|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
26.6.2009 9:37:33   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

tanja, koliko čaja pa daješ tamali? Jst sem ful v dvomih, ker eni tako zagovarjajo samo dojenje z nič dodajanja...pa ne bi hotla, da zarad tega kaj manj dobiva na teži. Najina sta pa itak sam dan ali dva narazen...jst zaenkrat nisem še nič čajčka dodajala, tko da sploh nimam filinga za to. Kaj pa druge? Kdaj ste začele čaj dodajat in kateri čaj pa kje ga kupite?

jz sem kupila Hipp-ov komarčkov čaj.. kupila sem ga v lekarni, ampak ga majo mislim da tud v mullerju.. dajem ji ga že od drugega tedna naprej... torej že dober mesec in pol... na dan ga spije po 100ml, včasih k je vroče še več.. pa kljub temu jo še vedno velikrat dojim.. tud lepo pridobiva na teži...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
26.6.2009 9:41:05   
Blueeyes
evo da vam na ta sončen in topel dan naredim malo skominov na morje

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
26.6.2009 9:43:11   
Blueeyes
pa še na neke stvari k na morju ne smejo manjkat

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 26.6.2009 9:45:17 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
26.6.2009 9:45:23   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

tanja, koliko čaja pa daješ tamali? Jst sem ful v dvomih, ker eni tako zagovarjajo samo dojenje z nič dodajanja...pa ne bi hotla, da zarad tega kaj manj dobiva na teži. Najina sta pa itak sam dan ali dva narazen...jst zaenkrat nisem še nič čajčka dodajala, tko da sploh nimam filinga za to. Kaj pa druge? Kdaj ste začele čaj dodajat in kateri čaj pa kje ga kupite?

Jaz nič ne gledam, koliko ga spije-ampak mislim, da več kot ene 4-5 žličk ne spije. Najprej, ko se ji je tako kolcalo, sem ji dajala res samo po žlički, zdej pa dam po flaši, ker ne more bit več zmede glede sesanja. Pa dojenje se nama je lepo vzpostavilo, tako da mislim, da ne bi smel biti problem. Sem ji pa tud jaz kupila komarčkovega od Hippa-ga majo tud v Sparu, pol sm pa vidla, da je sladkan in nočem da se navadi, sem ji pa začela sama kuhat. Najprej sem ji janež, kumino, kamilice. Včeraj pa prvič koprov čaj, ker sem brala članek, da naj bi pomagal proti krčem, bruhanju, kolcanju, naj bi izboljšal odvajanje blata prav pri dojenčkih. Pa ga rada popije.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
26.6.2009 9:45:28   
KatMat
mam eno uprasanje....

vse se ze tok pogovarjate o slonckanju.....jaz pa se od poroda naprej pocutim...kako naj recem....pohabljeno...kr obraca se mi ko samo pomislim da bi spet...ne vem...sej sm cudna ampak misel Živkota v meni (po vsem raztegovanju)me odbija,zdaj pa se to ciscenje...ne vem......hb da nisem bila sivana drugace bi blo pomoje se bolj intenziven obcutek

a ma se kera tak obcutek??ali sem edina??

sej ne recem,zelim si se otrockov...jap ampak je treba sexat.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
26.6.2009 9:46:50   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

blue tole bom za na morju pršparala, pred morjem pa ne bom, da bom kopalke gro spravlauser posted image Yeah right. Prou razvadla sm se s temi sladkarijami. Po vsakem obroku morjo bit.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
26.6.2009 9:48:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mam eno uprasanje....

vse se ze tok pogovarjate o slonckanju.....jaz pa se od poroda naprej pocutim...kako naj recem....pohabljeno...kr obraca se mi ko samo pomislim da bi spet...ne vem...sej sm cudna ampak misel Živkota v meni (po vsem raztegovanju)me odbija,zdaj pa se to ciscenje...ne vem......hb da nisem bila sivana drugace bi blo pomoje se bolj intenziven obcutek

sej to je normalno.. men se je tud gravžal ob misli na to na začetku... skor cel mesec... sploh k me je moj skoz turiral kdaj bova user posted image ... pa pol sem mela še uno smrdljivo čiščo, pa me je to odbijalo... pol k sem bla pa mimo tega, sva pa slončkat začela... prvič mi je bilo zelo peprijetno, kr neki je tiščal, pa vse tko čudn je blo... ampak to mamo pomojm tud v glavi...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
26.6.2009 9:50:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

blue tole bom za na morju pršparala, pred morjem pa ne bom, da bom kopalke gro spravlauser posted image Yeah right. Prou razvadla sm se s temi sladkarijami. Po vsakem obroku morjo bit.

tud jz sem se razvadla s sladkarijami.. ampak bo že.. briga me za kilažo in kaj mislijo drugi... važn da se jz ok počutim...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
26.6.2009 9:53:27   
Blueeyes
kje pa je naša dudi... prijavljena je... oglasi se kaj če si pr pc-ju... te pogrešam user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
26.6.2009 10:21:33   
KatMat

mam eno uprasanje....

sej to je normalno.. men se je tud gravžal ob misli na to na začetku... skor cel mesec... sploh k me je moj skoz turiral kdaj bova user posted image ... pa pol sem mela še uno smrdljivo čiščo, pa me je to odbijalo... pol k sem bla pa mimo tega, sva pa slončkat začela... prvič mi je bilo zelo peprijetno, kr neki je tiščal, pa vse tko čudn je blo... ampak to mamo pomojm tud v glavi...
kolk po porodu sta 1.?

< Sporočilo je popravil KatMat -- 26.6.2009 10:30:13 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
26.6.2009 10:37:36   
Anonimen

mam eno uprasanje....

nisi edina.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
26.6.2009 10:57:22   
Blueeyes

mam eno uprasanje....

kolk po porodu sta 1.?

dobr mesec

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
26.6.2009 10:58:41   
KatMat
tole materinstvo sem si res predstavljala drugace...sej vem da otrocek joka pa vse in to me sploh ne moti ampak tolk negativnih obcutkov me obdaja da mi res ni prijetno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
26.6.2009 10:59:23   
KatMat

mam eno uprasanje....

kolk po porodu sta 1.?

dobr mesec

ze po enmu mesecu nisi vec imela cisce??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
26.6.2009 10:59:36   
Anonimen
jaz imam drug teden pregled, potem pa bova počasi začela. počasi,... brez naglice in hitrih gibov,... kot bi bilo prvičuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
26.6.2009 11:00:31   
lananai
KatMat, midva še nisva slončkala, pa je že skoraj 2 meseca. user posted image Malo me je še strah, pa tudi prave želje nimam. user posted image

čaj - od Hippa je baje sladkan, tko da ga nisem še probala. Imam Krtek trebušček in od Mercatorja Lumpi za otroke - ne mara nobenega. Zgleda, da ji moja joška da dovolj tekočine. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
26.6.2009 11:02:10   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: lananai
KatMat, midva še nisva slončkala, pa je že skoraj 2 meseca. user posted image Malo me je še strah, pa tudi prave želje nimam. user posted image

Bi najbrž že (bolj zaradi njega in da premagam strah), ampak vedno pozabiva kupit kondome. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
26.6.2009 11:03:16   
Anonimen
se mi zdi, da je po drugem porodu lažje,... upam.

prvič sem kar potrebovala čas, da sem se navadila, da sem tudi ženska in ne samo mama.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
26.6.2009 11:04:54   
KatMat

Bi najbrž že (bolj zaradi njega in da premagam strah), ampak vedno pozabiva kupit kondome. user posted image

jest pa po moje se dolg ne bom...sej ne recem.....me razganja ko se me dotika...potem pa !!!misel!!! -konec lustnga...

pa se po ciscenju tok krvavim in to sveze da ne vem ce bo uredu

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
26.6.2009 11:06:13   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

prvič sem kar potrebovala čas, da sem se navadila, da sem tudi ženska in ne samo mama.

no...ti si u druge mami... a je kej drugac???glede obcutenja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
26.6.2009 11:06:59   
KatMat
ce vam po pravici povem da skor bruham ko se umivam tam spodaj...ze ko se dotaknem se mi dvigne

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
26.6.2009 11:13:31   
Anonimen

je drugače.
pri nekaterih v +, pri drugih v -.

vsekakor ti priporočam, da počakaš, da se ti vse zaceli in da prenehaš krvaveti.
pa takrat daj malo Tijo v varstvo, da bosta res lahko eden z drugim.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
26.6.2009 11:15:26   
KatMat

je drugače.
pri nekaterih v +, pri drugih v -.

vsekakor ti priporočam, da počakaš, da se ti vse zaceli in da prenehaš krvaveti.
pa takrat daj malo Tijo v varstvo, da bosta res lahko eden z drugim.

dober nasvet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
26.6.2009 11:21:23   
Anonimen
saj kasneje že najdeš "luknje", a v prvo je res potrebno, da sta sama

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
26.6.2009 11:22:49   
Anonimen
prišel O. z nakupovanja,...
imamo veliko malih avtomobilčkov pa enga starega velikegauser posted image user posted image

lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?