|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
23.6.2009 12:54:44   
limma
Aja, še to.. če bo v četrtek OK vreme, se bomo na poti na Obalo tudi mi ustavili v ZOO-ju, tako da.. se vidimo user posted image  Katero lahko pričakujem, da ne bom v vsakega otročka "padla"? Mamic vas več kot pol ne poznam ... user posted image  Me pa ve pocukajte, če boste spoznale Nežo user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
23.6.2009 19:40:24   
koala
Čer!

Da dam znak življenja od sebeuser posted image .

Punce, hvala za izrečeno sožalje in vse objemčke, kaj bi jaz brez vas! Glede bulice pa tako, močno upam da bo izvid isti kot pri prvi, samo malo me vseeno najeda dvom, pa še zdravnice ki me je obravnavala prvič ni, tako da.....Pa saj  bo ker mora biti.

limma uživaj v dopustu.

klaja čuvaj nase in detece, pa upam da ti čas do septembra hitro mine.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
23.6.2009 22:21:35   
nana35
Ja,tako grdo vreme je in še se nam obeta,nič kaj boljše ne bo niti naslednji teden,nama se bo pa zmešalo,ker ne moreva ven.Danes smo sicer malo bili,kaj pa hočemo,damo zaščito na voziček in gremo.Če bo jutri vsaj malo brez dežja,bom že vesela.

Drugače novega ni nič,tako da nimam kaj pametnega za povedat.
V glavnem vse ki ste in še greste te dni na dopust,imejte se lepo,upam,da se vreme kmalu popravi in da boste uživale.Mi smo imeli z vremenom res neverjetno srečo,cel teden je bilo čudovito vreme,ko smo pa prišli domov,pa samo še dež.

Če je kdo bolan,mu želim čimprejšnjo ozdravitev,nosečkam prijetno nosečnost brez težav,zlomljenim prstkom želim hitro celjenje,mamicam pa nič skrbi, koala,za tvojo bulico upam,da je samo bulica in nič posebnega...skratka vsem želim nekaj lepega.

Evo,če sem kaj pozabila,pa upam da nisem,bom drugič popravila.user posted image Lepo noč vsem skupaj,grem pod tuš in pred TV.

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
24.6.2009 6:15:37   
TRIŠ
Pri zdravniku opravila.Se mi je dohtar kar slekel in bil v boksarcah tam,kao da ima pa on težavo,ker ima prevelike hlače.Da imam takega dohterja ne grem enkrat več na pregled.Je take stvari govoril,da bi kaka sramežljiva kar ušlauser posted image No drugače pa mi je dal buskopan in počitek.Ja bomo počivali,če pa je lana zbolela.Buba buši in boli glavica,tako da greva k zdravnikuuser posted image

Katarina kako lep avatarčekuser posted image user posted image user posted image

ZOO mi gremo če bomo zdravi in bo vremeuser posted image

Sedaj pa grem zbudit našega fantka ker mora v vrtec.Matic pa uživa prvi dan počitnic.Fant je bil odličen s šopom pohvaluser posted image user posted image user posted image user posted image sine res sem ponosna nateuser posted image user posted image user posted image

Aja še to pri nas je iz sosednje vasi skočil ati dveh otrok v šterno(naredil samomor),iz druge vasi se je ponesrečil motoris star 25 let_umrl,v nedeljo pa je avto zbil od moje socialne delavke( iz najstniških let,ki je skrbela zame,ker sem bila brez staršev)moža in je umrluser posted image user posted image user posted image tako sem žalostna.Tako krasna družina so bili potem pa čez noč ostaneš samuser posted image user posted image .

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
24.6.2009 7:40:44   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Pri zdravniku opravila.Se mi je dohtar kar slekel in bil v boksarcah tam,kao da ima pa on težavo,ker ima prevelike hlače.Da imam takega dohterja ne grem enkrat več na pregled.Je take stvari govoril,da bi kaka sramežljiva kar ušlauser posted image No drugače pa mi je dal buskopan in počitek.Ja bomo počivali,če pa je lana zbolela.Buba buši in boli glavica,tako da greva k zdravnikuuser posted image

Aja še to pri nas je iz sosednje vasi skočil ati dveh otrok v šterno(naredil samomor),iz druge vasi se je ponesrečil motoris star 25 let_umrl,v nedeljo pa je avto zbil od moje socialne delavke( iz najstniških let,ki je skrbela zame,ker sem bila brez staršev)moža in je umrluser posted image user posted image user posted image tako sem žalostna.Tako krasna družina so bili potem pa čez noč ostaneš samuser posted image user posted image .

triš pa kaj za enega G pa imaš ti to? HALOOOO?!?!?

A o motoristu pa misliš to T.? Iz kje je pa ta od socialne delavke? Mislim....grozaaauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
24.6.2009 9:21:44   
koala
Triš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , grozno je vseskupaj. Pa čestitke tvojemu sinku, res je priden.
Lani pa čimprejšnje okrevanje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
24.6.2009 9:59:00   
TRIŠ
Alfabeta to ni moj G bil je urgentni,bil pa je gospod ŠEK.....,o njemu pa itak vse vešuser posted image .Saj je hlače potem nazaj oblekel da ne bo pomoteuser posted image

Ja to je bil T.Si ga poznala?Mož od soc.delavke pa je bil iz Bleda.Pri 30-ih bi skoraj ostal invalid,ker je imel neko bolezen in potem je s svojo trdno voljo in telovadbo to premagal.Še vedno je pa ogromno športal.In v nedeljo je šel zjutraj s kolesom iz Bleda v Bohinj pa ga je zbil avtouser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
24.6.2009 10:58:24   
Sunny Morning
Samo na hitro...imam dve user posted image :

1. A ste ve dale letos delat nove osebne dokumenta za otročke ali boste uporabljale lanske? Če na meji ne komplicirajo, ker si je Neja bolj malo podobna, potem ne bom dala delat novega. Ne bi pa rada imela težave po nepotrebnem.

2. Zračunala sem, da bova za plačilo vrtca v 8. razredu. Se mi sploh splača oddajat za znižanje vrtca? Ne bi rada, da una k... na občini vidi koliko imava prihodkov, ker bo takoj okrog nesla. Se vidi, da smo majhna občina.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 24.6.2009 10:59:21 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
24.6.2009 11:07:05   
mml
Dan,

sem v pregnanstvu...doma imam pospravljalko, kar pomeni, da ne morem biti doma, tako da sem v službi user posted image , no saj bi lahko šla malo po BTC, samo to ni prav ugodno za mojo denarnico oziroma TR user posted image

triš ampak tale G je pa milorečeno čuden user posted image . Sicer pa glavno, da je s tabo OK, pa čestitke tvojemu zlatemu, pridnemu sinku user posted image user posted image user posted image . Blejčeva je res super, samo nekateri je ne marajo zaradi njene neposrednosti in načina komuniciranja...

limma lepo se stiskajta z Nežo, ko boš na dopustu user posted image . A Neža že kaj dalj spi ali se še vedno zbuja sredi noči. Super za lepo preživet vikend v dvoje user posted image

nana si si že našla novo zaposlitev? Upam, da je kaj pametnega na vidiku. Sicer pa uživaj s Klemnom kar se da...nam se je tudi že malo mešalo včeraj, ker se ni dalo nič ven...ah bo že user posted image

klepetka kako je z M. prstom? Kako ste opravili na kontroli? Upam, da je ne boli več user posted image  Glede ostalih zadev sem pa vprašala sosedo in se ji zdi najboljše tako, kot sva se pogovarjali

sunny jaz ne nameravam menjavat dokumentov, do sedaj niso pri Manci nič komplicirali, čeprav ima na fotki ene 4 mesece user posted image , moram pa preverit, do kdaj ji zadeve veljajo, da ne bom po tem čudno gledala na kakšni meji user posted image . Mi tudi pademo v 8. plačilni razred in nisem nič oddajala vloge za znižano plačilo, ker ni potrebno in nima smisla. V LJ moraš samo oddati potrdilo o stalnem bivališču, ker MOL še dodatno nekaj prispeva pri plačilu vrtca...

Lep deževen pozdravček

< Sporočilo je popravil mml -- 24.6.2009 11:09:31 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
24.6.2009 12:47:31   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Samo na hitro...imam dve user posted image :

1. A ste ve dale letos delat nove osebne dokumenta za otročke ali boste uporabljale lanske? Če na meji ne komplicirajo, ker si je Neja bolj malo podobna, potem ne bom dala delat novega. Ne bi pa rada imela težave po nepotrebnem.

Jaz ne bom dala delat nova osebne, saj velja 5 let. Imam pa jaz vedno rojstni list sabo, tako da upam, da ne bodo komplicirali.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
24.6.2009 12:50:52   
katee
Jaz sem pa končno dočakala zadnji šolski danuser posted image user posted image user posted image user posted image . V petek imamo sicer še konferenco, ampak mi ne bo potrebno tako zgodaj vstajatuser posted image . Danes moram spakirat stvari za Žan Luko, ker gre jutri že z mojimi na morje. Sem ga peljala k frizerju. Saj ne moreš verjeti, ampak čisto povesod bi se bilo potrebno prej naročiti user posted image . No, po osmih frizerjih sem pa našla eno, kjer se ni bilo treba naročiti in striže tudi otročke. sedaj bom samo še tja hodila. Pa prav lepo na kratko ga je ustrigla.

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
24.6.2009 12:51:28   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Ah, kje pa!!!! Ne rabiš. Veljavnost je 5 let in na meji nihče nič ne komplicira, ker je zakon napisan tako blesavo, da prideš z 5 letnikom na mejo, na osebni imaš pa dojenčka! PREVERJENO!!!!! Brez skrbi

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
24.6.2009 13:29:26   
martinca
dober dan!

kako smotano vreme. user posted image zdaj pa gre že meni na živce, čeprav imam rada dež, še posebaj mi je všeč ponoči ko spim, me tako pomirja. no Patrik je dobil še en zobek kot je že v navadi da jih dobiva v parih. naslednja dva pričakujemo čez dva meseca.user posted image mu od enega leta naprej hodijo zobki ven v parih na dva meseca. user posted image
mi smo tudi mislili it juter v ZOO pa če bo takole vreme se bomo šli rajši kopat.
no drugače pri nas nič novega.

triš, ta urgentni G pa je dober no. si ziher da niso kake skrite kamere snemali? user posted image čestitke tvojemu sinu za kup pohval. pa da Lana hitro ozdravi. user posted image

sunny, jaz bom osebno imela še kar to. dokler ne poteče je ne bom menjavala. pa saj tako verjetno ne bomo šli nič na Hrvaško, da bi jo rabli.user posted image
glede vrtca pa ne vem kaj naj rečem še nima izkušenj s tem.

katee
, vi pa res težko najdete frizerja v LJ, pri nas na deželi s tem nimamo problemov. ga vozim k eni ki striže vse, ženske, moške in otroke. to mi je malo hecno da ne strižejo otrok vse. si recimo nane ne predstavljam da nebi vseh strigla.user posted image

kako pa je klaja kaj? upam,da ni kaj narobe nič se ne javi.

no lep deževen dan še naprej.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
24.6.2009 13:54:42   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

katee
, vi pa res težko najdete frizerja v LJ, pri nas na deželi s tem nimamo problemov. ga vozim k eni ki striže vse, ženske, moške in otroke. to mi je malo hecno da ne strižejo otrok vse. si recimo nane ne predstavljam da nebi vseh strigla.user posted image

Ne, sej ni fora, da ne bi strigla otrok, ampak so ravno zaključevale s friziranjem in so imele naslednjo stranko naročeno čez 10 min (vmes je imela 10 min frej), pa niso hotele ustriči Žan Luko. Mislim halo!!!!!!!!!!!!!! Sem bila prav jezna!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
24.6.2009 16:17:10   
piškamiška
Pozdravček vsem mojim januarčicam!user posted image

Že dolgo mislim na vas....pa sem si sedaj vzela čas, da vas še mal pozdravim.
Mal sem nahitro prelistala RR, pa vidim da se kar dogaja. Polno zanimivih reči. user posted image

Ja pri nas je vse uredu. Vsi smo zdravi. Nejc je pa tak cukr, da se kar stopim vsakič ko me pogleda al pa pokliče "mama". user posted image user posted image
Mi smo že bili na morju in je tamal tako užival, da bi šli kar takoj nazaj, če ne bi bilo tega hladnega vremena. Jaz sem doma, uživam z Nejcem in se smejim njegovim vragolijam. Me pa mal bega tale njegova "vztrajnost" kot ji jaz rečem. user posted image Včasih je res hudo, ampak je potem spet vse ok.

Vidim, da vas je nekaj že rodilo, nekatere ste v pričakovanju....vsem ČESTITKE in velik user posted image !!!!

aja pa še to....da ne boste mislile, da vas nočem potrditi. Na moj mail je prišlo, da ste me potrdile za prijateljico na RR in da če sprejmem moram samo kliknit na spodnjo povezavo....fora je da ta "povezava" men sploh ne dela, sploh me ne poveže na RR stran. Pa ne vem kje je zanka. Upam, da mi ne zamerite, rek še niste dobile moje potrditve. ewj kot sem rekla, RR ne spremljam redno, tako da ne vem za vse nove "posodobitve". Sem pa na FB in me lahko tam najdete. Na FB sem bolj redno.

Če ste pa zmenjene za kakšen kofe, se pa lahko pridružim, če bom imela čas.

Kakorkoli že.......še enkrat vas lepo pozdravljam in kot sem že rekla mislim na vas in na vaše sončke in sončice...in za vse en velikanski user posted image .

lp
piškamiška

p.s. danes je Nejc star leto in pol....kolk gre čas hitro, a ne.....

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
24.6.2009 16:17:58   
piškamiška
ojoj pa slikca je ful stara...moram eno novo gor dat. user posted image

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
24.6.2009 20:22:25   
katee
piškamiška: lepo, da si se nam oglasila po tako dolgem času!

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
24.6.2009 20:38:27   
lutiropan
Jutri je v zoo odpovedano in prestavljeno na soboto.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
24.6.2009 21:46:12   
urssyy
Lutiropan ravno to sem hotla napisatuser posted image user posted image user posted image .

Mam gužvo zaradi "preselitve "user posted image user posted image , Vam kaj napišem ko bo časuser posted image .

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
24.6.2009 22:26:02   
nana35
Triš,same grozne stvari,mene bi čisto potolklo,če bi vse te ljudi poznala...

mml,delam,delam na novi zaposlitvi.Upam,da mi kmalu uspe in potem ti povem.Ja,danes smo bili spet notri,ker je vreme še vedno v k...tako da upam samo da bo kak dan brez dežja.

Imam pa novičko od Klaje,ker je že martinca spraševala in se glasi takole:

Zdravo!Mene so obdržali v porodnišnici,dobila sem tudi prvo injekcijo za razvoj pljuč.Mi pa dojenček precej pritiska navzdol,drugače pa mere ustrezajoin je z njim vse ok.Lp,Klaja

No,punce držimo pesti,da dojenček še nekaj časa vzdrži pri klaji v trebuščku in da bo seveda vse ok.Kje pa,saj bo vse ok,samo bolje je da še malo počaka,kajne?Klaja,jaz držim pesti za vaju in mislim na oba!!

piškamiška,Klemen bo pa čez 3 dni star leto in pol.Ja,kako čas beži.

Lahko noč.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
24.6.2009 23:22:20   
lutiropan
Klaja držim pesti, da bo vse vredu in dauser posted image še malo počaka 

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
25.6.2009 16:04:39   
katee
Dan!

Danes pa nikjer nobene!

Jaz sem že zjutraj Žan Luko oddala mojim staršem in že uživajo na morju. JAz pa moram še nekaj za jutrišnjo konferenco pripravit, potem grem pa tudi pakirat. Imam jutri tako natrpano, da ne vem, če bom zmogla vse opravit (najprej konferenca do 12h v šoli, frizer, pediker, shopping hrane), potem pa končno na morje!!!user posted image user posted image user posted image

Torej, če se vam jutri ne oglasim več, vam vsem želim lepo poletje, čem več lepo preživetih uric z malčki in predvsem uživajte!!!!

klaja: tebi pa želim, da bo user posted image do konca počakala v trebuščku!!!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
25.6.2009 22:31:02   
klepetkaa
Čer,

kakšno zatišje je tukaj.

Vas moram vsaj pozdravituser posted image .
Mi po starem, edin Domen ima angino in je na Ospenu.user posted image

mml, ful ti hvala, ker si vprašala sosedo.  Zlata si.. mi je bilo že takrat takoj lažje, nasvet bom pa vsekakor upoštevala. user posted image
M. prst je baje bolje, pravi, da jo boli  precej manj, zadnjič na kontroli so ji dali dol uno čudo od obliža, sicer je bila še precejšnja oteklina, ampak baje da je to normalno in ni potrebe za v lJ. SEm ji rekla, da bi šli mogoče se vseeno pokazat, pa je najprej oklevala ali da ali ne, potem pa je presodila da ni sileuser posted image . Še enkrat ji je fizioterapevt za 10 dni  naredil bendažo al kaj je že, potem pa spet kontrola pa da vidimo potem.
Za uno sem pa nap. tud brez večjih težav dobilauser posted image

klaja in koala, močno stiskam pesti, da bo vse ok... sej bo, ker more bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

piškamiška, super da si se oglasila in da se imate fajn. user posted image Na FB te bom pa tud jaz najdlauser posted image

suny, res je , ne rabiš menjavat osebne.. jaz sem jo Domnu šele lani pri 5 letih.. je bil do takrta dojenček gor, pa ni nikoli nikjer noben komliciral
triš,  jao, a pa je to možno glede tega G?! je pa taprav modeluser posted image .. Ampak glavno da je vse okuser posted image user posted image . počivaj, pazi nase, pa bo naenkrta jesen tu, ko boš dobila še enga cukra v naročje. Lani pa želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image

karatina, Lina je pa res že konkretna punca.. le tako naprejuser posted image

limma, super da sta uživala v dvoje..user posted image paše  vsake tolk.

dopustnice, imejte se skrajno lepo, uživajte, pa  želim vam lepo vreme,... Mi odrinemo pa enkrat drug teden, nimam še pojma točno kdajuser posted image
naj bo dovolj za danes..se mi  ne da več

lahko noč

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.6.2009 5:34:24   
TRIŠ
Klajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,držim pesti da še ne pokuka na svet ta majhen dojenček

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.6.2009 9:17:06   
katarinas
Dan!

Očitno sem ena redkih, ki je danes v službiuser posted image  Vsi so na dopustu....mi bomo pa drugič prišli na svoj račun! No za začetek, ko sem prišla v službo, sem že mislila, da bom morala domov, ker nismo nikjer našli ključa od pisarne....no pa k (ne)sreči obstajajo še ena vrata, ki so bila pa (žaluser posted image ) odklenjena tako, da lahko delam....oh ja!user posted image user posted image

Ja ZOO je bil odpovedan včeraj zaradi zeloooo slabega vremena, potem pa se je izkazalo, da je bilo vreme zelooooo lepo.....kaj pa če bo v soboto dež?! Mah ti vremenarji!

Ok grem spet mal delat, pa lačna sem že, malcaaaaa.....user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?