|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del
27.6.2009 11:55:25   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: pf
Ja ne morem je pustiti, da se ne vsede do enega leta. Ali sem morda čudna in pričakujem preveč?

ah, nisi čudna. saj vse mamice želimo svojim otročkom najboljše. ampak eni pač prej osvojijo motoriko, drugi pa komunikacijo. naša bejba še ne pokaže mamice in očka, niti lučke in papa.... edino nosek zna pokazat (zgrabit) pri ljudeh in živalih. to  se je od pametnega kužka naučila user posted image

saj ji jaz tudi kažem in pripovedujem...ampak mene zaenkrat še ignorira

Saj to mi je rekla P v RA, da je naša daleč spredaj pri komunikaciji, ker to pa res obvlada. Ko gremo kam se vsi čudijo kaj že zna vse. V bistvu oboje hkrati naj ne bi šlo oz. v redkih primerih, stalno se ena stvar izpostavi, ali motorika ali komunikacija.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
27.6.2009 11:56:56   
pf
Petra kje si nabavila poganjalca in koliko kaj stanejo?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 877
27.6.2009 12:07:58   
Lara Croft
Lara, ne boš verjela, nič ni obtolčeno. Bubi je majster za vožnjo user posted image Zvozi ovinke kot Schumacher. Se boš sama prepričala, ko prideta na obisk.

O super je to! Moj sine je pa vse uničil.... karamboli so mu bili ful všeč, zato ne bomo niti probali... pač po dvorišču ali pri tebi, ko pridemo... haha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 878
27.6.2009 12:09:08   
pf
Lara a imate lepo vreme? Pri nas je tak lep sonček bil, sedaj ko pa prišle domov s sprehoda pa ga spet ni več. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 879
27.6.2009 12:22:33   
pf
Me prav zanima kako je vreme na Pagu? Pišejo ljudje po forumih, da katastrofa in tudi vremenska za naprej ni nekaj ful obetavna. Vsepovsod drugje bo bolj toplo kot na Pagu. Jebeštrga. Tečno je takle, ker ne vem kaj naj napakiram za zraven. Zdaj pa res moram in dolge in kratke, sploh za otroka. Duplo cunj. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 880
27.6.2009 14:31:26   
arabela*
hi..
me smo se potepale celo dopoldan.Smo bile v merkatorju...v nabavi,pa malo odspodaj smo puzle na tleh sestavljale...user posted image .Pol pa še v bauhaus po ceresit tablete...Zdaj pa počivamo...Šibam zdaj kosilo pogret...in najest..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 881
27.6.2009 14:32:09   
arabela*

Me prav zanima kako je vreme na Pagu? Pišejo ljudje po forumih, da katastrofa in tudi vremenska za naprej ni nekaj ful obetavna. Vsepovsod drugje bo bolj toplo kot na Pagu. Jebeštrga. Tečno je takle, ker ne vem kaj naj napakiram za zraven. Zdaj pa res moram in dolge in kratke, sploh za otroka. Duplo cunj. user posted image

baje grdo..oz naj bi se že dva dni nazaj začelo malo toplit...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 882
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
27.6.2009 14:33:40   
arabela*
uživam v melodija M.Jacksona,imajo na MTV vikend....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 883
27.6.2009 15:06:33   
pf
Kakšne so to ceresit tablete oz. za kaj se uporabljajo?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
27.6.2009 15:08:24   
arabela*

Kakšne so to ceresit tablete oz. za kaj se uporabljajo?

proti vlagi

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 885
27.6.2009 15:09:58   
pf
Saraya kak pa kaj spite sedaj, ko je Lent festival? Se spomnim, ko si lani pisala, da je festival. Kak je šlo leto okrog. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 886
27.6.2009 15:11:53   
pf
Moja punca je pa šla počivat, potem pa verjetno greva peš v mesto, da se malo nadihava svežega zraka. Pa malo greva kravice gledat po poti, konjčke in kokoši. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 887
27.6.2009 15:20:06   
arabela*

Saraya kak pa kaj spite sedaj, ko je Lent festival? Se spomnim, ko si lani pisala, da je festival. Kak je šlo leto okrog. user posted image

vredu,,mene ne moti...samo tisti pijanci mi grejo na k....ko se derejo in zazbijajo...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 888
27.6.2009 15:20:27   
arabela*

Moja punca je pa šla počivat, potem pa verjetno greva peš v mesto, da se malo nadihava svežega zraka. Pa malo greva kravice gledat po poti, konjčke in kokoši. user posted image

pri nas pa dežuje..

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 889
27.6.2009 15:21:30   
arabela*
joj,ta naša m...tako se z makaroni baše,pa s fižolo...full uživa,ko ji dam koščke na njeno mizico in z nami je...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
27.6.2009 15:25:28   
arabela*
danes sem v pekarni kupila žemljo in veste kaj je bilo not??........................user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 891
27.6.2009 15:26:14   
arabela*
šrauf...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 892
27.6.2009 15:51:53   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pri nas pa dežuje..

A to se hecaš? Ker pri nas je sonce spet in ni še nič deževalo. HB.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.6.2009 15:52:31   
pf

joj,ta naša m...tako se z makaroni baše,pa s fižolo...full uživa,ko ji dam koščke na njeno mizico in z nami je...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
27.6.2009 15:53:44   
pf

Nesi nazaj in jo vprašaj prodajalko, če jim inšpekcijo pokličeš? Šrauf? user posted image Dobro, da ni M jedla tiste, ker bi si lako strla kak zober ali pa bog pomagaj celo pojedla šrauf.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
27.6.2009 17:12:54   
RAČKAPK
evo še mene malo
v avtu je vse
sendviče sem glih kar nardila
zdej se grem še mal z otroki ukvarjat
pol se pa še kej javim

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 896
27.6.2009 17:14:44   
*bubi*

danes sem v pekarni kupila žemljo in veste kaj je bilo not??........................user posted image

Kak jim pa je to ratalo? user posted image user posted image user posted image

si nesla nazaj? Saj boga prodajalka, ona ni nič kriva. Ampak povedat pa jim je treba, drugače jim lahko še mašina za mesenje razpade user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.6.2009 17:17:59   
*bubi*

Petra kje si nabavila poganjalca in koliko kaj stanejo?

Bo Petra copy/paste vse linke iz maila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 898
27.6.2009 17:23:58   
*bubi*
pf, daj mi sporoči kak mail. Sem uspela nekaj fotk naredit user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
27.6.2009 17:49:45   
arabela*

Nesi nazaj in jo vprašaj prodajalko, če jim inšpekcijo pokličeš? Šrauf? user posted image Dobro, da ni M jedla tiste, ker bi si lako strla kak zober ali pa bog pomagaj celo pojedla šrauf.

ni se mi dalo....res ne...sem že zjutraj dobila "šus",ko me je en tip zaparkiral doma in sem pol ure hodila z otrokom v naročju in iskala tega ......butla...pa pride čez pol ure in tebi nič,meni nič sede v avto in se odpelje...bi ga pa takrat zbutala,da bi se zmazal po cesti,ker ne premore niti toliko olike,da bi me vsaj pogledal,kaj šele se opravičil...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.