Shadow
|
Dobro jutro! Kako smo kaj? Upam, da vas ni ves ta dež odplaknil... Tara78, ja, kuža s kapico je tudi meni zelo simpatičen, zato ga pa imam! Jaz sem pa danes že na CSD skakala, in se je moja referentka čisto raznežila, ko je videla, da pričakujemo dva. Moram pa še do službe skočiti, da mi izpolnijo plače za izračun porodniške. Nič mi ne paše vso to tekanje za papirji... ampak kar se mora, se pač mora. Oprala sem gooooooore cunj za otročka, zdaj pa čakam na kakšnega prostovoljca, mi vsaj nekaj zlika. Tetra plenica in posteljnino bi že bilo fajn polikati, ostalih stvari pa ne bom, ker sem jih tako obesila, da niso nič zmečkane. Pa še vedno nisem sigurna, da imam dovolj cunj... jaz bi še kar nekaj kupovala... bodyjev na preklop imam za šesterčke, ne za dvojčke. Nestrpno že čakam, da se Mlinčka, Belen in Blančka vrnejo iz P in da nam malo poročajo. Vidim, da se rosajelka ni več nič javila po včerajšnjme postu... torej je ostala v P. Rubin, Gaja in Zoja... nenehno ste v mojih mislih, punce! Držite se!!! Punce, pozitivno razmišljajmo, saj če nam je usojeno, da se kaj zgodi, itak tega ne moremo preprečiti, treba se je le prilagoditi stanju, v katerem smo. Torej, metle, sesalce in podobno kramo lepo odmislimo, sveta ne bo konec, če stanovanje ne bo kot iz škatlice in ko telo zahteva počitek, mu ga privoščimo.
|