klepetkaa
|
Čer, kakšno zatišje je tukaj. Vas moram vsaj pozdravit . Mi po starem, edin Domen ima angino in je na Ospenu. mml, ful ti hvala, ker si vprašala sosedo. Zlata si.. mi je bilo že takrat takoj lažje, nasvet bom pa vsekakor upoštevala. M. prst je baje bolje, pravi, da jo boli precej manj, zadnjič na kontroli so ji dali dol uno čudo od obliža, sicer je bila še precejšnja oteklina, ampak baje da je to normalno in ni potrebe za v lJ. SEm ji rekla, da bi šli mogoče se vseeno pokazat, pa je najprej oklevala ali da ali ne, potem pa je presodila da ni sile . Še enkrat ji je fizioterapevt za 10 dni naredil bendažo al kaj je že, potem pa spet kontrola pa da vidimo potem. Za uno sem pa nap. tud brez večjih težav dobila klaja in koala, močno stiskam pesti, da bo vse ok... sej bo, ker more bit piškamiška, super da si se oglasila in da se imate fajn. Na FB te bom pa tud jaz najdla suny, res je , ne rabiš menjavat osebne.. jaz sem jo Domnu šele lani pri 5 letih.. je bil do takrta dojenček gor, pa ni nikoli nikjer noben komliciral triš, jao, a pa je to možno glede tega G?! je pa taprav model .. Ampak glavno da je vse ok . počivaj, pazi nase, pa bo naenkrta jesen tu, ko boš dobila še enga cukra v naročje. Lani pa želim čimprejšnje okrevanje karatina, Lina je pa res že konkretna punca.. le tako naprej limma, super da sta uživala v dvoje.. paše vsake tolk. dopustnice, imejte se skrajno lepo, uživajte, pa želim vam lepo vreme,... Mi odrinemo pa enkrat drug teden, nimam še pojma točno kdaj naj bo dovolj za danes..se mi ne da več lahko noč
|