|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.6.2009 17:50:09   
tara78
hoj
Klarissa...21 teden, kje si to zasledila??? ves, da sem tudi jaz kar precej prestrašena. Ni več isto, bojim se še bolj, toda storiti ne moremo nič drugega, kot počivati in se paziti. Drug teden imam pregled in še enkrat MR, in bom poskusila najti Rubin, upam da jo bom našla.

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
23.6.2009 18:09:31   
miska73
Na septemberkah sem zasledila novičke od Rubin

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Imam novice od Rubin.Pravi,da je čez dan ok,ko sta mož in Lara pri njej in ko lahko vidi Gajo in Zojo.Noči pa so grozne.Včeraj sta dobili možganske krvavitve in drenirali so jima pljučka,danes pa sta stabilni.Sestre in DR na oddelku pa so pravi angeli.

Punce moje, držte se
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
23.6.2009 18:19:52   
Klarissa
tara78, bilaje ena punca, nick Čembi. žal je šlo vse narobe.

miška hvala za info. joj joj. ubogi. samo saj bo. Pušenjak pravi, da imajo možnost, ko sta preko 24.tedna. vse bo vredu.
user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
23.6.2009 18:32:32   
evamaja
Draga Tara in Klarissa, to kar se je zgodilo naši Rubin je kruta usoda, ki pa še ni čisto zgubljena, saj so male punčke prave borke. Želim jim čimprejšno okrevanje.
Kar se tiče enojajčnih dvojčkov, res da je to bolj rizična nosečnost, vendar vama polagam na dušo, mislita pozitivno, ker že s tem bosta dosegli dobre rezultate in uspešno prilezli vsaj do 32t in še dlje.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
24.6.2009 10:12:02   
tara78
evamaja saj vem in razumem, pač je tako kot nam je usojeno. se je pa treba pazit.
punce zdaj pa je čas da začnete spet nekaj pisat.  shadow kje si ti?? moj tudi večkrat pogleda na forum in si je najbolj zapomnil psička s kapo, pravi da je faca.

no napišite nekaj...

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
24.6.2009 10:48:51   
Shadow
Dobro jutro!

Kako smo kaj? Upam, da vas ni ves ta dež odplaknil...

Tara78, ja, kuža s kapico je tudi meni zelo simpatičen, zato ga pa imam! user posted image

Jaz sem pa danes že na CSD skakala, in se je moja referentka čisto raznežila, ko je videla, da pričakujemo dva. Moram pa še do službe skočiti, da mi izpolnijo plače za izračun porodniške. Nič mi ne paše vso to tekanje za papirji... ampak kar se mora, se pač mora.

Oprala sem gooooooore cunj za otročka, zdaj pa čakam na kakšnega prostovoljca, mi vsaj nekaj zlika.user posted image Tetra plenica in posteljnino bi že bilo fajn polikati, ostalih stvari pa ne bom, ker sem jih tako obesila, da niso nič zmečkane. Pa še vedno nisem sigurna, da imam dovolj cunj... jaz bi še kar nekaj kupovala... bodyjev na preklop imam za šesterčke, ne za dvojčke. user posted image

Nestrpno že čakam, da se Mlinčka, Belen in Blančka vrnejo iz P in da nam malo poročajo.

Vidim, da se rosajelka ni več nič javila po včerajšnjme postu... torej je ostala v P.

Rubin, Gaja in Zoja... nenehno ste v mojih mislih, punce! Držite se!!!

Punce, pozitivno razmišljajmo, saj če nam je usojeno, da se kaj zgodi, itak tega ne moremo preprečiti, treba se je le prilagoditi stanju, v katerem smo. Torej, metle, sesalce in podobno kramo lepo odmislimo, sveta ne bo konec, če stanovanje ne bo kot iz škatlice in ko telo zahteva počitek, mu ga privoščimo.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
24.6.2009 11:09:18   
evamaja

Punce, pozitivno razmišljajmo, saj če nam je usojeno, da se kaj zgodi, itak tega ne moremo preprečiti, treba se je le prilagoditi stanju, v katerem smo. Torej, metle, sesalce in podobno kramo lepo odmislimo, sveta ne bo konec, če stanovanje ne bo kot iz škatlice in ko telo zahteva počitek, mu ga privoščimo.

user posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
24.6.2009 11:15:29   
Klarissa
alo, evo kavico
user posted image

spet dežuje, a kmalu bo sonček. za podaljšam vikend greva malo na morje pogledat. upam, da naju sonček preseneti. trebušček lepo raste, fanta me včasih pobožata. še malo pa ju bom čutila bolje. baje po 22 tednu. res je, nič ne pišete.
nič ne kupujete? dajte malo idej gor.
tole blazino bom zgleda nabavla:
http://www.rika123.com/dvojcki.html

upam, da je vredu in da se bomo lahko lepo dojili:)

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
24.6.2009 11:40:51   
tara78
klarissa..ti že vse kupuješ???  jaz nimam še čisto nič. ojoj.......

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
24.6.2009 13:02:05   
_anja3_
"RUBIN",držite se!Boš vidla,da bo na koncu vse v redu!Samo misli pozitivno..vsi smo v mislih s tabo in držimo pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
24.6.2009 14:08:08   
Klarissa
tara78, ne mi2 še nimava čisto nič za pikici. samo lušte si delam in študiram kaj bi jima kupla user posted image

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
24.6.2009 20:19:29   
miska73
Čau babuške.

Jst sem bla pa dons v šopingu... pa takem kr za sebe
H&M nosečniški oddelek... kratke hlače 5€, tričetrt hlače 9€, oblekica 9€.
Ne nucam čist nič... ampak je blo tko pocen, da sem morala kupit.

Sem govorila dans z Blanči in so vsi trije prou vredi. Ta mičkana dva lepo napredujeta.

Rubin mislim ves čas na tvoje pupike in držim pestke.

Drgač pa pupe tako kot je včeraj napisala evamaja... pozitivno razmišljat in čuvat se.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
24.6.2009 20:33:36   
tara78
joj miska kako poceni si to dobila...moram iti tudi jaz, ker mi je vse premalo.
jaz sem si prejšnji teden kupila hlače-tričetrt za 30 eur in majčko za 25eur pa me je skoro na rit vrglo, ker se mi zdi to dosti.

dosti mislim na rubin...

ja danes pa sem začutila gibe, non stop kličem mojega k sebi, pa tudi on že čutiuser posted image user posted image user posted image

danes sem malo brskala, nič novih nimamo, seznam se krajša, nekatere se nič ne javljajo in zato nič dosti ne pišemo,. se bomo morale malo potrudit da obdržimo tole našo stran.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
24.6.2009 22:31:26   
miska73
Tara, čak da me novemberke pademo v resno nabavo vsega živega... pa bomo začele mal več pisarit.
Itak smo zdaj kar v večini na našem seznamu.

Ja, dons sem mela res ful sreče.
Pa sploh nisem imela namen nič kej kupovat.
Saj veš... za tisto kar grem po svetu mam zaenkrat čist dovolj cot.
Doma so pa itak trenirke.
V resnici sem šla tja pogledat za nosečniški pas, ki ga pa potem nisem kupila.

Jst pa nič kej ne čutim kakih gibov... Ampak bom že.

Imam pa ta teden kar več energije.
Se mi zdi, da tale železov pripravek že daje pozitivne rezultate.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
25.6.2009 9:50:49   
tara78
jutro........
hja, je danes državni praznik, midva pa se pripravljava cel teden da greva danes v Mozirje gledat vozičkauser posted image .
bova šla pa jutri......

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
25.6.2009 13:22:08   
miska73
Sem pravkar zasledila, da je naša twixy spet v pričakovanju in to enega miškota v februarju.
Twixy je bila nekaj časa z nami v pričakovanju dvojčkov v novembru.

IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Punce jaz sem nazaj..  user posted image

Ok, pred pregledom me je bilo tako strah,da sem se cela tresla.. Ponoci nisem kaj dosti spala ampak sem se nonstop pogovarjala z mojo pikico... In veste kaj? Splacalo se je.... Slisali smo SRCKA  user posted image user posted image user posted image Tako lepo je bil in.. Jaz se nisem mogla zadrzat in sem se kar jokat zacela user posted image
Vglavnem jaz sem resnicno presrecna in upam,da bo zdaj ta srcek utripal se do februarja. :)

Hvala za pestke, zlate ste user posted image user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
25.6.2009 13:40:29   
_anja3_
Pozdravljene,nosečkeuser posted image Kako ste kaj?Jaz sem vsa živčna,ker grem jutri v Ljubljano,spet na pregled in se bodo odločili,če mi sprožijo porod,ker se moj b-jček malo slabše redi in sem danes napolnila 35.tednovuser posted image user posted image Sem mislila it zdej malo ven,nabirat kondicijo,kot so mi svetovali,ker sem zadnje 4.mesece več ali manj preležala...ampak se nekaj oblači,tko da...."Držite pesti za jutri"user posted image user posted image ***TWIXY***ČESTITAM!!!!***user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
25.6.2009 14:11:34   
tara78
_anja3_ držim pesti za jutriuser posted image user posted image , veš zdravniki že vejo kaj je najboljše.
Boš končno držala sončka v naročju.
javi takoj kako je, me pa bomo v mislih s tabo.

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
26.6.2009 9:19:53   
Blueeyes
majske dvojčice... javite se kej s podatki vaših cukrov na z-majčkih 2009.. čakamo tudi na kakšne vaše slikce user posted image  user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Starši_čvekamo/forumid_154/tt.htm

(odgovor članu blueeyes*)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
26.6.2009 9:47:12   
evamaja
dobro jutro, ste že kej lačne? Kavico ste že spile?

Evo sem celo noč peklauser posted image .
Samo malo da se pofočkam, vidim da skor nič ne pišete. Rosajelka se še tudi ni nič javila, tko da seznama ne mormo popravljat. Pa tako bi se rada še vidla na 1. mestu preden gremuser posted image . Ja punce, dons mene neki zvija, pa grabi, upam da to še ni to, ker mam še par stvari v pon. za poštimat.
Če se bo kej tekom dneva razvilo vam javim.

ČAo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
26.6.2009 9:51:49   
evamaja
Madona kam pa je zajtr šou???

user posted image

Aha zdej pa bo, pa dober tek

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
26.6.2009 12:32:56   
minca_n
Pozdravljene,

malo sem prebirala vašo temo ker sem tudi jaz mamica enojajčnih dvojčic.
Avgusta bosta stare 1 leto in sta rojeni v 31.tednu. V inkubatorju sta bile samo zaradi teže, ker sta skozi dihale same in ni bilo nobenih zapletov. Tak da punci ki nosita enojajčne dvojčke, nič se bat, vse bo vredu, bosta vidle. Seveda velja to tudi za tiste ki nosite dvojajčne dvojčke user posted image
če pa vas kaj zanima pa kar vprašajte.
Aja. V albumu je nekaj slikic mojih nadobudnic, da vam malo lušte naredim user posted image  

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
26.6.2009 12:57:58   
_anja3_
Pozdravljene bodoče mamice!

Sporočam vam da je Anja ostala v Ljubljani in sicer končala v porodi sobi...
Odšla je na pregled in so ji rekli, da je že 5 cm odprta...sploh ni vedela nič...
včeraj jo je cel dan bolelo v križu in danes..na pregledu pa je bila že odprta...
tako da držite usi pesti da se z njenimi sončki use super konča...user posted image user posted image user posted image

Ko bo kaj novega vam pa sporočim..:)
Lp

DRŽITEE PESTII DA SE USE V REDUU KONČAA Z MALIMI!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
26.6.2009 13:31:35   
miska73
Anja3 držim pestke

user posted image

minca hvala za tele vzpodbudne besede

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
26.6.2009 16:11:54   
sr
OJ pa res nekaj šepa tale naša tema!!! No dejmo se popravit!!!
Jaz sem danes začela 35 teden-jupiiii, in sem tretja v čakalni vrsti. V ponedeljek imam pregled pri svojem ginekologu!! No u gavnem-imamo manijo ugnezdenja-za naše babike rihtamo, pleskamo, pripravljamo in nameščamo (hočem povedat da sem tak zmatrana, da se mi še pisat ne da-bom danes zato malo daljša)
No zdaj bi vam pa rada povedala o mojih nočnih dogodivščinah. Včeraj zvečer se fajn najem palačink s čokolado, ponoči pa se je začelo-vsaki dve uri -fuuuulll krči-v križu, riti in se vlekli po pol ure-noooore bolečine (tud vstat nisem mogla. Zjutraj pa nora driska in panikaaaaa!!
No ker sem prvič mela cr si zdaj noro želim naravnega poroda-ampak tole ni blo podobno nobenim popadkom. Pa pokličem v p in rečejo naj se pridem pokazat-ugotovitve-dobim lineks in v bodoče moram bolj pazit na hrano!!!!!
HALOO PA PALAČINKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No torej tako se je dogajalo. Zdaj sem doma in upam, da še bom en čas -nisem še na vrsti!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?