|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
26.6.2009 17:31:19   
mani2
Evo naju iz sprehoda. Nama je uspelo. Vmes je začelo malo deževati pa sem dala čez vozicek dežno prevleko pa je šlo. Sem si pa šla tudi kupit ene hlače za sebe da ne bom samo v trenerkah hodila po svetu. Pola pa sledi kakšna dieta da bom dobila nazaj na rit svoje stare hlače. Sam se ne smem igračkat s tem dokler imam Mario na svojem mleku. Upam pa da bo drugi teden kaj lepše vreme da bom lahko malo več vozičkala ker sse kar bolše počutim po kakšnem sprehodu.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
26.6.2009 17:33:17   
Andrejka9386
tole vreme je pa katastrofa...zjutraj tako lepo sonce, sva šle s prijateljico mal vozičkat, zdaj pa takle...z mojim sva nameravala mal v šoping, zdj bomo mogla pa sama it...groza...poletje pa tako...
naš mali je pa zadremal. upam da bo vsaj nekaj časa spal :D

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
26.6.2009 17:46:07   
lake
Ja teli majstri so res majstri, pari nas smo tud ugotavljal, zakaj mamo polhn vode na balkonu ko so končal, in smo ugotovil da so prerezal cev od klime, ki je bla drgač speljana do umivalnika na vrtu. Včasih je slabo vreme čist vredu, da se vrneš en dan prej domov.

Taja vsak dan manj spi čez dan, sva jo zdele dala v njeno pojstlo, da bo kao zaspala, zdej se pa premetava pa smeji sama seb. Mislm da ne bo nč s spanjem user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
26.6.2009 17:55:48   
Anonimen
živjo punce

naš punca je pa dobla po celi ustni votlini gliviceuser posted image user posted image user posted image   in mi tud jest noče normalno, mi je kar hudo, je šele danes po treh dneh zaspala normalno in spi že tri ure, boga revca, se mi je kr smilila k ni mogla normalno jest

ja ta vreme kaj ga serje sej ni treba da je ful vroče lahko pa ne bi dež padal kr naprej in bi se lahko vsaj sprehajala maluser posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
26.6.2009 18:03:39   
meduzica

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

živjo punce

naš punca je pa dobla po celi ustni votlini gliviceuser posted image user posted image user posted image   in mi tud jest noče normalno, mi je kar hudo, je šele danes po treh dneh zaspala normalno in spi že tri ure, boga revca, se mi je kr smilila k ni mogla normalno jest

ja ta vreme kaj ga serje sej ni treba da je ful vroče lahko pa ne bi dež padal kr naprej in bi se lahko vsaj sprehajala maluser posted image

o bogica user posted image držim pesti da bo čimprej ok!!!

prvič slišim za gljivice v ustni votlini .. kako pa to diagnosticiraš .. in kako to faše otročiček ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
26.6.2009 18:21:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

živjo punce

o bogica user posted image držim pesti da bo čimprej ok!!!

prvič slišim za gljivice v ustni votlini .. kako pa to diagnosticiraš .. in kako to faše otročiček ?

bele pikice, pa otrok noče jesti.....maže se z daktarin kremo....

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
26.6.2009 18:22:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

*Lina* Ali si ti imela blog iz NYC-ja? Se mi zdi, da sem Tristana spoznala. Včasih sem iz službe slikce pogledala, ker so bile zelo zanimive.

jeap....še danes me daje ''domotožje''.....user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
26.6.2009 19:15:04   
Anonimen
mani2, *Lina*, OliveOyl, Cveka30 - same luštne slikice s še bolj luštnimi otročkiuser posted image user posted image

Cveka, upam, da tele glivice kmalu uničiteuser posted image

maja1488 kopalke gor in nadljevat dopustovanjeuser posted image  upam, da ste uspeli posušiti in da ni velike škode.

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

k.tja probaj dat urbana skupaj s tetra pleničko noter v vodo, tako da je zavit. Potem ga počasi odviješ. Poleg tega zraven z roko žlobudraš kot valovi. To jih ponavadi umiri.

ja, tudi to delamo,... prvih pet sekund tišina, kaj je to, potem pa ueeeeee,...user posted image

smo se z otrokoma odpravili peš v zoo in srečamo očka, ker je bil žejen, zavijemo še v trgovino, potem pa nas presenetijo temni in glasni oblaki,... še dobro, da nismo prišli daleč... pa tako dober načrt za popoldne sem imela!?

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
26.6.2009 19:22:13   
Tanja_
No, mi smo pa Hano danes slikali pa potni list naročili. Se je na upravni enoti ravno zbudila, ko je bila na vrsti za slikanje, pa je ful dobra fotka ratala.
Pol smo šli pa v šoping. Sem dobila kopalke, pa 2 majčki, pa mož si je neki malega kupil, njaveč je pa itak Hana dobila. Zdele so jo pa očitno krči matral,ampak smo dali kapljice in se je umirila. Pol pa kopanje in spanje. Upam, da dolgooooo

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
26.6.2009 19:26:15   
Dudica1
tudi pri nas je danes kopanje na vrsti...

dežja pa pri nas ni bilo in smo bili zunaj do pol 7h...user posted image ...upam da sta kaj zmatrana da bosta spala do 8h zjutri user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
26.6.2009 19:36:12   
ledenka
punce, a mislite, da se naši user posted image  že lahko kopajo v morju? naslednji teden greva čez vikend, pa če bo topla voda, bi ga malo namočila v morje user posted image  moja mama je sicer zavijala z očmi, ampak meni se zdi pa to ok.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
26.6.2009 19:44:41   
Dudica1
ledenka jaz bi mu najbrž samo nogice kaj več pa pomoje res ne ker jih hitro zna zebst...ne vem user posted image

leela,maja1488 a katera pozna to slaščičarno Jure v Postojni?
tanja a si pol dobila kopalke take kot si želela?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
26.6.2009 19:55:32   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

enkrat sem bila.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
26.6.2009 21:09:11   
Anonimen

ledenka jaz bi mu najbrž samo nogice kaj več pa pomoje res ne ker jih hitro zna zebst...ne vem user posted image

enako... ne bi ravno pretiravala, ker  je morje bilo te dni še kar mrzlo....

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3139
26.6.2009 21:09:13   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

maja1488 kopalke gor in nadljevat dopustovanjeuser posted image upam, da ste uspeli posušiti in da ni velike škode.

Gremo 11 julija spet...tokrat v čatež. Pa moj mi je obljubil, da nas bo 1x na teden peljal na morje. Tavčja bo imela septembra 3 leta, pa se revca še ni v morju kopala, ker ima moj tako službo, da je čez poletje čisto zabasan in smo do zdaj 2 leti hodili konc septembra na morje. Letos gremo 2x po 6 dni, ker mora bit za vikend nazaj user posted image Bedno.

Nikoli bla. Kje pa to sploh je? Če je to slaščičarna, kjer imajo tortice iz pekarne Jure, me sploh ne mika. Karkoli sladkega sem jedla iz te pekarne je blo bolj tko. Tako plastično.
Upam, da bo v hotelu kaj solidnega za pojest.

Male končno spita, jutri sem tudi sama z obema. NAjvečji problem mi je dat ju spat. Al ena vrešči, al druga. Danes se je obema začelo kolcat in nista nehale 15 minut. Sem mislila, da se mi bo zrolalo. Ne moreš verjet, kako te lahko en tak zvok spravi ob pamet.

Ful lepe slikce dajete gor. Moram jst moji dve poslikat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
26.6.2009 21:10:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

No, mi smo pa Hano danes slikali pa potni list naročili.

bravo user posted image user posted image

mi smo se enkrat že lotili tega projekta, pa je v tistem šusu, ko sem mu držala glavo in ko bi moral na polno gledati v objektiv zaspal ..... in to konkretno za 4 štiri ure....jah, next time

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
26.6.2009 21:21:03   
lananai

Bi nam pokazala slikico? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
26.6.2009 21:24:03   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Jst še vedno ne znam dat slikic gor. A to zato, ker mam Mozillo?

A hočeš s shrani.si? Poskusi tko, da skopiraš vse, kar je v tistem okencu za forum napisano. Najprej daš CTRL+A (ti vse označi), potem pa CTRL+C (ti vse skopira). Tisto potem skopiraš v tole okno na forumu - CTRL+V. Ker meni shrani.si tud ne dela, ker imam mozillo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
26.6.2009 21:24:19   
ledenka

moj je pa danes dobil potni list user posted image  ampak slikanje je pa res misija nemogoče... cel teden sem hodila do fotografa, da smo ga končno enkrat ujeli budnega user posted image  

morje - bom videla, hec je v tem, da greva s tamalim sama, pa upam, da mi bo uspelo se kaj namočit v vodo... mogoče pa moram kakega fejst Primorca ujet, da bo špilal babysitterja, tacajt ko se bom kopala user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 26.6.2009 21:26:27 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
26.6.2009 21:28:31   
lananai
Koliko časa rabijo, da naredijo potni list? Mi gremo 20. julija na morje. Bo dost zgodaj, če se greva drug teden slikat? Takrat bo imela Tisa že skor 3 mesece. Bo že zadost stara, da jo lahko dava v fredov obroč? Mislim, da piše od treh mesecev naprej.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
26.6.2009 21:36:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Koliko časa rabijo, da naredijo potni list? Mi gremo 20. julija na morje. Bo dost zgodaj, če se greva drug teden slikat? Takrat bo imela Tisa že skor 3 mesece. Bo že zadost stara, da jo lahko dava v fredov obroč? Mislim, da piše od treh mesecev naprej.
jaz sem dala vlogo prejšnji ponedeljek, danes pa sem ga dobila. računaj skoraj 2 tedna.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
26.6.2009 21:49:28   
maja1488
Mi smo osebno dobili v enem tednu. Meni pa se morje zdi bistveno premrzlo za dojenčke. Jaz je zdaj še v bazen nisem dala. Ne zaradi temperature, ker otroški je ful topu ampak zaradi klora.

Grem spat, tavečja ustaja ob 5:30 in jutri moram jst z njo vstat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
26.6.2009 21:54:14   
Tanja_
tanja a si pol dobila kopalke take kot si želela?user posted image

Nisem dobila Liscinih-je vse prodano. Sem kupila potem Nancy-ful lepe. Pa sem jih mela ene 5 za probat,pa sm taprve vzela, k sm jih probala, pa me je mož prepričeval, da mi še kake kupi, ampak se mi ni več dalo probavat. Je rkeu, da ne znam prilike izkoristituser posted image Pa drugič...Nisem pa nikjer dobila kake lepe jeans kikle. Kake ideje, kam naj grem?

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

bravo user posted image user posted image

mi smo se enkrat že lotili tega projekta, pa je v tistem šusu, ko sem mu držala glavo in ko bi moral na polno gledati v objektiv zaspal ..... in to konkretno za 4 štiri ure....jah, next time

Tega sm se jst najbl bala, pa se je glih prou zbudila. Sej pol jo je ene 6x slikal, ker je zehala, pa prste v usta tlačila, pa ni v objektiv gledala, ampak je ratalo.Sem bla pa čist živčna tam, k je poln enga čudnga folka, pa vsi so neki kašljal, kihal, sem ji kar plenico čez lupinco vrgla, da ni šlo vse po njej.

quote]IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Bi nam pokazala slikico? user posted image

Te pa ne znam gor dat. Bi jo mogla najbrž fotografirat pa pol gor prlepituser posted image . Bom kako drugo poiskala.

Jutri pa gremo na morje. Juhuhuuuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
27.6.2009 7:36:06   
Dudica1
             user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
27.6.2009 7:37:30   
Anonimen
Dobro jutro, Dudica, danes sem tudi jaz zgodnjauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?