila. To se je zadnji teden naučila, pa to da je začela ščipat pa praskat. Samo še moje lase odkrije, pa jih bom še teži razčesala kot jih že itak.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
27.6.2009 21:16:49   
Dudica1
tavečji spi že od nekje 20h,maj pa mislim da mu je zdajle pa le ratal zaspat...ga je očka mal po ritki trepljal da je zaspal.user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
27.6.2009 21:20:50   
lake
Sej jo bo treba mal premaknt, da jo skopam, dam še enkrat za jest, pa spat. Samo tko lepo spi, da jo kr pustim. Gledam melodije morja in sonca, pa so sami bedni komadi, bom glih kar zaspala zravn.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
27.6.2009 21:24:26   
Dudica1
ah ta mms je itak zmeri kr neki se mi zdi 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
27.6.2009 21:28:26   
lake
Ja sej, samo kaj ko ni nč pametnega po TV, sami filmi k smo jih že milijonkrat gledal. Pred ene 20-imi leti so bli velik boljši komadi kot zdej. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
27.6.2009 21:33:44   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
naš punca je pa dobla po celi ustni votlini gliviceuser posted image user posted image user posted image   in mi tud jest noče normalno, mi je kar hudo, je šele danes po treh dneh zaspala normalno in spi že tri ure, boga revca, se mi je kr smilila k ni mogla normalno jest

ti maš pa res smolo v te nosečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
No, mi smo pa Hano danes slikali pa potni list naročili. Se je na upravni enoti ravno zbudila, ko je bila na vrsti za slikanje, pa je ful dobra fotka ratala.

nam boš pokazala slikco??

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
tanja a si pol dobila kopalke take kot si želela?user posted image

Nisem dobila Liscinih-je vse prodano. Sem kupila potem Nancy-ful lepe. Pa sem jih mela ene 5 za probat,pa sm taprve vzela, k sm jih probala, pa me je mož prepričeval, da mi še kake kupi, ampak se mi ni več dalo probavat. Je rkeu, da ne znam prilike izkoristituser posted image Pa drugič...Nisem pa nikjer dobila kake lepe jeans kikle. Kake ideje, kam naj grem?

no sej sem ti rekla da so najbrž razprodane - sploh če iščeš kakšno številko 38 ali pa 40...

nova slikica za seznamček,... ko jih vse menjate, bi pa še jazuser posted image
user posted image

iiiiiiiiii, koga je pa gledal?? kaj maš tisto zraven njegove rame- k je nek pisan rob?? a maš to uno brisačo za kopat s kapuco??

imaš slučajno tisto zavito blazino za dojenje? če ja, je v redu?

jz sem jo tud hotla kupt, pa se mi zdi dost draga.. od 40€ naprej user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Sva se pa včeraj prav zgražala nad našo sosedo, ki ima ravno tako majhnega dojenčka (no, mislim, da bo kmalu eno leto star, če se ne motim) in se je popoldne drla na mladino, ki se je igrala na dvorišču, da nej bodo tišji, ker njen otrok spi user posted image Mislim, kaj je pa lepšega kot mladina, ki se igra? Kot da bi bilo bolje, da po lokalh sedijo pa pijejo. Eni so res nestrpni...sva se že midva hotla zadret, da imava ravno tako dojenčka, pa ga nič ne moti, če je malo hrupno zunaj. To je pa tako, če ga navadiš na čisto tišino tudi čez dan. Jst ga zdej čez dan sploh ne dajem v posteljico spat, ampak ga imam kar v dnevni pa nimam nič tišine. Nej se navadi user posted image

ta je pa res usekana... mislm adijo pamet.. a pa ma samo 1 otroka al jih ma več.. k če ma prvega še ne ve kako to zgleda če otrok hodi v lokale in pijančuje, se drogira,.. če pa ni prvi pol pa ne vem kaj jo daje... jz vedno rada vidim otroke k se igrajo.. včasih sem jih k sem na sprehod v tivoli hodila prov rada gledala k so se po toboganih spuščal, pa se lovil,... pa sem mela kr nasmešek na ustih... sem razmišljala o tem kako bo k bom mela svojga enkrat

user posted image  
A mi je zdej ratal slikico prpopat?

no vidiš da gre .. bravo user posted image

KARIN-GREENIE
user posted image  

o kakšen navihan pogled... ta bo prava lepotička.. osvajalka moških src

no to pa je naš tavečji ko je bil dojenček
user posted image  

ja vidva pa res lepe otroke delata.. pa sami cukri so user posted image  user posted image  user posted image

Sm pa pridelala tok objav v krajšem času kot ti user posted image user posted image .

no, ja,... sem bila na začetku samo prijavljena,... pišem šele od letos, se mi zdi.user posted image

a me bosta lovili z objavami user posted image user posted image

supernova2002 vse najboljše za rojstni dan.. se opravičujem z zamudo.. user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem pa dons dobila končno zdravstveno kartico od Gaje... tko da greva zdej lepo mirno k zdravniku user posted image

sm bla v BC dons, pa sem "mal" zapravljala.. se mi zdi da sem kr neki kupila, pa da ni blo tko drago vse skupi... sem kupila kakšnih 8 bodijev, pa ene kavbojke, pa ene hlačke, pa uno igračko v loku za na voziček (ne vem kako se ji reče), pa sem dala 90€.. majo spet full znižano.. tko da sem dost stvari dobila po -50%

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 27.6.2009 21:35:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
27.6.2009 21:35:19   
FLASK_A
Dudica, sej kakšen dan ni panike- da imaš pa cele tedne tako doma, se ti pa kar živci vnamejo, ti povemuser posted image

Evo, zdaj je koma. Zaspala ko top- itak, če je pa cel dan žuralauser posted image Grem po hitrem postopku pod tuš pa spat, da bom jutri pri močehuser posted image

Lepe sanje vsem, pa mirno nočko!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
27.6.2009 21:35:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudica, sej kakšen dan ni panike- da imaš pa cele tedne tako doma, se ti pa kar živci vnamejo, ti povemuser posted image

Evo, zdaj je koma. Zaspala ko top- itak, če je pa cel dan žuralauser posted image Grem po hitrem postopku pod tuš pa spat, da bom jutri pri močehuser posted image

Lepe sanje vsem, pa mirno nočko!

nočko flaška, pa čim bolj mirno noč vam želim

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
27.6.2009 21:37:13   
lake
Tebe bova pa še neki cajta lovile, ampak napredujevauser posted image . Bom velik pomočnikov gor dajala, zdej ko znam pa bo 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
27.6.2009 21:38:08   
Dudica1
blue pomoje ima K.TJA tisto zraven na slikici dekico od FEHN-a k mam jaz tud tako...sva dobila v P. po telegramu...user posted image

Lepe otroke delava a ne...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
27.6.2009 21:39:42   
Dudica1
flaska nočko...spočij se user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
27.6.2009 21:48:00   
Blueeyes

blue pomoje ima K.TJA tisto zraven na slikici dekico od FEHN-a k mam jaz tud tako...sva dobila v P. po telegramu...user posted image

Lepe otroke delava a ne...user posted image

jp, jz sem jo tud po telegramu dobila, zato pa sprašujem user posted image  user posted image

KRASNE OTROKE DELATA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
27.6.2009 21:50:17   
Blueeyes
sem našla pri aprilčicah na seznamu še slikco naše taškice in njuna sinova Jurija in Andraža

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
27.6.2009 21:52:51   
Blueeyes
nč, grem se še mal k mojmu user posted image  stiskat.. pa se beremo kej jutri

lep preostanek večera vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
27.6.2009 21:55:30   
lananai
imaš slučajno tisto zavito blazino za dojenje? če ja, je v redu?

Jst mam sposojeno in mi je kar praktična. Potem, ko začne user posted image sedet, jo baje ponucaš pa za ga podpirat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
27.6.2009 21:55:58   
lananai
sonček/dežek, kot aprilsko vreme, ne?
in kaj smo me delale aprila? sanjale, kako jih bomo objele,... tele naše male deročkeuser posted image .

Kje je že to... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?