|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obvestilo o subvenciji
24.6.2009 9:56:28   
mojčika
Dala sem vlogo za subvencijo mladim družinam, pa ne duha ne sluha o kakem obvestilu, lani in pred lani smo dobili hitro, letos pa nič???

Kaj pa ve/vi???

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obvestilo o subvenciji
24.6.2009 9:57:49   
Anonimen
Tudi še nič.

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2009 9:59:32   
PAJO
tudi še nč,včerej mi je pa ena rekla da je dobila
včerej in da ji niso odobril...user posted image user posted image
ne vem točn zakaj

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2009 10:01:33   
mojčika
Hvala

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2009 10:09:43   
ada2
mi smo dobili včeraj zavrnjenouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2009 10:13:07   
mojčika
A prejšnja leta ste dobili odobreno, se je kaj spremenilo. Kajti naša družinica je dobila še enega člana in definitivno računam na odobritev, če smo prejšnja leta dobili.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2009 10:13:35   
Lunanai*
Mi tud še čakamo. Ada2, zakaj so pa vam zavrnili? Jaz sem mislila, da dobijo vsi, ki izpolnjujejo pogoje.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2009 10:18:53   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai*

Mi tud še čakamo. Ada2, zakaj so pa vam zavrnili? Jaz sem mislila, da dobijo vsi, ki izpolnjujejo pogoje.

Tudi jaz sem tako mislila????

(odgovor članu Lunanai*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2009 10:23:50   
CUKRČEK
kakšna subvencija? katere pogoje je treba izpolnjevati?

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.6.2009 10:34:22   
bskrle
curkček, o tem je bila debata maja.

Jaz se tudi nadejam subvencije, obvestila še ni.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2009 10:50:03   
ada2

letos smo dali prvič. Imamo gradbeno dovoljenje za prizidek k hiši, ker so naši dosedanji prostori premajhni za 5 člansko družino. zavrnili pa so z razlogom, da ne rešujemo stanovanjskega problema prvič. čeprav mi ni glih jasno, ker jaz živim v tej hiši že od otroštva, moj se je pa od svojih staršev k meni preselil, ko sva dobila otroka. nikoli pa nismo nikjer nič kupovali ali gradili, ne skupaj, ne posamezno.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Lunanai*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2009 11:17:40   
viv_
mi tudi zavrnjeno user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.6.2009 12:39:02   
PAJO
zakaj ste pa ostle dobile zavrnjeno??

mi smo lansko leto dobili in nas je tudi letos več za enega člana....
tko da upam da bo,pa to kmalu,nej bi julija nakazovaliuser posted image

lp

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.6.2009 17:23:28   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

letos smo dali prvič. Imamo gradbeno dovoljenje za prizidek k hiši, ker so naši dosedanji prostori premajhni za 5 člansko družino. zavrnili pa so z razlogom, da ne rešujemo stanovanjskega problema prvič. čeprav mi ni glih jasno, ker jaz živim v tej hiši že od otroštva, moj se je pa od svojih staršev k meni preselil, ko sva dobila otroka. nikoli pa nismo nikjer nič kupovali ali gradili, ne skupaj, ne posamezno.

Glede na obvestilo na stanovanjskem skladu, je na voljo skoraj 4 milj evrov, vlogo pa nas je dalo 4120 vlagalcev, tako da je nemogoče da bi vsi dobili odobreno, če malo preračunamo,...

Ada2, po moje so vam zavrnili, ker dejasnko stanujete že v hiši in je ne delate na novo, delate le prizidekuser posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 24.6.2009 17:25:03 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.6.2009 17:25:13   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Glede na obvestilo na stanovanjskem skladu, je na voljo skoraj 4 milj evrov, vlogo pa nas je dalo 4120 vlagalcev, tako da je nemogoče da bi vsi dobili odobreno, če malo preračunaš,...

Ada2, po moje so vam zavrnili, ker dejasnko stanujete že v hiši in je ne delate na novo, delate le prizidekuser posted image

jaz sem brala, da dobijo VSI, ki izpolnmjujejo pogoje, ker če je denarja premalo ga ne vem katero ministrstvo zagotovi ...
je pa verjetno pri njej problem v tem, da v hiši živi, torej ima kje bit ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.6.2009 19:06:09   
Anonimen

Glede na obvestilo na stanovanjskem skladu, je na voljo skoraj 4 milj evrov, vlogo pa nas je dalo 4120 vlagalcev, tako da je nemogoče da bi vsi dobili odobreno, če malo preračunamo,...

Nima veze, če delaš samo prizidek, važno je, kolikšna je sedanja kvadratura - če zadošča tistim standardom ali ne. Če ne zadošča in bi s prizidkom zadoščala, potem izpolnjuješ pogoje, sicer ne.

Ne vem pa, zakaj ni prvo reševanje stanov. problema. Mogoče vas niso obravnavali kot družino ali ste dobili gradbeno za prizidek preden se je tvoj dragi priselil ali kaj podobnega?

(odgovor članu mižek)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
24.6.2009 19:53:12   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Nima veze, če delaš samo prizidek, važno je, kolikšna je sedanja kvadratura - če zadošča tistim standardom ali ne. Če ne zadošča in bi s prizidkom zadoščala, potem izpolnjuješ pogoje, sicer ne.

Ne vem pa, zakaj ni prvo reševanje stanov. problema. Mogoče vas niso obravnavali kot družino ali ste dobili gradbeno za prizidek preden se je tvoj dragi priselil ali kaj podobnega?

po tistih njihovih kriterijih je sedanje stanovanje za 10 kvadratov premajhno. Gradbeno smo dobili decembra 2008, moj pa živi pri meni že od leta 2005.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.6.2009 21:39:19   
Anonimen
Potem pa ne razumem, zakaj so vam zavrnili. Saj je verjetno možnost za pritožbo?

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
24.6.2009 21:45:06   
ada2
ja, saj jo že sestavljam. če mi že ne odobrijo bi vsaj rada vedela na podlagi česa so oni ugotovili, da si ne rešujemo stanovanjskega problema prvičuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.6.2009 23:07:01   
ljupka
Mi delamo tudi prizidek res da je veliko kot prava hiša,zdaj živimo v hiši ki je od moževih staršev,v eni sobi.Smo pa 4 članska družina in subvencijo smo dobili že dvakrat!
Nerazumem zakaj so ti zavrnili ada2!Mata s partnerjem visoke dohotke?Tudi to gledajo.Midva z možem sva navadna delavca in noben od naju ne dobi povprečne plače!
Nevem samo ugibam!user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.6.2009 16:15:18   
mižek
punce, jaz sem sedaj malo gledala pogoje za odobritev subvencije, in je kvadratura bitna le pri tržnem najemu stanovanja, ne pa pri gradbi hiše, tam ti gledajo le gradbeno dovoljenje oz je merilo le-to in pa seveda prihodek, tako da mi ni jasno ada2 zakaj so ti zavrniliuser posted image

Po moje je letos kar veliki naval in so začeli kompliciratuser posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 25.6.2009 16:17:47 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.6.2009 9:01:00   
ada2
saj bom napisala pritožbo. dohodke sigurno nimava previsoke, saj jaz dobim le minimalno zajamčeno plačo, moj pa malo pod povprečno. naš prizidek ne bo ravno velik, bo lasten vhod, stopnišče in ena soba. ampak s tem bomo pridobili še prostor v kleti, kjer bomo imeli kuhinjo.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.6.2009 9:20:40   
Erdbeere
Ada a sta vidva lastnika tistega dela, kjer sedaj žiite? MOgoče zato. 

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.6.2009 13:28:08   
ada2
ja, jaz sem lastnik

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.6.2009 19:39:59   
ALWAYS LARA
js pa še nisem nič dobila pošte. smo pa 2 leti zdej že dobl subvencijo, tko da pričakujem, da jo bomo letos tut. upam! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?